Att starta om från grunden är väl aldrig enkelt direkt, men vill man sträva mot att bli bättre och lyckas så får man motivera sig.

Senaste 1 1/2 åren har varit en fruktansvärd bergodalbana som aldrig verkat ta slut.
Mycket har gått förlorat och lite vunnet.
Men trots allt så har min nya resa på att rannsaka mig själv små börjat!

Den här dagen har bara varit början, där allt flutit på som de ska med alla plikter och ansvarstagande uppgifter, även sånt som jag varit emot i alla år.

Nu börjas de även packas för nästa del av rannsakan, 2 veckor totalt borta från verkligheten där de bara är jag och mitt mående som gäller.
På fredag bär de av, och de enda jag kan hoppas på är att saker och ting lugnat sig innan avfärden så att jag kan få ut max resultat av resan!

På återseende 👌🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då va de äntligen dags för ett inlägg igen efter många om och men!
Inte hänt speciellt mycket senaste tiden egentligen utöver att jag börjat på ett nytt jobb, Menzies aviation💪🏼
Så nu e jag tillbaka på min älskade flygplats och jobbar igen vilket känns helt underbart!
Jag har även fått köpt en "ny" bil till mig, eller ah jag har bytt från min lilla golf till en V70 som jag velat så länge, känns så underbart att äntligen ha en bil som de är värt att göra nånting med och som man kan fixa iordning!

Men utöver detta så har de inte hänt så mycket faktiskt vilket är rätt tragiskt egentligen, börjar tröttna så brutalt på hur mitt liv ser ut och vad jag gör om dagarna.
Jag känner sån kolossal längtan till att träffa och lära känna nytt folk just nu, som har samma intressen som mig för en gångs skull.
Är så trött på att gå och må dåligt innerst inne och känna mig så jäkla ensam hela tiden, men de e ju inte riktigt så enkelt att göra nått åt de längre..
Jag saknar personen jag va för 3 år sen. Jag kunde prata med vem som helst, jag va sprallig och framåt och överdrivet glad och spontan hela tiden, jag hade aldrig problem att träffa nytt folk.. Idag så är allt dedär borta och har nog aldrig riktigt känt mig såhär ensam nån gång innan. Efter att ha kämpat i år efter en enda persons uppmärksamhet så känner jag inte ens mig själv längre, den där känslan när man själv tycker att man är så tråkig att vara med så man automatiskt börjar gråta är helt sinnessjuk.
Jag säger inte att jag är ensam egentligen. Jag har jätte fina vänner som finns där för mig, allt när de gäller olika grejer. Men ingen som gillar de jag gillar, ingen som vill göra de jag vill göra på sätt och vis .
Att vakna varje morgon o känna att nu kommer ytterligare en dag med besvikelse och inre ensamhet, så att man egentligen inte ens vill lämna sängen..

Jag förlorade folk som passade mig perfekt av grejer jag blir straffade för än idag. Jag är trött på att vara den som förlåter dom som ska stå mig närmast bara för att dom betyder för mycket för mig, men att själv bli straffad för saker dom själva en gång i tiden gjort mot mig, och även för andra saker som ingen vettig människa hade förlåtit, allt för att jag alltid ansett att alla kan göra misstag. Men varför ska jag vara den personen om ingen är likadan mot mig? Varför ska jag förlåta folk för grejer om ingen någonsin förlåter mig?

Jag saknar mitt liv som de en gång var, och som jag aldrig kommer få tillbaka.. Jag orkar inte fälla tårar varje dag för saker jag uppenbarligen inte kan göra nått åt. Jag orkar inte känna mig ensam längre.

