Idag blir jag 34 och jag har kämpat mot ångest i snart 12 år. Jag har alltså kämpa i mer än en tredje del av mitt liv.

Medan andra har skaffat familj och barn, ordnat ett bra jobb och har en rolig vänkrets.

Själv sitter jag här i min lägenhet, ensam precis som jag har gjort i 12 år. Mitt liv har stått still!

Jag är inte intresserad av att skaffa barn så det saknar jag inte men jag vill också att mitt liv ska gå framåt och förändras.

Jag hoppas att jag har börjat min resa mot förändring, jag har gjort stora framsteg det senaste året.

Jag har inte bestämt mig att jag SKA vinna över ångesten utan jag har bestämt mig för att FÖRSÖKA att ta nya steg och nya utmaningar, på det viset blir det inte så stort. Och om man misslyckas med något så blir man inte så arg och besviken på sig själv.

Min nästa utmaning kommer på torsdag då jag ska åka till Burlövs Center(shoppingcenter) med min familj.

#viärallasnöflingor

#ångest #Kämpa #födelsedag #ballonger #ior

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links
~Innehåller adlinks från Adviral~

Jag har återigen handlat från min favorit butik Lyko.se

Där finns så mycket att välja på och jag fastnar ofta på den sidan i flera timmar. Nu blev det bara en liten beställning.

Jag har länge tittat på Anastasia Tinted Brow Gel men jag har tyckt att den har varit lite dyr men nu ville jag unna mig något och jag är super glad att jag köpte den för den är SÅÅÅ BRA!!!!

Det jag blev lite besviken på var Aden eyelinern men den kostade bara 39 kr så det var en chansning. Jag tyckte att den var lite hård men den har en väldigt fin färg, jag får väl ge den en chans.

Masken och scruben har jag inte hunnit testa än men jag tyckte det var ett lagom pris.

Likes

Comments

Farbror Jan tillsammans med min syster, morfar och mormor.

Jag hade tänk och skriva om något roligt i dagens blogg men livet blir aldrig som man tänk sig.

När jag var liten så spenderade jag väldigt mycket tid inne hos familjens grannar Farbror Jan och Tant Atti(hon heter Ann-Kristin men det kunde jag inte säga när jag var liten).

I onsdags kväll fick farbror Jan en hjärnblödning och när han kom till sjukhuset så konstaterade läkarna att han var hjärndöd.

Han var den siste som man kan tänka sig att detta händer, han gick på två långa promenader varje dag och han var hälsan själv. Han hade gjort ärende under dagen men på kväll kände han sig dålig och gick och la sig och sen hände allting väldigt fort.

Farbror Jan som tomte, jag, morfar och mormor.

Farbror Jan var tomte när jag var liten och även senare när min syster var liten (det skiljer 13 år mellan oss).

Farbror Jan som tomte men mig och min lillasyster

När jag var liten var jag som sagt väldigt ofta inne hos dom och hjälpte till med deras kaniner och deras underbara hund Claudia(se bild nedan) jag hjälpte till med att lära henne hur långt hon fick gå och sedan roa jag henne om dagarna med att jaga varandra.

Jag har ingen grandios bild av att ett blogg inlägg kan förändra en människa men det kan kanske få någon att stanna upp och ge den man håller kär en kram och säga att man älskar hen för man vet inte vad som händer om en vecka, nästan dag eller om en timme.

Jag är så glad att när jag var hemma i midsommar så gick jag och mamma över och hälsa på farbror Jan, så glad att jag fick träffa honom en sista gång. (det var minst 8 års sen jag träffa honom sist.

~Till minne av Farbror Jan~

Likes

Comments