Moikka kaikille. Ajattelin vähän kertoa miten mulla on lähtenyt käyntiin hyvän olon löytäminen arjessa ja pieni painon pudotus siinä sivussa. Olen nyt kuukauden käynyt ahkerasti salilla noin 4-6 kertaa viikossa. Vähän oman jaksamisen mukaan. Olen huomannut selkeää edistystä omassa jaksamisessani. Olin todella väsynyt kun kesän jälkeen taas siirryttiin syksyisempiin päiviin. En saanut oikein mistään kiinni ja olin jatkuvasti tosi väsynyt vaikka nukuinkin 9 tunnin yöunia ja päikkäreitä siihen kylkeen. Myös vuoden sisällä oli kertynyt melkein 6 kiloa huomaamatta, niin haluan taas päästä omiin vanhoihin mittoihin. Päätin, että nyt on taas otettava niskasta kiinni ja löydettävä se sama energisyys mikä oli kadonnut kesän jälkeen. Aloin pikku hiljaa käymää yhä enemmän salilla ja huomasin, että nautin taas siitä pienen tauon jälkeen. Nyt kuukauden jälkeen, voin havaita pientä kiinteytymistä, mutta ehkä iso osa syy laihtumiseen on ollut women's best slim body shake. Okei en yleensä oikein usko tällaisiin laihdutus juomiin tms, mutta tarkoituksena on päästä rantakuntoon 7 viikossa jtn ajattelin kokeilla auttaisiko tämä mitään asiaan.

Nyt on mennyt alle 2 viikkoa siitä kun aloitin women's bestie juomien juomisen. Eilen kävin vaalla ja olin laihtunu 3 kiloa. Okei yksi osa syy on myös ruokavalio ja urheilu siinä mukana, mutta uskon, että nämä juomat ovat myös olleet osa syynä näin nopeaan tulokseen.

Tarkoituksena on siis korvata 2 ateriaa päivässä näillä juomilla. Aamupala ja iltapala. Muuten saat syödä ihan normaalisti, mutta tietysti puhtaasti. Rehellisesti alku oli vähän haastavaa, mutta näin 2 viikon jälkeen ruokavalio ei tunnu enää niin pieneltä. Silti vaikka olen välillä lipsunutkin tästä, niin olen päässyt hyvään tulokseen näin 2 viikon sisällä. Odotan innolla miltä kuukauden päästä näyttää. 😊

Jos ketään kiinnostaa tietää tästä lisää, niin minulta voi kysyä ja ajattelin, että voisin kertoa taas kuukauden päästä mitä 7 viikon projekti on saanut aikaiseksi.

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Photo and edit by Miira Norppa.

Perheeni lähti käymään sukulaisteni luona Kreikassa. Itse en valitettavasti tällä kertaa päässyt töiden vuoksi, mutta nyt vasta aikuisiällä olen alkanut ymmärtämään miten on rikkaus, että osa minua löytyy myös toiselta puolen maapalloa. Harmillisesti en päässyt mukaan tällä kertaa, mutta ensi keväänä olisi tarkoitus lähteä myös itsekkin. Rakastan omaa perhettäni vaikka se välillä raastaakin hermoja, mutta en voisi toivoa parempaa. Olette rakkaita <3

Vaikka tämä kaamos masennus välillä uuvuttaakin hermoja ja valloittaa mielen, niin silti olen tällä hetkellä onnellinen.

Poikaystäväni teki eilen minulle niin simpelin ruoan kuin kananmunia ja tomaattia kera kookosöljyn. Siis herranen miten voi olla hyvää :D. Pakko tehdä kohta myös aamupalaksi ​sitä. 

Ihanaa kun olen taas saanut myös sali harjoittelusta kiinni. Salille on kiva mennä varsinkin sen takia kun sali sijaitsee 5 minuutin kävely matkan päässä ja myös senkin takia, koska käymme välillä myös yhdessä poikaystäväni kanssa, niin tulee myös käytyä enemmän. Nyt parin viikon aikana on tultu käytyä noin 4-5 kertaa viikossa. Huomaan selkeästi jaksamisessani ja kaamos masennuskaan ei paina niin paljon päälle kun olen aktiivisempi.

xx Evi

Likes

Comments

Nyt alkaa olemaan tuleva reissu sen verran lähellä, että en malta enää odottaa. <3 Lähdemme vuoden vaihteessa taas lämpöön Filippiineille. Lennämme Manilan kautta El nidoon jossa on tarkoitus reissata kuukausi. Suunnitelmana on käydä parissa muussakin saarella, mutta pääosin Tammikuu ollaan Palawanin saarella. Vaikka vuosi takaperin viihdyttiinkin siellä kahden kuukauden verran, niin paljon jäi vielä näkemättä. Rakastuin siihen kulttuuriin ja ihmisiin, jonka takia sinne on ihana palata yhä uudestaan. Toivotaan, että wifi toimisi edellisvuoteen nähden paremmin, että voisin päivitellä kuulumisia myös tänne blogin puolelle useammin. Loppuun vielä pieni kuva pläjäys viime reissulta. Enjoy! ;)

Likes

Comments

Hei ihanat! Ostin tämän takin eilen H&M.stä ja rakastuin siihen heti. Parasta tässä on se, että voin piiloutua tuon ison hupun taakse piiloon. Aivan ihanan pehmeä ja lämmin takki. Välillä on ihana saada vähän väriä myös asuihin. Nyt ajattelin mennä tekemään vähän glögiä, mitä olen himoinnut eilisestä lähtien ja siirtyä opiskeluiden pariin. Hugs, have a great day <3

Likes

Comments

Opinnothan alkaa mulla olemaan loppusuoralla. Opinnäytetyöhän minulla tulee olemaan valmis tämän vuoden puolella ja pari rästi tenttiä jää ensivuoden puolelle, mutta kysymys kuuluu mitä sitten? Oikeastaan olen alkanut pikku hiljaa hahmottamaan mitä haluan oikeasti tehdä "isona" tai opintojen jälkeen. Unelmat vaatii työtä, mutta pikku hiljaa. Yksi pitkä aikainen haave mitä haluan lähteä opettelemaan vielä enemmän ja syvällisemmin, niin on valokuvaus. Haluan oppia oikeasti käyttämään järjestelmäkameran toimintoja, enkä aina vaan kuvaa niillä automaattiasetuksilla. :D Ostin pari päivää takaperin uuden kameran, joten haluan jatkossa myös alkaa kuvaamaan muitakin kuin vaan itseäni. Jos ketä vaan saattaisi kiinnostaa päästä kameran toiselle puolelle, niin tulkaa ihmeessä vetämään hihasta. Olisi tosi kiva et pääsisi myös harjoittelemaan ja te saisitte sitten vastineeksi kuvat itsellenne. Miltä kuullostaisi?

Likes

Comments

Tänään aamulla tulin käymään ystäväni luona Oulussa. Ihan pika visiitti siis. Huomenna jo olen tulossa takaisin kotiin, mutta ihana nähdä lapsuuden ystävää pitkästä aikaa. Ollaan muunmuassa harjoiteltu mun uuden kameran käyttöä, syöty ihana aamupala ja illalla olisi tarkoitus vielä käydä syömässä jossain ravintolassa täällä Oulussa. Ihan vain rennosti tää viikonloppu.

Mukavaa viikonloppua kaikille.

Likes

Comments

Tulin näin nopeasti postaaman päiväni kuvina tänne blogiin. Päätin herätä tänään aikaisin, että pääsisin jo aamulla salille ennen kuin treffasin siskoani keskustassa. Kävimme vähän kiertelemässä kauppoja ja kahvilla Goodiossa, joka sijaitsee ihan kauppatorin vieressä. Hyvin viihtyisä ja söpö kahvila. Voisin käydä uudestaankin. Suosittelen. Tällä hetkellä olen sängynpohjalla ja netflixsistä täytyisi valita joku leffa tai sarja katseltavaks. Onks teillä mitään hyviä suosituksia? Olis kiva kuulla muidenkin lemppari sarjoja tai leffoja. :)

Likes

Comments

Ohjeet:

Vadelmia 200g
Mustikoita 2 kourallista
Oman maun mukaan rahkaa sekaan

Sekoita ainekset blenderissä tai sauvasekoittimella kuohkeaksi. Tarjoile vaikkapa välipalana tai aamupalana. Hyvin simppeli ohje ja helppo toteuttaa. Tässä ohjeessa ei mene kuin korkeintaan 5 min, niin sen takia ihan super hyvä ohje esimerkiksi kiireisiin aamuihin.

Päälle voi oman fiiliksen mukaan laittaa esimerkiksi mustikoita, mansikoita tai mysliä.

Likes

Comments

Instagram@madebyeviwithlove