Hej på Er!
Förra helgen gjorde jag och Victor en resa som vi aldrig kommer att glömma. Vi reste till Bryssel för att ta oss till en av dom största festivalerna i världen... TOMORROWLAND
Tänker att jag lägger upp bilderna för varje dag som vi var där. Vi börjar med resan dit och sen fortsätter till dagen i Göteborg innan vi åkte hem.

Här sitter vi taggade och förväntansfulla.

Partyflyg dit och partybuss. Klockan sju på morgonen var festen redan igång. Alla på flyget skulle dit så var en riktigt häftig flygresa.

Nu hade vi precis kommit in på Dreamville där vi skulle bo hela helgen.

Här spenderade vi mycket tid under helgen för att samla energi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kära Sana. Det här talet är till dig. Du får det för det du bjuder in oss till i dag, välter amerikanska presidenter i morgon.

Vi lever i en kaotisk värld, där det är svårt att förstå reglerna.

Varför är några fattiga och andra rika? Varför tvingas några att fly medan andra är trygga. Varför blir några spottade på på gatan och varför är det så att ibland när man försöker göra någonting gott så blir det bemött med hat.

Det är inte konstigt att folk ger upp att vi slutar tro på det goda, men tusen tack för att du inte ger upp Sana.

För även om det ibland kan kännas så, så står ingen människa ensam. Alla här är en viktig del av i det stora kaoset och det du gör i dag, får konsekvenser i morgon.

Det kan vara svårt att se vilken konsekvens.

Man klarar inte alltid att förstå hur allt hänger samman. Men konsekvenserna av dina handlingar finns hela tiden där. De har en plats i kaoset.

Om hundra år har vi kanske maskiner som klarar av att räkna ut konsekvensen av varje enskild handling, men i dag kan vi åtminstone lita på det här: rädsla sprider sig – men, det gör lyckligtvis kärleken också.  
- Skam

Likes

Comments

Hej på er! Har ni också vissa dagar då ni varvar ner och har egentid? Jag mår inte så bra idag. Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller vad det är frågan om. Så ikväll har jag ett eget spa i vårt badrum. En mugg med té, tända ljus och underbar musik. Ansiktsmask nu och sedan en hårinpackning i duschen.

Borde göra sånt här oftare och varva ner. Viktigare än vad man tror.

Likes

Comments

Det här äter jag nästan varje dag till frukost och jag håller mig mätt väldigt många timmar. Ibland även innan jag cyklar till jobbet.
Havregrynsgröt men sen lägger jag på müsli och kokosflingor på. Byter också ut vanlig mjölk till sojamjölk eller mandelmjölk. Min ibs mage älskar denna frukost. Ett riktigt bra tips till er med en känslig mage.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag bara älskar dessa mobilskal! Marmor är något som jag är lite svag för.

"Vår Fashion Collection består av 17 olika designs som varieras efter säsong och där inspiration hämtas från de senaste modevisningarna världen över. Tanken bakom modekollektionen är att matcha skalen efter outfit, inredning eller vilket humör du är på!" - iDeal Of Sweden

Likes

Comments

Tack för att du ville träffa mig den där dagen och sedan förändrade hela mitt liv.

Tack för alla gånger du jävlas med mig och när du sedan får mig att skratta fast jag är sur.
Jag vill tacka dig även om jag har gjort det många gånger genom åren. Just nu vet jag att du behöver höra det lite extra.

Tack för alla gånger du skrattar och ler, det pirrar alltid i magen. Älskar ditt skratt och leende men framförallt att du är glad.

Tack för att du är du. För jag älskar din personlighet och din humor. Hur du dansar fram i köket när du lagar mat för du älskar mat. Även om jag ibland blir trött på hur pigg du är när jag är hungrig. Jag ler alltid när du är sådär.

Tack för gångerna när jag druckit lite för mycket och du varit min trygghet.

Tack för att du har tagit hand om mig när jag varit sjuk eller haft ont.

Du gör mina dagar med glädje och kärlek.
Denna våren har varit tuff för dig men jag visste att du skulle klara av det. Jag kommer alltid tro på dig!

Du tog mig från botten till toppen min älskling.

Likes

Comments

Gårdagen var väldigt mysig och fylld med skratt.

Hej på er!
Hade ni också en bra morsdag?
Vår plan var att äta lunch hos mamma och sedan åka direkt till mormor på Öland. Men ibland uppstår det problem vilket det gjorde igår. Pappa fick otur med sin bil utanför Kalmar. För vår familj är det självklart att hjälpa varandra så vi åkte direkt och hjälpte honom med bilen.

Jag och min syster fick extra mycket kvalitetstid med mamma i bilen. Sedan blev det väldigt god fika hos mormor med släkten.
Det var en underbar dag även om planen ändrades.

Likes

Comments