Jeg stoppet med blogger herinde, og blogger på anden blog. Så hvis i ville følge med, er i velkommen til.

Kamillayounghansen.dk

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej .

I dag sov vi til kl 9 om mogen, og så lå vi alle sammen i sengen og slappe af. Jeg fik det skidt her til morgen, så manden passede prinsesse, til jeg fik det bedre.

Posten kom med min pakke, og det kom dog min smukke og flotte cover, pink rose flower med prinsesse kone <3 flot ..  Du kan bestille igennem denne e-Bay Her og jeg er super tilfreds med det (:

Dumme hovedpine, og jeg er jo CI operereret, og det kan godt give hovedpine, og jeg kan også få hovedpine af drikke mælk, og det måske nok derfor, fordi jeg har trukket mælk til morgenmad. Så kastede jeg op, og drukket masse vand, og prøver at få det bedre i hovedet, og sov et par timer igen, også er det væk. Eneste er bare, jeg er SULTEN, så vi smuttede ud og handle, og lavede pizza, så fik jeg det bedre. Tak,

Tak til manden, fordi han tog sig af prinsesse, og jeg er skidt, Nu har jeg det bedre.
- I dag slappede vi af, jeg har vasket tøj, hygge med prinsesse, så hygge og slappe af. Imorgen skal vi i gang, mig og datter skal lave aktivering, så vi må bare se og komme igang, efter en træls dag. Jeg hader hovedpine.!

Jeg håber i har haft en god dag indtil videre.
Jeg er forresten færdig med projekt, og skal i gang med næste projekt. Jeg viser ALT først efter julen, da min familien kan følge min blog, så desværre siger jeg ikke noget (: hehe <3

Lover Møs Kamilla

Likes

Comments

Ny dag i dag, så det skal nok blive godt. Hele huset trænger til en lille rengøring, selvom jeg har gjort det i søndags, så det eneste skal bare vaskes gulvet og støvsugere. Så det bliver kun det ting ❤️ og så skal jeg hygge med eneste ene, nemlig min prinsesse 😘👶🏻

Håber i får en god dag ...

Lover møs Kamilla

Likes

Comments

Hej :-)

I dag er det bare lørdag, det bare gode vejr som det plejer og så bliver jo køligere. Men farmand og datter har været ude og gå lidt tur, så mor her måtte hæklet par ting . Så har vi lavet lidt neglelak på min datters finger og hun elsker det.

Så vi slappet af hele dagene, bare gloede på iPad, hygger og leget og drillepinde hele dagene. Det har været lidt ok dag.

Håber i nyder jeres dag indtil videre ;)

Lover møs Kamilla

Likes

Comments

Hej :-)

I dag er det weekend, det skal råhygges og masse duft og gode vejr :-)

I dag har jeg været til lægen, og få tjekket, hvorfor jeg er svimmel, og sådan. Så nu står det til at jeg skal til læge igen på mandag, og der får jeg taget blodprøver og så ind til samtale .. og så læge igen på fredag om svaret på blodprøver. Så læge tror måske det enten d vitamin eller blodmangel, det ved jeg så ikke. Det finder jeg ud af i løbet af næste uge :-)

Også kom jeg hjem og har været ude og handle , så jeg hjemme og hygger med datter og bruger tid på hende, også lavede manden frokost, og så fik putte pigebarn middagslur, og så har vi slappet i par minut af, og var vi ude og få lidt friske hav duft og det er skønt. Prinsessen nyder det hvergang vi er ude og gå tur. Det skal vi gøre noget mere ved det.

Nu skal i bare nyde det gode vejr og solen/varme går snart væk, så nyd det så længe det vare, lige pludselig kommer vinter frem og det bliver masse af kulde .. jeg glæder mig måske til vinter, det er første gang jeg skal se vinter fra ny lejlighed, end jeg nogensiden plejer :) wow ..

Nu skal jeg smutte og hækle videre på projektet jeg har gang i :) god aften alle sammen

Håber i nyder aftenen indtil videre ..

Lover og møs Kamilla

Likes

Comments


Genre; Horror, Thiller • Spilletid; 1 time 26 min • Instrueret af; Jaume Collet-Serra • Produceret af; Lynn Haaris & Matti Leshem • Skuespiller; Blake Lively, Óscar Jaenada, Brett Cullen, Sedona Legge • Musik; Mark Mothersbaugh • Udgivet; 8 september 2012 (TIFF), 28 september 2012 (USA), 8 november 2012

Historie:
Vandkanten er et amerikansk horror thriller, hvor en ung surfer bliver fanget off shore når en stor hvid haj strejfer i vandet.

