Link til "5 ting jeg aldrig lærer at forstå #1": HER

Hvorfor jordbær er nødder

Altså jeg kan ikke være den eneste som er forvirret over at jordbær er en del af den eksklusive nødde-klub. Undskyld mig, men et jordbær er altså et bær - DET STÅR JO SELV I NAVNET! JordBÆR! Det hedder jo ligesom ikke jordnød, vel? Et jordbær kan altså ikke være nød, det er og bliver et bær.

Hvorfor folk skriver på deres Instagram my story, at de har lagt et nyt billede ud.

Altså snuske, hvis man ikke har liket dit billede, så er det nok fordi, man ikke rigtig vil like det. Så du behøver altså ikke at smide det ikke-like-værdige billede mere i vores fjæs, vel? Jeg kan da umuligt være den eneste som bliver en smule forvirret af det?

Hvorfor vi har ord med flere betydninger.

Jeg forstår godt hvorfor udlændinge har svært ved at lære dansk, når vi har så mange ord med flere betydninger. Lad os f.eks tage ordet 'drage'. Ordet 'drage' kan betyde tre ting, så det er jo nemt at misforstå. Hvem var idioten som fandt på, at vi skulle have ordet 'drage' til at betyde 3 forskellige ting? Ham der fandt på det må virkelig have hadet det danskesprog, siden han ville gøre det mere kompliceret, end det allerede er.

Hvorfor der findes giftigeplanter.

Altså hvis de er giftige, hvorfor har vi så ikke udryddet dem? Altså de kan jo dræbe os, og de fleste af dem er jo nytteløse, så de har jo ingen grund til at være her (ligesom myggene). Hvis vi nærmest kan udrydde alle tigere i verden, burde det jo være piece of cake at smadre en plante eller to.

Hvordan fandt vi ud af, at man kan spise æg?

Ham/hende der opdagede ægget må virkelig havde været sulten, siden personen gad at spise det hønen poppede ud af bagdelen. Det er ligesom personen der opfandt smør. Hvem var det der fandt på at piske mælk rigtig hurtigt rigtig længe til det fik en fast konsistens? Det er jo både lidt genialt og meget hul i hovedet.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej Peeps;))

Hoodie: HER / Jeans: HER / Sneaks: HER

Nøj hvor er jeg blevet glad for hoodies her for tiden! - og især denne her lille grønne skønhed. Den hoodie jeg har på, er faktisk en hoodie, jeg har arvet fra min mor, som hun brugte, dengang hun var yngre. Det er en mega fed grøn vintage Russell Athletic hoodie. Den er bare sådan et fedt statement item, som kan pifte selv det kedeligste outfit op med dens klare grønne farve. Dog er den lidt varm lige pt, da Danmark har fået en lille klat sol over sig (men om en uge er den sikkert perfekt til vejret). Det fede ved denne hoodie er også, at man kan bruge den til hverdag og stadig ligne en million, selvom den er comfy og blød (hvilket altid er et plus i min bog). Den er bare det perfekte AW (autumn/winter) statement item, så jeg kan klart anbefale at få skaffet en.

#nouwoutfit

Xoxo Madie<33

Likes

Comments

Hej Peeps;))

Taske: HER

Jeg har fået anskaffet mig min drømme taske! Den er så vidunderlige! Jeg hentede den inde hos Ganni på St. Regnegade her i går, og jeg har ikke kunne få øjnene fra den siden - den er jo bare så gude smuk. Grunde til, at jeg anskaffede mig den, var faktisk, fordi der er sket noget overdrevet godt i mit liv her for nyligt (I skal nok komme til at høre om det), så jeg følte for at fejre den gode nyhed på en helt særlige måde - og der er jo ikke nogen bedre måde at fejre en god nyhed på end at købe en lækker taske, ik?

