Header

Eftersom vädret har varit så dåligt så har jag gett upp sommaren helt och längtar nästan till hösten för att kunna använda alla höstkläder. några färger som jag tycker skulle vara sjukt snygga ny i höst är dessa i bilden här över. tänker försöka titta efter just dessa färger nu när man ska köpa nya höstkläder lite senare. klicka på bilderna för att komma direkt till plaggen! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här är vad jag brukar äta till frukost varje dag! Havregrynsgröt med banan och kanel på, rågmackor med äpple sen en frukt till de. Så gott! Är alltid så galet hungrig på morgonen så jag brukar äta ganska mycket frukost, oftast mer än det här haha! Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

​Lite nytt smink jag köpt nyligen. Var i stan idag och tänkte få med mig hem ett läppstift också, men de fanns inte i butik, så fick nöja mig med detta. Foundationen tycker jag är jättebra och är väldigt nöjd med den! Ögonskuggspaletten har jag dock inte prövat än men har hört mycket bra om den.

Likes

Comments

Hej på er! Idag är en sån dag jag bara legat i sängen framför datorn stor del av dagen. Finns ju inte så mycket annat att göra när vädret är så tråkigt. Har även beställt hem lite träningskläder som jag hoppas passar bra och letar nu efter andra nödvändiga saker. Tänkte fixa mina naglar senare men har sån brist på nagellack så får se om jag lyckas hitta något hah! Hoppas ni har en bra dag så hörs vi!

Likes

Comments

​Älskar att kolla runt på Youtube på olika dansvideos. Har fastnat för denna då jag tycker dom, för de första är väldigt bra, sen gillar jag hur koreografen har tolkat låten. Tycker om att kolla på koreografier i den här stilen, så snyggt!

Likes

Comments

Jag gillar att ha mycket att göra. En dag utan några planer kan andra se som skönt, medans jag kan bli så otroligt rastlös. Jag vill hitta på saker hela tiden och gillar att ha många bollar i luften.

Något som kanske hänger ihop lite med den första punkten är att jag har svårt för att titta på film. Att kolla på en film med andra går bra, även att gå på bio tycker jag är bland de mysigaste, men att kolla själv är jättesvårt. Jag blir otroligt rastlös och har då svårt att hänga med för jag tycker det blir så tråkigt haha.

Man ska aldrig fokusera på de dåliga sakerna hos en själv, men en sak som jag verkligen hatar är att jag har otroligt svårt att gå upp i vikt och då är väldigt smal. Jag kan gå ner i vikt hur lätt so helst, räcker med att jag kanske äter dåligt en dag så är det stor skillnad på vågen, och de är väldigt jobbigt.

Jag har aldrig varit på någon charterresa vilket jag väldigt gärna vill. När vi reser med familjen brukar vi åka till ställen som Tyskland, Danmark, London osv och aldrig på någon solsemester, även nästan samma platser varje gång. Börjar tröttna liitteee på det här då jag alltid vill se nya platser osv.

Jag är världens badkruka, krävs mycket för att jag ska hoppa i. Tycker att vattnet är i Sverige är alldeles för kallt haha.

Är en sån tidsoptimist. Kan inte minnas då jag faktiskt inte behövde springa till bussen senast. Är också väldigt duktig på att skjuta upp saker och ta dom i sista sekund.

Något som gör mig så glad är att dansa men även träna. Mitt humör rent allmänt blir så mycket bättre om jag får röra på mig regelbundet.

Något som jag verkligen vill göra i framtiden är att dansa, och den tanken har hållit i sig sedan jag började med dans. Det är något som jag verkligen tycker är kul på riktigt och jag tycker det är så jobbigt att ha lov och inte ha några danslektioner regelbundet längre. vill lära mig mer och utvecklas.

Jag är så dålig på att laga mat. saker som är självklara för andra om hur man lagar vissa rätter är inte självklart för mig. Jag tycker inte det är så kul heller, så det är den största anledningen till varför jag är så dålig.

Jag ääällskaarr att shoppa och kolla på kläder, skor etc. När jag inte har något att gör brukar jag alltid sätta mig vid datorn och kolla på just det. Tycker det är väldigt kul och är väldigt intresserad av mode osv.

Likes

Comments

​Vill tipsa er om den här låten jag nyss börjat lyssna på. Första gången jag lyssnade på den när den precis kom ut tyckte jag den var ganska seg, men nu tycker jag den är riktigt bra! Älskar alla småeffekter, så snyggt!

Likes

Comments

När vi var i Tyskland åkte vi till ett köpcenter med endast märkesbutiker. Fanns hur mycket som helst vilket var väldigt kul. Lovade att jag skulle visa lite av de jag köpte och en utav sakerna var just denhär väskan. Är väldigt nöjd! Den är stor så allt jag behöver får plats vilket är bra då jag aldrig hittar väskor som är lagom. Tycker också att färgen är väldigt snygg och diskret. När jag har letat efter en väska nu har jag tänkt på att den helst inte ska vara svart, för de känns lite tråkigt och vanligt, så jag är nöjd!

Likes

Comments

När vi var i Tyskland passade vi även på att åka över till ön Sylt som ligger i norra delen av Tyskland. Vi åkte dit med färgan som går från Römö i Danmark. De flesta av bilderna är tagna från färgan.

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw