Resor

Jag älskar London. Varit där några gånger och tycker bara mer och mer om det. Jag har däremot aldrig varit där på sommaren, utan bara inför jul och strax efter jul. Men det är något med vintern där, det är sådan stämning. Min fantastiska mamma fyller år 1 december och jag och pappa bestämde oss för att ge henne en mor och dotter resa till London i present. Och nu är resan bokad, vi åker 3-5 december och jag skulle inte kunna längta mer. Kommer bi såååå härligt. Få komma bort från plugg i några dagar och bara njuta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardagsnytt

Hej allihopa!

Nu var det evigheter sedan jag skrev något här sist men så får läget vara när det är mycket annat. Allt rullar på med jobb och plugg, precis som vanligt.

Hur har min helg sett ut? Jag har haft en riktig myskväll med pojkvännen min med god mat, gottis och fotboll. Jag har även pluggat och packat ihop saker till lägenheten. Gårkvällen bestod av bio och middag med mamma och sedan något glas vin på Public med Maja för att säga hej då innan hon åker till Kap Verde igen. Det var live band och smockat med folk, var riktigt roligt. Plockade upp Tobias på vägen hem också. En bra helg där jag kunnat laddat upp inför kommande vecka med jobb och plugg igen.

Likes

Comments

Vardagsnytt

Nej hörni, nu är jag trött på att vara sjuk.. Varit lite småkrasslig sedan i torsdags förra veckan, men i söndags kväll bröt det ut och har legat hemma igår och idag. Lutar mot att jag inte kommer kunna jobba imorgon heller, men jäklar vad det kryper i kroppen! Det här är tredje gången under sommaren som jag varit sjuk, något som är otroligt mycket för att vara mig. Förut var jag kanske sjuk max tre gånger per år?! Suck.. Snälla gör mig frisk nu, längtar ihjäl mig tillbaka till gymmet nu faktiskt.

Likes

Comments

Jag älskar verkligen att dansa zumba. Både musiken och dansen gör mig så glad. Efter jag och Tobias kom hem från hotellet igår packade jag bara om väskan och åkte på kryssning med mamma. Fitness Cruise, där de körde zumba/salsation/afro pass under lördagskvällen och hela dagen idag. Herregud, jag körde fyra pass bara idag så kroppen är mör men det var riktigt roligt! Fina Cecilia, en familjevän vars hund vi ofta brukar passa, var instruktör i afro passet. Jäklar vad duktig hon var och vilken stämning! Det var dessutom neon tema i år vilket gjorde det så häftigt. Enda minuset på hela resan var att jag inte sov en blund.. Vår hytt låg precis över nattklubben så sängarna skakade i takten till musiken som spelades fram till 03.30. Efter att musiken tillslut stoppades, kom grannarna in i sin hytt och bokstavligen skrek till varandra från 03.30 till 08.00 när vi skulle upp och äta frukost ?!  Jag kan knappt förstå att jag fortfarande står på benen alltså. Men jäklar alltså, det är inte sista gången jag var där iaf! 

Likes

Comments

Vardagsnytt

I tre år har han där varit min. I tre år har jag varit världens lyckligaste flickvän. Den 8 september 2013 är ett datum jag alltid kommer bära med mig. Då Tobias även fyllde år igår överraskade jag honom med en natt på hotell och helkväll på Gröna Lund med sjukamp och mat i fredags för att fira vår dag och hans födelsedag. Det blev så lyckat. Förutom det faktumet att jag torskade ganska ordentligt.. Vi fortsatte och spela lite efter att sjukampen var klar, och då! Ja då kom de grenar som jag var bra på. Haha jaja, han fyllde ju ändå år så får väl unna han det.

Allt jag kan säga är i alla fall, oj vad jag älskar honom.

Likes

Comments

Vardagsnytt

Inläggen på denna blogg blir mer och mer sporadiska tyvärr.. Jag har nu börjat skolan igen och det nya jobbet som jag jobbar 50 % på, vilket gör att jag har fullt upp konstant. När jag inte pluggar eller jobbar försöker jag träffa mina fina jag har runt omkring mig. Denna helg har exempelvis bjudit på en riktig mor och dotter kväll i fredags, mysdag hos Tobias igår och sedan en lördagskväll precis i min smak med Johanna! Min söndag bestod av en heldag med Elin, först brunch och sedan en privat spa-avdelning på Sparadiset. Något jag verkligen kan rekommendera! Tack mina bästa för att jag fick en helg full av mys och påfyllning av energi inför kommande vecka.

Likes

Comments