Galleri

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Såhär firade vi Valborg igår, med en eld som vi passade på att grilla korv i. Supermysigt och gott var det! Vädret var kanon också, precis som idag så vi passar på att njuta med trädgårdsarbete ute idag. ☀️

Hade ni också en trevlig Valborg?

Likes

Comments

Vardag

Frukost på sängen har nästan blivit en tradition hemma hos oss på lördagar eller söndagar, ett supermysigt sätt att starta dagen på faktiskt. Bara gosa och äta frukost nerbäddade i sängen till en film eller serie. Extra skönt när vi inte har några måsten under dagen. Idag blir det alltså inte många knop gjorda här, igår var nämligen en väldigt lång och tuff dag. Jag följde med sambon på jobbet klockan 05.15 igår morse och när han var färdig på jobbet så stack vi till svärföräldrarnas husvagn och hjälpte de att komma iordning. Det regnade konstant och ingen värme någonstans, de höll på att lägga golvet till förtältet vilket tog ett x antal timmar i regnet. Inte så roligt men skönt när det äntligen var färdigt och vi kunde äta svärmors specialité, cowboysoppa, till middag och dricka vin tillsammans med släkt och vänner! Sedan väntade två timmars bilfärd hem och jag slocknade i bilen redan efter 15 minuter. Totalt genomfrusen och med vin i kroppen så gick det snabbt att somna även när vi kom hem till sängen, haha.

Ha en fin lördag!

Likes

Comments

Vardag

Denna onsdag har verkligen bara rusat förbi! Vaknade så mycket tidigare idag än vad jag brukar göra, så man tycker ju att man borde fått ut mer av dagen men icke. Hann vakna och morgna mig i sängen med en serie en stund, duscha och fixa mig innan jag for iväg på möte vid lunchtid. Därefter tyckte jag att jag förtjänade att gå ett varv i butikerna i stan, Schackmatt har 20% rea på hela sortimentet så jag var tvungen att se om jag kunde fynda något. Kom därifrån med en långärmad mörkgrå tröja, en ljusgrå t-shirt och ett par grå nästan kostymbyxor fast i mjukt och lite tjockare material. Allt för bara 500kr, så idag är jag nöjd! Tyvärr fick jag inte tag i denna Drittsekk-tröjan i rätt storlek annars hade den också fått följa med hem, haha. Alla som har tittat på Skam borde förstå!

Kram!

Likes

Comments

Åh vad jag längtar till slutet av majmånad när Hanna Fribergs kollektion för NA-KD släpps!! Ser ut att vara drömkollektionen. 😍 De kläderna som hon själv har delat med sig av på sin blogg än så länge ser verkligen fantastiskt fina ut, vill köpa allt. Kika in på bloggen här.

Likes

Comments