Header

Som ni kanske förstått så har jag och Isak skaffat hund i december.

Den 16/12 åkte vi ner till Östersund, hälsade på uppfödaren (och fick träffa Aska för första gången) sedan sov vi på hotell och den 17/12 fick vi ta med henne hem. Vi tog även med hennes bror som skulle till Umeå. Vi hade funderat mycket på hur det skulle vara att frakta EN hund, nu fick vi alltså ta med två haha. Men det gick så bra och Aska var väl den mer livlga av de två, bestämd tjej jo jag tackar. Kan säga så mycket att sitta med två sovande samojedvalpar i famnen är inte det sämsta man kan göra, I was in heaven!

Aska då? Hon är kanske den busigaste valpen som finns, envis, knasig, dampig med mera. Allt som tillhör en valp. Att ha en valp är bland det jobbigaste jag varit med om. Har torkat kiss som aldrig förr, fått typ hörselskador av allt skällande och fått underkläder demolerade till oigenkännerlighet. MEN, trots allt det negativa så är hon den finaste lilla vovven, inte rädd för något, snäll mot alla och vill bara leka och mysa. Hon är så otroligt snabblärd och jag blir amazed varje gång hon lär sig något efter att ha övat några gånger.

Blir dock lite ledsen att hon är så mycket jobb att man knappt hinner ta bilder och att hon inte är en pyttevalp länge. *snyft*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så har man vart en vända till Luleå, lämnat Isak på jobbet. Killen är alltså borta 12 dagar (kill me now) och jag har dessutom Aska själv (kill me twice). Hon är söt ibland men jeeeeeesus vad hon kan hålla på, skälla, tugga, bita en osv. Kommer bli galen haha. Skaffa inte polarhundar folkets!

Mina bästa vänner är dessutom båda utomlands så man har typ inte ens någon att skriva med, voi voi. Och när jag har tråkigt beställer jag grejer, såatteee, fattig giiirl snart jao.

Och på bilderna har ni mig i detta nu. Kaoskvinnan. Ser ni fräknarna?? VEM har fräknar mitt i vintern? Syns kanske inte på bilden, men de finns, believe you me.

Likes

Comments

img src: Pinterest

Likes

Comments

Glad torsdag på er!
Sitter just nu i en buss på väg till Luleå, trött som få. De senaste nätterna känns som de tagit slut på en sekund. Men! Nu är jag ledig några dagar iom att vi åker till Östersund i morgon och hämtar valpen, så de två närmsta nätterna ska jag försöka sova.

Sjukaste vädret i happis, galnaste omväxlingarna vi haft och nu dimma. Månen var dock siiiick imorse, sämsta bilden dock. Hur sur blir man inte att man aldrig ens kan närma sig verkligheten med en kamera?

Just, klippte mig också. Lugg vart det och kortare. Klipper alltid mig själv på grund av att jag får impulser och vill göra det på en gång, pallar inte vänta.

Likes

Comments

God morgon! Denna dam har varit vaken sen 06:30, tro det eller ej. Just nu sitter jag i min lägenhet, blev en natt i Matkakoski.

Kanske ska berätta om helgen som var också i och med att den var så himla mysig. Jag och Isak drog ut min madrass från sängen till vardagsrummet, vi myste, åt lussebullar och så. På lördagen tog vi en promenad i kylan, hade så ont i ryggen. Sedan var det julbord med jobbet på Kukkolaforsen som gällde, vi bastade även och badade badtunna. Blev en nykter kväll för mig. På söndagen vaknade vi upp till total storm utanför fönstret, det snöade horisontellt! Men vi krigade oss iväg och fikade på Taavolagården och hälsade på bror med sambo och Lillisak! Kärlek!

Denna dag ska bestå av rensning, städning och förberedelse av valpis. Allt som jag inte är bra på, haha.

Wish me luck!

Vi åt saffranssemla! Hann inte ens ta bild på Isak, ja ni ser ju. Så jävla taggad på den! Snabb.

Likes

Comments

Sitter i detta nu på bussen på väg hem till Matkakoski, snacka om nostalgi. Har inte åkt denna sträcka med buss på ett bra tag. Det är en helt annan generation som går skola och åker skolbuss hem. Känner mig gammal.

Har just avslutat mitt sista pass för två dagars ledighet och i morgon kväll kommer Isak hem till mig, som jag älskar den pöjken, finns seriöst ingen bättre.

Nu töms bussen på barn, snart är det nog bara jag och någon enstaka kvar. Landsbygden alltså, vi får hoppas fler hittar ut dit för det finns seriöst inget bättre. <3

Haha Isak, du får stå ut med denna bild. ;) Två saker som är bland det bästa i mitt liv.

Likes

Comments

Nå men tjena!

Det var ett tag sen, vill ni veta vad som hänt på en månad? Det ska jag tala om för er...

Inte mycket! Nej men på jobbet krigar man på nu under julen, jobbar man inom handeln så fattar man. Det har varit några långa dagar och när man kommer hem sen så sitter man liksom bara som ett tomt skal i soffan tills det är läggdags. Annars då? Jo tack, bara bra. Jag och Isak ska skaffa hund, jag nämnde inte det? Eller ja, det är Isak som köper hunden men ni vet, vi hör ju liksom ihop. Det känns rätt galet, snart blir det mest troligt flytt och sen med hund och grejer, känns så vuxet. :D

Hoppas ni alla som läser detta lilla inlägg mår bra och tar det lugnt nu innan jul, man mår juinte bra av stress såsom många känner av just nu. Ibland kan jag tycka att allt skulle behöva stänga ner en månad innan jul heh. Men det är bara jag då.

Bild på valpis får ni med, ja jag är generös! Varsågod, en valpdos! <3

Likes

Comments

Jag tror vi alla har lite ångest då och då, vi vet alla hur det känns... inte bra. Men det är okej! Man fixar det, tar sig vidare och blir glad igen, det måste man.

imgsrc: pintrest

Likes

Comments

img src: pintrest

Likes

Comments

Jag har gått och blivit sjuk....jag har varken tid eller ork för detta. När jag blir förkyld är det mina bihålor som lider mest, det känns som man inte får luft och är täppt i hela huvudet.

Kul info haha, varsågod.

Kör på Star Wars-tema här. Muggen har jag fått av mina fina vänner och tröjan av Roffe. Looove theem!

Likes

Comments