Godkväll! Hoppas allt är bra med er☺️ I onsdags tog jag tåget till Karlstad för jag hade bokat tid på Salong Moda hos Kristin. Jag valde att ljusa upp topparna lite och ville testa på balayage vilket jag är väldigt glad över att jag gjorde för jag blev så nöjd med resultatet! Det tog ca 5 timmar för att jag hade så mycket hår haha. Bjuder på lite olika bilder på hur det blev😌 kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godkväll på er! Det var ett tag sen jag bloggade men det var skönt med en liten paus. Idag gick jag äntligen på lov så det var väldigt skönt och välbehövligt! Jag har inte så jätte mycket planerat dock utan ska försöka ta det lite lugnt och som det kommer. Det blir nog troligtvis mycket träning då jag skaffade ett nyckelkort på gymmet idag, vilket innebär att jag kan komma och gå som jag vill mellan 05.00-23.00 vilket är väldigt bra när det stänger tidigt! Ligger just nu på sängen och kollar på en ny serie på Netflix som heter Tretton själ varför och det handlar om en tjej som blir mobbad som tar livet av sig så är det tretton klipp som förklarar varför hon gjorde det. En väldigt bra serie som jag rekommenderar! Ha en fortsätt trevlig kväll☺️

Likes

Comments

Likes

Comments

Godkväll på er! Nu är första dagen avklarad här i Bryssel och det ska bli skönt att få sova ut lite nu! Eftersom vi åkte buss i 24h så skulle vi sova i bussen men det var omöjligt att få till rätta positionen att sova i eller att ens sova skönt. När vi kom fram till hotellet så checkade vi in och sedan drog jag och @amandakullgren ut på lite shopping som sedan avslutades med en caesarsallad på Pizza hut innan det var dags för två studie besök. Eftersom dom flesta var så trötta så blev det inte så uppiggande med att några personer skulle stå och mata in oss information om deras jobb så blev det riktigt uttråkat om jag ska vara ärlig. Efter att vi blev klara med det så drog nästan hela klassen till Pizza Hut igen så det var mysigt att alla gjorde något tillsammans! Efter drog vi och köpte lite smått och gott som vi nu ligger och äter på hotellrummet. Hoppas ni haft en bra dag! Kram

Likes

Comments

Hej på er! Just nu sitter jag, mina klasskompisar och folk från andra klasser + lärare på en buss påväg ner mot Belgien!! Resan kommer ta ungefär ett dygn och vi har snart åkt i 2h så det kommer bli drygt.. Men ändå kul på ett sätt för man får se mycket fin natur osv. Vi kommer att åka färga från Sverige-Danmark och sedan i Tyskland-Belgien om jag minns rätt. Jag sitter just nu och lyssnar på Måndagspepp, en utav mina favorit podcast så det är kul att kunna lyssna på lite snack och tips istället för bara musik då det snabbt kan bli lite uttjatat.
Igår så hade vi kalas för min syster så efter det så blev jag med min farfar hem för att han bor i stan så då slapp jag krångla med buss eller tåg så det var skönt att få spendera lite tid med honom. Hoppas ni får en bra måndag så hörs vi förhoppningsvis imorgon!

Likes

Comments

Hejsan på er! Det var ett litet tag sedan jag skrev men jag har inte haft någon ork till det då jag har varit väldigt trött på sistone. Om ungefär om en vecka så kommer jag och mina klasskompisar sitta på en buss påväg till Belgien! Där ska vi göra olika studie besök som till exempel besöka en choklad fabrik så det ska bli väldigt intressant att se. Vi kommer bo på hotell i Bryssel och sedan står vi för egen kostnad på mat osv så det ska bli mysigt att få äta ute på resturang osv. Måste även testa deras belgiska våfflor där, det ser så gott ut😍
Vi kommer även besöka EU parlamentet i Strasbourg som ligger i Frankrike. Där kommer vi med flera andra elever från olika EU-länder delta i en slags tävling. Vi kommer att få komma med olika förslag till EU och sedan rösta om det. Man kommer inte kunna vara med sitt eget land i en grupp så det ska både bli tråkigt och intressant att vara med folk från andra länder!
Vägen dit kommer dock bli väldigt dryg då vi kommer åka buss i 24h.. Men det är sån tur att man har så bra klasskompisar så jag tror vi kommer ha det väldigt roligt ändå.
På hotellet så kommer det vara dubbelrum som man kommer få dela med någon och sova med och jag kommer få dela rum med ingen mindre än @amandakullgren !! Jag tror att bara våra humör är på topp så kommer vi ha det väldigt roligt, inte bara vi två utan alla!
Det kommer även vara med elever från andra klasser ifrån Solberga så det ska bli roligt med lite nya ansikten!
Jag tror att det där med EU parlamentet inte riktigt kommer vara min grej men att bara få vara delaktig i den här resan ska bli så kul! Att få lämna Arvika och Sverige och besöka länder man aldrig besökt och få se en helt annat natur liksom! Och som man säger "det är vad du gör det till" så jag ska hålla tålamoden uppe! Mer bilder och sånt kommer ni garanterat få se här och på min instagram som ni hittar under namnet madeleiiinekarlsson.
Hoppas ni får en bra fortsatt tisdag☺️

Likes

Comments

Hej på er! Idag så när jag kom till skolan så fick vi reda på att vi hade två lektioner bara och två inställda så vi flyttade fram ena så vi fick sluta tidigt! När vi hade slutat så bestämde sig jag, Belmin, Frida och Emilia för att käka thai. Det var jätte gott men matkoman efter va inte lika rolig. Sedan så gick jag och Belmin lite på stan medan jag väntade på tåget. Så jag tog en tur till Karlstad för att se hur Frida mådde osv för hon är sjuk men just nu sover hon. Är väldigt sugen på att ta en långpromenad så det spörs hur det blir med det annars får det bli träning på hk ikväll. Ha en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu på tåget från att jag har tränat lite. Idag stod det legday på schemat, alltid lika kul! Hade med min dator eftersom jag kom direkt från skolan så först värmde jag upp på springbandet för att sedan gå till lilla salen för att köra benövningar hämtat från youtube. Det finns verkligen allt där! Så om du saknar motivation eller tips så rekommenderar jag att du ska söka på youtube för där finns det jätte bra övningar du kan ha användning utav. Testade även den nya noccon och jag måste säga att jag inte är något speciellt fan av noccos tidigare smaker som päron, äpple osv men den hör var verkligen över förväntan! En 10/10😍

Likes

Comments

Hejsan! Vad många inte vet om är att det finns något som heter attraktionslagen och det är nämligen något utav det bästa och sämsta som finns. Har du någonsin haft negativa tankar? Jo då är det som du tänker som du får det tillbaka. Så om jag tänker på negativa saker så får jag negativt tillbaka, tänker jag positiva saker så får jag positiva saker tillbaka.

Du kan egentligen få vad du vill bara genom att tänka rätt. Med felet endel människor gör är att tänka ”bara jag får detta så kommer jag må bra”, ”bara jag kommer i perfekt form så kommer jag må bra”, ”bara jag blir frisk, så kommer jag må bra”, ”bara jag hittar en pojkvän så kommer alla problem lösa sig” osv. Men vet ni vad? Det är precis tvärt om. Det är när du mår bra och känner dig lycklig som du uppnår det du vill. Så det allra viktigaste du kan göra i livet är att alltid försöka tänka positivt så kommer saker och ting gå bra. Även fast det ibland inte går så ge det alltid ett försök för det kan bli bättre än vad du tror.

Allt handlar med andra ord om att du måste hitta ditt sätt att öka ditt välbefinnande på, för att ska uppnå dina drömmar. Lagen om attraktion ger dig nämligen hela tiden mer av det du känner. Och eftersom att positiva tankar ger dig ett positivare liv så hör ju dina tankar och det du känner ihop. Känner du dig exempelvis stressad och tänker att du är stressad kommer bara mer saker gör dig stressad. Fokuserar du däremot på positiva saker så drar du till dig fler positiva saker som du kan fokusera på.

Innan jag hade lyssnat på måndagspepp podden så hade jag aldrig tänkt på att det verkligen fungerar. Men efteråt så har jag känt efter att när jag alltid tänker negativa saker som jag ofta gör så får jag inget positivt tillbaka.

Vill du bli lycklig och uppnå dina mål så är det just DET du ska fokusera, tänka på och föreställa dig. Inte på de negativa personerna, åsikterna och alla anledningar som kan få dig att misslyckas, vilket vi ofta gör… Förstår ni vad det handlar om och vad jag menar?

När du tänker om positiva saker så får du omedvetet bra saker tillbaka och sedan tvärtom när du tänker negativt så får du dåligt tillbaka. Så det gäller att man tänker rätt så får man det man vill åt!

Likes

Comments