Ska snart dra mig till gymmet för ett skönt rygg/bic pass, sen blir det mys med tjejerna.

Linne från Nike och tignts från MXDC sports.​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dags för ett benpass på gymmet, dricker alltid pwo innan för energi och fokus. Använder mig av ett från muscletech som heter neurocore, tycker det funkar super och är faktiskt väldigt gott!


Likes

Comments

Känns som att alla dagar flyter samman, tiden går såå fort.. Hunnit med massa saker sen jag tittade in här senast, saknar att skriva i min lilla dagbok här, samtidigt som det känns som att jag bara kommer lägga ner ifall jag börjar igen så kanske bara slänger upp något då och då haha. Ni lär ju märka hur det kommer gå ;-)

Har det helt ok de senaste dagarna, festat och umgåtts med vänner, samtidigt vridit mig i ångest. Jobbigt när man inte har kontroll över situationer man helst vill ha kontroll över ifall ni förstår vad jag menar.

Ha de g mina vänner!

Likes

Comments

Så kul att träna igen har ju varit halvsjuk konstant i en och en halv månad typ, men känner mig mycket bättre nu så ska bli kul att komma igång igen!


Likes

Comments

Första skoldagen på sista terminen i skolan gjord.. Galet att det snart är över, vad ska man göra sen liksom? Aja, det löser sig som allt annat :-)

2015 har börjat ganska bra tycker jag, längtar efter att se vad detta året har att erbjuda!


Likes

Comments

Har kunnat träna en gång på typ en och en halv vecka.. Mår sjukt dåligt när jag inte får träna bort all extra energi och känner mig helt ärligt lite ledsen och nere när jag sitter inne och inte kan röra på mig. Hoppas jag känner mig friskare imorgon så att jag kan köra lite axlar och triceps som är mitt favoritpass på hela veckan. Ta hand om er goingar, vi hörs. Puss


Likes

Comments

Älskar verkligen att spendera tid i stallet, så himla mysigt. Hästarna är så himla fridfulla djur, hjälper varje gång jag är på dåligt humör eller ledsen att pussa på dom fina. Alla behöver och förtjänar någon slags trygghet i sitt liv och stallet är verkligen min.

Henne älskar jag av hela mitt hjärta.

Likes

Comments