Nu när alla träningar för alla drar igång igen så tycker jag det blir ännu roligare att träna. B.la tränar jag gymnastik i TGF, alltså Tranemo gymnastik förening. Gymnastiken tränar jag 3 gg i veckan. Sedan tränar jag även karate 2 gg i veckan. Och sist så tränar jag självförsvar oxå. Vilket är 1 gg i veckan. Både karaten och självförsvaret tränar jag i Tranemo också tillsammans med min kompis Julia. Eftersom jag tränar sammanlagt 5 dagar veckan (har 2 träningar på samma dag) så får jag bara 2 dagar ledigt där jag kan ägna mig åt kompisar och annat roligt. Men som sagt jag gillar att träna så de är inte några större problem direkt.

Hoppas du får en bra dag och tack för du läste!<33 :)

Likes

Comments

Hela sommaren har varit helt grym och jag har haft så sjukt kul och mysigt! Även fast jag bara vart hemma och inte åkte iväg någonstans. Jag har bara varit med kompisar hela tiden. Mest med Julia, Cassie och Emma. Sen har jag såklart vart med andra också. I somras har jag, Cassie och Julia Bl.a övernattat i en skog varav då ja och Cassie gick åh badade klockan 4-5 på morgonen med kläder på. Sedan stack vi 3 hem klockan 7 på morgonen och la oss för att sova.

Denna helgen innan skolan var jag och min Kompis Emma hemma hos mig själva och då chillade vi ganska mycket, och alla dagar så tog vi en buss in till Stan. Vi såg även på bio då vi såg filmen "Nerve" som Therese Lindgren tipsat om på sin Youtube kanal. Jag rekommenderar den filmen starkt! Den var jätte bra, den handlar om en kille och en tjej, men mest en tjej som får en fråga "are you a watcher or player" var på hon väljer watcher. Sedan får alla som är "watchers" ge henne massa olika utmaningar. Det kan vara enkla till farliga utmaningar. Men mer vill jag inte säga ;)

Just nu är jag hos Min "syster" Julia och ska sova här en natt för imorn är det skola och vi vill fixa oss tillsammans :) Vi kallar oss för "systrar" för vi känner att vi är lika nära varandra som systrar är :)

Likes

Comments

Hejsan åh välkommen till min blogg! Inte så van vid att blogga än med jag vänjer mig väl hahah, Min kompis Julia startade en blogg för ett tag sen och jag tyckte det såg roligt ut så jag ville oxå skapa en blogg, så här är den :)

För några dagar sen när jag och Julia var hemma hos mig hade vi tråkigt så vi tänkte att vi kunde gå ut åh fota bilder med mobilen, men då kom vi på att jag har en kamera så då tog vi den åh fotade med istället!

Eftersom vi bara var 2 st så frågade vi en kvinna om hon kunde ta kort på oss tillsammans eftersom vi inte kunde det själva. Det ställde hon upp så vi lyckades få fina bilder på oss tillsammans och sedan gick vi in lite innan vi fortsatte.

Senare på dagen så träffade vi på en kompis, då frågade vi våran kompis om hen ville ta lite kort på mig åh Julia <3 Här är några utav bilderna <33

Likes

Comments