Att trivas i sin egna kropp och personlighet är viktigt. Jag har aldrig någonsin känt mig så mycket som mig själv som jag gör just nu och när jag läser igenom gamla konversationer som får mig att tänka tillbaka på vissa minnen får mig att inse hur mycket jag har vuxit som människa. Att ens omgivning kan påverka en så mycket är ganska läskigt, oavsett om påverkan är positiv eller negativ. Min personlighet och mitt tankesätt har ändrats ganska drastiskt, vilket förmodligen beror på att jag har haft en så snabb förändring mellan förhållanden till olika människor den senaste tiden. När man släpper ut och in folk i sitt liv lär man sig av deras egenskaper och åsikter, oavsett om man kommer människan nära eller inte. Varje människa man stöter på gör någon sorts påverkan på ditt liv och din personlighet. Varför jag pratar om just det här med att växa som människa är för att jag tycker det är sjukt intressant hur man kan förändras så mycket under en så himla kort tid. Man tänker alltid att man är sig själv, man förändras väl inte speciellt mycket. Men när alla minnen och konversationer spelas om i mitt huvud ser jag hur jag definitivt inte är den samma människan som jag var då som nu. Det är en glädje som uppfylls inom mig när jag förstår hur mycket jag trivs och mår bra i mig själv nu, men att få alla dem där minnena omspelade får mig så ledsen. Jag ser hur jag inte mådde bra där, hur mycket jag höll inne mig själv och framför allt försökte ljuga för mig själv att saker var bättre än vad dom var. Att jag var osäker och rädd är det inga tvivel på, man både sa och gjorde fel saker mot en själv och andra. Jag är så tacksam för alla människor jag har i min omgivning, och hur dom hjälpt mig till att bli en bättre människa. Ett sånt här ämne kan jag skriva om i dagar, men det gör jag inte haha. Jag är en öppen person och har sällan problem att prata om mitt liv och vad jag går igenom. Att vara öppen med sin personlighet behöver inte bara gynna dig själv, utan andra människor som kanske går igenom samma saker och tar till lärdom om vad du har att säga. Jag uppmuntrar oftast folk att vara mer öppna och inte stänga in sig själva. Jag upplever att jag blir mer bekväm med mig själv, när jag kan prata om mitt liv och mina känslor.


Sitter och lyssnar på min ’’lugnt’’ lista när jag skriver det här. Den musiklistan är så jävla nära ni förstår. Varje låt känns som en spegelbild av mig själv, det älskar jag. Att lyssna på musik, och känna sig hemma i det man lyssnar på får mig att gråta av glädje. Det är en härlig känsla.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag tycker svensk musik är så sjukt underskattad!! Det finns så många duktiga svenska rappare/sångare som gör så bra musik. Vill uppmuntra folk att lyssna mer på svensk musik, framför allt hiphop! Här är lite låtar jag tycker om. Enjoy

Likes

Comments

::DDDD


så glad är jag just nu.


hahah men hej!! Nu är jag hemma från Smögen, eller ah rättare sagt kom jag hem i fredags men har inte haft motivation eller tid till att blogga om det ännu. Hade en sjukt rolig vecka, tycker om mina vänner himla mycket. Det finns egentligen inte så mycket att prata om resan förutom att det var sjukt härligt att bara umgås. Men om jag ska beskriva det kortfattat; Massor av skratt, alkohol och ruttet väder. Hahah, vädret gjorde dock mer än vad det borde ha.. Man blev sjukt deppig över det :( Dock är det ju så sjukt fint i Smögen!! Massor av klippor, fina bryggor och massa söta hus. Hade lätt kunna haft ett sommarhus där. Sjukt kul att vi bodde på en ungdomscamping, det blev ju att man festade med andra ’’camp’’. Jag måste erkänna att det fanns stunder man var fett deppig och bara ville hem, men i det stora hela hade jag kul och jag hoppas alla andra också hade det. Vi skulle åka hem på söndagen men det flesta ville hem tidigare pga dåligt väder och utmattning. Man sov ju som en stel jävla pinne i tältet hahah, för gud så skönt det var när man kom hem på fredag/lördags natten och fick sova i sin egna nybäddade säng. Och alltså shit, jag var sugen på Max hela jäkla veckan sen på hemfärden stannade vi och käkade där. Herre min jesus, Max har aldrig varit så gott som då hahah.


Jag har ju börjat jobbat nu. Jo visst är det lite trist att man inte har ’sommarlov’ längre och kan vara vaken till 3 på morgonen men är faktiskt inte alls deppig över det. Det är sjukt lärorikt och chill på samma gång. Jag jobbar på äldreomsorg och ska jobba där i 3 veckor nu. Känner att jag har smällt in sjukt bra och har snabbt blivit varm i kläderna och det är så det ska va. Fick dessutom, så snälla som dom är, välja mina jobbtider <3 Så jag har valt, iaf den här första veckan att börja kl 7 på morgonen och sluta halv 2!! (det är feriearbete och där med jobbar vi endast 6 timmar per dag)

Har liksom hela dagarna kvar efter jobbet att göra saker. Dock måste jag gå upp 6 på morgonen men lika bra att rutinen kommer in för när jag går i skolan måste jag gå upp vid samma tid.


som vanligt då, en jävla massa bilder från dem två senaste veckorna!! njut :)

den här låten var på repeat varje dag i smögen, fett nice

vill ni ha mer musiktips, följ min spotifylista!

