Header

Idag har jag varit på Nacka forum med min Daddy och Darja @darjaivanova och shoppade lite.
Först på hm.Sedan diabless


"Orrebyxorna"
Sist, men inte minst kicks.


Cc-cream från lumene.

Sedan åkte vi till sickla och gick in på siba. Då köpte jag detta :


Ja, du ser nu en bild av MIN nya dator. ❤️ den är grymt bra! Ska nästa vecka installera Sims 3 som jag har haft i 1 år. ❤️❤️❤️❤️👌

Sedan handlade vi. Mat och godis. Ska om någon timma se sex and the city med Mami ❤️fast vi kommer nog somna innan. Lol.

ÄLSKAR MIN NYA DATOR!!!! 💻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har väntat i några dagar med detta inlägg, men det är då januari boxen. Då jag tänker visa vad jag fick, hur boxen ser ut osv. Detta kommer bli en typ tradition . Yes, men jag älskade denna Box. Samt att det är billigt, 139kr för fem grejer.Boxen.


Toner till ansiktet


Schampoo och balsam


Treatment för naglarna


MakeUpStore ögonskugga


Läppbalsam

Love this Box. 👍❤️

Likes

Comments

Som jag har sagt, tror jag, i ett annat inlägg innan så är onsdagar min räddning. Jag är ledig! ❤️😘 Bli gärna avundsjuka, nej skoja 😝

Iallafall vad har jag då gjort denna onsdag? Jo, jag gick upp 7.30, för att jag behövde åka kl 9.20 till kista där jag skulle möta min pappa, han jobbar där. Han hade bilen idag och vi hade lite planer.

Det ena var att han skjutsade mig bort till Täby där jag hade en tid hos Pias hudvård, jag skulle få en porrengöring därför att jag hade mycket porer dvs finnar. Det gick superbra, blev nöjd med ansiktet och fick viktig information om vad min hy inte ska ha. Dvs skrubb. Det förstörde min hy rejält + att man lät inte huden vila om man använde det.

Dessutom så fick jag, om jag lade till 150kr, en ögonbrynsplockning där också. Btw så är inte jag någon som plockar mina egna så, ni kanske tycker att det är onödigt, men det är mina ögonbryn så det så.

Sedan var planen att äta lunch med mi padre, men behandlingen tog så lång tid + att pappa blev försenad till ett möte så blev det inte så.

Jag åkte då till Nacka forum, träffade mamma och käkade lunch. Vi skulle dessutom till banken, men de hade flyttat någon annan stans i Nacka området och då sket vi i de.

Sedan blev det mys och film, grym onsdag. Förutom att jag börjar få hosta och snuva. Kanske en förkylning på gång, vi får se.

Skolan går bra också. Godnatt 😘✌️

Likes

Comments

Idag har vi fått flambera, FLAMBERA!
Ni som orkar söka på Google, gör det och ni som inte orkar det så är det att man använder sprit som man häller på maträtten, i vårt fall fick vi flambera ett päron till en efterrätt.

Några misstag här och där för alla, även för mig. ✌️ men det är ju första gången.

Min låga var grym och läraren sa att jag gjorde det perfekt, mitt päron blev godast. Eeeeeggggoooo. Haha. Aja hörs senare + bilder kommer i nästa inlägg 😘✌️

Likes

Comments

Igår som sagt fyllde jag 18 år och då fick jag ganska mycket pengar och då bestämde vi oss för att åka och shoppa lite. Jag hade en sak som jag verkligen behövde köpa.

Vi åkte först till Elgiganten och siba i sickla för att titta på en bärbar dator som jag kanske ska köpa för de pengar som jag har sparat och nu fått i present.

Sedan har jag också skaffat in lite nytt. Ett par jeans, de var dem jag behövde ha mest, så de är från bikbok och kostade 199kr.
Sedan gick jag in på massor av affärer som pinkroom och newyorker m.m.

Jag gick också in på glitter och kicks och där köpte jag också lite, på glitter en slags akryllåda där man kan förvara sitt smink, kostade 199kr och sedan hade jag ett presentkort på kicks där jag köpte en concealer och ett mattande puder. Det är det ända, men vi får se hur det blir med datorn, innan nästa månad tror jag att det blir av. Bilder kommer 😘.
Ops, sedan åkte vi in till Ica i Nacka, där jag köpte tre snapple drickor och tre wonka godis. Det var allt så hörs senare ✌️ peace out

Likes

Comments

Idag fyller Moi 18 fucking år! ✌️ stolt
Jag har igår varit på restaurang som hette taverna efes med Darja och Lisa. Två av mina vänner. Vi åt så att vi blev så tjocka. Haha ❤️
Idag har jag fira med släkt och vänner. Har fått mycket pengar, presentkort och annat, som jag är så tacksam för.

Vi hade smörgåstårtor, cheesecake, kladdkaka och mycket annat. Tjocka blev vi en än gång.


@darjaivanova har också varit här så några selfies blev det.Pricken över i:ET var en stor pang och massa konfetti ❤️👌

Jaja, nu är jag 18 BITCHES!

Likes

Comments

Äntligen! Jag var så trött imorse och visste inte vad jag gjorde när jag gjorde min vardags makeup. Jag tog ögonskuggan på ÖGONBRYNEN! Haha. En rosa ögonskugga! OCH inte bara det. Jag var nära på att gå ut utan byxor 😐 tänk er hur det skulle se ut.

Dessutom när jag är trött och sitter på bussen/tunnelbanan så börjar ögon tåras. De som sitter framför mig måste tro att jag gråter. Haha.

Jag stod i rulltrappan och man känner hur det darrar typ. Och låten jag lyssnade på passade perf. Haha, stod där och skrattade.

Nu ska jag titta på nyheterna. (Missade det 😥)Puss 😘Likes

Comments

Jag har svenska, det var då jag ritade lejonet, sedan lunch som var fläskpannkaka. 👍
Nu har jag engelska där...de flesta skriver på sina uppgift. Man fick ett ämne förra torsdagen, alla fick inte samma, men då fick jag "för att ge antibiotika till slaktade djur". Vet inte vad man ska tycka. Det är väl både bra och dåligt. Eller?

Iallafall, jag tror att jag ska skriva att det är dåligt även om djurmänniskan inom mig säger att det är bra.

En bild kommer.

Hörs 😘


Likes

Comments
Skulle bli ett lejon, men aja.

Har ni någonsin undrat vad erat alv namn skulle vara? Jag har.

Så jag gick in på en sida och skrev in mitt namn och efternamn.
Då fick jag Tári Isilrá. Haha.

Sedan så kunde jag inte hoppa över mitt
Hobbit namn som blev ; Tigerlily Sandydowns ❤️ haha.

Aja, hörs senare Moi 😘

Likes

Comments

Hej, igår så fick jag ont i magen efter julgransplundringen så jag gick hem, men jag har en bild till er när vi gjorde drinkar. Här kommer den.
Idag är jag som sagt ledig, är ledig varje onsdag så det äger. ❤️
Just nu sitter jag och mamma med pappa på hans jobb och vi har precis ätit lunch tillsammans ❤️ bild kmr.Helt okej gott 👍 sedan ska mamma och jag åka hem, köpa något gott och se film. Hörs senare 😘✌️

Likes

Comments