Klockan är tio i fem på morgonen och jag har inte sovit en enda blund. En fråga jag ställer till mig själv gång på gång när detta händer är hur jag ska kunna somna. Jag kommer aldrig fram till något vettigt svar på denna fråga vid det tillfället och det slutar med att jag googlar om katter kan få hicka eller hur man fraktar en giraff. När jag ser på detta i efterhand är det lätt att komma fram till svaret. Jag tänker för mycket på natten! Jag behöver nog knappast fråga om det bara är jag som har detta problemet då alla människor jag har sagt detta till har upplevt samma problem. Så hur ska du bli av med dessa tankar som slingrar runt i huvudet? Jo det är bara att göra någon av dessa punkter i denna lista jag har skapat.

Hur du blir av med nattliga tankar:
1. Måla - att måla är ett jätte bra sätt att få ur dina tankar med hjälp genom att skapa en bild och få ut kreativiteten. Om det blir fint eller inte spelar ingen roll då det viktigaste är att få ur dig dina tankar.
2. Skriv - skriv ner dina tankar och funderingar så du kan ta upp de imorgon igen eller bara få ur dig orden. Dock ska du inte skriva på mobilen eller liknande då en blir pigg av ljuset som dessa saker utstrålar.
3. Läsa - att läsa en bok eller en tidning tillexempel är ett bra sätt att trötta ut dina ögon och du blir sömning. Om du ändå inte skulle bli trött av detta har du ändå lätt bort dina tankar till något annat för en stund.
4. Lyssna - att lyssna är något som kan vara väldigt utmattande. Att ständigt ge fokus åt någon annan människa utan att reflektera över dina egna åsikter och tankar. Jag rekommenderar att du lyssnar på en podcast eller en ljudbok och inte musik. Då musik kan bli uppiggade vissa gånger.
5. Titta - att stirra bara rakt ut i mörkret och fokusera på dina andetag kan vara avslappnade och får dig att långsamt somna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag hade väldigt stora förväntningar på denna filmen men sorgligt nog levde den inte upp till dem. Jag tyckte tyvärr att filmen var lite för snabb i början så en inte fick chansen att lära känna Jane och Stephen tillräckligt så en skulle kunna känna deras glädje och sorg.
Det var även ibland svårt att hänga med när det handla om vetenskap. Vilket jag tyckte var tråkigt då jag är lite utav en nörd så att säga när det kommer till fakta oftast.
Filmen är väldigt fin och några snyftningar kom emot slutet. Om jag skulle ge denna film ett betyg på skalan 1 till 10 skulle jag nog säga att det är en 7a. En film jag rekommenderar att se om en har tråkigt någon dag och vill tänka hur andra människor kan ha det i livet.

Bildkälla: Google ​

Likes

Comments