Min meningen:
Jeg synes det er rigtig god, og har fanget min interesse, og jeg vil helt klart anbefalede denne film, hvis i er sådan til Haj film og sådan. Det er så uhyggeligt, og smadder god (: Man får gåsehud af se sådan filmen, og at man får helt ''scared'' at man ikke tør at se det, selvom man er nødt til det. (: denne film er hit, og i skulle gerne prøve at se det.

Jeg ville give 5 stjerner ud af 5 stjerner <3

Likes

Comments

​Hej ..

I går havde vi haft gæster, og det var hyggelig. 

I dag har vi været i Næstved store center og hygge, det har været hyggeligt. Vi fik købt lækkert. Så har vi været ude og spise på Jensens bøfhus. <3

Det mætter utrolig meget. Jeg sender billeder af købet imorgen, og så jeg fik ikke gjort i dag <3

Lover Kamilla <3

Likes

Comments

Hej alle blogger.

Jeg havde fødselsdag, og valgte derfor en tur til Zoologisk have i KBH. 
- Vi stod op, som vi altid gør, og gjorde os i stand til komme afsted, så vi sku hele vejen til kbh, og så finde et parkering plads, det er skide besværlig med finde det skide parkering, fordi der er så MANGE folk, der skal derinde i dag. Fedt på en fødselsdag, at man sidde halv time på finde det skide parkering?? - Ja så lang om længe fandt vi dog en længe væk fra zoologisk, ca 5 minut at gå hen til. Men pyt med det. Så kom vi hen til Zoologisk have, og fik betalt indgangen, og så gik vi rundt med at se dyrene, og derefter måtte mig og mor lede efter et sted, hvor vi kan få et mad, men desværre kan vi ikke finde rundt, så vi tog os en lækker spanske Churros, men det smagte utrolig godt, det elskede min datter sådan noget, fordi det næsten er som pandekage, eller vafler, det er også dejligt. 

Så gik vi videre med se flere dyr, og det fik jeg taget det billeder som det er (: og hun fik heller ikke sove til middag, så hun har klaret det super godt med det.

Så spiste vi ude ved Zoologiske have, og det smagte dejligt, og var mætte. Så tog vi hjem. Felina faldt i søvn i bilen, og det samme gjorde jeg også (: skønt.

Håber i havde en god dag, det havde vi (: jeg havde en fantastisk dag på min fødselsdag. Jeg har fødselsdag den 17 september <3

Lover Kamilla 

Likes

Comments

Hej alle.

Her til morgens har jeg gået og være rigtig nervøs, og stresset lidt, fordi jeg var i tvivl om, jeg nogensiden modtaget pakken inden jeg skal hjem til forældre på visit? - Åh...

I dag har vi sovet halv time længe, kl 8.30, så vi stod op og pakke det sidste ting, spiste morgenmad, slappe af, gjorde mig i stand, give datter tøj på, og så bare slappe af, og hygge os. Klokken var ca 11, jeg så postbud kom kørende, jeg tænkte bare, jeg snart må håbe at jeg ville modtaget min lækkerier iPhone 7 plus 256 GB? - Og det tog da også 45 minut på at posten bankede på min døren, og sagde der var pakke.

Jeg spand af glæde, og kunne endelig nå at modtaget min iPhone inden turen går til Sjælland? - Vi jubler og er helt vildt glad. Fantastisk <3
- Så skal vi afsted med færgen, og det er sidste gang, vi tager med færgen, for det er ikke til at komme ind med klapvognen? - færge medarbejde må da have et sted for gående mennesker med klapvogn, handicappet sted, hvor man let kan komme ind af det, end tage trappen?? Shit. Det er værre rod. Jeg træder ikke på det færge mere, og skal aldrig med det. Det er slut overstået.

Nu må vi nøjes med tog, fremover!!!

Vi er kommet til Sjællands odde, og slapper nu af, og hjemme og spise aftensmad. Så der er ikke meget at se. Så vi kan fortælle mere spændende imorgen. Og jeg kan også skrive ''dårlig & gode'' ved iPhone ???

Knus Kamilla

Likes

Comments