Likes

Comments


Hösten må komma med mörker och vissna löv, men den kommer också med ett lugn, en insikt om att allting inte behöver gå så fort. Saker och ting får ta den tid det tar. Den påminner oss om att inget varar för evigt, och att det därför är så viktigt att ta hand om det vi har här och nu. 

/ Madeleine

Likes

Comments

Vi är inte bara vår utsida, vi är allt det där andra också. Våra tankar, våra känslor, våra drömmar, våra mål. Allt detta och lite till är egentligen så mycket viktigare än hur vi ser ut. Hur kan vi döma en människa utefter kläder, hudfärg, hårfärg eller skor, om vi inte ens sagt ett hej? Samhället idag är så dömande och ingen ska obehindrat få sticka ut. Vad är vi rädda för? Det är fantastiskt att alla människor är olika, men då måste också samhället acceptera dessa olikheter. Vi kan börja här och nu. 

//M

Likes

Comments

Varför denna eviga eftersträvan att förstöra någon annans liv? Terrordåd, våldtäkter och mord. Förminskning av andra människor, sökandet efter deras svagheter och att förgöra deras lycka. Varför finns dessa grymma och ohumaniska inslag i vår värld? Kanske är det brist på ens egen uppskattning. Brist på kärlek, vänskap eller hopp. För det finns ju massa bra och hyggliga människor som bara vill andra väl. Men världen skulle nog behöva fler av dessa människorna. Människor som ger energi och skapar ljus istället för mörker. 

#prayfornice #prayforlife

Likes

Comments