Made är en helt underbar tjej och kompis. SKRIV INTE NÅGOT DUMT TILL HENNE!!!! ILYSM

Likes

Comments

HEJSAAAAN Vi är 2 tjejer som hade tråkigt en lektion o bestämde oss för att göra detta

Bakgrund: Först av allt så heter vi Madeleine och Diana men vi kallas för Made och Diddi. (Made skriver) Vi är kusiner och bästa vänner. Vi träffades när Diana föddes. Jag är en månad äldre men går en klass över men ingen har gått upp eller gått ner en klass. hmmm.. hur då? (Diana skriver) Jo det är så att Made föddes i december. Enn månad senare alltså i januari "nästa år" föddes jag. Så nu vet ni. (M+D skriver) Vi båda är födda i Sverige, men våra föräldrar är från ett annnat land. Båda är födda i Malmö, då brukade vi sova över typ 5 gånger per vecka men träffades varje dag :) . Men vid 5 års åldern flyttade Made till Helsingborg, sen dess har vi träffats ca 2 gånger per månad :( .

Framtids-planer: (Made skriver) Vi tänkte bli kända på detta och slippa jobba. Neeej jag skämtade men jag tänker... bli eeeeeen... jag vet inte faktist. Men jag har inte så höga förväntningar på min framtid. Mitt genomsnitt betyg är typ C i allt sååå. (Diddi skriver) Jag vet faktist inte heller vad jag ska bli jag har inte tänkt på det så mycket sååååååååååååååå ja det var det...hehe.

Intressen: (Diddi skriver) Eeeh... jo jag gillar att vara på min IPad jag spelar mest GROWTOPIA (om ni nu vet vad de är) om ni nu spelar det de så kolla gärna efter (min gubbe) diana12321 och (Mades gubbe) candy65. Kom gärna in i världen coloringbok (med ett o) och sweetlittlechild (våra världar). Jag brukar också rita/måla. Och läsa. Ja jag gillar att läsa, det är mysigt och jag gillar mest spännande böcker. (Made skriver) Jag har alltid varit beroende av böcker. Jag läser 24/7 fråga vem som helst som jag känner till och med mina föräldrar. Men det har alltid varit någonting med böcker som inte finns i filmer, nåt som saknas. I böcker används fantasi. Kan du bestämma hur karaktärerna ser ut i en film? Nej. Kan du veta vad de tänker i en film? Nej. Jag menar läs hunger game och se sen filmen, du kommer fatta vad jag menar. Slutsats: BOKEN ÄR MILJARDER GÅNGER BÄTTRE ÄN FILMEN. Nu låter det som att jag är en nörd, det eär sant... YOU WISH eller rättare sagt I WISH.

Likes

Comments