Heellu!
Vilken aprilväder det är?! Ena sekunden solsken och nästa hagel.

Har idag haft en väldigt lugn och mysig dag med min lilla familj. Så skönt när man lägger undan mobilen. Bara ligga och prata eller titta på en serie.
Passade på att rengöra mina sminkborstar idag när vädret suger ändå. Är det bara jag som blir äcklad när jag inser hur ofräscha borstarna är? Borde göra detta varje kväll med borstarna jag använder mest, men vem orkar det haha..

Resten av kvällen ska jag plugga och gå en promenad.
Är så taggad inför en ny vecka.

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har haft en riktigt bra lördag. Min dag började med att vakna upp bredvid Josse som snarkade högt. I eftermiddags lagade jag och Victor kycklingtacos. Så gott!

Vi avslutade denna dag med en promenad runt sjön med blå himmel och sol. Från att vakna med en sån smärta i hela kroppen till glädjeskutt. Ingen idé att ge upp när smärtan försöker vinna.

Hoppas att alla fått en fin dag!

Likes

Comments

"Man letar efter lyckan och tror att den är en sol, så finns det i skuggan som en blyg liten viol"

Tretton skäl varför

Serien många pratar om just nu. Att gå i skolan kan vara tufft, just då känns det som att det hela ens värld. Rykten som sprids, viskningar i korridoren eller vänner som sviker.

Ni som går i högstadiet nu eller bara har en tuff period, ge aldrig upp! Ni är fina precis som ni är och låt ingen annan säga något annat.
Livet blir bättre och ni kommer må bättre! Nu tänker ni säkert ”Hur vet du det?! Kanske inte för mig.”.

Jag har också haft en sämre period i mitt liv. När det känns som att hela världen är emot mig och det aldrig blir ljusare. Men det blev bättre och är fortfarande bra.

Livet är ett helvete ibland men det är värt allt slit när lyckan lyser upp mörkret som en sol.

En stor kram till er som har en tuff tid i livet just nu!

Likes

Comments

Hej på Er och glad påsk!
Min påskhelg har gått fort men har haft det väldigt trevligt. Hunnit träffa både släkt och vänner. Ätit god mat, skrattat en massa och ätit lite för mycket godis.
Helt enkelt en perfekt påskhelg!

Fotade mamma i helgen också. Men tyvärr pga av det sämre vädret blev det fotografering inomhus. Vi hittade ändå perfekta ljuset och rätt bakgrund. Alltid lika roligt att fotografera mamma.

Nu är det tillbaka till vardagen. Börjar min dag imorgon med blodprov men äntligen börjar min utredning snart.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag ville vi lyxa till vår middag utan störa Victors diet. Vilket blev grillspett med kyckling, paprika, zucchini och på mina fanns även chorizo. Sååå gott!!
Detta är ganska enkelt och går snabbt att göra i ugnen. Tog endast tjugo minuter.

Likes

Comments

Denna låten alltså.. wow!

Hej på Er!
Efter den här helgen vill jag bara sprida kärlek. Idag får ni läsa om min kärlek till min sambo.

Den tredje maj 2011 så träffade jag min stora kärlek dock hade jag ingen aning om det då. Jag tyckte att han var så lätt att umgås med och det klickade direkt. Hans leende gjorde mig lugn och det pirrade till i magen. Sex år senare är han min sambo och vår kärlek är lika stark om inte starkare.

Han är den som kan se in i mina ögon och se exakt hur jag mår. Han är den som ger mig smärta i magen efter flera skrattattacker. Han är min stora kärlek.
När jag ska sova så ligger vår katt och spinner bredvid, Victor ligger och pratar om vad han ska äta efter sin diet. Vi skrattar varje kväll och jag älskar stunderna innan läggdags. Alltid så tryggt och jag somnar med ett leende. Vår lilla familj och mina favoriter.

Hoppas att ni också har underbara människor i er närhet hemma och att ni känner er lika trygga!

Likes

Comments

Hej på Er!
Såhär ser min söndag ut. Hur har ni haft det?
Vi hade en underbar dag igår med solsken.
Jag och sambon var riktigt effektiva idag. Hela lägenheten är vårstädad. Det är så underbart att känna sig stressfri hemma, bara andas ut och ha det fint i vår lägenhet.

Vår helg började sådär och så känner nog hela Sverige. Vi skulle gå till stan när vi fick informationen om Stockholm. Men vi fastnade framför datorn och vi kunde inte riktigt slappna av. Allt jag ville veta just då var om alla vi känner var i säkerhet. Det första jag gjorde var att skriva till min syster som är i Stockholm rätt ofta. Vi hade turen att ingen kom till skada bland våra vänner och släktingar.
Mina tankar går fortfarande till alla som drabbades och alla anhöriga.

Sprid kärlek och krama era nära & kära

Likes

Comments

Visst blev det snyggt?! Jag är riktigt nöjd!

Hej på er!
Sitter just nu på tåget hem till Växjö. Spenderade min söndag hos mamma och det var väldigt trevligt trots det dåliga vädret. Många skratt som vanligt.
Nu tillbaka till vardagen i Växjö. Börjar veckan med en mattelektion. Jag ska klara av detta och bevisa för mig själv att jag kan.

Hoppas att ni får njuta av det fina vädret!

Likes

Comments