Nå er det lenge siden jeg har blogget nå! Og det har skjedd ganske mye i mellomtiden. Men jeg orker ikke skrive ned alt, haha. Sommerferien har i hvertfall vært helt knall. Har hatt så mye supre opplevelser med jentene og gode venner at jeg har ikke ord! Kan med hånden på hjertet si at dette har vært den beste sommeren jeg har hatt så langt. Gode venner har mye å si altså. Jentene har nok storkost seg de også. Nå for tiden holder jeg på med å øve til teoriprøven på bil. (ja jeg vet.. Fortsatt ikke lappen, i en alder av 25. haha) Men nå har jeg fått et lite spark bak av min beste venninne, så vi har satt en dato for når jeg skal inn å ta prøva. Så nå er det bare å øve i vei! I dag har vi vært oppe hos min bestevenninne og spist pizza sammen med dem. Etterfulgt av pisasj-is. Forøvrig den beste isen jeg vet om. Nå sover jentene søtt og jeg tenkte å slenge hodet ned på puta jeg å.


Håret mitt har forresten blitt lilla i mellomtiden. Det ser rosa ut på bildet, men det er mer lilla i virkeligheten altså.

Har veldig få bilder fra ferien da jeg har ny mobil og de fleste av de ligger på den gamle mobilen, Har ikke orket å legge de over på pcen. Men legger ved et par fra stranda:


​Og med det sier jeg god natt! 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag startet vi dagen med påskefrokost i barnehagen. Synes slike ting er så utrolig koselig. Det gjør nok de små også. Vi ble servert rundstykker som barna har vært med på å lage, knekkebrød, masse forskjellig pålegg, samt kaffe og noe godt å drikke til barna.

Etter å ha sittet der en stund kom jeg meg hjem igjen å fikk satt i gang med litt klesvask og rydding. Akkurat nå tar jeg meg ei lita pause. Greit å ta seg tid til lunsj og kaffe også.

Her om dagen bestilte jeg meg faktisk noe jeg har ønsket meg i lang tid... En type studio microfon!! Og herreminn som jeg gleder meg til jeg får den. Nå har ikke jeg så mye greie på microfoner. men krysser fingrene for at den fungerer.

Har en mic fra før som jeg fikk av søskenbarnet mitt. Men den er dessverre blitt ødelagt flere steder. Dessuten har jeg lenge ønsket meg en microfon med stativ. Så om den virker bra blir det nok noen cover etterhvert.

Likes

Comments

Da var jentene levert i barnehagen og jeg har satt meg godt til rette i godstolen med en kopp kaffe. Hadde egentlig planer om å rydde og sortere i litt pynteting og annet div. Har så mye telysholdere og slikt som bare står og tar plass. Men så sitter man her da. Tror nok jeg bare må vente på at sola skinner igjennom skyene snart så jeg forhåpentligvis kvikner til litt. Er så satans trøtt i dag, haha.

Her om dagen fikk jeg bestilt meg en ny Airbrush sprøyte og mer lakk. Gleder meg sånn til det kommer! Nå fremover skal jeg prøve å fylle dagene med å øve masse. Sette meg selv litt i sving og prøve å skaffe meg noen gode ''arbeidsrutiner". Føler meg faktisk ganske gira om dagen. Men nå har det jo blitt lysere tider og varmere i været. Kan jo hende det hjelper litt på energien det også . Uansett så tror jeg det skal bli godt å få satt i gang. Ha noe å gjøre mens jentene er i barnehagen, men samtidig vite at jeg kan ta det i mitt eget tempo uten å føle noe form for press.

Akkurat nå ser jeg veldig frem mot Påsken. Jeg får besøk av min lillesøster halve påsken, så da tenkte jeg å kjøre på med påskeverksted slik at vi har noe å finne på sammen med jentene. Og så klart handle inn masse godis, kakao og digg mat! Krysser fingrene for at værgudene er med oss denne påsken også. Blir jo ikke skikkelig påske uten sol! Snøen mangler dessverre og det kommer til å merkes. Ikke har vi noen hytte å reise til heller. Men påske blir det vel uansett, med eller uten snø.

Likes

Comments

Hei og hå! Nå er det visst en stund siden jeg har blogget ser jeg. Pcen min, som har vært trofast i ca 7 år, har så og si tatt kvelden. Så den måtte visst byttes ut i noe litt nyere, hehe. Men nå, endelig, kan jeg bruke nettleseren uten at alt henger seg opp hvert femte sekund. Prøver å tenke tilbake på om det har skjedd noe spennende siden sist. Men kommer visst ikke på noe. Dagene går som vanlig, jentene blir større, og jeg skjønner fortsatt ikke hvor tiden blir av..

Jentene er hjemme fra barnehagen i dag. Alltid godt for både mor og barn med litt kvalitetstid! Tror forøvrig vi må prøve å ta oss en tur ut senere, i og med at det er så nydelig vær ute. Føler ikke jeg har sett sola på en evighet! Bare grå skyer og sørpe.. Merker jeg blir veldig påvirka av været altså. Så fort sola dukker opp kommer rydde kicket tilbake. Såå deilig!
Nå skal jeg fikse litt mat og nyte en kaffkopp før vi stikker ut og slikker litt sol!

Ønsker alle en fortryllende dag videre.

Likes

Comments

Merker at jeg ikke er så veldig i skrivehumør om dagen. I tillegg suser jo dagene forbi før jeg får sukk for meg. Noen ganger lurer jeg virkelig på hvor tiden blir av altså!
Har akkurat lagt meg godt til rette i senga med en skål pistasj-is. Har så sykt munch om dagen, haha.