Tasken er en lille blå lækker sag med faux slangeskind og bordeaux syninger i kanten. Jeg opdagede tasken ved, at jeg læste et indlæg, @BibiNilsson havde lavet om den, og det var bare kærlighed ved første blik. Så tak Bibi for at introducere mig til mit livs nye store kærlighed. Jeg glæder mig rigtig meget til at få den i brug, da den er perfekt hertil AW (Autumn/Winter) sæsonen.

Xoxo Madie<33

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej Peeps;))

Skjorte: HER / Bukser: HER

Jeg har lige fået anskaffet mig denne her Hawaii-skjorte fra "Asos" her i går. Det er en super comfy skjorte med nogen små fine syninger ved ærmerne og rundt om kraven. Jeg elsker denne her skjorte, da den er et meget sommerligt statement piece, så den er specielt fed nu, da vejret er blevet lige en grad eller to varmere.

Jeg kan også godt lide selve outfittet til hver dag, da det er meget comfy - så det er jo perfekt til de lange skoledage med aaalt for lange og hæslige matematiktimer. Det er også meget enkelt og elegant, selvom det har denne her vilde Hawaii-skjorte. Jeg vil 100p sikkert komme til at bruge det igen, imens der stadig er en lille klat sol over Danmark.

Xoxo Madie<33

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jakke: HER / Tee: HER / Bukser: HER / Sko: HER

Hej Peeps;))

Så kom dagen desværre, hvor jeg skulle tilbage til helvede... jeg mener skolen! Dog var det ikke den længste dag i verden, da den sluttede kl 11. Men trods alt var det også rart at blive genforenet med mine veninder, jeg ikke fik set over sommerferien.

Vi ved jo allesammen godt, hvad det vigtigste er, når man kommer tilbage til skolen - nemlig et Back To School Outfit der bare sidder lige i skabet, for hvis der nu starter nogen nye i ens klasse, så efterlader man et godt førstehåndsindtryk.

Det her er mit bud på et Back To School Outfit. Det er et meget typisk Madie-outfit, da det er meget farverigt og sjovt at kigge på. Det jeg specielt elsker ved det her outfit må nok være mine blomstrede bukser. Jeg elsker, at de her bukser er så sommerlige og friske, så de er bare lavet til et dansk SS (Summer/Spring) outfit. Bukserne er også lidt nattøjs-chic, da de har det her lidt løse nattøjs look til sig. Jeg har faktisk kun fået anskaffet mig dem her i fredags, men jeg ved allerede at de bliver et stable item i min garderobe, for de er lige mig.

Xoxo Madie<33

Likes

Comments

Hej Peeps;))

Dagen i dag har stået på lidt "Back To School Shopping" sammen med min gode veninde Frida. Jeg har bare købt en masse skoletilbehør og selfølgelig tøj. Jeg har fået købt en masse tøj her til AW (Autumn/Winter) sæsonen, da den nærmer sig.
Dagen har bare været en hyggelig dag med en tømt konto og et slidt kort, men life happens, ik?

Xoxo Madie<33

Likes

Comments

Hej Peeps;))

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Jeg har her i dag fået øjnene op for et helt nyt sted, hvor jeg kan bruge endnu flere penge - nemlig "Asos Marketplace". "Asos Marketplace" er en online genbrugsbutik (lidt ligesom "Trendsales"), hvor man kan købe alle mulige fede items secondhand (aka meget billigt). Mange af de her items er dog retro, da de stammer fra fortiden (70-90'erne). Jeg synes personligt, at det er et mega fedt sted at handle, da jeg er ret så meget vild med det her "retro look" og store farverige sweatre, som der er hundredevis af på hjemmesiden. Jeg har dog ikke prøvet at handle derinde endnu, men jeg er sikker på, at det skal prøves, når kontoen lige bliver fyldt lidt op igen.

