Vaknade upp till både sms och meddelanden på Facebook imorse. En väldigt kär familjemedlem lämnade oss inatt. Min systers fina hund Cesar somnade alldeles för tidigt och i all hast. Man blir så chockad när man inte är förberedd på sånt här. Han var mer än bara en hund, ja faktiskt! Har aldrig i mitt liv blivit så ledsen över ett djur! Som inte ens är mitt ! Men oj, vad vi kommer att sakna honom ❤️

I övrigt så har vi haft fullt upp alla dagar denna veckan med både playdates och fikagäster. Veckan gick verkligen jättefort ! Idag är det redan fredag och Patrik är i jkpg med Sandström. Han skulle ta med sig lite fredagsmys hem 😀 Vincent har kommit på vad godis är och pratar om det ibland. Visst har han fått smaka på både det ena och det andra onyttiga men nu äta han verkligen medveten om vadå godis är. Så det brukar bli att han får ett kinderägg och ostbågar till fredagsmyset. Tycker inte att det är så farligt att ge 1 dag i veckan när han är nästan 3 1/2 år :) Men som sagt kakor och glass har han tyvärr vetat om länge du det är, hehe.

NU ska jag fortsätta avnjuta min första(?!) kopp kaffe för idag medans Alicia somnat i gungan och Vincent kollar på "Blaze och monstermaskinerna"


Trevlig helg på er !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments