Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, jag är så sjukt trött. Idag efter skolan åkte jag till stan för att kolla lite julklappar medans hjärtat var på gymmet. Dagens dejt blev middag på stan och en liten mysig stund uppe på utkiksplatsen. Blev tyvärr ingen bild på maten, var s sjukt hungrig. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll.

Likes

Comments

Så var det ny månad och sista månaden på året 2014! Detta året har gått sjukt fort men har även bjudit på många roliga stunder och upplevelser. Jag är sjukt laddad för denna månad som kommer bli grym! Det är så sjukt mysigt i december, alla fina ljus och alla traditioner. Nu är det slut klämmen på denna terminen, ny vecka nya tag.Jag tycker att alla ska le extra stort idag, snart kommer troligtvis det ligga ett vitt tunt lager med snö över hus och gator. Måndag idag, vilket innebär sovmorgon för min del, och en dag med aktivitetsledarskap, naturkunskap & svenska. ikväll ska jag på dejt med min fina kille, blir troligtvis utkiksplatsen och god mat. Vad ska ni göra denna måndag?


Likes

Comments

Madeleine Westberg, 18 år.

Bloggat sedan 2010 till och från på bland annat blogg.se, nattstad och devote, men nu är jag tillbaka på nattstad för att stanna.

Jag bloggar om min vardag - som bland annat inkluderar kläder, inspiration, inredning och resor. En renodlad livsstilsblogg helt enkelt. Just nu går jag andra året på kavelbro gymnasiet i Skövde, inriktning fritid och hälsa på barn och fritids programmet vad som händer efter gymnasiet återstår att se, inte riktigt fokuserat på framtiden, för just nu handlar det om skola, plugg, vänner, pojkvän & familj!

Kontakta mig på: madeleinewetsberg3@gmail.com

Fotar gör jag med min Canon för tillfället.

Likes

Comments