Header

Hej på er! Längesen jag bloggade här nu men tänkte jag kunde uppdatera lite snabbt. Den här veckan har vi inte så mycket i skolan förutom massa dans. Imorgon är det två föreställningar när vi visar upp våra duetter som vi har jobbat med och komponerat själva. De ska bli kul! Resten av veckan består av att öva till julmarknaden där jag ska vara med och dansa på flera olika ställen med olika koreografier. Ska även öva på en koreografi som ska spelas in till en väns slutprojekt. Lite av det som händer just nu. Blev en snabb uppdatering, ni får ha det så bra så hörs vi!

Bilderna är från Cornelias och min duett som vi ska visa imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom hem för en liten stund sen och sitter nu framför datorn och ska försöka sätta igång att plugga igen. Efter skolan gick Cornelia, Moa, Ebba och jag till condeco och fikade och pluggade till matteprovet på onsdag. Skulle egentligen iväg och dansa balett nu men känner mig febrig så åkte hem istället. Hoppas de blir bättre iallafall. Aja vi hörs!

Likes

Comments

När jag var lite mindre var jag så fruktansvärt blyg och osäker. Det kunde vara saker som att jag inte kunde bestämma mig för om jag skulle ha armbågen uppe på bordet eller nere i knät när jag åt för jag inte visste vad de andra skulle tänka. Jag brydde mig alltid så mycket om hur jag såg ut för jag var fullkomligt livrädd att någon skulle tänka något dumt om mig. Jag vågade knappt hälsa om en ny person kom in för då skulle ju den självklart kolla på mig och på så sätt dömma mig. Kort sagt så var jag väldigt rädd för vad andra skulle tycka och tänka om mig.

Det var nog inte så länge sen egentligen jag verkligen bestämde mig för att inte bry mig av vad någon annan skulle tycka om mig. Jag har blivit så mycket självsäkrare och framåt och trivts bättre i mig själv, vilket är så skönt! Jag klär mig precis hur jag vill, sminkar mig hur jag vill, beter mig på sättet jag känner mig bekväm i osv. Allt det här kan jag göra just för att idag är jag inte osäker i mig själv längre. Jag bryr mig inte om någon annans dåliga åsikt om mig, de når verkligen inte mig. Det viktigaste för mig är att jag ska känna mig trygg och glad i mig själv. Jag sminkar mig för min skull, för att jag ska känna mig vacker. Jag tar på mig min finaste blus i skolan en dag för att jag vill känna mig fin. Just det tycker jag är viktigt, att tänka på sig själv först och göra saker som dessa bara för sig egen skull och inte för någon annans. På så sätt lär du dig hitta dig själv och du blir också tryggare i dig själv.

Att jag har varit väldigt blyg beror inte bara på det här, jag har alltid varit lite tillbakadragen i vissa sammanhang, men jag är övertygad om att osäkerhet har en så otroligt stor betydelse.

Försök bara att vara dig själv och sluta bry dig om vad någon annan skulle tycka och tänka om dig. Våga uttryck dig, våga se ut precis som du vill för de är då du är som bäst. Puss hej.

Likes

Comments

Tycker hösten och vintern är så mysig, verkligen! Men tittar tillbaka på bilder från i somras och saknar den väldigt mycket. Just dessa bilder är från när vi var påväg hem från Tyskland och skulle stanna och bada för det var så varmt.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw