Dessa är mina favorit poddar. Jag hadde ingen aning om vad jag skulle göra för inägg så det fick bli det här. Bättre än inget eller? Det kanske skulle varit bättre om jag inte alls skrev något inlägg men nu är det så här.

Puss & Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjenare!

Ett tag sen sist, och det känns faktiskt lite konstigt att blogga om jag nu skall vara riktigt ärlig. Men endå det skall nog gå bra och jag vill blogga så då gör jag det. Så enkelt är det.

I dag är det jaa... det är.. öööh...öööhhh va ere för dag?? Ja just ja ida ere fridag. Och vi var lediga idag så vad gör jag på min "lediga dag" jo jag åker på besök till PG. Det var nog typ det dummaste jag gjort. Det var kul att träffa folk men seriöst... så fort jag steg in fick jag typ ångerst. Alltså jag satt i princip i en soffa hela dagen men endå. Efter skolan for jag och the squad till stan vi shoppade byxor och åt på freands & brgrs. Sen köpte vi lite smått och gått och for till mitt. Vi läste läxor typ och diskuterade viktiga saker som behövde diskuteras. Men nu ska jag sluta vara osocial och börja umgås med folket, vi ses.

Puss & kram

Likes

Comments

Alltså seriöst inte förstå det redan augusti. Och vill typ inte tänka på det men det men det är bara två veckor kvar tills vi börjar skolan igen. Men nu ska vi inte tänka på det mer.

Idag har vi planer att cykla till Lepplax(väldigt hurtigt av oss). Vet inte riktigt vad vi ska göra men det får ni säkert reda på sen.

Och vad har jag gjort den senaste veckan då jo i torsdags var jag till Sejnäjoki på bostadsmässa. Hade tyvärr inte med mig kameran men det var nog en del fina hus. Sen for vi till tori (för er som bor i Sverig, som ett finskt ullared) en sväng och j*vlar vad stort det blivit. Förr var det så man lugnt kunde gå genom det på ca 2/3 timmar. Men nu har de byggt ut och nu måste man nog ha mer tid. Jag lyckades få med mig en väska, ett par skor och en t-shirt och lite annat smått och gott. Kan försöka få ut ett litat inlägg med bilder på vad jag köpt.

Och sen är det bara en dag kvar i caféet och det är både skönt och sorgligt. Skönt för att jag äntligen ska få ha lite sommarlov men sorgligt för att det är så kul att ha öppet. Men jag hoppas vi kan ha öppet runt jul också. Men nu måste jag sluta så detta inte blir för långt.

världens bästa klass, saknar er sjukt myki <3

Likes

Comments

Huum ja det här går ju bra. Jag och frida "kom överens" om att vi skulle göra 3 inlägg i veckan och det gick ju inte så bra som ni antagligen märkt. Men jaa. Nu kommer i alla fall ett inlägg.

Sen sist har jag varit på teater, jobbat, cyklat till stan, "köpt" en vägskylt. Ja det var nog i stora drag det jag gjort.

Och nu är det bara 11 dagar kvar tills jag, Frida och Elin drar till Stockholm, taggaad jaazz.

Inte så långt inlägg men men.

Puss & Kram

Likes

Comments

Tolololoo. Igår hände egentligen inte så mycket men jag jobbade. Och sen kom elin till caféet och det var trevligt. Sen på kvällen for jag en sväng till stan och så köpte vi vårrullar. Jag vet att det finns en del människor som inte tycker om vårrullar, förstår verkligen inte såna människor. (sarkasm för de som inte förstod det). Och det var typ det jag gjorde igår nu skall jag iväg till stan igen men denhär gången för att handla ingredienser. Och nu kommer Frida riktigt snart och måste hon vänta kommer hon få raseriutbrott och döda mig så vi ses.

