View tracker

Från ingenstans kommer syrran hem med en kattunge som hon fått i födelsedags present, det var en chock för alla!
Men välkommen hem lilla hjärtat
❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 97 readers

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Såg en annons på Facebook om ett ur läckert läppstift så var bara tvungen att klicka hem det o de bästa var att det kostade endast 48kr!!

  • 122 readers

Likes

Comments

Tyvärr har jag inga bilder sen bion men var och kollade the shallows som hade primär igår (9/9) riktigt spännande att kolla på, hatar dock när man verkligen lever sig in i filmen och man tror själv att man är med där så man sitter och håller andan i visa stunder haha.
Nu har jag precis kommit hem till ett fullt hus eftersom min syster har kalas, men är dock för trött för att vara med så ska försöka gå ner och sova lite.
Hoppas alla haft en trevlig fredag iallafall
💋

  • 129 readers

Likes

Comments

Var på väla en snabbis skulle köpa present till mamma som fyller år imorgon, hittade dock världens finaste skor oxå så dem fick bli mina idag.

  • 129 readers

Likes

Comments

  • 129 readers

Likes

Comments

Jobbig dag.. Var hemma från jobb och jag jobbar ju natt så det var ju ett helvete rent ut sagt att försöka sova men blev iallafall minst 4 timmars sömn. Och efter 4 timmar hos doktorn var jag äntligen fri för idag.. Blev en liten sväng ut till väla med Matilda. Fick med mig hem en bikini 19kr per del, som hittat ju!

  • 130 readers

Likes

Comments

Ja vad föddes jag för? Mode såklart och shopping.. Det är farligt riktigt farligt men vad ska man göra, man vill ju känna sig snygg och fräsch😎

Blev en liten runda med pappsii till familia idag, fick med mig hem lite saker. Nu blir de en sovstund och väntan på PH!

  • 128 readers

Likes

Comments