~Inlägget är reklam för Cellbes.se och innehåller annonslänkar~
Cellbes Jacka Gammalrosa | Cellbes Jacka Svart | Cellbes Jacka Svart | Cellbes Parkas Svart | Cellbes Parkas Svart | Cellbes Parkas Gul |
Där finna några få klädföretag som jag gillar och ett av dom är Cellbes.se. Dom har damkläder i storlekarna 34 - 64, herrkläder i storlekarna S - 8XL, dom har även barnkläder och heminredning. Jag gillar att där finns kläder till oss stora tjejer, det är inte så lätt att hitta så tummen upp för det. Där finns även olika modeller som passar ung som gammal, alla kan hitta något där om man frågar mig. Jag har letat efter en ny vinterjacka eftersom dom jag äger tyvärr inte passar mig länge😢 Så jag har tittat på några snygga jackor hos Cellbes, några av dom kan ni se i bilden ovan👆

Jag har några rabattkoder alla gäller till den 30-09-2017

👉25% rabatt när du handlar för minst 800kr Kan ej kombineras med andra rabattkoder eller kampanjer. Ange kod: 1380 i kassan.Cellbes.se .

👉20% rabatt när du handlar för minst 600kr Kan ej kombineras med andra rabattkoder eller kampanjer. Ange kod: 1360 i kassan.Cellbes.se .

👉15% rabatt när du handlar för minst 400kr Kan ej kombineras med andra rabattkoder eller kampanjer. Ange kod: 1340 i kassan.Cellbes.se .

👉Nykundserbjudande: 100 kr rabatt + fri frakt. minimum ordervärde 300kr. Erbjudandet gäller nyregistrerade kunder, vid köp för minst 300 kr. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabattkoder. Uppge erbjudandekod när du beställer. Max en gång per kund tom 30/9 2017. Ange kod: 4828 i kassan.Cellbes.se .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har köpt två sjalar från Wish. På bilderna (se ovan) så ser dom hyfsat stora ut så det var vad jag förväntade mig... om man nu kan förvänta sig något från wish😝

Jag köpte en i färgen Kaffe och en i färgen Röd/Kaffe.

Dom är jättefina, snyggt mönster och ser för övrigt ut som på bilderna, det enda jag blev besviken på är storleken men å andra sidan så var dom gratis.

Jag köpte mina HÄR

Finns även att köpa t.ex. HÄR (gratis) och HÄR(8 kr)

#viärallasnöflingor

#wish #sjal #sjalar

Likes

Comments

Igår så när jag skulle hem från dagvården så missade jag bussen men det gjorde ingenting för jag träffade en super härlig tjej som också missade bussen och det slutade med att vi pratade hela tiden. Vi fick vänta i 20 minuter till nästa buss och hon skulle till samma busshållplats som jag så vi pratade hela bussresan också.

Men nu kommer det jobbiga... när vi presenterade oss för varandra så körde bussen precis iväg och var väldigt högljudd så när hon sa sitt namn så hörde jag inte och jag är så mesig och feg så jag vågade inte säga: VA? Så jag missade hennes namn.

Men sen sa hon att vi kunde ju byta nr så hon gav mig sitt nr och jag skulle sms:a henne så hon fick mitt nr. Då tänkte jag: va bra då kan jag kolla på eniro/hitta vad hon heter.

Och nu kommer det superjobbiga... när jag kom hem och skulle sms:a henne så såg jag att jag bara hade skrivit upp 9 siffror i hennes mobilnr så jag hade alltså missat skriva upp en siffra😪

Så nu kan jag inte sms:a henne och hon tror säker att jag inte vill kontakta henne så jag känner mig både besviken och hemsk.

Jag har inte så lätt att skaffa vänner längre(tyckte att det var jättelätt när jag var i tonåren) för jag har inte världens bästa självförtroende längre, så jag var superglad. Men jag gick från superglad till extremt besviken på sekunden.

Och jag har förlorat alla mina vänner sen jag blev sjuk så det hade varit trevligt att ha någon att prata med.

Hon bodde i Malmö(jag bor i Eslöv) och hon var på väg till sin syster som bor här i Eslöv och hon berättade att hon bara hade åkt med bussen en gång innan så hur stor chans är det att jag får träffa henne igen, och om jag skulle träffa henne så tror hon säker att jag inte sms:ade henne för att jag inte var intresserad av att lära känna henne... Livet är jobbigt😞

#viärallasnöflingor

Likes

Comments