Likes

Comments

alltså neeeej skrev seriöst längsta inlägget om hur mina senaste dagar varit och om hur jag mått och massa kul sen bara kraschar fittsafari??

Ah men iallafall hej!! Jag har som sagt haft sjukt roligt den senaste veckan. Umgåtts massvis med kompisar och mycket festligheter vilket har varit så nice. Och vädret har dessutom också varit så fint och härligt. Skrev skitbra saker nyss och nu kommer jag inte ens ihåg vad jag hade skrivit. Har liksom aldrig någon plan innan jag går in och bloggar, bara sätta mig och skriver rakt från hjärnan men det sämsta med det är att man glömmer bort vad man skrivit? Ahaha så farligt är det inte, vill faktiskt säga att jag mår bra just nu, sommaren är bra. Har under några veckors tid haft jätte svårt att äta, har liksom mått illa så fort jag äter. Vet inte vad det berott på men det har blivit bättre! Det har dock varit väldigt frustrerande för har varit hungrig och sugen på mat men när jag väl äter går det inte ner :( Man blir lite extra irriterad när man inte vet vad det beror på heller.


Har träffat massa nya människor på senaste tiden, det är sjukt intressant. Det är kul att dela sina tankar och åsikter med nytt folk. Ibland kan det ju bli lite tjatigt att göra det med samma personer hela tiden haha.. Kom på nu!! En sjukt rolig sak jag skulle vilja göra, för skojs skull mest, men också för jag har pratat om det ett tag och det ligger mig nära. Men iaf, jag vill lägga upp på typ yt när jag sjunger. Älskar musik och att sjunga, det är något som ligger mig så jävla nära. Jag har lovat mig själv at vara mer öppen om min personlighet och uttrycka mig själv mer så jag tror det är ett jävligt bra steg att ta. Sjunger inte inför någon. Aldrig, tycker det är väldigt obehagligt. Det kan hända att jag sjunger för min lillasyster och få gånger för Sabina. Det är ett stort steg för mig att ta, men det hade samtidigt varit så jävla bra för mitt egna självförtroende att göra det.


På tal om Sabina, hon har nu flyttat in till sin allra första lägenhet!! Är sjukt positivt överraskad hur den såg ut och allt. Är så fucking glad för hennes skull och det är så jävla coolt att hon kunnat köpa en alldeles egen lägenhet när hon är 17 år!! Cred till henne.

Börjar faktiskt sakna skolan lite, och min klass. Träffar aldrig någon av dem nu på lovet, händer att jag träffar få av dem men det är sällan! Sommaren går för fort. Det känns som man är upptagen hela tiden fastän man inte är det. DOCK så ska jag till Smögen om bara 5 dagar. Ska njuta upp till 100% då, leva lush life som aldrig förr hahaha. Skönaste gänget också. Det mindre positiva är att sommarlovet är slut för mig efter den veckan för då börjar jag jobba i 3 veckor. Men det kanske bara är bra att jag åker iväg på semester veckan innan jag börjar jobba, det kommer nog att få mig att släppa loss och ta vara på den lite extra mycket.


Bloggar i perioder som fan. Kan ena veckan ha sjukt många idéer och blogga massa och göra olika sorters inlägg, sen ena veckan så rör jag inte ens bloggen eller tänker på den. Tråkigt men skönt, orkar inte med någon bloggstress eller så. Kan inte blogga på beställning. Det måste komma naturligt när jag känner för det. Kul att ni läser ändå även fast jag är oaktiv :))))


puss här är lite musik och fina bilder


<333 bästa hahah

Likes

Comments

Standard när man kommer hem en fredagsnatt är att mamma och pappa sitter i soffan med varsin öl i handen och lyssnar på Bryan Adams live, och så säger pappa ''maddis, det här är bra grejer''. Hahah.. Jag hatälskar mina föräldrar. Många gånger är dem fan en pain in the ass, men jag vet att jag alltid har dom vid min sida.

Jag älskar att dela musik med folk. Man kan läsa av en person utifrån vad den lyssnar på och hur mycket den lyssnar på musik. Eftersom det är en sån stor del av mitt liv så är det en av dom första sakerna jag ser i folk. Ganska sjukt tänker ni, men det är så normaliserat för mig att jag inte ens tänker på det. Jag själv är blyg om min musik, är rädd för att bli dömd utifrån det jag lyssnar på. Det måste ju vara för att jag vet hur jag själv tänker när det kommer till andra människors musiksmak. Att det liksom är en stor grej på något konstigt sätt.

En person som väldigt nyligen blev en del av mitt liv tipsade mig om att lyssna på musikgruppen LANY. Är så glad att jag och den här personen har delat vad vi lyssnar på med varandra. Blir så glad av att se hur mycket ny och bra musik man hittar från den andra personen. Tips från mig, byt musik med folk runt omkring dig. Det kan vara någon du känt hela ditt liv eller som du nyligen stött på.


​!!!!!

Likes

Comments