Header

Jag tror vi alla har lite ångest då och då, vi vet alla hur det känns... inte bra. Men det är okej! Man fixar det, tar sig vidare och blir glad igen, det måste man.

imgsrc: pintrest

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

img src: pintrest

Likes

Comments

Jag har gått och blivit sjuk....jag har varken tid eller ork för detta. När jag blir förkyld är det mina bihålor som lider mest, det känns som man inte får luft och är täppt i hela huvudet.

Kul info haha, varsågod.

Kör på Star Wars-tema här. Muggen har jag fått av mina fina vänner och tröjan av Roffe. Looove theem!

Likes

Comments

Så tragiskt att jag bara har kassa mobilbilder från min senaste vecka, och endast några få när vi nu gjorde rätt mycket, men men man har väl det roligt om man glömmer att dra upp fotomackapären?

Jobbade först och i fredags förra veckan drog jag till Luleå. Lördagen spenderades först på matmarknaden och sedan i bilen till Skellefteå. Väl i Skeå har vi besökt vitberget, vi skulle ta en promenad men det var ju lättare sagt än gjort. Vi blev inte kloka på kartan av eljusspåret förrän vi åkte därifrån haha. Sedan letade vi svamp med en del av Isaks familj, det var också en syn, knasigt gäng i skogen. Hängt med Isaks polare också, måste säga att jag trivs i Skellefteå.

Tillbaka i Luleå har vi ätit tacos, gjort cheesecake och käkat burgare, det finns liksom inget stopp. Sedan var jag faktiskt tvungen att åka hem för att jobba, vilket jag gjort sen i torsdags. Denna veckan som kommer blir det bara jobb, inte särskilt intressant för er då kanske.

Sämsta inlägget, men nu vet ni vad jag haft för mig. Kanonkul, 5/5 toasts!

Likes

Comments

Jag kan bli så jäääävla förbannad på alla influencers i Sverige, alla bloggare, snapchattare, instagrammare, twittrare och allt vad det är! Anledningen; jo, de verkar vara väldigt bakom flötet när det gäller landsbygden! Kan ni förstå att någon i dagens samhälle använder ordet "bonnigt" som ett negativt laddat ord? Det kan inte jag. Bonnigt som beskriver lantigt eller en lantig person. Sedan är det självklart att många även fattar men nog blir man väl förbannad ändå!

Detta är något jag brinner för så otroligt mycket, landsbygden. Det är ju därifrån jag kommer och om alla hade fått växa upp som jag så hade vi haft det mycket bättre i denna värld, det är jag hundra på! Jag har fått lära mig hur man tar hand om sin egen miljö, håller ängarna öppna och hur man värnar om det arv man faktiskt har.

Det har väl alltid varit någon sorts fuckad bild av det ska vara så fint att komma från, och bo i stan! Man är såklart lite finare och lite bättre! Sorry, men jag kan absolut inte hålla med! Nu är det supertråkigt att landsbygden knappt går att bo i eftersom allting centraliseras, jag skulle älska att kunna bo ute på vischan, det är ju DRÖMMEN. Men så är tyvärr inte verkligheten, samhället är inte anpassat till människor på landsbygden.

Och ni människor som flyttar från landsbygden in till stora städer och sedan kommer tillbaka med en fejkad dialekt, har fått någon vansinnestanke om att ni är bättre och mer kunniga än alla hemma; ni har glömt vad det innebär att ha ett arv, ni smutskastar det vi andra älskar och värnar om. Sluta upp med det! Och vi ska inte ens börja diskutera den allmänna kunskapen om norrland, då kokar jag. Det tar vi i ett annat inlägg.

Hälsningar,

Smått förbannad tornedaling

Likes

Comments

Hello....yes this is dog,

Life update; sovmorgon, jobb, skitsnack med BFF, diskat, youtube.

p.s. har fjärtat otroliga mängder på senaste, i'm fancy like that d.s.


Likes

Comments

3 saker jag ser fram emot

– Alla fina höst- och vinterdagar med min pöjk
– Att se min minsta systerdotter go
– Första snön

3 saker jag gillar

– Isak
– Doftljus
– Kramar

3 saker jag inte gillar
– När folk är fejk (vet inte hur jag ska bete mig)
– Folkmassor (trängsel)
– Låg batterinivå

3 saker jag vill
– Ha ett fint hem (flytta)
– Komma på vad jag ska göra med mitt liv
– Ha långt och tjockt hår

3 ord dina nära beskriver dig med
– Barnkär
– Fin
– Rolig

3 saker jag önskar mig
– Att min familj får vara frisk
– Att jag kan få barn
– Att jag får vara lycklig resten av livet (klyyyyyyyyschigt)

3 saker jag kan
– Sjunga
– Byta blöjor
– Pyssla (tennarmband, sy osv)

3 saker jag inte kan
– Vara fejkad (loool)
– Vicka på öronen
– Se skräckisar

3 saker du är nöjd med på dig själv
– Mina ögon
– Mina läppar
– Hela mig såklart

3 saker jag ofta pratar om
– Mina syskonbarn
– Isak
– Att jag är trött

3 saker jag blir lugn av
– Isak (igen, loooool)
– Att vara hemma i Matkakoski
– Lyssna på viss musik

3 saker jag blir stressad av
– När jag tänker på vad jag ska göra med livet
– När jag inte fixat lunch till jobbet
– Folkmassor och trängsel

3 saker jag ska göra i veckan
– Jobba
– Åka hem till Matkakoski och sova över
– Städa och organisera (i brist på umgänge med Isak för att han jobbar)

Likes

Comments

Lever vidare på bröllopsfeeling här. Så här såg jag ut och herrn där är en av mina brothers from different mothers, han är  tillsammans med en av  brudtärnorna så han fick vara substitut när Isak är borta på jobb (känn tragedin) haha.

Likes

Comments

Dagens aktivitet var ett bröllop mellan inte mindre än min vän Frida och hennes Petri. Det var så otroligt fint och jag grinade så hårt när Fridas pappa höll tal till henne och jag tänkte på min egen far. Grattis Frida och Petri, hoppas ert Liv tillsammans blir långt och lyckligt. 

Likes

Comments

Något jag blir förbannad på är när man hittar en skjorta på barnavdelningen för pojkar som är hälften av priset av vad en likadan kostar på damavdelningen. Har letat i evigheter. Seriöst. Som pappa sa; att jag ser ut som en kanadensisk timmerhuggare GOALS!

Likes

Comments