God morgon på er!
Nu är jag tillbaka igen efter en hel helg med jobb. Blir riktigt osocial när jag jobbar natt. Sover hela dagen, äter och sen somnar om. Det är svårt att orka göra något annat. Varit en ganska lugn helg på jobbet med många skratt.

Igår kväll gick vi en runda med Josse i parken. Hon blev överlycklig och ville inte gå hem.
Saknat min lilla familj som bara den.

Gäller verkligen att ta vara tiden när hon faktiskt kan gå promenader utomhus. Hon vägrar gå ute i kyla och snö. Jag förstår henne verkligen. Ingen i vår lilla familj tycker om kyla.

Idag kommer mamma och syster till mig för lite kvalitetstid. En dag fylld med skratt och kärlek.

Hoppas att ni får en fin dag med solsken.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu åker kappan fram och den gosiga halsduken. Jag bara älskar alla härliga färger som dyker upp, vill bara ut och fotografera allt vackert.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har ni också fått uppleva när ett djur som ni stod nära gått bort?
Just nu har janekarlsson.se ett erbjudande där ni kan köpa denna ring för endast fraktkostnad.
Jag passade på att köpa den till minne av en hund som stod mig väldigt nära.

https://janekarlsson.se/products/hjarta-ring

Likes

Comments

Min vardag

Hej på Er!
Här i Växjö vägrar vädret bestämma sig som vanligt. Ena stunden regnar och nästa så skiner solen. Ibland både och. Blir så svårt att veta hur jag ska klä mig. Är det likadant hos er?

Finns en sak jag har haft lite hemligt men vet inte riktigt varför. Jag ska skriva högskoleprovet i höst. När jag ska skriva prov är det som att min hjärna stänger av. Har äntligen börjat hantera det och förstå varför. Victor övertalade mig att våga ansöka till hösten i somras, känns lite läskigt.

Nu kommer jag verkligen utmana mig själv och bevisa för mig själv att jag kan.

Provdagen är ca 7 timmar och 45 minuter, varav effektiv provtid är 4 timmar och 35 minuter. Det blir en väldigt lång dag och jag lär få huvudvärk på kvällen men kommer vara enormt stolt över mig själv. Tänker fira med ett glas vin och choklad, det vet jag redan nu.

Imorgon ska jag och Victor på en liten utflykt. Kommer självklart ta många bilder och lägga upp ett inlägg imorgon.

Kram på Er!

Likes

Comments

Hej på er!
Sitter just nu och sminkar medan jag lyssnar på spellistan jag skapade under frukosten. Perfekt lista för en lugn morgon. Tända ljus medan regnet studsar mot fönstret. En stressfri start på denna dagen.

Vi ska äta buffé idag och ha lite kvalitetstid innan vi handlar. Lite lyx i vardagen är ju aldrig fel.
Kram på er!

Likes

Comments

Min vardag

Contains affiliate links

Hej på Er!
Idag tänder jag en massa ljus och kryper ner under filten med en bok.
Självklart en stor kopp med kaffe på bordet bredvid mig.
Jag är inget stort fan av kylan som kommer med hösten men om det är mysigt inomhus blir det oftast enklare. Alla mysiga tröjor och stora halsdukar är inte helt fel heller.

Imorse kollade jag på youtube och på en vlogg från en av mina favoriter. Följt henne väldigt länge nu. Hon fick nyligen ett barn. Sjukt hur det kan kännas att jag känner henne utan att träffat henne. Satt med ett leende hela klippet och blev så lycklig för deras skull. Om ni är intresserade så länkar jag klippet nedan, kanske sprider glädje till er också denna måndag.

Kram på er.

Likes

Comments

Hej på Er!
Min helg varit väldigt bra men prioterat att försöka vara i nuet. Gick en promenad med Victor utan mobilen bland annat. Jag älskar att fotografera men försökte bara njuta just då istället för fokusera på att få bra bilder.

Har ni någonsin hört eller kanske sagt "h*n verkar gullig/snäll men var lite blyg"?
Något jag har reflekterat över är att blyghet nämns som något negativt. Det är viktigt att vara framåt och social. När jag var liten satt jag oftast tyst och observerade istället för att ta plats. Detta är något jag fortfarande tränar på, att ta plats.

Det finns så många i världen som kämpar varje dag med social fobi. Att våga prata med andra människor eller bara åka buss. Personen kanske skäms eller är rädd för att säga fel saker. Rädd för att det ska bli pinsam tystnad eller få höra att man är blyg.

Jag tycker att det är sorligt att vissa inte vågar prova på sina drömmar pga av just social fobi.
Vad tycker ni?

Likes

Comments