Depp mode as fuck känner jag asso! ✌🏼️

Likes

Comments

Efter en härlig helg så är jag ändå glad över att de äntligen är måndag så man kan komma tillbaka till verkligheten👍🏼
I fredags så spenderade jag kvällen först med fina felicia då de blev lite förkrök innan vi drog ut till stan för att fira kära Tanya som fyllt år!👏🏼
Blev att träffa väldigt många gamla kära vänner som jag inte sett på nästan 5 år så de va riktigt kul! Men allt roligt har ju sina slut vilket gjorde att jag spenderade resten av helgen med att va totalt död och för de mesta soff liggandes! 👊🏼
Kan väll lätt och enkelt erkänna att jag nästan börjar känna mig för gammal och mogen för att hålla på med sånt där ös på helgerna!
Men nu är de bara att ladda om för en full vecka med jobb och trevliga kvällar med alla dom härliga människorna jag har i mitt liv! 🙌🏽

Likes

Comments

Kan helt ärligt inte beskriva hur glad jag är över att 2015 äntligen lidit mot sitt slut ✌🏼️
Dom flesta tycker att de är rätt patetiskt med "nytt år, nya möjligheter", eller typ "nytt år, nytt jag". Men enligt mig så va dehär nog precis det jag behövde, få ett avslut på allt som hände under 2015 och få en ny början, 2016 🙌🏽
I helhet så va nog 2015 både de värsta året för mig, men ändå ett helt fantastiskt år. Trots allt som hände och nästan förstörde mitt liv så har jag växt så otroligt som person under hela året, och ja, jag har bara blivit starkare egentligen tack vare allt! + att jag fått träffa och lära känna så många nya underbara människor som idag betyder fruktansvärt mycket för mig 💞
Så nu ser jag bara fram emot till att lägga allt dåligt bakom mig och blicka framåt och bara se nya möjligheter!
Tänkte slänga in lite bilder som sammanfattning av de sjuka, men ändå lärorika året, 2015 🙌🏽

Likes

Comments

Som sagt, äntligen har jag startat ett nytt kapitel här i livet och då passar de utmärkt att börja skriva om de igen känner jag!
Drar en liten sammanfattning om hur dom senaste månaderna har sett ut vilket leder till vart jag är idag:

Hade en helt underbar sommar med massa jobb och roliga kvällar med allt från race, hemmakvällar med mina 2 bästa buddies och massa mer folk, X antal sjukhusbesök av olika anledningar (därav ska man hålla sig till att leka inomhus😂), massa öl och en herrans massa mer!
Men efter en sjuk sommar så va de dags för mitt dåtida underbara liv att få ett slut.. I september så hann precis allt kaos hända och vände mitt liv helt upp och ner vilket gjorde att jag tillbringade några veckor med att gräva ner mig totalt .
Listan på vad som hänt lyder lite smått o gott såhär: 1. Jag blev sjukskriven från mitt jobb 2. Jag blev av med mitt körkort 3. Jag blev av med mitt jobb 4. Jag fick hoppa av skolan 5. Jag fick mitt hjärta krossat

Som sagt, en dålig sak leder ju nästan alltid till mer, men jag är fruktansvärt glad över att jag har så fina vänner som hjälpte mig att resa mig upp igen då jag verkligen va på botten och skrapade efter någon lust till att hämta nya krafter, och nu står jag då här. Och startar ett nytt kapitel vilket va ett perfekt tillfälle till att även skaffa en mer sofistikerad look, så de blev lugg på de 😁 och jag är äntligen uppe på banan igen och letar nytt jobb och är allmänt taggad på att få fixat livet igen! Ska även äntligen få sålt min lilla Peugeot, för att när jag väl tagit om körkortet så ska jag fan köpa en bil som jag verkligen vill ha och köra runt i!
Men men, ser fram emot att få börja om på nytt, vilket då leder till dagens första uppgift, arbetsintervju 👌🏼👌🏼

Likes

Comments

Ah nä de va väl inte precis igår som jag satt o skrev ett inlägg senast, nästan 2 månader nu, så "upptagen" e jag 😊 men jag vet ju med mig själv att jag behöver få skriva av mig lite då o då för att inte min lilla bomb i hjärnan ska utlösas så att säga så here we go!
Hänt en väldans massa grejer senaste tiden så vet knappt vart man ska börja, men de e väl bara att hoppa rakt in i allt! ✌🏼️(VARNING, de blir även lite mer "deep talk" i slutet, as usual)✌🏼️

Har varit en väldans massa jobb så de behöver man väl inte direkt gå in på så mycket förutom att jag verkligen ÄLSKAR mitt jobb o mina kollegor, bästa bästa!❤️

