Jag har varit borta från bloggen ett tag, jag ÄLSKAR tävlingar och det är alltid extremt mycket tävlingar innan jul, alla har julkalendrar, bloggare, instagramare och företag. Så innan jul brukar jag tävla i ca 60-80 tävlingar VARJE DAG så det tar sin lilla tid därför har jag inte riktigt haft tid med bloggen. Men nu är jag tillbaka och ni kommer att få se många vinster jag har vunnit en tid framöver😄😍😄

Men nu till julafton, jag firade jul med min familj(mina föräldrar och lillasyster). Det var andra året i rad som jag klarade av att åka hem till mina föräldrar och denna gången gick det mycket bättre än för ett år sen och jag hade i princip ingen ångest på hela kvällen. Och det var en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.

Jag, min syster @Beatricejonasson1 och mamma. Pappa var med också men han hamnade inte på bild😊

Flisan var inte så imponerad att jag kom igen och störde hennes revir😝 knasiga katt!

Och i julklapp fick jag två fina kuddar, två glasburkar till mina klubbor(kommer visas i ett kommande inlägg) och jag fick två stycken organizers till läppstift och en fake fårskinnsfäll som ni kommer se som bakgrund här på bloggen. Så nöjd med mina presenter 😍

Önskar er alla godingar en god fortsättning!

#viärallasnöflingor

#jul #christmas #julafton #julklappar #katt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag hade tänk skriva om varför jag inte har skrivit något inlägg på den senaste månaden och visa bilder från julfirandet.... men igår så såg jag en dokumentär som heter PAPPAN OCH CANCERDRAKEN (tyvärr verkar det som man inte längre kan se den på någon play tjänst). Där får man följa Joel och hans familj. Joel blev diagnostiserad med cancer när han var 1 år och hans pappa började skapa ett dataspel om cancern och kampen dom gick igenom.

Jag kan inte förstå vad meningen ska vara med att barn får cancer och andra dödliga sjukdomar, som Joel fick diagnosen när han var 1 år och behöva utstå behandling efter behandling i 4 år, att plågas och kämpa bara för att förlora kampen mot sjukdomen när han är 5 år. Jag säger inte att det inte är hemsk när vuxna får dödliga sjukdomar men det är något extra svårt när barn drabbas, dom är så oskyldiga och deras små kroppar får utstå så mycket.

Jag skriver detta för att jag förstår inte meningen med att barn ska dö, jag förstår inte varför någon ska dö men när barn rycks bort från vår värld gör det extra ont i hjärtat. Dom har inte fått chansen att leva, att ha en första förälskelse, första kyssen och alla andra stora händelser som sker i ens liv.

Så min fundering är vad är meningen med ett kort liv med smärta och plåga? och sen kommer alla funderingar om döden, finns det någon himmel eller blir det bara svart? Det är svårt att få alla funderingar på print så jag hoppas ni förstår mig. Jag hade svårt att sova efter att ha sett dokumentären, många tankar som surrade.

Och jag tyckte att svt kanske inte riktigt tänkt till för programmet innan visade dom en dokumentär om ungdomar som friklättrade på höga byggnader för att filmade det och lägga upp på youtube, Det var nog inte riktigt genomtänkt.

*bilderna ägs inte av mig, dom är lånade av bland annat Barncancerfonden

Likes

Comments

Genom Smartson så har jag fått testa Smakbox till ett reducerat pris. Det är första gången jag testar en prenumerationsbox. Jag blev chockad av hur tung den var, där var mycket grejer i den. Det var spännande att öppna den, hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig men jag blev glatt överraskad. Jag är inte så äventyrlig när det kommer till mat så att få hem grejer som jag annars inte skulle köpa får mig att testa och kanske till och med hitta nya favoriter.

I denna månadens box som kallas VINTERFEST fanns:

 • Kallpressad rapsolja (Gunnarshögs Gård)
 • Herrgårscider Vinter (Kiviks musteri)
 • Saffransarom(Dr.Oetker)
 • Ajvar(Podravka)
 • Pepparkakor med apelsinsmak, eko (Nyåkers)
 • Linschips (Estrella)
 • Ädelost,tub (Kavli)
 • Knorr fond 2st (Knorr)
 • Klassisk Julmust (Herrljunga)
 • Oatmeal(GOOD'N'GO)
 • Utvalda snackers (Göteborgs Utvalda)
 • Glassflaska Classic (Coca-Cola)
 • Chokladskalle (BUBS godis)
 • Classico bryggkaffe (Lavazza)
 • Choklad Ö X-mas edition Eko (Malmö chokladfabrik)
 • Havre Cherrios (Cherrios)
 • Bouche'e-ask Elefant (Cote' d'Or)

Detta bästa var definitivt elefantchokladen dom är en stor favorit här hemma och chokladskallarna var jättegoda också. Cherrios är standard på morgonen så det kom väl till pass. Cidern var spännande, den hade smak av vanilj och kanel smakade lite som glögg.

Hela lådan får 🌈🌈🌈🌈 av 5 regnbågar.

Vill du själv testa så har jag en kod: 4w36m7 som ger dig 10% rabatt på din första box.

#viärallasnöflingor

#smatson #smakbox

Likes

Comments