Header
View tracker
View tracker
View tracker

Nu är du äntligen påväg hem till mig!!!

Har alltid velat ha detta setet, Såå snyggt! Har bara inte fått tummen ut röven för att fixa det förrän nu!!
Yeay så i slutet av denna veckan är du hos mig!!

Likes

Comments

Hej på er!

Det kändes som ett tag sen sist men har fullt upp som vanligt då jag satsar mer på min youtube kanal istället för bloggen!
Har firat nyår uppe i Kalmar hos bästis och hat filmat men som vanligt så är det något fel på min dator så min bror håller på och fixar den nu så jag hann knappt börja redigera videon men så fort han är klar så ska jag fortsätta så den kommer upp ikväll!

Likes

Comments

GOD JUL ALLIHOPA!!
Hoppas att ni alla firar en fin jul med era nära och kära!

Jag har lagat och dragit mig i sängen sen 8 imorse och inte gått upp ännu, haha!

Är helt trött och seg efter igår, var och firade lillejulafton hos farmor med släkten och som vanligt alltid lika kul och underbart att träffa dem!
Idag är det julafton och jag gå tänkte spela in en video eftersom jag inte spelade in igår och vilket jag gjorde förra året så ska försöka spela in idag istället!

Likes

Comments

Skönt och bara jobba 2 dagar denna veckan, känns sjukt fel haha..
Tog ledigt idag för jag ska in och fixa Mona fransar, ska se om jag kan försöka få dem lite längre än vanligt, trivs inte med korta fransar.

Annars vet jag inte vad som händer idag, vi får väl ta och la se vad dagen bjuder på, än sålänge har den bara bjudit på grått och kallt väder.
VILL HA SNÖ!!!

Likes

Comments

Hejsan!

Väldigt varierande dag, gått upp och ner hela tiden, inte mitt humör dock då det typ varit på topp hela dagen.

Började dagen med att vara svin trött med röd sprängda ögon, kom till jobb och hade avslutning som jag inte visste om men kul var det!!
Hade en bra dag på jobb, blev attackerade av cirka 12 barn som hade saknat mig då jag varit borta typ 4 dagar så det märktes att dem hade saknat mig iallafall plus att jag fixa 2 julklappar, en av ett barns förälder för att jag varit så duktig med deras son och en från min hemliga julevän.
Jag menar hur gulliga är dem inte alltså? Så fint!

Nu ska jag och älskling tända den öppna spisen och bara mysa!

Likes

Comments