Därutöver så har jag vart i Norge och firat 17e maj med släkten, tagit en tripp till Danmark med Isabelle och Tommy.
Sen så har de ju vart massa studentfiranden o grejer samt att jag tog ett spontan beslut om att börja bli blond (jäkla chock dedär va!!😳), fast jag hann ju ångra mig rätt så snabbt och blev svarthårig efter några dagar bara hehe ✌🏼️ velmajja va de här ja!
Sen har jag även tagit 2 gånger ute på Gullholmen med massa fiske och allmänt lugn o ro!
Utöver de så har jag spenderat min tid väl till att omge mig med underbara människor som alltid får mig på gott humör! ❤️

Men förutom mina så kallade sysselsättningar då, så har jag lyckats gå tillbaka lite i en dvala kan man väl säga. Jag har tappat fokusen lite på vad de är jag egentligen vill, vad jag tycker o tänker om en del saker, att jag är konstant mindfuckad, och sist men inte minst; förtvivlad och känslomässigt utmattad..

Jag har lyckats bli tillbaka dragen till sånt jag aldrig hade kunnat tro. känslor som jag trodde jag kastat, tankar jag trodde försvunnit, minnen jag trodde glömts bort. Så mycket som kommit rusande tillbaka som en storm, helt utan förvarning, har gjort mig helt mållös och paff. Jag tror att jag vet vad jag vill, men osäkerheten jagar mig ändå och allt blir bara svårare och svårare och tankar som inte borde finnas, dyker upp ändå.
Jag vet med mig själv att jag vuxit som person senaste månaderna, på flera sätt, jag känner själv att jag inte helt och hållet är den jag va för 1 år sen. Kanske är lite därför jag inte riktigt förstår vad som sker nu, all osäkerhet på vad man vill, som jag bara önskar kunde försvinna.
Har tröttnat så grovt på att saker och ting ska bli komplicerade när de egentligen inte behövs? Varför komplicera nånting som är så enkelt? Nånting som känns så rätt?
Varför inte bara leva i nuet och ta de som de kommer? Så länge man mår bra, och har ärligheten mot dom man bryr sig om, och inte minst ärligheten mot sig själv och den man är. Låt känslorna glida iväg och agera från de man tycker och känner, inte blanda in massa tankar hela tiden för att enbart komplicera saker. Kärlek är kärlek, det går inte att undvika.
Det sista jag vill är att dra en till nitlott igen, för en gångs skull, så vill jag att saker ska rulla på så som de är menat .

Jag vet min plats, och de är i ditt hjärta. Jag vet vart jag hör hemma, och de är med dig. ❤️

Likes

Comments

I fredags så satt ju jag och tyckte jätte synd om mig själv och klagade på att jag förlorat "bil-delen" från mitt liv, och snacka om att de blev en helomvändning! Blev en bilträff i Kungsbacka med gott folk där på kvällen, kanske inte bästa träffen precis hahaha... Men de e ju folket man är med som gör hela grejen och en del skratt blev de allt! 😊 sen på lördagen så satt jag och tittade på när Adde fixade med sin bil, och den skadeglädjen som finns .. Oslagbar!! 😅 sen så blev de bilträff och race på kvällen 👍 men kvällen kunde dock ha slutat lite bättre .. När jag tillslöt skulle köra min egna bil till en sträcka så slutade de med att jag hamnade ner i diket .. Lyckades verkligen inte få stopp på bilen och den bara gled raaaaaakt fram och av vägen .. Jäkligt obehaglig känsla och jag kommer inte ihåg så mycket. De enda jag kommer ihåg glasklart är min första och enda tanke när jag insåg att jag skulle åka av : oh shit 👏
Men som tur va så gick de hyfsat bra med både mig och bilen . Slog i huvudet i ratten så fick leva med en jäkla huvudvärk och min bil fick en liten intryckt front men trots omständigheterna och vad som kunde ha hänt så känner jag mig väldigt tursam! 😊
Men som tur va så har jag så fina vänner som kom och hjälte mig på nolltid! Tommy och Nathalie kom direkt och försökte hjälpa mig upp med bilen och Adde kom kort därefter och vi insög ganska snabbt att de krävdes bärgningsbil för att lyckas få upp mig 😩 men men , nu i efterhand så kan jag bara skratta åt de och jag vet att jag antagligen lär få höra om dehär ett bra tag efteråt! 😅👍
I söndags så blev de även en tur med 940 till Trollhättan! Känner att de blir mitt nästa projekt att köpa en 945a inom en snar framtid .. Gud va jag saknar de ❤️

