Header
View tracker

Glad torsdag på er!
Sitter just nu i en buss på väg till Luleå, trött som få. De senaste nätterna känns som de tagit slut på en sekund. Men! Nu är jag ledig några dagar iom att vi åker till Östersund i morgon och hämtar valpen, så de två närmsta nätterna ska jag försöka sova.

Sjukaste vädret i happis, galnaste omväxlingarna vi haft och nu dimma. Månen var dock siiiick imorse, sämsta bilden dock. Hur sur blir man inte att man aldrig ens kan närma sig verkligheten med en kamera?

Just, klippte mig också. Lugg vart det och kortare. Klipper alltid mig själv på grund av att jag får impulser och vill göra det på en gång, pallar inte vänta.

Likes

Comments

God morgon! Denna dam har varit vaken sen 06:30, tro det eller ej. Just nu sitter jag i min lägenhet, blev en natt i Matkakoski.

Kanske ska berätta om helgen som var också i och med att den var så himla mysig. Jag och Isak drog ut min madrass från sängen till vardagsrummet, vi myste, åt lussebullar och så. På lördagen tog vi en promenad i kylan, hade så ont i ryggen. Sedan var det julbord med jobbet på Kukkolaforsen som gällde, vi bastade även och badade badtunna. Blev en nykter kväll för mig. På söndagen vaknade vi upp till total storm utanför fönstret, det snöade horisontellt! Men vi krigade oss iväg och fikade på Taavolagården och hälsade på bror med sambo och Lillisak! Kärlek!

Denna dag ska bestå av rensning, städning och förberedelse av valpis. Allt som jag inte är bra på, haha.

Wish me luck!

Vi åt saffranssemla! Hann inte ens ta bild på Isak, ja ni ser ju. Så jävla taggad på den! Snabb.

Likes

Comments

Sitter i detta nu på bussen på väg hem till Matkakoski, snacka om nostalgi. Har inte åkt denna sträcka med buss på ett bra tag. Det är en helt annan generation som går skola och åker skolbuss hem. Känner mig gammal.

Har just avslutat mitt sista pass för två dagars ledighet och i morgon kväll kommer Isak hem till mig, som jag älskar den pöjken, finns seriöst ingen bättre.

Nu töms bussen på barn, snart är det nog bara jag och någon enstaka kvar. Landsbygden alltså, vi får hoppas fler hittar ut dit för det finns seriöst inget bättre. <3

Haha Isak, du får stå ut med denna bild. ;) Två saker som är bland det bästa i mitt liv.

Likes

Comments

Nå men tjena!

Det var ett tag sen, vill ni veta vad som hänt på en månad? Det ska jag tala om för er...

Inte mycket! Nej men på jobbet krigar man på nu under julen, jobbar man inom handeln så fattar man. Det har varit några långa dagar och när man kommer hem sen så sitter man liksom bara som ett tomt skal i soffan tills det är läggdags. Annars då? Jo tack, bara bra. Jag och Isak ska skaffa hund, jag nämnde inte det? Eller ja, det är Isak som köper hunden men ni vet, vi hör ju liksom ihop. Det känns rätt galet, snart blir det mest troligt flytt och sen med hund och grejer, känns så vuxet. :D

Hoppas ni alla som läser detta lilla inlägg mår bra och tar det lugnt nu innan jul, man mår juinte bra av stress såsom många känner av just nu. Ibland kan jag tycka att allt skulle behöva stänga ner en månad innan jul heh. Men det är bara jag då.

Bild på valpis får ni med, ja jag är generös! Varsågod, en valpdos! <3

Likes

Comments

Jag tror vi alla har lite ångest då och då, vi vet alla hur det känns... inte bra. Men det är okej! Man fixar det, tar sig vidare och blir glad igen, det måste man.

imgsrc: pintrest

Likes

Comments

img src: pintrest

Likes

Comments

Jag har gått och blivit sjuk....jag har varken tid eller ork för detta. När jag blir förkyld är det mina bihålor som lider mest, det känns som man inte får luft och är täppt i hela huvudet.

Kul info haha, varsågod.

Kör på Star Wars-tema här. Muggen har jag fått av mina fina vänner och tröjan av Roffe. Looove theem!

Likes

Comments

Så tragiskt att jag bara har kassa mobilbilder från min senaste vecka, och endast några få när vi nu gjorde rätt mycket, men men man har väl det roligt om man glömmer att dra upp fotomackapären?

Jobbade först och i fredags förra veckan drog jag till Luleå. Lördagen spenderades först på matmarknaden och sedan i bilen till Skellefteå. Väl i Skeå har vi besökt vitberget, vi skulle ta en promenad men det var ju lättare sagt än gjort. Vi blev inte kloka på kartan av eljusspåret förrän vi åkte därifrån haha. Sedan letade vi svamp med en del av Isaks familj, det var också en syn, knasigt gäng i skogen. Hängt med Isaks polare också, måste säga att jag trivs i Skellefteå.

Tillbaka i Luleå har vi ätit tacos, gjort cheesecake och käkat burgare, det finns liksom inget stopp. Sedan var jag faktiskt tvungen att åka hem för att jobba, vilket jag gjort sen i torsdags. Denna veckan som kommer blir det bara jobb, inte särskilt intressant för er då kanske.

Sämsta inlägget, men nu vet ni vad jag haft för mig. Kanonkul, 5/5 toasts!

Likes

Comments

Jag kan bli så jäääävla förbannad på alla influencers i Sverige, alla bloggare, snapchattare, instagrammare, twittrare och allt vad det är! Anledningen; jo, de verkar vara väldigt bakom flötet när det gäller landsbygden! Kan ni förstå att någon i dagens samhälle använder ordet "bonnigt" som ett negativt laddat ord? Det kan inte jag. Bonnigt som beskriver lantigt eller en lantig person. Sedan är det självklart att många även fattar men nog blir man väl förbannad ändå!

Detta är något jag brinner för så otroligt mycket, landsbygden. Det är ju därifrån jag kommer och om alla hade fått växa upp som jag så hade vi haft det mycket bättre i denna värld, det är jag hundra på! Jag har fått lära mig hur man tar hand om sin egen miljö, håller ängarna öppna och hur man värnar om det arv man faktiskt har.

Det har väl alltid varit någon sorts fuckad bild av det ska vara så fint att komma från, och bo i stan! Man är såklart lite finare och lite bättre! Sorry, men jag kan absolut inte hålla med! Nu är det supertråkigt att landsbygden knappt går att bo i eftersom allting centraliseras, jag skulle älska att kunna bo ute på vischan, det är ju DRÖMMEN. Men så är tyvärr inte verkligheten, samhället är inte anpassat till människor på landsbygden.

Och ni människor som flyttar från landsbygden in till stora städer och sedan kommer tillbaka med en fejkad dialekt, har fått någon vansinnestanke om att ni är bättre och mer kunniga än alla hemma; ni har glömt vad det innebär att ha ett arv, ni smutskastar det vi andra älskar och värnar om. Sluta upp med det! Och vi ska inte ens börja diskutera den allmänna kunskapen om norrland, då kokar jag. Det tar vi i ett annat inlägg.

Hälsningar,

Smått förbannad tornedaling

Likes

Comments

Hello....yes this is dog,

Life update; sovmorgon, jobb, skitsnack med BFF, diskat, youtube.

p.s. har fjärtat otroliga mängder på senaste, i'm fancy like that d.s.


Likes

Comments