Efter en minst sagt jobbig vecka är det nu fredag. Jag började veckan med en ganska ovälkommen magsjuka. Sista uppkastningen skedde halv 5 i tisdags morgon. 48 h gick och jag gick till jobbet i torsdags. Mycket dålig idé! Jag kallsvettades, var yr och skakig :( Sjukt obehagligt, men jag kämpade mig igenom dagen och åkte snabbt hem och la mig efter 14. Men idag är jag fri från magsjuka men har en förkylning på antågande :( Alltså jag orkar inte detta. För 2 veckor sedan var jag och Vincent hemma med feber och nu är det alltså dags igen EFTER en släng av magsjuka emellan.
Jag har verkligen inte tid med detta känner jag. Och definitivt inte råd att vara hemma från jobbet såhär mycket. Som "tur" är har det klaffat med mina lediga dagar så jag har bara varit borta sammanlagt 4 dagar denna månaden. Men ändå.
Nu är det iallafall fredag. Jag har varit ledig idag. När Patrik hade slutat jobba åkte vi till Sabinas och åt middag , mums! Min första ordentliga på 4 dagar ! Och Vincent åt som en häst också :) Sedan for vi vidare till Gislaved för att köp färg, penslar, golvpapp, maskeringstejp mm inför uppfräschningen i vincents blivande rum :)
Sandström kommer eventuellt hit i helgen också för att kolla på en liten vägg vi vill riva och sätta upp en annan längre bort. Kolla ifall det är möjligt typ.
Håller tummarna för isåfall får jag en liten mini-Walk-in-Closet :D

Men nu funderar jag helt seriöst på att gå och lägga mig. Kl 20 en fredagkväll men jag är så trött och lär vara det när klockan ringer 4.20 imorgon också :/


Trevlig helg !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Läste nyss en debatterande tråd på instagram angående huruvida folk har sina barn på förskolan. Jag blev helt chockad faktiskt.
Det var flera förskolelärare som skrev att många föräldrar lämnar sina små många timmar om dagen för att uträtta ärenden, få avlastning, sova mm.. Alltså! Jag betalar maxtaxa för Vincent men väljer SJÄLVKLART att hämta hem honom fortast möjligast efter jobbet. Han är inte där en minut längre än han behöver!
Jag skulle verkligen inte ha hjärta att typ gå till frissan, shoppa och vara för mig själv bara för att utnyttja att någon annan tar hand om honom . Nej nej... Saknar honom alldeles för mycket för det och längtar efter att hämta honom varje dag <3
Sen om vi någonsin skulle få ett syskon till Vincent så är det klart att jag hade provat om han vill vara på dagis de 15 timmarna som man erbjuds. Men ABSOLUT inte för min egen skull. Utan mest om han VILL vara där och leka. Vill han inte så får han så får han självfallet vara hemma.
Men att lämna på dagis för att det är bekvämt. Usch så tragiskt..

Likes

Comments

Denna veckan har jag & Vincent varit hemma. I söndags kände jag att jag hade ont i halsen och förkylningen var nära, på kvällen hade jag feber. Egentligen borde jag varit hemma själv och vilat upp mig, men jag ville så gärna ha Vincent hos mig. Känns som jag ser honom så lite nuförtiden :( Så han fick vara hemma med mamma ! I onsdags fick även han feber och är fortfarande snorig, hängig och har en hemsk hosta :( Han hostade tills han kräktes innan. Älsklingen.. :(
Så imorgon är det dags för mig att återgå till jobbet igen. Sämsta helgen jobbar jag me. 12-23 både lördag & söndag. But the cash keeps me going ;)

Just de, jag har ju börjat sälja Forever Livings aloe Vera produkter! Med så högklassiga kvalitetsprodukter så tycker man att folk borde intressera sig för att investera i sin hälsa. Bra grejer kostar. Så är det ju! Det är ju samma som med maten i affären. Lågpris varor är ju sällan så nyttiga som märkesprodukter. Men ah, det går lite trögt nu i börjar. Folk har lite negativ inställning till att ens vilja ha en gratis visning liksom..
Men jag ska inte ge upp i första taget!

Likes

Comments