Hej! Det var längesedan sist och mycket har hänt sedan dess. Bland annat har vi hunnit renovera i vardagsrummet där en utav de stora förädringarna var att sätta väggtegel bakom pelletskaminen. Otroligt fin mysfaktor om ni frågar mig och väldigt enkelt att sätta dit. Man får dock pussla med bitarna lite innan man sätter fast dem på väggen för att få ett så snyggt resultat som möjligt!


Just detta väggtegel kommer från Konradssons kakel och heter Oxido. Jag älskar att det är lite små röd/brunaktiga skiftningqr samtidigt som det matchar med mitt grå hem. Superbra service har dem dessutom!


Vad tycker ni om resultatet?

Likes

Comments

Hallen är det första dina gäster ser när dem stiger in i ditt hem. Det är också den bild dem får utav din hall som skapar vilken uppfattning dem sedan har kring ditt hem. Det är även här vi kan se ungefär vad som komma skall i resten utav hemmet då man oftast kan se ungefär vilken stil resterande delar kommer att ha. Viktigt att tänka på är såklart att alla ofta vill men kanske inte kan göra om allt på en gång då vi alla har olika mycket tid, pengar och kunskap till det. På samma sätt som vi dömer en bok efter omslag, dömer vi också ut ett hem. Det är tråkigt men sant. På samma vis har vi alla också olika stil, tycke och smak och kommer därför att känna olika känslor kring andras och sitt eget hem. En del känner sig lugnare utav en del saker och andra får en stressad känsla. Det är väl därför det heter "borta bra men hemma bäst".

I dagarna passade vi på att göra om i våran hall och jag är, såklart, supernöjd! Andra kanske kommer att gilla före-bilderna mer och det är helt okej! Man får tycka så! Personligen tyckte jag (antagligen) att den tidigare tapeten inte riktigt passade in, den är absolut inte ful på något vis men jag kände att björkarna liksom blev lite för mycket och jag kände mig yr när jag klev in genom dörren. Lustigt att jag bytte ut en mönstertapet mot en annan men ja, så blev det!

Vi började med att ta bort spaljén då jag tycker väldigt mycket om att ha det öppet hemma, helst skulle jag inte ha några väggar alls, förutom till sovrummet (hehe). Sedan rev jag tapeten eller ja, tapeterna, då det var fler lager. Det blev väldigt ojämnt och vi bestämde oss istället för att slå upp renoveringsgips som är 6mm tjock. Sedan spacklade vi skarvarna och slipade.

Efter detta var det bara att börja tapetsera. Tapeterna är köpt hos Boråstapeter och heter 3019, ni hittar dem HÄR , det är Easy Up och det enda man behöver är vävlim för att sätta upp dem, man limmar direkt på väggen sedan styr man tapeterna kant i kant och mönsteranpassningen var busenkel att följa! Jag tror det tog ca.2 timmar att tapetsera! Efter det så satte vi dit nya taklister och golvlister. som ni ser är inte alla lister uppe än men snart så!

Här nedan kan ni se bilder från före och efter renoveringen, där de bilder med Björktapet är före och den blå tapeten efter. Visst blev det fint? Extra nöjd då det är första gången vi tapetserar! Nu taggar jag inför att få börja inreda! 

Likes

Comments

​Nu kör jag och kollegan Emelie igång ett bootcamp för dem som behöver/vill ha stöd och pepp under sin resa mot ett hälsosammare liv. Vi kommer alla att kör igång samtidigt och på så vis kunna följa och hjälpa varandra! Jag och Emelie kommer att vara era coacher och ni kommer att kunna prata med oss om det är något ni undrar över under dessa 39 dagar och även innan och efter, såklart!

Bootcampet kommer att bestå utav C9 under dem första nio dagarna för att få en ordentlig kickstart! Resterande 30 dagar kommer att vara fortsättningsboxen, F1, där vi fokuserar på träning och viktnedgång i kombination med matvanor! Allt för att du ska få en så bra start som möjligt inför sommaren och resten utav ditt liv!

Kom ihåg att du är du bara får en kropp, därför vill vi att den ska kunna prestera till max livet ut!

Är du intresserad utav att vara med på vårt bootcamp eller har någora frågor, skicka ett mejl till: edlund-hanna@hotmail.com märk det med Bootcamp. Man kan såklart även skriva om man undrar över C9 och F1 än om man inte vill vara med på vårt bootcamp!

Likes

Comments

Det har varit otroligt populärt med att sticka filtar utav plädar så här kommer ännu ett fint tips på vad man kan ha dem till!

Du behöver:
En filt - det hittar du HÄR
En fotoram - det hittar du HÄR
Limpistol - Det hittar du HÄR
Vävtejp - Det hittar du HÄR 

Gör såhär:
1. Ta bort baksidan utav ramen och ta ut själva glaset
2. Klipp fyrkantiga bitar utav filten, ca. ramens bredd x 15cm
3. Rulla ihop bitarna en och en till en korv
4. Limma fast rullarna på insidan utav ramens baksida med hjälp av limpistolen
5. Tryck baksidan mot ramen med filten inåt, Tejpa sedan fast baksidan med hjälp utav vävtejpen!

KLAR!


Likes

Comments

Alltså ser ni skillnaden i mitt ansikte efter bara 9(!!!) dagar med C9! Det är ju galet! Jag ser så jäkla fräsch och pigg ut! Känner mig såklart också otroligt mycket piggare än innan och nu är jag så taggad på att fortsätta med F1 som är fortsättningsboxen (frivillig). den sträcker sig över 30 dagar. Kämpigt! Men vad är en månad av ens liv egentligen? Det kommer förmodligen gå riktigt fort och jag kan knappt föreställa mig vilka inre och yttre resultat detta kommer att ge mig! Aaaah så taggad!

Spana in min kollega Emma efter hennes nio dagar med C9, shit! Men det är såklart olika för alla! För mig syns det mycket mer i ansiktet än på någon annan del utav kroppen och det på grund av att alla kroppar fungerar olika! Det viktiga är såklat att det känns bra och att vi mår bra!

Bilden bredvid är resultat från på en utav våra kunder som har kört C9, F1 och den sista boxen F2. Allt sträcker sig över totalt 69 dagar! Alltså drygt två månader. Vi får se hur F1 fungerar för mig och om jag vågar ge mig på F2 även efter!

Jag kommer såklart att lägga ut uppdateringar om hur det går med F1, samt tips på recept man kan göra! I väntan på boxen har jag fortfarande en del produkter kvar från C9 boxen som jag äter för att fortfarande hålla mig på rätt bana, Perfekt!

Jag är även återförsäljare utav dessa boxar så är man intresserad av att själv förändra sin livsstil eller har några frågor är man varmt välkommen att mejla mig: edlund-hanna@hotmail.com

Likes

Comments

​Här kommer ett lite roligt kollage till er som gärna vill ha dem fina designprylarna men som kanske inte har råd! Jag vet att dem inte är exakt likadana men liknande! Tryck på bilderna för att se vilka som är lyx och vilka som är budget, du kommer bli förvånad! 

Puss och kram!

Likes

Comments

Mina resultat med C9:
- Gick ner 3 kg
- Tappade totalt 20 cm på kroppen
- Jag har mycket mer energi än innan
- Jag är pigg redan på morgonen då jag vaknar
- Jag har fått in rutiner på när jag ska äta
- Jag känner mig genuint glad och lycklig

Om jag kan vara mitt allra yttersta som människa dem flesta dagar utav mitt liv och ha en kropp som fungerar till max, så gör jag gärna det som krävs för att det ska få vara så! C9 har hjälpt mig så himla mycket. Jag var verkligen i en svacka nu i januari-mars men känner att den deppighet som jag hade då, har gått över helt. Att kunna ha så nära till skratt för småsaker, som jag har nu, är verkligen guld värt! Jag älskar att skratta!

Jag tappade som sagt 3 kg under dessa 9 dagar och totalt 20 cm runt kroppen. Viktigt att tänka på är såklart att allas kroppar funerar olika. för mig har till exempel endast 2 cm försvunnit om magen medan resten är runt mina lår och bröst. Jag tycker även att mitt ansikte har blivit betydligt mindre vilket dock inte är så himla lätt att mäta! Detta är dock för mig, bara en bonus då mitt mål med C9 är att få må bra och vara lycklig varje dag!

Igår gjorde jag alltså min sista dag med C9 och jag är verkligen så otroligt nöjd över mina resultat! Det bästa är att man inte behöver anstränga sig särskilt mycket utan bara följer det schema man får med boxen. därför kommer jag nu även att fortsätta med nästa box som heter F.I.T.1. Det är inget man måste göra men om man som jag känner att man har dålig disciplin är det verkligen så mycket enklare att ha ett tydligt schema med kost och träning som man kan följa! F1 sträcker sig över 30 dagar.

