Någon som har missat den här låten?
Hamnade på första plats på Spotifys lista "Sverige" väldigt snabbt. Jag tycker om den och kan verkligen känna in i texten. Den berör verkligen mig. Musikvideon är grymt bra gjord. Kärlek kan vara otroligt stark.
Sådan kärlek känner jag för Victor. Tillsammans är vi oslagbara.

Likes

Comments

Likes

Comments

Snön ligger kvar men solen lyser och våra blommor får det att kännas som vår.

Hej på er!
Längtan efter solen och värmen är ganska stor i nuläget. Sitter i fönstret just nu och njuter av solen som stålar in genom fönstret. En promenad är självklar idag!
Lite fix har jag kvar framför datorn sedan ska jag bara ut i solen.

Har ni något tips på jobb i Växjö? Skriv gärna till mig iså fall!

Likes

Comments

Helluuu!
Jag är på riktigt bra humör idag. Sitter på tåget mot Kalmar nu och musiken dunkar i mina hörlurar. 
Saknar redan min lilla familj men jag tror att den här helgen kommer bli riktigt bra.

Idag är dock ingen vanlig dag utan idag är det Amandas födelsedag. Denna tjejen alltså..
Hon är en av få människor som förstår mig med bara en blick. Hon betyder så otroligt mycket för mig. Jag vill henne det allra bästa.
Om du läser det här, hoppas att du ler hela dagen även om febern bråkar med dig. Puss på dig.

Det blir kvalitetstid med mamma idag vilket jag älskar. Bara skratta så att tårarna rinner, så enkelt till skratt i hennes närhet.
Kram

Likes

Comments

Hej på Er!
Sitter just nu och ser snön falla medan Josse snarkar högt i sin korg. Gick upp tidigt idag för ett besök på vårdcentralen. Kommer ha en blodtrycksmätare i ett dygn nu. Lika bra att försöka utesluta så mycket som möjligt.
Blev stolt över mig själv igår. Tog mig ut i snövädret och gick en promenad. Nu när jag har haft ont så har en promenad till affären varit som ett tufft träningspass. Men igår orkade gå jag ganska långt, fick sån kick av att röra på mig igen. Hade faktiskt energi i flera timmar efteråt även om jag hade ont.

Idag tänker jag ta det lugnt och skriva lite. Vet inte hur ni gör när tankarna tar över. Jag skriver av mig för att lätta lite eller så pratar jag med Victor. Kolla lite jobb är planen också. Aldrig fel att kunna kombinera flera jobb tycker jag.

Ha en bra dag!


Likes

Comments

Jag är så arg att hela jag skakar men samtidigt som tårarna kommer. Hur kan dom bete sig såhär?!

Hej på er!
Här i Växjö är det grått ute och regnigt. Min dag började riktigt bra med en mysig frukost med min sambo. Många skratt och massvis med kärlek.
Sedan pratade jag lite med mamma i telefon och mitt humör fortsatte vara underbart. Jag har haft väldigt ont senaste tiden och varit trött. Så idag ringde jag vårdcentralen för att höra hur jag ska göra.

Fick höra att jag får vänta och att läkaren jobbade halvtid. Uttryckte min smärta men fick ingen reaktion. Jag har alltså så ont att det känns som att jag ska ramla ihop ibland. Nu kanske ni tänker att jag borde ta det seriöst och gå direkt till jouren. Men jag är så envis och tänker att jag klarar det här.

Ska det vara såhär? Ska jag behöva skrika och kämpa mig fram?
Jag minns när jag tog det seriöst och åkte till jourläkaren med pappa. Är så glad över att han följde med för annars hade jag inte orkat. Fanns två människor som verkligen ville hjälpa mig men inte hjälpte det. När jag sen ändå får höra att det sitter psykiskt, läkaren förklarar att jag mår psykiskt dåligt och därför får jag ont. Sa gång på gång att jag mår bra psykiskt men han tog inte in ett ord jag sa.

Jag vet att jag inte är ensam om liknande situationer. Nu får det hända något.

Likes

Comments

Jag var så trött på allt tjat om serien Skam. Men så helt plötsligt satt jag där och såg första avsnittet. Tänkte bara kolla om det var något för mig.

Hej på er!
Jag beställde riktigt sköna träningstajts från Cubus mitt i rean. Köpte också en sportBH. Dom har just nu erbjudande som är helt galet billigt!

Tillbaka till denna serie som alla talar om. Eller ni kanske driter totalt i den?

Ibland har jag dagar när jag tänker för mycket och drömmer orolig.
En sån dag började jag kolla på serien skam. Jag kunde inte sluta titta och jag blev helt fast. Förstår fortfarande inte varför jag fastnade så men enligt mig är det en väldigt bra serie. Många känner nog igen mycket från sin gymnasietid/högstadietid. Men herregud vad stor serien är! Spelas till och med norsk musik på radion nu som kommer från serien. Så ni som är lika fast, vilka är era favoriter?

Ha en bra helg och njut av ledigheten ni som är lediga. Kram

Likes

Comments