👆Älskade Rasmus👇

Det har varit lite tyst här på bloggen ett tag och det har sin orsak. Jag blev stödhem för 4 underbar kattungar som jag döpte till: Rasmus, Nell, Noah och Zack.

Men tyvärr visade det sig att jag var allergisk mot dom, min hals svullnade och jag fick svårt att andas. Och det blev lite drama med att hitta ett nytt stödhem så med allt så blev min ångest jättejobbig och jag mådde sååå dåligt. Och jag var väldigt besviken på att jag inte kunde ta hand om dom små liven så var så goa. Och jag älskar katter så allt var bara jobbigt. Nu har det gått en och halv vecka sedan dom flyttade till ett annat stödhem och min ångest är nu under kontroll men jag saknar dom. Tänk att man kan fästa sig så efter bara 2-3 dagar. Speciellt Rasmus stal mitt hjärta, varje gång jag kom in i rummet(dom var i ett rum till att börja med för att vänja sig) så började han spinna och ville bara gosa och kela. Så när jag puttade in honom i buren när dom blev hämtade så gjorde det så ont i hjärtat på mig💔

Skulle ni vara intresserad att adoptera eller skicka en slant till veterinärkostnader så kontakta Eslövs kattvänner på Facebook .

#viärallasnöflingor

#katt #katter #cat #cats

👆Rasmus och Nell👇

Blyga Nell och Noah👆

Rasmus, Nell och Noah👆

Stackars rädda Zack👇

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och min syster och ja jag körde på utan smink så man såg all min rödhet, ska kolla upp om man kan göra något åt för det är lite jobbigt.

I fredags gick jag och min syster @Beajon1 på bio och såg Geostorm. Jag tyckte att den var superbra! Den var pampig och spännande, några saker som var lite överdrivna som när en av personerna körde bil baklänges och sköt med en pistol, kanske inte det mest trovärdiga... Det var en blandning av katastrof och thriller film. Min syster tyckte att den var bra men... Jag rekommenderar absolut denna filmen den får 🌈🌈🌈🌈 av 5 regnbågar.

Jag var och såg Dumma mig 3 för någon månad sen men innan dess så var det 12 år sedan jag var på bio senast. Under tiden nu när jag varit sjuk har jag har intalat mig själv att bio inte är roligt, att man kan lika gärna vänta på att filmen kommer ut på tv eller liknande och att man kan sitta/ligga i soffa utan att ha massor av människor runtom en. Men det är något speciellt med bio, ljudet och den stora skärmen, det gör filmen lite bättre.

#viärallasnöflingor

#bio #movie #geostorm

Likes

Comments

I söndags var jag och mina föräldrar på konsert och såg 😍NANNE GRÖNVALL😍

Jag har aldrig varit på konsert innan så det var super tufft! Och jag gillar verkligen Nanne, hon har sån energi, hon är bara underbar!

Jag vågade mig fram och få en bild med henne, det blev väl inte den bästa bilden för jag var orolig att mamma inte klarade av min mobil så jag fick inte rättat till koftan eller sträckt på halsen så man i alla fall fått en dubbelhaka mindre😊 men jag fick i alla fall en bild med Nanne! Och jag var helt inne i konserten så jag hade inte den minsta ångest så det var en toppen dag på alla sätt!

👇Nedan finns några filmer jag filmade i söndag👇

#viärallasnöflingor

#nanne #nannegrönvall #grönvall #konsert

Och hon spelade min favorit låt av henne: Sitter här och älskar dig!

Pissenisse (denna måste ni se hela😁)

Avundsjuk, här gick hon ut bland publiken och hon satte sig i knäet på en dam, hade pappa och mamma varit lite snabbare så hade jag suttit där framme och fått Nanne i knäet😄

Lyckos dig! Ännu en av mina favorit låtar

Likes

Comments