Dåligt med uppdatering här nuförtiden men jag försöker uppdatera med jämna mellanrum åtminstone, haha.

I helgen har jag haft så roligt med tjejkväll, lördagsmys med familjen i sommarstugan och igår var vi på min systersons 2-årskalas! Helgen har bara sprungit iväg med andra ord, men det har varit en riktigt bra helg och denna nya veckan ser jag också framemot. Ikväll blir det några timmars jobb men först ska jag, sambon och min syster gå på husvisning! Alltid roligt att kika oavsett om man vill köpa eller inte. Gillar att se hur andra har tänkt i deras hus med inredning, planlösning etc så att man kan få idéer till framtidens hus.

Några bilder från helgen✨

Du & jag ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såhär firade vi Valborg igår, med en eld som vi passade på att grilla korv i. Supermysigt och gott var det! Vädret var kanon också, precis som idag så vi passar på att njuta med trädgårdsarbete ute idag. ☀️

Hade ni också en trevlig Valborg?

Likes

Comments

Vardag

Denna onsdag har verkligen bara rusat förbi! Vaknade så mycket tidigare idag än vad jag brukar göra, så man tycker ju att man borde fått ut mer av dagen men icke. Hann vakna och morgna mig i sängen med en serie en stund, duscha och fixa mig innan jag for iväg på möte vid lunchtid. Därefter tyckte jag att jag förtjänade att gå ett varv i butikerna i stan, Schackmatt har 20% rea på hela sortimentet så jag var tvungen att se om jag kunde fynda något. Kom därifrån med en långärmad mörkgrå tröja, en ljusgrå t-shirt och ett par grå nästan kostymbyxor fast i mjukt och lite tjockare material. Allt för bara 500kr, så idag är jag nöjd! Tyvärr fick jag inte tag i denna Drittsekk-tröjan i rätt storlek annars hade den också fått följa med hem, haha. Alla som har tittat på Skam borde förstå!

Kram!

Likes

Comments