Xoxo Madie<33

//

Hej Peeps;))

Today I found a whole new site where I can spend more of my money, which is "Asos Marketplace". "Asos Marketplace" is an online thrift store (just like "Trendsales"), where you can buy secondhand items. Many of the items are from the 70's or 90's, so it is kind of retro. Personally I think it's an awesome online thrift store because they have a lot of big colorful retro sweaters (which I love). Unfortunately I haven't purchase anything from the store (because I just found out it exist today), but I am 100% gonna buy an item or two when my bank account gets filled a little up.

Xoxo Madie<33

Likes

Comments

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

Hej Peeps;))

Nu hvor der er kommet en lille klat sol over Danmark, er det også blevet tid til en masse farver. Jeg er personligt kæmpe fan af farverige bukser og chinos! Så derfor har jeg fundet mine personlige bud på nogen farverige og festlige bukser, som man også kan bruge til hverdag.

Man kan style de her bukser med en basic tee, en sød lille taske, et par sandaler og en comfy jakke/trøje (og så er man good to go). Man behøver ikke særlig meget for at få ens outfit til at blive lækkert at se på, når man har en par lækre farverige bukser på - da det er et item, der altid er lidt af en showstopper. Jeg elsker personligt at have farverige bukser på, på de dage hvor jeg er lidt træt eller morgensur, for så bliver jeg bare så glad af at se på farverne. Jeg vil personligt anbefale alle, at købe et par, da man kan bruge dem til stort set alt (jeg har ihvertfald brugt mine meget). De er bare et rigtig godt item, at have i ens garderobe lidt ligesom en statement tee eller en blondetop.

Xoxo Madie.

Likes

Comments

Hej Peeps;))

Jeg tog en masse billeder i går aftes og her i morges, da vejret var optimalt billede-vejr. Så håber, at I nyder dem og kommer i rigtig sommerstemning - selvom denne her lille klat sol højest sandssyneligt ikke holder i flere dage.

Xoxo Madie<33

Likes

Comments

Bukser: HER / Bluse: HER

(Dette indlæg er inspireret af @josephinelydolph)

Hej Peeps;))

Her på det seneste har det med drømme og mål i livet fyldt enormt meget i mine tanker. Jeg har bare gået og tænkt over, hvordan jeg kan få opfyldt mine største drømme. Jeg går dog kun i folkeskole, så jeg kan ikke rigtigt gøre så meget for at opnå dem endnu, selvom jeg ville ønske, at jeg kunne.

Det jeg drømmer om er en karriere inden for modeindustrien, for det er den industri, jeg har en enormt stor kærlighed til. Jeg vil dog gerne indrømme, at fra da jeg var helt lille af, har kigget op på de store plakater i H&M med de smukke modeller på, og ønsket at det var mig. Men nu hvor jeg er blevet ældre er de drømme blevet skiftet ud med min kærlighed til at skrive. Jeg har altid godt kunne lide at skrive, så derfor ligger det nærmest også til højrebenet, at min drøm er at blive "mode-journalist", jeg har bare sådan en lille fantasi, om at jeg en dag kan komme til at arbejde for Vogue og skrive de største artikler i hele bladet. Jeg ved godt, at det lyder lidt uopnåeligt, da det der er et arbejde enhver mode-elsker ønsker sig, men der har jo været andre før mig, der kunne gøre det, så hvorfor skulle jeg så ikke kunne gøre det? Jeg har faktisk også skrevet til dem her for nyligt med hensyn til en praktikplads, da jeg skal i praktik i år og ville ELSKE at bruge min praktik hos dem, men de har dog ikke svaret (hvilket jeg heller ikke forventer). Grunden til at jeg startede bloggen var også, fordi jeg ville øve mig i at skrive anmeldelser og ting om de store navne inden for modeindustrien, for det gav mig et lille håb om, at jeg var et skridt tættere på drømmen.

Men jeg håber, at I holder fast i jeres drømme, for det forbliver bare en drøm, hvis I ikke gør noget ved dem.

Xoxo Madie<33

Likes

Comments