Postad i: Åland 2017

Idag har verkligheten kommit emot mig första gången.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vegetarisk mat

Tid: 15 minuter
Mängd: så mycket du vill ha

1. Koka upp quinoa, röda linser och morot med lite salt.

2. Tillsätt bönor, majs och ärtor när allt kokat klart. Låt stå en stund.

3. Ringla över sweet chili.sås.

4. Avnjut.


Likes

Comments

Postad i: Åland 2017

Dagen förmiddagspromenad tog mig till västerhamn och Pommern. Pinsamt att medge att jag aldrig "besökt" Pommern fast jag varit på Åland tiotals gånger, inte vad jag kan minnas iallafall. För tillfället är den mäktiga båten på renovering, och därför stängd. Enligt Ålands sjöfartsmuseum är hon den enda fyrmastade stålbarke i ursprungligt skick i världen. Hon sjösattes för första gången 1903.

Jag visste att hon var stor, men så stor som hon verkligen var hade jag aldrig kunnat föreställa mig. Fascinerande!

Likes

Comments

Postad i: Åland 2017

​Jag lever - trots vapen, narkotika och rån i grannhuset!

Idag har jag haft en riktig "off-dag". Inget jobb, inga måsten och bästa av allt; ingen matlagning. Började dagen med att skrolla igenom alla sociala medier innan jag åt frukost. Sedan spenderade jag enkelt två timmar traskades inne i Mariehamn. På vägen hem tappade jag dessutom bort mig i ett bostadsområde. Försökte ta hjälp av google maps, vilket gjorde mig ännu mer vinglig i skallen. Sist och slutligen hittade jag hem. Chillade en stund (läs några timmar) innan jag kände för ett träningspass.

Tänker fortsätta dagen med att göra absolut ingenting nödvändigt. Borde städa lite men det sparar jag tills imorgon.

Likes

Comments

Postad i: Åland 2017

Började dagen med en promenad till sjökvarteret i Mariehamn. Mysigt ställe för att bara strosa runt och se på de olika båtarna. Dessutom börjar hamnen fyllas upp och det är rörelse på de flesta större båtarna. När jag hade gått på varenda brygga och tittat på de flesta båtarna traskade jag mot lägenheten igen. I morgon ska jag ta en sväng till östra hamnen, därifrån alla färjor går ut.

Efter ett gympass och lunch i form av enkel vegetarisk risotto, satte jag mig i bilen och körde ut till Ängen. Skötte klädtvätten, hoppade studsmatta, hjälpte till med hjulningen, lapade sol och åt en massa god mat där Varmt, svettigt och soligt har det varit idag. Toppenväder! Hoppas på att det håller i sig några dagar framöver.

Nu har jag bäddat rent i sängen och skall njuta av kvällen. Känner att jag har fått lite få sovtimmar senaste veckan.

Likes

Comments

Senaste