When I stand before God, at the very end of my life, I would hope that I would not have a single bit of talent left and could say, I used everything you gave me

Ärligt. det är såhär. Tid är det enda vi har. Vi vet dock inte hur länge den varar. Men. VI, du som jag, kan påverka vad vi fyller alla våra sekunder, timmar, dygn och år med. Livet pågår NU. Just precis i detta nu. Inte imorgon. Inte om fem år. Inte om plus/minus tio kilo på vågen. Och inte ens när drömbilen, huset eller vad det nu än må vara, äntligen kan cashas in.

Livet är NU. Och det magiska med det här, är att vi, VI faktiskt kan välja vad vi vill spendera våran tid på. Glöm allt vad om, när och hur. Bara gör det!

Allvarligt. Bara gör det. Gå ut och ta för dig mer av världen. Av livet. Slösa inte en enda sekund till på den bittra avundsjuan på kollegan som reser runt världen eller vad det än nu må vara. Släpp dig fri och gör det DU behagar och verkligen vill. Något du länge suktat efter. Bara gör det!

Gör det DU drömmer om. Uppfyll dina visioner. Var spontan och våga släpp kontrollen. Men lev i nuet. Lev i nuet och andas in livet på väg mot det du önskar. Håll det du håller kärt nära. Och ödsla inte mer tid på svartsjuka, rädsla och andra onödiga energitjuvar. Det får vara nog nu.

För herregud.. Livet är himla skört. Och så himla kort! Så snälla. Försök hitta en sporre. En morot att gnaga dig igenom. Men njuut. Njut av varje litet steg du tar. Acceptera brister, fel och svagheter. Receptet för lycka innehåller allt i en salig kompott. Vänd ditt synsätt bara. Man lär sig med tiden. Man måste verkligen våga misslyckas för att lyckas!


Det enda vi vet för säkerhet är att vi har nuet. Så försök. Försök förstå. Försök öppna sinnet. Öppna ögonen för allt det goda. Försök inse. Släpp dig fri. Och börja L E V.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments