Idag har jag varit ut på mycket skoj!
Dagen började med att jag och Mia höll hudvårdsutbildning, super kul! Sen så åkte jag hem och gjorde klart dagens mat som var väldigt annorlunda idag, Sushikaka!
Den tog vi med oss när vi for till sambons syster på lite påskmys/hundmys. På hemvägen vek vi in via butiken och shoppade lite nödvändigheter.
Ikväll har jag jobbat en stund, bland annat skickat in lite planering för April, pratat med lite kunder osv.
Inäntar nu just min bror som kommer hit och stannar över natten!

                                                                                🌟Glad Påsk! 🌟

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag och mommo varit via vårt loppisbord med lite påfyllning, sen for vi till ABC på mat. Nu har vi brorsan på kaffebesök och ska se om jag hinner tvätta min skitiga bil än idag. Det skulle verkligen behövas..
Fick iallafall med mig en ny vas från loppiset, alltid något! 🌟

Likes

Comments

.. var vi i underbara Orlando, Florida. Badade, solade och shoppade.
Nästa år siktar vi in oss på en ny resa mot Usa! ♥

Likes

Comments

Har nyss klickat hem lite nytt från Nelly, bland annat Anastasias Contour Kit, den har ju fått mycket positiv kritik så jag hoppas den är bra!

Likes

Comments

Lunchat på stan i tre och en halv timme idag med två av favoriterna! Alltid lika roligt!
På vägen hem var jag via posten och hämtade ut mitt paket med lite ny lektyr för detta år, det var minsann på tiden eftersom det redan är Mars!

Nu har jag suttit och lagt in en massa beställningar, uppdaterat min affärspresentation och ska nu ta mej an en stor kopp kaffe och soffan som såg så inbjudande ut.
Lite senare ikväll ska jag ut på spännande uppdrag men berättar mer om det en annan gång!

Likes

Comments

Igår hade vi teamträff med vårt kära team och flera nya stjärnor ville ta chansen och komma med! Det är så himla roligt att dela med sig av allt vad Forever kan erbjuda och ännu roligare när man får förklara vad det egentligen handlar om och folk faktist förstår grejen!

I början på veckan fick jag också hämta ut min mega beställning! Känns som julafton varje gång man lassar ut produkerna ur lådorna.

Nu ska jag strax åka in till stan och möta upp mommo så ska vi gå på loppis!

Likes

Comments

Har haft mycket på G nu hela veckan ända sen vi kom hem från Stockholm. Men det är bara roligt!
Vi håller också på att söka efter en passlig kontorslokal, det är visst lättare sakt än gjort. Men det skulle absolut börja behövas eftersom vår verksamhet växer och vi behöver ett mysigt ställe att kunna träffas på och dessutom kunna ta med nya till! Vi har något på G nu så vi får hoppas på det bästa!

Idag har jag varit på några ärenden till stan, städat, tränat och ska snart jobba lite via Skype!
Sen ikväll åker jag och Mia troligtvis på lite shopping till morgondagens team-dag!
Först har vi Affärspresentation och utbildning med duktiga Caroline och Malin och sen åker vi ut på middag med hela teamet! Ska bli så roligt att få träffa alla!

Annars är morgondagens affärspresentation öppen för alla! Så är nån intresserad av att höra vad det är vi jobbar med så passa på! Det är GRATIS! Ta kontakt med mig för mer info!

Likes

Comments