Gjør nesten ikke annet enn å endevende skapene hvert tiende minutt i håp om at jeg kanskje overså noe snop sist gang jeg sjekket.

Meen.. det ender som regel opp med at jeg lager noe mat i stedet. Etter at jeg kuttet snusen har jeg fått igjen matlyst så det holder. Jeg veide i flere år mellom 43 og 44 kilo. Har ikke fått veid meg på en stund så fikk sjokk når jeg veide meg og så at jeg lå på 49 kilo! Jeg ble jo såå happy, haha.

​Nå skal jeg legge meg å sove så jeg er opplagt til i morgentidlig. God natt!

Likes

Comments

I dag har jeg vært enda mer svimmel og susete enn i går. Jeg har nok kjørt meg litt hardere enn jeg burde i dag. Har holdt på med vasking, rydding, ommøblering og avsluttet dagen med å trene. Har jo lekt med jentene og laget mat også selvfølgelig. Forhåpentligvis går det bra å sende jentene i barnehagen igjen.

Jeg har kræsja på sofaen med teppe og tenkte å sove her i natt. Synes alltid det er digg å sove på sofaen når jeg ikke er i form. Dessuten er det mye lettere å våkne om morgenen, haha. Håper dere får en fin start på uka!

Madeleine

Likes

Comments

Hallo! Nå er det en uke siden sist jeg blogget. For å være helt ærlig, så har dette vært en sykt tung uke. Både jeg og jentene har vært syke og det har blitt minimalt med søvn på nettene.. Jentene har våknet opp til  6 ganger hver natt.

Vi har nå i det minste fått vært ute en liten tur i dag. Måtte på butikken en tur for å handle inn litt mat, så da gikk vi oss en liten tur.

Satser på at vi blir friske igjen til mandag.. Har jo ikke tid til å gå syk så alt for lenge.

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og ser nesten dobbelt. Har ørebetennelse på begge ørene så hører nesten ingenting, og kroppen henger ikke med lenger den heller.

Har fyrt opp i ovnen og sitter med verandadøra oppe. Får ikke bestemt meg for om jeg er kald eller varm, haha. Dere får bare beklage om innlegget er rotete, men nå klarer jeg snart ikke å holde øynene oppe.
Håper dere får en fin kveld!

Likes

Comments

Har holdt jentene hjemme fra barnehagen i dag også. Vi gikk oss en tur til butikken i dag. Ellers har det bare vært en skikkelig daffedag med sofakos og film. Til middag spiste vi taco, noe vi aldri pleier å spise. Skjønner ikke hvorfor vi ikke lager det oftere.. Men fra nå av tenker jeg at det blir fast fredagstaco og lørdagspizza.

Når jentene var i seng satte jeg i gang med å trene. Og fy så støl jeg er, haha. Kjenner det å både armer, legger, lår, rumpe, magen og korsryggen. Men det er jo så klart bare bra, for da vet jeg at jeg gjør noe riktig, hehe.

Nå har jeg fått lagt meg godt til rette under dyna etter en lang dusj.  Kommer til å sove som en stein!

Likes

Comments

Nå har det seg sånn at jeg har vært snusfri i en uke! Jeg har prøvd å slutte mange ganger før, men det har alltid endt opp med at jeg har sprukket etter 3-4 dager. Da har jeg tenkt at '' Nå har jeg vært så flink at nå kan jeg kjøpe meg en ny boks'' haha. Helt nytteløst. I dag slet jeg veldig, men jeg gikk heller å kjøpte meg to tyggispakker. Og i stedet for å kjøpe meg snus i belønning (kremt). Så har jeg heller kjøpt litt nytt til leiligheten.

Men jeg må si at jeg merker det veldig på humøret mitt om dagen. Jeg pleier alltid å være veldig konfliktsky og forsiktig. Men nå om dagen sprekker jeg omtrent før folk har rukket å åpne munnen. Jeg tror de fleste rundt meg nå vet at de må trå varsom. Er ikke sint hele tiden altså. Jeg er stort sett bare happy. Jeg har bare en veldig, veldig, veldig kort lunte og lite toleranse når det kommer til folk som forteller meg hva jeg skal gjøre og ikke.

Ellers går dagene som før. Jeg skal straks sette i gang å trene litt rumpe og lår før jeg finner senga. Ha en fin kveld videre!  ♥

Likes

Comments

Åh, som jeg elsker høsten. Tanken på å sitte inne under varme pledd, kose seg med en kopp te eller kakao med masse tente te-lys rundt i leiligheten. For ikke å snakke om den nydelige kveldssola og alle de fine fargene rundt om kring. Nå er jo jeg forsåvidt glad i alle årstidene. Men har alltid syntes det har vært noe helt spesielt med høsten.

Nå er det faktisk tid for å ta frem igjen garn og heklepinner også. Har planer om å lage noen supersøte pannebånd til jentene. Oppskriften er alt funnet frem og jeg klør i fingrene etter å få begynt. Men jeg må nok pent vente til i morgen for klesvasken bretter seg ikke selv.

Jeg skal faktisk begynne å trene også. Har en medfødt kneskade som plutselig har funnet ut at den skal slå til for fullt. Kneskålen går skeivt så det sliter på brusken på innsiden. Derfor må jeg begynne å trene slik at muskulaturen blir sterkere. Da vil kneskålen etterhvert (og forhåpentligvis) gå i riktig spor. Og jeg starte i kveld. Nå har jeg sagt til meg selv i en måned at jeg skal sette i gang, men jeg får jo aldri r*æva i gir. Jeg er så sykt treg når det kommer til ting jeg gjøre... 

Anyways.. Håper dere nyter dagene og det fine høstværet like mye som jeg gjør

Likes

Comments