Likes

Comments

Sitter just nu ute vid min bil och tar de allmänt chill, fixar lite här o där och typ onödiga saker .. Tidsfördriv helt enkelt! 👍 gårdagen började underbart med att träffa mina saknade babes Felicia och Therese och åka till Kungsbacka 👏 sen därefter gick väl kvällen mest utför, och då snackar vi om en jävligt brant nedförsbacke!! 😬 blev totalt rövkörd av några och dom satte mig i en sån skämmig och weird situation så de .. Finns inte ens ord för hur de slutade..
Därav så blir de att hålla sig hemma resten av helgen som de ser ut nu, trots att de egentligen händer mycket den här helgen som jag verkligen vill göra .
De e sånna här saker som verkligen får mig att sakna mitt gamla liv.. Saknar alla bilträffar, race och all "helg action". Saknar gemenskapen som fanns, att de ändå fanns en grej som allt gott folk samlades för och gjorde tillsammans. Alla hade en anledning till att dras samman o bara ha riktigt jäkla kul.. Suger verkligen att jag förlorat de, att jag inte kan göra sånt som jag älskar längre 😫 för att jag förlorat allt.. bu freakin hu typ .. 💔

Likes

Comments

Började känna att saker och ting verkligen flöt på som de skulle men ack va dum man kan va! :😅när jag väl fått fixat alla fel på min bil så kommer det givetvis nya direkt, skjutit sönder hela min ljuddämpare i måndags och nu idag så drog jag sönder min handbroms .. Love life typ! 👏😅
Iaf, i måndags så blev de jobb och därefter träffade jag Fridolf en stund då de blev lite trevligheter! Sen blev de en sju helsikes roadtrip som pågick hela natten så va inte hemma förens halv 6 på morgonen.. Oooops! 😳
Så tisdagen blev de enbart jobb på kvällen och sen direkt hem och nana! Vilket gjorde att jag nu äntligen kan börja få tillbaka mina morgon rutiner med att gå upp kl 5 som senast. Boooyha typ 👍 så idag har jag hunnit med väldigt mycket, fast ändå inte .. Blev en tripp till vårdcentralen för att kolla lite grejer, men de sluta med att jag ska tillbaka dit igen nästa vecka för en mer noggrann undersökning . Sen så blev de lite små shopping på allum och biltema för lite nödvändigheter! 😊
Så nu ligger jag och tittar på film med en polare och tar de allmänt chill . Ska försöka få upp mitt humör igen så att jag kan va lite happy trots allt som händer. Jag menar vem vill gå runt och va depp? De e ju inge kul 😩

Likes

Comments

Har just nu parkerat mig i sängen i min stuga och tittar på serie👍 blir första natten för mig i mina egna lilla mysiga stuga, woho! 👏 blev till att fira min lilla inflyttning med ett glas vin på verandan bara för att jag kan! 😄 haft en hyfsat bra helg, mycket bilkörning, vilket I JUST LOVE! ❤️ sen har de blivit en del bilfix med gott folk så inget att klaga på direkt! Ser nu fram emot en lugn vecka med lite jobb, kanske lite väl mycket ledig tid så som de ser ut nu, men då har jag iaf möjlighet till att komma iordning riktigt i min stuga och fixa lite med min bil, vilket är heeeelt okej för mig! 👌
Känner verkligen att livet bara känns så jäkla gött just nu! Är så lycklig så jag inte vet vart jag ska ta vägen 😅
börjar få de stadigt under fötterna när de gäller de mesta, har ett jobb som jag älskar, fantastiska vänner och mitt hjärta är fyllt av värme från den bästa känslan som finns o världen!! Att vara kär! ❤️

Likes

Comments