• Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hejj!!

Right now gör S henna på mig, köpte nämligen henna färg när det var stadsfest för bara 30kr! Tycker henna är så fint men är så sämst o måla på mig själv hahh..

Kanske tar bilder sen när det är klart och jag tvättat av resterande färg osv

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hello!

Idag var det dag två och vi hade mentor tid & fick vårat schema, är ganska nöjd då jag har sovmorgon varje dag vilket underlättar så jag slipper åka buss tidigt. Sedan hade vi några uppgifter i våra klasser att utföra och den klass som fick alla poäng vann ett pris, vilket var att äta ute på resturang med sin klass. Vi vann inte haha, men uppgifterna fick en och få chan och sammarbeta och prata med de andra i klassen.

Nu är jag hos min kusin och vi har nyss ätit mellis och ska förmodligen kolla på film och sedan senare drar vi hem till mig.

Imon är det Pride i Gävle och jag ska förmodligen dit och kolla på paraden!

Hoppas ni får en bra helg,kram

Likes

Comments

Hejsan Finisar!!

Idag var det första dagen på gymnasiet och det var faktiskt väldigt kul, var sjukt nervös innan men nu känns det väldigt lugnt. Jag tog sällskap med en som också går i min klass. Idag var det mest prat om hur det funkar på skolan & allt sånt. Vi fick även våra ipads och jag passade på att fixa collage till bakgrunden & låsskärmen.

Påvägen hem åkte jag förbi Valbo och köpte en skolväska, den är rymlig & är köpt på h&m för 399:-

Imorgon börjar jag 10 igen och är så skönt med sovmorgon, dock blir det inte riktigt sovmorgon då jag måste kliva upp tidigare för och hinna med bussen. Hoppas ni haft en bra dag, kram

Likes

Comments

Här har ni 9 låtar jag gillar, några lite nyare o de andra lite gamlare, faller mest för goodebumps & remixen av reminder av The Weeknd just nu.

Just nu kollar jag på min serie och ska kolla 1-2 avsnitt sen ska jag försöka få mig lite sömn & tagga till första dagen av gymnasiet imon! Lovar att berätta hur första dagen var!! Puss

Likes

Comments

Yo, idag vaknade jag runt 9 och gick sedan upp för och hämta mitt busskort & dra till banken. När jag kom hem la jag mig i sängen och kollade på one tree hill och efter två avsnitt började jag kolla på livesändningen från Rockbjörnen men råkade somna i någon timme hahah.

Just nu har jag satt på mig en såndär ansiktsmask som man drar bort för att ta bort porer. Efter ska jag duscha och välja klädsel till första dan på gymnasiet. Är såå nervös, de flesta av mina vänner har börjat samma gymnasium medans jag valt ett helt annat haha, som man brukar säga man måste gå sin egna värld ;)

Likes

Comments