Hej! Fick hem mitt lilla paket ifrån Kicks idag och jag är så glad över det! Har redan hunnit testa Anastasia Contour Kit och läppennan i färgen 30 Mocca Rose. Jag kan hittills säga att jag gillar både Anastasia Contour Kit och läppennan massor! Alltså wow, förstår inte varför jag inte köpt detta contour kit förut, det är helt aaaaamazing. Hur enkelt som helst att applicera och det ser inte kakigt ut som man lätt kan tro. Läppennan är också jätte lätt att applicera och det blir en fin finish. Rekommenderar starkt! 

Likes

Comments

​Klickade hem dessa små godingar i torsdags, så får förhoppningsvis hem dom imorgon! Har länge velat testa Anastasia Contour Cream Kit, och eftersom jag är väldigt ljus i hyn så beställde jag hem i Fair (den ljusaste). Och, foundationen är mina nya favorit, därför jag beställer hem den igen. Ääääälskar den! Perfekt färg, lätt att applicera och sitter länge. Läppennorna har jag aldrig testat, men färgerna ser jätte fina ut! Beställde i färgerna; 30 Mocca Rose och 27 Zinfandel.

Likes

Comments

Hej! Tänkte bara tipsa om min favorit budget-highlighter; Elf baked blush: pinktastic. Älskar den! Den är pigmenterad, sitter länge och bäst av allt, billig! Jag har för mig att jag köpte den för ungefär 50 kr. Ni som letar efter en bra och billig highlighter, buy this one! 

Likes

Comments