Heej på Er! Först och främst.. wow vilket väder det är ute. Här i Växjö har vi blå himmel och sol. Jag får sådan energi när solen skiner!

Bara jag som upplever att den här veckan har gått väldigt snabbt? I början av veckan var mamma och Toffe i Växjö och hälsade på oss. Alltid lika roligt och enkelt att umgås. Innan dom begav sig mot Kalmar fick vi hjälp med att sätta upp våra nya gardiner i köket. Blev så otroligt fint! Häftigt vad lite gardiner kan göra med ett rum.

Tyvärr så har min smärta i kroppen varit lite extra jobbig senaste dagarna. Blir så orkeslös och vill mest bara sova eller vila men tack vare kaffe och solen så känner jag mig lite piggare.

Idag har jag skola lite senare men det är skönt att hinna njuta av det fina vädret.

Hoppas att ni också hinner njuta av det fina vädret.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mina tankar snurrar och jag känner hur mycket energi det tar. Vill bara tänka positivt.

Hej på Er!
Vi har en lugn dag idag med inga planer. Ute är det faktiskt helt ok väder så jag funderar på att gå en promenad och få lite luft.

Har ni också dagar då era tankar tar över hela dagen? Dagar då ni har svårt att slappna av och fokusera på det ni gör? Det har jag också. Hittade en app som heter Nextory med mängder av olika ljudböcker och bara vanlig text.
Där hittade jag ljudböcker med olika avslappningsövningar. Jag har märkt så stor skillnad sedan jag började lyssna på lite olika sådana böcker. Perfekt nu när jag ska börja plugga!

Hittade även Therése Lindgrens bok ”Ibland mår jag inte så bra”. Velat läsa den så länge nu och det är Therése själv som läser den högt. Lyssnar redan på den medan jag skriver just nu. Hennes historia är väldigt viktigt för många att höra. Ni som mår psykiskt dåligt just nu eller till och från, ni är inte ensamma!

Hoppas att ni får en bra dag och kom ihåg att skratta :)

Likes

Comments

Har ni någon gång funderat att skaffa en prenumeration på glossybox men tvekat?

Det gjorde jag också först. Funderade på om jag skulle få saker och inte använda produkterna sedan.
Varje gång jag får en glossybox känner jag mig som ett barn på julafton. Allt på bilden använder jag nästan dagligen.
Det är ytterst sällan jag får något jag inte använder. 
Nu senast fick jag bara sånt behövde. Är redan beroende av läppstiftet som är perfekt när det är kallt. ( finns ej med på bild )

Likes

Comments

Hej på Er!

Det va ett tag sedan jag skrev nu. Den senaste veckan har det hänt väldigt mycket som gjorde mig helt slut. Jag började min vecka med att gå på ett möte om min framtid skulle jag väl kunna säga. Det mötet har jag väntat på i en månad nu, var riktigt skönt att få det överstökat.

Jag har funderat länge på vad mitt nästa mål ska vara. Vill jag jobba? Vill jag plugga? Vill jag resa?
Tanken med mötet var endast att fixa min matematik. Men hon gav mig väldigt mycket inspiration och gav mig mod att våga. Nu ska jag plugga min matematik och naturkunskap. Vad ska detta leda till då? Det håller jag lite hemligt.

På torsdag fyller jag tjugotvå år, ingen direkt speciell ålder att fylla men ändå.

Kram

Likes

Comments

Hej på Er!
Idag när jag vaknade kände jag bara för att göra dagen så bra det bara går. Inga negativa tankar eller störa mig över något.
När jag träffade mamma sist så bestämde vi oss just för detta, varför inte fortsätta?
Just nu sminkar jag mig och dansar fram denna fredag med ett stort leende.
Ha en riktigt fin dag och helg!

Likes

Comments

Hej på Er!
Njuter ni också av solskenet?
Min dag började med att gå till makeupstore. Dom har ett erbjudande just nu på deras Facebook som jag passade på att ta. Kostnadsfritt ögonbrynsfix och lite tips.
Om ni också bor i Växjö och vill få erbjudandet så kika in på deras Facebook.

Idag stoppar inte smärtan mig! Idag ska jag cykla ute i solskenet som jag älskar.

Hoppas att ni också får en fin fredag!

Likes

Comments

Någon som har missat den här låten?
Hamnade på första plats på Spotifys lista "Sverige" väldigt snabbt. Jag tycker om den och kan verkligen känna in i texten. Den berör verkligen mig. Musikvideon är grymt bra gjord. Kärlek kan vara otroligt stark.
Sådan kärlek känner jag för Victor. Tillsammans är vi oslagbara.

Likes

Comments