Puss & Kram

​En liten bild på Nemo 

Likes

Comments

Alltså seriöst tiden har gått snabbt denna blogg är nu 1 helt år seriöst eller 1 år och 4 dagar om man ska vara exakt. Jag jag har kanske inte uppdaterat bloggen dagligen och ibland har det gått månader men ändå ett år det är ju super länge tror aldrig jag haft en blogg så länge förut. Men jag tänkte i alla fall bjuda på lite bilder från något av de första inläggen jag la upp på denna blogg.

Puss & Kram

Likes

Comments

Tjoooho.

I dag har det varit en "ledig dag". Eller vi jobbade kanske två timmar men det är typ ledig. I morse när jag vaknade for vi till stan. Vi gick runt och kollade lite hittade bland annat ett par svarta converse och lite annat smått. Sen köpte vi yollibox så ​jävla​ goda. Seriöst dom kanske är lite på dyrare sidan men så värt pengarna. Och  ni anar inte hur glad jag blev över att dom äntligen kommit till finland. 

Sen drog vi och badade, förstår inte riktigt hur vattnet kunde vara så kallt men men. Sen for vi till Fridas och bakade lite bottnar som vi skall ha till caféet imorgon. Och sen tog jag en powerwalk hem. Det där var typ allt jag gjort i dag i stora drag. Men nu tänkte jag bjuder på lite bilder. Och sen skall jag och sova så vi ses. Ni skall ha det så bra.

Puss & Kram

"normal is boring"

Likes

Comments

Tjolahoppsan!

Alltså det är alltid lika svårt att komma på ett smart sätt att börja ett inlägg på men i alla fall, idag kör vi såhär.

Idag har jag jobbar hela dagen, ånej vad synd om mig. Egentligen inte och det är det jag tänkte skriva om ikväll (inte att jag jobbade hela dagen men om caféet).

Caféet har öppet:Tisdagar 13.00-20

Lördagar 13.00-20.00

och Söndagar 13.00-20.00

Så om ni inte har något för er tycker jag att ni ska kika in en sväng (fast ni har något för er kan ni också kika in).

Ni hittar oss på Facebook. Där ni också hittar al information som kan tänkas behövas. 

Och nu tänkte jag svara på de frågor jag får mest.

Hur mycket tjänar ni? Ja enligt mig tjänar vi helt okej tänkte inte gå in på någon direkt summa men om man tänker att vi jobbar 5 till 7 dagar i veckan minst 6 timmar per dag så tycker jag det är en helt "vanlig lön".

Är det mycket jobb? Och ja det är det absolut men det är värt det och det är sjukt kul. Det är mycket man kanske inte tänker på när man går på Caféer men det är en massa papper och sånt som tar tid och sen ska allt städas och bakas också.

Har ni lärt er något? Jo det skulle jag nog säga kan inte svara för Frida men jag har lärt mig super mycket. Och lär mig nya saker hela tiden.


Men det var typ de vanligaste frågorna jag/vi brukar få.

Nu ska jag iallafall sluta, ni ska ha det så bra så ses vi snart.

Puss & Kram

(Trodde jag hade fotat fler bilder från caféet men tydligen inte)

Likes

Comments

Tjeenare, tjenaare!

Äntligen fredag, nog för att jag jobbar lördag och söndag men ändå det är något speciellt med ordet :)

Hur som helst i dag har jag handlat ingredienser till caféet, varit i stallet, bakat och kollat film med The girlzz, supermysigt. Vi kollade Zootropolis, typ den bästa filmen ever (och ja den är animerad och gjord för barn, det förstår jag inte riktigt men ändå). Den handlar i stora drag om en kanin som vill bli polis, blir polis, hjälper en räv, blir lurad av en räv, blir "kompis"med en räv, försöker lösa ett brott och ja säger jag mer nu kommer jag spoila för mycket så om ni inte har sett den måste ni se den. Den e superbra.

Sen färgade vi Fridas hår också det blev väldigt mörkt men supersnyggt. Och på tal om att färga hår borde kanske jag också göra något åt mitt hår det ser lite så här halv bra ut.

Men det var typ det har inte så mycket mer att skriva om så nu skall ni ha det så bra så hörs vi snart.

Puss & Kram

Likes

Comments