Contains affiliate links

Jag bara älskar dessa mobilskal! Marmor är något som jag är lite svag för.

"Vår Fashion Collection består av 17 olika designs som varieras efter säsong och där inspiration hämtas från de senaste modevisningarna världen över. Tanken bakom modekollektionen är att matcha skalen efter outfit, inredning eller vilket humör du är på!" - iDeal Of Sweden

Likes

Comments

Tack för att du ville träffa mig den där dagen och sedan förändrade hela mitt liv.

Tack för alla gånger du jävlas med mig och när du sedan får mig att skratta fast jag är sur.
Jag vill tacka dig även om jag har gjort det många gånger genom åren. Just nu vet jag att du behöver höra det lite extra.

Tack för alla gånger du skrattar och ler, det pirrar alltid i magen. Älskar ditt skratt och leende men framförallt att du är glad.

Tack för att du är du. För jag älskar din personlighet och din humor. Hur du dansar fram i köket när du lagar mat för du älskar mat. Även om jag ibland blir trött på hur pigg du är när jag är hungrig. Jag ler alltid när du är sådär.

Tack för gångerna när jag druckit lite för mycket och du varit min trygghet.

Tack för att du har tagit hand om mig när jag varit sjuk eller haft ont.

Du gör mina dagar med glädje och kärlek.
Denna våren har varit tuff för dig men jag visste att du skulle klara av det. Jag kommer alltid tro på dig!

Du tog mig från botten till toppen min älskling.

Likes

Comments

Gårdagen var väldigt mysig och fylld med skratt.

Hej på er!
Hade ni också en bra morsdag?
Vår plan var att äta lunch hos mamma och sedan åka direkt till mormor på Öland. Men ibland uppstår det problem vilket det gjorde igår. Pappa fick otur med sin bil utanför Kalmar. För vår familj är det självklart att hjälpa varandra så vi åkte direkt och hjälpte honom med bilen.

Jag och min syster fick extra mycket kvalitetstid med mamma i bilen. Sedan blev det väldigt god fika hos mormor med släkten.
Det var en underbar dag även om planen ändrades.

Likes

Comments

Vilket väder vi har! Känns som det är sommar redan. Så underbart!

Jag började dagen med att gå en långpromenad med Victor i solen. Självklart så brände jag axlarna. Så typiskt mig att inte smörja in mig..
Annars har vi bara njutit av vädret idag och grillat. Jag och Josse låg i skuggan en stund idag under trädet. Mysigt och skönt för Josse i denna värmen.

Ikväll ska jag umgås med Amanda, vi får se vad vi hittar på.
Hoppas att alla har fått njuta av denna sommarvärme!

Likes

Comments

Hej på Er!
I helgen var jag i Kalmar fredag-lördag. Hade kvalitetstid med mamma på fredagen. Gick en runda i solen och åt lunch tillsammans. Riktigt mysigt!

Sedan på kvällen umgicks jag med Amanda. Timmar med bara massvis av skratt och långa samtal. På lördagen köpte vi lite gott och körde till ett ställe vid Ölandsbron. Vi skulle kunnat stanna där hela dagen. Den utsikten och det underbara vädret gjorde det svårt att åka.

Efter det tog jag tåget hem och myste med min lilla familj.

En perfekt helg helt enkelt!

Likes

Comments

Hej på Er!
Här skiner solen och jag dricker en stor kopp med kaffe. Känner smärtan i armarna medan jag skriver men nu äntligen kan jag förstå varför. Ett helt år senare.

I tisdags var jag på remutlogmottagningen med mamma för att undersöka om jag har någon form av reumatism. Finns mycket sådant i släkten. Det hade jag inte men däremot sa läkaren att jag har en form av hypermobilitet. Har alltid vetat att jag är överrörlig men inte tänkt tanken att det skapar sådan smärta.

Finns ingen behandling mot detta. Jag måste gå till en sjukgymnast och träna mer.
Det känns underbart nu när jag äntligen kan förstå varför det gör ont och hur jag kan minska smärtan. Nu kan jag äntligen träna igen! På ett annat sätt självklart men nu kan jag träna utan att oroa mig för smärtan efteråt.

Nu ska jag tvinga mig ut på en cykelrunda i det fina vädret. Jag ger inte upp!

Kram

Likes

Comments