Hej på Er!
I helgen var jag i Kalmar fredag-lördag. Hade kvalitetstid med mamma på fredagen. Gick en runda i solen och åt lunch tillsammans. Riktigt mysigt!

Sedan på kvällen umgicks jag med Amanda. Timmar med bara massvis av skratt och långa samtal. På lördagen köpte vi lite gott och körde till ett ställe vid Ölandsbron. Vi skulle kunnat stanna där hela dagen. Den utsikten och det underbara vädret gjorde det svårt att åka.

Efter det tog jag tåget hem och myste med min lilla familj.

En perfekt helg helt enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på Er!
Här skiner solen och jag dricker en stor kopp med kaffe. Känner smärtan i armarna medan jag skriver men nu äntligen kan jag förstå varför. Ett helt år senare.

I tisdags var jag på remutlogmottagningen med mamma för att undersöka om jag har någon form av reumatism. Finns mycket sådant i släkten. Det hade jag inte men däremot sa läkaren att jag har en form av hypermobilitet. Har alltid vetat att jag är överrörlig men inte tänkt tanken att det skapar sådan smärta.

Finns ingen behandling mot detta. Jag måste gå till en sjukgymnast och träna mer.
Det känns underbart nu när jag äntligen kan förstå varför det gör ont och hur jag kan minska smärtan. Nu kan jag äntligen träna igen! På ett annat sätt självklart men nu kan jag träna utan att oroa mig för smärtan efteråt.

Nu ska jag tvinga mig ut på en cykelrunda i det fina vädret. Jag ger inte upp!

Kram

Likes

Comments

Det finns en person i mitt liv som jag vill uppmärksamma lite extra idag. En tjej som jag har med tiden kommit väldigt nära.

När jag mötte henne för första gången var min första tanke "vilken glädjespridare!".
Detta tycker jag om henne än idag. Men idag vet jag så mycket mer. Hon är en så otroligt fin människa på många sätt. När vi är tillsammans är det aldrig komplicerat eller stelt. Vi är mästare på att byta samtalsämne. Det kan gå från ett seriöst ämne till något flummigt på en minut.

När jag mått dåligt förstår hon direkt utan att jag säger ett ord. En blick bara får jag en kram eller så tar hon upp det när vi är själva. "Kan du lova att allt är okej?"
Även om hon håller på att gå sönder inombords lägger hon energi på mig.

Du har tackat mig så många gånger kära vän. Men du glömmer lätt allt du gjort för mig. Glöm aldrig hur fin du är! Vi stöttar varandra oavsett. Jag skiter i vad du säger, jag lämnar aldrig din sida!

❤❤❤❤

Likes

Comments

Hej på Er!
Gårdagen var så mysig och jag ler fortfarande.

Vi började dagen med att sjunga för Josse som vaknade lite chockad. När vi är sådär övertrötta plus nyvakna kan det bli så haha..
Josses reaktion var oslagbar! Synd att jag inte filmade faktiskt.

Förutom att jag hade en lektion så myste jag och Josse hela dagen. På kvällen tog jag och Victor en promenad i stan där vi sällan går. Kul att upptäcka nya platser!

Idag är jag i Kalmar för lite kvalitetstid. Ska försöka komma ihåg att fotografera. Jag är mer för visa en känsla eller naturbilder men försöker förbättra mig.

Kram!

Likes

Comments

Hej på Er!
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Josses födelsedag.

För sjutton år sedan föddes denna tjejen. Då var jag fem år och vi hade många katter. Men när vi flyttade var det bara denna tjejen kvar. Sen dess har vi hållt ihop genom allt. När livet var svårt fanns hon där och när livet dansade fram så var hon där. Hon är min äldsta bästa vän.

Ni som också har eller har haft ett djur som ni kommit nära förstår mig. Det gör inget om vi inte talar samma språk. Eller att hon är ett djur och jag är en människa. Vi förstår varandra bättre än vissa människor.

Idag är det hennes dag och hon ska få all uppmärksamhet. Precis som varje dag haha..

Likes

Comments

Heellu!
Vilken aprilväder det är?! Ena sekunden solsken och nästa hagel.

Har idag haft en väldigt lugn och mysig dag med min lilla familj. Så skönt när man lägger undan mobilen. Bara ligga och prata eller titta på en serie.
Passade på att rengöra mina sminkborstar idag när vädret suger ändå. Är det bara jag som blir äcklad när jag inser hur ofräscha borstarna är? Borde göra detta varje kväll med borstarna jag använder mest, men vem orkar det haha..

Resten av kvällen ska jag plugga och gå en promenad.
Är så taggad inför en ny vecka.

Kram!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har haft en riktigt bra lördag. Min dag började med att vakna upp bredvid Josse som snarkade högt. I eftermiddags lagade jag och Victor kycklingtacos. Så gott!

Vi avslutade denna dag med en promenad runt sjön med blå himmel och sol. Från att vakna med en sån smärta i hela kroppen till glädjeskutt. Ingen idé att ge upp när smärtan försöker vinna.

Hoppas att alla fått en fin dag!

Likes

Comments

"Man letar efter lyckan och tror att den är en sol, så finns det i skuggan som en blyg liten viol"

Tretton skäl varför

Serien många pratar om just nu. Att gå i skolan kan vara tufft, just då känns det som att det hela ens värld. Rykten som sprids, viskningar i korridoren eller vänner som sviker.

Ni som går i högstadiet nu eller bara har en tuff period, ge aldrig upp! Ni är fina precis som ni är och låt ingen annan säga något annat.
Livet blir bättre och ni kommer må bättre! Nu tänker ni säkert ”Hur vet du det?! Kanske inte för mig.”.

Jag har också haft en sämre period i mitt liv. När det känns som att hela världen är emot mig och det aldrig blir ljusare. Men det blev bättre och är fortfarande bra.

Livet är ett helvete ibland men det är värt allt slit när lyckan lyser upp mörkret som en sol.

En stor kram till er som har en tuff tid i livet just nu!

Likes

Comments