​Så onyttigt men så gott, dags att plugga kära vänner. 

Arrivederci

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu när höstkylan sakta kryper fram, löven börjar bli gula och det blir allt mörkare ute så börjar tankarna snurra snabbt. Mycket står på schemat för den här kommande terminen, halloween, julafton, nyår och till och med alla hjärtans dag om jag nu ska dra det ett varv lite för långt. Men är det inte underbart trots allt? Höst är så mycket mer än regn och kyla, det innebär snygga kappor, höga stövlar och lovelovelove.
Om det är något som är underbart, kanske till och med underbarast? Så är det att ha någon att gosa med nu när mörkret faller, right? Men så enkelt är det inte att hitta den rätta, man kan inte tro att man kan glida på en räkmacka. För att hitta den rätta krävs det mod, att våga bjuda på sig själv och framför allt självförtroende. Jag personligen kan säga att det är sjukt nice med killar som vågar ta för sig, ställa frågor och inte vara rädda för att skratta. Sen kanske man inte behöver stå i centrum hela tiden och alltid synas och höras, viktigast är bara att våga prata och inte vara så osäker på sig själv, livet är alldeles för kort för det.
Hur kan man visa ett bra självförtroende på rätt sätt då kan man undra?
Det finns enkla småsaker som kan göra stor förändring. Bland annat kan man signalera stolthet och självförtroende genom att vara rak i ryggen, det är ett tecken på att man vågar öppna upp sig och är lättmottaglig för konversationer. Ett annat är att le mycket! Skratta! Visa entusiasm! Det utstrålar mycket glädje från ditt håll vilket kommer få folk att vilja prata med dig ännu mer.

Visste ni att månadsstenen för oktober är turmalin vilket står för inspiration, mod och självförtroende. Så känner du att det är dags att finna en partner så är oktober en perfekt månad  ;)

Nåväl, nu ska jag tappa upp ett bad med varmt vatten och massa skum. Men kom ihåg, fall is a time to fall in love. Så upp med hakan, på med några riktigt snygga kläder och skin upp den mörka tiden vi nu har framför oss.

Love

Säger adjö till sommaren och varma tider med en bild från ett lite varmare Grekland

Likes

Comments

Aa jo tänka sig, det var ca ett år sen jag startade den här bloggen. Måste ha någon alarmklocka i mitt huvud som ringer i gång vid den här tiden på året och säger att det är dags att börja blogga.
Jag känner att jag behöver en plats där jag kan skriva av mig, dela med mig av mina tankar. Känner också att jag vill ha ett syfte med den här bloggen. Jag vill att den ska kännas inspirerande och peppande. Sen kan man ju såklart slänga in lite vardag, fina bilder och annat smått och gott.

Kortfattat om mig själv så ni vet vem det är som ligger bakom detta. Jag heter Madeleine Graham, är född 1998 och bor på Ekerö. Går just nu Samhällsvetenskapsprogrammet på Jensen Norra och mjo sen är väl mitt privatliv inte så mycket mer spännande än så....eller? Det återstår att se.
Jag ska försöka att uppdatera runt 2-3 inlägg per dag. Ska bli kul att göra ett nytt försök. :)


Love

Likes

Comments