Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är hela familjen hemma här. Patrik är sjuk. Förkyld, feber och ont i halsen. Samma som Vincent hade förra veckan förmodligen. Det som är lite märkligt är att JAG inte blev sjuk.? Jag har hyfsat dåligt immunförsvar och trillar alltid dit. Men denna gången slapp jag undan med endast lite ont i halsen ! 

Jag tror stenhårt på att det är pga aloe veran son jag dricker :) 


Resten av dagen ser för övrig väldig vardaglig ut hos oss. Jag ska åka och handla om en stund. Saknas både det ena och det andra i kylskåpet. Sen blir det tacopaj till middag. Ska samtidigt passa på att hämta lite paket som kommit. Har beställt 2 par gardiner till huset, 1 nytt överkast och ett didrikson regnställ till Vincent . 

Det är så mycket utgifter nu att man knappt hänger med. Både grejer till huset och till Vincent inför dagisstarten om EN MÅNAD !! :( Behöver massa extra kläder, gummistövlar alt. alvädersstövlar, ryggsäck m.m .. Har varit svårt att ladda för sådant innan eftersom man inte vetat vilken storlek han kommer ha. Men nu har han precis vuxit i stl 86 så jag tror att han kommer ha det hela våren faktiskt. 


Imorgon blir det jobb igen. Även söndag då vi ska inventera. Sedan ska jag ju jobba hela nästa vecka och Patrik ska vara pappaledig ! Spännande :) Det är mycket förändringar just nu. Hus, lämna bort Vincent på dagarna och jobba på Coop istället för Hemköp. 

Men förändringar är bra, anser jag! 


Ha de gott !

Likes

Comments

Nu har jag hållit på att greja med layouten här hela kvällen , ja hela! 

så nu ska jag krypa ner bredvid min man. Ska ställa klockan och komma upp i tid imorgon.

inget mera sjusovande till 9.30 ;)Godnatt allesammans !


Likes

Comments

Oj vad dåligt det har varit med uppdateringen här. Det beror dels på att jag nollställde min telefon för att den var helt proppfull på bilder och videos på i princip BARA Vincent :p 

Men nu har jag lagt över allt i både dator och extern hårddisk. Men så har det varit mycket annat runt omkring som gjort att jag lagt detta åt sidan lite. 

Det är helt sjukt, om 30 dagar flyttar vi till vårt HUUUUS :D Det känns fortfarande så jävla overkligt, trots att det står flyttlådor utspritt över hela lägenheten :p Totalt 13 lådor är packade och det syns inte att jag har börjat :O Hur mycket saler kan man fylla en 3a med egentligen..


dessutom närmar vi oss förskolestart och tillbaka till jobbet. Det är ju verkligen raka motsatsen. Längtar inte alls dit. Jag har sån ångest fortfarande att lämna bort min prins :( önskar att jag kunde hitta ett jobb där jag kan jobba ständig förmiddag istället så att han inte behöver vara där hela dagar :/ 

lättare sagt än gjort dock...


patrik och Vincent har gått och lagt sig så nu ska jag ha lite egentid med film och pukka te :)


hade! 

Likes

Comments