Jag skulle verkligen rekommendera alla er att testa C9 för att boosta din kropp till att börja leverera till max. Gör dig själv den tjänsten!

Vill ni veta mer om C9 eller är sugen på att själva köra igång nu efter påskledigheten, skicka ett mejl till mig: edlund-hanna@hotmail.com . Just nu har jag ett erbjudande på C9 boxarna där jag bjuder på frakten! 

Likes

Comments

Så var det tillslut dag 6 utav 9. Jag känner mig fortfarande otroligt pigg och glad! Så roligt, men framförallt skönt att slippa vara den surkart jag varit hela vintern! Jag vet inte hur det är för er men jag har verkligen varit så sjukt deppig Februari-Mars och har som aldrig funnit någon anledning till varför. Men äntligen, äntligen har den känslan gått över och jag kommer på mig själv med att gå runt och le, det är så jäkla härligt! Märkte även att hela dagen på jobbet idag var fantastisk och det var bara kul att vara där, inget kändes drygt!

I Tisdags testade jag även att köra ett tabata-pass på 60 minuter och det var nog mitt bästa pass någonsin och då har jag inte tränat på över en månad! Kanske hjälper det att vila sig i form, haha. Ärligt så brukar jag inte orka stå i plankan på fötter men då gjorde jag det på ALLA, och det kändes så himla skönt att jag kunde göra det! Jag vet inte direkt om jag blivit starkare men jag har betydligt mer fokus i hjärnan och över min kropp och det gillar jag! Jag känner mig verkligen som en ledare över min egen kropp och det är så himla skönt när den fungerar på ett sådant sätt som jag vill att den ska! Förhoppningsvis får det även fortsätta så!

Finnarna är fortfarande som bortblåsta och även det är helt underbart! Dessutom har jag tappat 2,5 kg på 6 dagar och jag har fortfarande 3 dagar kvar, hur ska detta sluta? Och med tjejveckan dessutom!! Galet bra tycker jag! Jag har dock inte vågat mäta mig ännu då magen varit så svullen, det kommer efter dag 9, håll ut!

Men det absolut bästa är såklart att jag är pigg och glad, verkligen! Alla kilon som tappats är för mig bara en bonus då jag börjat få problem med knäna då jag ökade snabbt i vikt senaste året!

Är du sugen att själv börja med C9 eller vill veta mer? Skicka ett mejl till: edlund-hanna@hotmail.com så ska jag hjälpa dig!

Kom igen, nu boostar vi kroppen och får den att leverera till MAX!

Glad påsk!


Likes

Comments

Jag har fått så himla många frågor kring mina blå kuddar som pryder min nybäddade säng så fint! Det är kuddfodral från Ellos som ni hittar HÄR. De kostar endast 99kr styck! Jag tycker att det är så mycket smidigare och billigare att bara köpa fodralen och byta ut efter säsong och smak. För kuddar har man oftast sedan innan! Såg även att det finns påslakanset med samma mönster, så snyggt! Det hittar ni HÄR.

Jag har även fått mycket beröm för överkastet! Under har jag lagt ett grått överkast som finns att köpa HÄR . Det virkade som ligger ovanpå är tyvärr ett loppisfynd för 70kr, och jag har tyvärr inte hittat någon liknande, åtminstone inte till ett bra pris!

Lampan med fjädrar har jag gjort själv och ska snart påbörja min tredje, vill ni se en tutorial på hur man gör en sådan Eos, rösta nedan så att jag vet om jag ska lägga ned tid på det eller inte!

Puss och kram!


Likes

Comments

​Känner du någon som inte äter socker över påsk eller har du barn som får alldeles för mycket påskägg? Då kan det vara kul att ge något annat, här har jag satt ihop bilder på saker som jag skulle tycka var kul att få, passar till alla åldrar! Pysselböcker, barnböcker, film, spel, Äggkoppar och Äggkokare som man använder i Micron! Tryck på bilderna för att komma till hemsidorna!

Jag kommer även att visa er personliga påskägg som man kan göra själv, lite senare, men det här är ett bra alternativ för dem som känner att dem inte har tid eller orkar pyssla själv! Sedan måste man såklart inte ge påskägg heller men det kan vara lite kul också!

Puss och kram

Likes

Comments