Tips, Vardag

Nu på färden hemåt så passar jag på att lyssna på fina Therése Lindgrens bok fast i ljudboksform. Ryser i hela kroppen bara efter ett par minuter, allt blir sådär extra bra när hon själv läser upp boken. 👑

Likes

Comments

Hej fina ni

Imorse satte vi oss i bilen tidigt med mina föräldrar, lillasyster och sambon för att köra mot Göteborg! Så himla kul då jag aldrig har varit där mer än en gång på Liseberg i sjätte klass. Idag har vi därför spenderat dagen med att gå i lite typiska ställen när man är här i Götet. Bland annat har vi besökt Nordstan, NK och lite andra stopp däremellan. Har shoppat en hel del, bland annat fick jag tag i ett par sneakers i en rosa nyans (så snygga!), ljusa jeans till våren och en del t-shirts för att mitt utbud hemma har blivit för dåligt just i den kategorin. Är rätt nöjd så vi får se om vi ens shoppar något imorgon med, alla andra verkar också nöjda så det är ju skönt.

Det är så otroligt jobbigt att blogga via mobilen så jag kommer uppdatera er med fler bilder efter vår weekend i Göteborg när vi kommit hem! Nu ska jag och Marcus mysa i hotellbaren med varsin Mojito och titta på Melodifestivalen, hoppas ni får en lika mysig lördagskväll!

KRAM

Likes

Comments