Jag älskar att vara spontan, bästa som finns enligt mig. Och igår så hände de sjukaste ever, jag & min äldre syster boka en resa som vi bara hade drömt att få göra såhär på sen sommaren! Så om 9 dagar sitter jag på ett flyg till varmare breddgrader nämligen till Alanya, Turkiet!
Bild lånad av we heart it

// Katriina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag börja lyssna på denna låten för några dagar sen & jag är helt kär. Svenska låtar som har en betydelse, kan de bli bättre?
// Katriina

Likes

Comments

Igår drog jag ner till Katriina, vi var hemma hos henne en stund och typ pratade om allt. Senare på kvällen träffade vi helt spontant några gamla klasskompisar och bara hade allmänt kul, vi passade på att bada en stund till och med. Kvällen slutade med att vi somnade alldeles för sent, åt felix pasta och skrattade åt gamla tweets.

/
MadeleineLikes

Comments

Hello fellas, det är jag som är Madeleine, Madde. Är förövrigt 16 år, älskar att träna och umgås med mina kompisar.. I nuläget är jag nästan alltid hos min pojkvän eller så tränar jag, ska gå ekonomiprogrammet till höst.

3 saker jag måste göra innan jag dör: äga en svart Range Rover, gifta mig, ha en svin stor walk in closet.

2 sätt att vinna mitt hjärta på: få mig att skratta, va trogen.

1 sak som skrämmer mig: att vara ensam för länge.

/
"I either eat too much or starve myself. Sleep for 14 hours or have insomniac nights. Fall in love very hard or hate passionately. I don’t know what grey is. I never did."

Likes

Comments

Halloj godingar!

Katriina här, jag är en spontan brud på 16 år som tycker om att hänga med mina Goa vänner, äta god mat & ta dagen som den kommer. Till hösten ska jag läsa vård & omsorgsprogrammet och ev. plugga vidare till sjuksköterska eller polis, vem vet.

3 saker jag måste göra innan jag dör: äga en mops, tatuera mig & resa till Australien.

2 sätt att vinna mitt hjärta på: visa att jag betyder allt för dig & få mig att skratta & le.

1 sak som skrämmer mig: mörker.

“Sometimes,” Said Pooh, “the smallest things take up the most space in your heart”.

Likes

Comments