View tracker

Nu vill jag ha sommar, har jag sagt nästan hela vintern hahah. Nej men är så sjukt trött på vädret svin kallt, ingen snö och blåser iskallt verkligen. Men också att de redan blir mörkt runt tre/fyra så det är riktigt svårt att inte råka slumra till när man kommer hem. Förutom de så var de första advent igår och det firades med julbord med familjen. Super mysigt och gott! Nu ska jag krypa ner i sängen och få lite sömn innan nästa skoldag! Sovgott fina ni!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag träffa jag en av mina närmaste vänner. Vet inte vad jag skulle göra utan henne alltså, världens underbaraste. Iallafall fikade vi i 3 timmar och pratade om allt och inget. Spelar ingen roll hur sällan vi ses för vi vet att vi alltid har varandra och är så tacksam för de! Sen har de börjat pynta stan med massa mysigt så som den här "bollen". Måste sova snart så godnatt på er hjärtan!

Likes

Comments

View tracker

Den här veckan gick jag till skolan mån och Tors, har verkligen mått så dåligt. Åkt på en rejäl förkylning, men idag gjorde jag inte så mycket men följde iallafall ner till landet. Det är bara jag och pappa som åkte ner så vi fick lite dotter och pappa tid vilket aldrig skadar. Har verkligen världens bästa pappa. Iallafall åt vi gott, tände en brasa och jag kollade på idol! Mysfredag helt enkelt men Ha en bra fredag babes!

Likes

Comments

Idag blev jag hemma från skolan. Kände redan igår att jag inte mådde bra och idag så blev det värre. Tänkte bara kika in lite fort innan jag går och lägger mig. Har gått runt hela dagen i pappas T-shirt haha. Men sovgott fina ni!

Likes

Comments

Då var det måndag igen och nu är det inte så jätte långt kvar till vi går på jullov! Härligt! Idag gick jag till tio i tolv hade tre lektioner som va rätt enkla. Va kvar ett bra tag i skolan och hängde i cafeterian för några hade bussar att vänta på. Men det var super mysigt. Nu har jag landat hemma och ska få i mig nån lunch och plugga! Hareee

Likes

Comments

Snart ska jag gå ut till bussen för att åka ner till stan och träffa två vänner & fika! Mysigt va? Hoppas ni har en mysig eftermiddag!

Likes

Comments

Min pappa betyder allt. Han finns alltid där och jag älskar han till månen och tillbaka. Idag är det farsdag och då ska han hyllas, för han betyder guld. Jag älskar dig pappa.

Likes

Comments

Dagens humör: Glad men ledsen för jag saknar Musse

Dagens mående: helt okej 

Dagens borde: INGET! Så skönt nu såhär på fredagen och verkligen inte göra nåt speciellt!

Dagens frisyr: sov med flätor så vågigt ;)

Dagens smink: primer, foundation, concealer, rouge, bronz, mascara, ögonbrynsfärg

Dagens klädsel: En randig tröja i vit och marinblått med jeans & overknee

Dagens planer: Va med familjen, äta god mat & kolla på en bra film

Dagens materiella vill ha: hmm ingen aning faktiskt!

Dagens fundering: hur ska jag klara mig utan Musse?

Dagens beroende: kaffe !!

Dagens tråkigaste: Hade samhällsprov men har världens bästa lärare så det vägs upp

Dagens längtan: längtar till att handla julklappar

Dagens superlängtan: Längtar sååå mycket till julafton

Dagens tidning: ingen

Dagens låt: hear me now - alok, GRYM

Idag har jag gått i skolan till kvart i ett, hade samhäll prov gick väl bra hoppas jag! Sedan åkte jag hem och åt gott och kollade på en bra film. Nu ligger jag i badet och har använt min nya Lushbomb och ni MÅSTE köpa den skriver sen vad den heter men finns endast ett tag till!

Likes

Comments

Idag har varit en dag som ändå varit bra men dålig. Imorgon åker jag hem och jag vill inte lämna alla och Jämtland de är så tråkigt. Men också för jag saknar Musse så mycket och idag extra mycket.
Ska försöka sova nu, godnatt mina hjärtan

Likes

Comments