Header

Såå! Nu har det hänt!

Jag har bytta bloggportal! Har länge känt nu att jag inte riktigt trivts med portalen jag har och började att kika runt vart jag skulle trivas. Landade hela tiden tillbaka på Devote hemsida och bestämde mig tillslut för att byta dit! Från och med nu kan ni läsa min blogg här-

http://www.devote.se/MadeByO


Stay tuned och ha överseende med en lite rörig blogg i början!

Kram

Likes

Comments

Hej läsare!
Ännu en morgon vaknade jag upp och mådde kasst..Legat hemma sen i söndags nu och är riktigt trött på det. Inte varit sjuk på väldigt länge och jag börjar verkligen bli uttråkad.. iallafall så hade jag en tid bokad för akupunktur vid lunch så åkte in för att se om det kanske skulle hjälpa lite. Nu sitter jag hos frisören, brukar alltid älska att komma hit men just nu gör det förbannat ont i huvudet bara av att borsta håret(usch).
Ska iallafall försöka göra något åt min utväxt då den ser hemsk ut!
Ikväll ska jag bara vara hemma igen! Dricka te och gå och lägga mig i tid! Måste bli frisk till i helgen då det är saker inplanerat som jag inte vill missa!
Hur mår ni idag?
Bättre än mig hoppas jag!<3

Kram!

  • EVERYDAY
  • 84 readers

Likes

Comments

Favoriter ifrån Missguided

1.Här 2.Här

Alltså alla dessa vår och sommarklänningar som börjar rulla in på alla hemsidor. Ja kan sitta hur länge som helt och bara drömma mig bort bland alla fina saker! Just klänningar och kjolar är något jag kommer använda så mycket i vår! Nummer 6 hade jag verkligen velat ha under kommande utekvällar!

Kram!

Likes

Comments

När min inspiration är låg brukar jag kika på Vogues hemsida, hittar alltid så sjukt mycket där! Denna gång var inte ett undantag. Hittade en artikel/ bildspel med 100 olika sett att bära upp Gucci! Ingen kan väll missat att Gucci stigit med storm och det blir bara bättre och bättre! Älskar min väska därifrån och just nu suktar jag näst efter ett par sneakers!

Här är iallafall mina favoriter!

Älskar höga kragar och långa kjolar!

Även Gucci satsar på rosa i vår! Love IT!

Absoluta favoriten! Denna lilla väska hade gärna fått hänga över min axel i sommar! Och kolla kjolen! Så snygg! Matchar gärna med en vit skjorta.

Likes

Comments

En liten tisdagslista då jag ligger hemma i migrän och förkylning.


1. Vad drömmer du om just nu?

Just nu drömmer jag om lite värmare väder så man kan utnyttja alla uteserveringar! Vill sitta med en filt och en espressomartini på något trevligt ställe!

2. Vad skulle gjort din dag idag?

Åå jag vet faktiskt inte riktigt, kanske att jag blivit frisk eller att Dennis kommit hem med Donuts! (ska nog dock åka och handla själv! cheatar lite med maten när jag är sjuk. Jag skulle också blivit glad av blommor!

Nämn en bra dag!

Detta var en bra dag! Jag skulle flytta till London (ja jag flyttade hem igen) och jag hade lite middag hemma med vänner! Alla klädda i vitt!

4. Vilken person uppskattar du mest just nu?

Just nu uppskattar jag min pojkvän mest! Min fina fina Dennis!

5.Om du fick resa vart du ville just nu, vart skulle det vara?

Jag vill så gärna ta första flyg till Paris! Shoppa, dricka bubbel på en mysig restaurang och åka upp i Eiffeltornet. Snälla ta mig dit nu!


Likes

Comments

Dessa outfits hade gärna fått ta plats i min garderob! Vill gå klädd såhär hela våren! Ljusrosa, skinn och snygga krispiga skjortor!

Kram!

Likes

Comments

Lite bilder ifrån mitt kameraalbum! Så lycklig över livet just nu!

Kram!

  • 317 readers

Likes

Comments

Denna päls ifrån Kopenhagen by andersen, älskar den och använt den väldigt mycket! Speciellt under utekvällar.

Min scarf ifrån LV som jag köpte i Palma i höstas. Trodde dock jag skulle använda den mer under hösten men blev inte av, så får använda den nu i vår istället, perfekt med skinnbyxor och och en vit skjorta!

Dessa fina klackar ifrån Valentino blev min 20års present till mig själv! de är såå fina och defenitivt ett av mina bästa köp!

Mitt absolut bästa köp! Mina ballerina ifrån Chanel! Köpte dom i Stockholm förra sommaren och känslan at få gå runt med en papperskassa aka CC är så härlig! Dock vid invigning av skorna på Köpenhamns gator råkade jag riva upp ett gammalt skoskav så det blev en stor blodfläck inne i skon och även lite på kanten! Blev helt förstörd, stod och gråt i Dennis famn en stund innan jag fick inse att fläcken inte skulle gå bort... Även om de är trist så är de fortfarande mina favoriter!

Likes

Comments

Instagram@oliwvwia