Vi alla bär på någonting jobbigt i livet och det här är min story..

27 Augusti 2010

Du låg där på sängen alldeles kall när jag gick in i rummet. Jag ville bara skaka i liv i dig, men det gick inte... Tårarna sprutade och hjärtat var krossat jag kunde inte fatta att det var du som låg där, min storebror. Hur gick det till? Hur blev det såhär? Varför just du? Så många frågor, men aldrig kommer jag någonsin kunna få några svar på de. Du blev bara 19år, du lämnade oss alldeles förtidigt. Du hade hela livet framför dig, du var min förebild. Du gjorde allt för mig och jag för dig.

Sista gången jag träffade dig så kunde jag aldrig komma på tanken att du skulle ta dina sista andetag några dagar senare. Ditt skratt, ditt leende, hur du retade mig dagligen kommer jag aldrig någonsin att glömma.

Motgångar i livet kommer man alltid att stöta på, att förlora dig har varit min största motgång. Åren efter din bortgång har varit tuff. jag har gråtit mig till söms flera nätter och jag har också skrattat så mycket så tårarna sprutat, jag har älskat personer och även hatat. Jag har hittat nya vänner, samtidigt som jag har förlorat vänskapen med andra. Jag har tappat mig själv på vägen och varit nere i botten men har även hittat den jag vill vara och är uppe på toppen.

Jag vet inte varför jag skrev ut det här, men kanske för att lättnad att få ut lite av sorgen.

Hoppas ni får en underbar helg, njut av livet för man vet aldrig vad som kommer runt hörnet!

Puss & Kram

M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår fyllde min gammelfarmor 99år, fatta att hon är 99år!! Helt sinnessjukt!! Förstå hur mycket hon har varit med om i sitt liv, så häftigt tycker jag! Har ni någon släkting som också har levt länge?

ALLTSÅ hemma från jobbet är bland det jobbigaste som finns, jag blir så himla rastlös...
Hur känner ni kring att vara hemma från jobbet och vara sjuk, blir ni rastlösa?
Jag är en sån som när man är hemma och ska ta det lugnt, så är jag tvärtom jag kan ta det lugnt i en timme ungefär sen börjar det krypa i kroppen.
Så var det för mig idag och måste verkligen tvinga mig själv att ta det lugnt så jag blir bättre.
Sysselsatte mig med att rensa klart all svamp som jag plockade igår, herregud vilken tid det tar!
Sen det här med att göra allting tvärtemot jag precis det jag gör..
Jag har nämligen tappat rösten och det här med att vara tyst är inte min grej, har haft det jättesvårt att inte kunna prata! Hoppas att jag får tillbaka rösten så fort som möjligt.

Kvällen slutade med att jag åt middag hemma hos min pappa och hans fru. Potatisgratäng och kycklinggryta fick man, jättegott!!

Nu blir det äta god glass och hoppas på att rösten kommer tillbaka imorgon!

Juste idag efter lång väntan så fick jag hem boken "Monster" som Joakim Lundell har skrivit, han har till och med signerat den, yeeyy!!

Hoppas ni får en mysig kväll !

Puss & Kram
M

Likes

Comments

Jag hade lite i tanken kvällen innan att jag skulle ut i skogen idag på morgonen, men det vart inte av. Istället så åkte jag till Sorunda Ridklubb och tittade på när min lillasyster hade hoppträning för Lotta Björe. Det gick väldigt bra tyckte jag, vet dock inte vad Sara tyckte.

Eftermiddagen slutade iallafall att Annica skrev till mig att vi måste ut i skogen nu!! Vi passar på medan alla barnen sover!
Såklart så tackade jag inte nej till de 😍
Det är så himla underbart att bara gå runt i skogen och plocka en massa kantareller. Terapi på högnivå!
Vi var i skogen så länge vi kunde, men tyvärr så vart det mörkt fort så vi fick lämna en del svampar till nästa gång vi går dit.
Herregud vad mycket svamp vi hittade, helt galet!!
Söndagen slutade med att jag åt middag hemma hos mamma och Ronny. Sen åkte Sara och jag hem till min lilla koja. Så nu ligger vi här i sängen och John Blund ropar på oss!
Hoppas ni får en underbar nästa vecka!
Tyvärr så har jag inte blivit nå bättre så kommer vara hemma imorgon från jobbet!

Puss & Kram
M

Likes

Comments

Man har precis kommit hem och lagt sig på soffan. Hela dagen har jag gått runt och funderat på ifall jag ska starta en blogg eller inte. Ja, varför inte egentligen?! Skönt att få skriva av sig, har dock ingen aning om vad jag ska skriva om än. Så det kommer nog komma upp lite blandade inlägg nu i början, innan jag kommer på något specifikt.

Min dag har iallafall varit upp och ner..! Dagen började bra då jag har varit barnvakt åt en väns barn, efter det skulle jag hem och göra mig i ordning inför Sverigematchen som spelades på Friends Arena. Jo det var ju de..dit skulle jag och titta på matchen med några vänner, trodde jag..! Jag kom inte så långt, hade duschat, sminkat mig och satt på mig behagliga kläder, så jag skulle "bara" ut till bilen. Jag trodde det var lättare än så men tydligen så var det inte de, skulle titta mig snabbt i spegeln en sista gång. Men det slutade med att den snabba titten vart till en förstelnad kände bara hur det högg i brösten, vart svårt att andas (en panikattack helt enkelt). Tårarna bara sprutade och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag föll ihop på golvet och tog mina händer för ansiktet. Försökte verkligen lugna ner mig själv men det gick inte, slutade med att jag ringde mamma och hon fick mig tillslut på andra tankar. Nu i efterhand så blir jag lite besviken på mig själv att ångesten vann över mig. Att det inte blev någon match för min del, men hoppas jag kommer iväg nästa gång. 

För er som inte vet så har jag varit sjukskriven i början på det här året pga depression och ångest. Jag har kämpat mig upp och är tillbaka till mitt jobb på heltid sedan några månader tillbaka. Jag har mått bra i flera månader och förutom min panikattack jag fick idag så mår jag för övrigt bra.

Nu känner jag att det är dags för lite lördagsmys med min käre lillasyster, så vi avslutar här för den här gången!

Puss & Kram

M

Likes

Comments