Olen nyt lukenut jonkin verran mielen ja hyvin voinnin kirjoja. Jonka kautta olen pikkuhiljaa alkanut ymmärtämään omia ajatuksia ja miksi en ole aina päässyt omiin tavoitteisiini kiinni. Kaikki lähtee omasta päästä ja ajatuksista. Jos et usko itseesi niin mikään ei tulekkaan onnistumaan. Se, että luotat omiin kykyihin niin mahdollistaa sen mitä olet haluamassa. Esimerkkinä jos haluat laihtua ja katsot koko ajan peilistä, että aah olen läski, en mä koskaan pääse tavoitteeseen, niin et sä tulekkaan pääsemään jos ajattelit asioista näin. Se on todellakin vain niin yksinkertaista, että mitä minä vedän puoleeni sillä hetkellä, niin niitä asioita tulen saamaan. Kun taas nautin myönteisistä tunteista, vedän puoleeni lisää myönteisiä tunteita ja asioita. Myönnän, että minulla on paljon vielä harjoiteltavaa ja opittavaa tämän kanssa. Mutta olen silti huomannut paljon kehitystä.

Joten lyhykäisyydessään täytyy muistaa esimerkiksi painon pudottamisessa, että jos keskityt vaan siihen painon pudottamiseen houkuttelet vaan lisää niitä ajatuksia. Eli unohda siis koko ajatus niistä liikakiloista ja usko, että saavutat ja olet saavuttanut ihannepainosi. Näin itsekkin näen peilissä ihan eri ihmisen ja hyväksyn oman vartaloni.

Photo by @visualsbymaria.

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Mulla ei lähe aamut ikinä käyntiin ilman aamupalaa, joten usein mun aamupala koostuu smoothiebowleista. Tässä yksi resepti mikä vei mun makunystyrät taas taivaisiin. <3 Super hyvä ja raikas maku.

Ainekset

1 pussi pakastemangoja
1kpl banaania
Kookosmaitoa oman maun mukaan
1kpl ananas pieni

Valmistus

Leikkaa ananasviipaleet pieniksi paloiksi. Laita mangopalat ja ananakset tehosekoittimeen. Kuori ja viipaloi banaani myös ja soseuta. Lisää vähitellen kookosmaitoa maun mukaan.  Kun seos on sileää ja ilmavaa, kaada smoothie laseihin ja koristele oman mieltymyksen mukaan.

Likes

Comments

Ilmat ovat pikku hiljaa kylmenemään päin ja ulkona jo voi paikoin käyttää toppatakkia. Itse olen ainakin super vilukissa, joten toppatakkia on tullut jo käytettyä parina päivänä. Tämä kuvissa oleva uusi yksilö on ostettu viikko takaperin Mangosta. Rakastuin sen helpouteen ja pehmeyteen. Takki on siis untuvaa, joten super lämmin.

Myös oloasut ovat vieneet mun sydämmen myös arkipukeutumisessa. Riippuen tietysti mihin olen menossa, mutta minut voi nähdä tässä asussa esim shoppailemassa tai vaikkapa kahvilla ystävän kera. Oletteko te muut tykästyneet näihin oloasuihin?

Likes

Comments

Oon siis aivan hurahtanu tähän lajiin. Super hauskaa ja joka päivä oivaltaa tai oppii jotain uutta, sen takia tykkään tästä lajista. Aloitin vähän päälle kuukaus takaperin tankotanssin. Pääasiassa pyrin käymään nyt jouluun asti kerran viikossa ja ensvuonna jos vielä olen yhtä innoissani, niin ajattelin treenata tätä lajia useamminkin.

Käyn siis treenaamassa Pole4fitillä. Heillä sijaitsee salit Pasilassa ja Kampissa. Itse käyn vaihtelevasti molemmissa. Missä sattuu olemmaan parhaimpana ajankohtana tunteja. Tankotanssi on hyvin tehokas kuntoilumuoto. Itsellänihän oli paikat niin kipeät ekoina kertoina et huh :D. Tiesi tehneensä. Sitä ei huomaakkaan miten paljon treenattaessa joutuu eri lihaksia käyttämään. Tankotanssihan kehittää notkeutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Jos sinuakin kiinnostaa niin käy ihmeessä kurkaamassa Pole4fitin sivut ja tuu kans kokeilee. :)

Likes

Comments

Kesän jälkeinen pöhötys olo on alkanut raastamaan hermoille. Nyt olen lipsunut jo pidemmän aikaa ruokavaliostani ja huomaan sen omassa jaksamisessani täysin. Jos perus ruokavalio on kunnossa ja siinä ohessa käyn treenaamassa huomaan sen normaalissa arjessani. Sen takia päätin ottaa tähän loppuvuodelle pienen ruokailu remontin. Tarkoituksena on vähän pudottaa painoa ja saada se hyvä olo takaisin. Ajattelin, että täällä saattaa myös olla kohtalotovereita joide kanssa on myös kiva jakaa fiiliksiä. Voin jakaa myös teille myöhemmin mitä syön päivän aikana, miten liikun viikossa ja miten tämä ruokailuremontti on lähtenyt ylipäätään käyntiin. Onko painoa tippunut yms.

Erityisesti huomaan, että isoin ongelmani on etten syö 3-4 tunnin välein vaan joskus saattaa olla jopa 6 tuntia väliä ruokailuissa. Siihen aijon kiinnittää erityisesti huomiota. Sen takia latasin kännykkään apin jotta pystyn seuraamaan ateria välejä ja plussana tässä sovelluksessa on se, että se huomauttaa jos olen "unohtanut" syödä. Myös annokseni saattavat olla isompia kuin poikaystävälläni, joten annoskoot tulevat pienentymään huomattavasti. :D Kyllä rakastan ruokaa ja sen takia myös en osaa hillitä sitä ruoan määrää. Sen myötä myös haluan oppia nauttimaan enemmän ruoasta, enkä vain hotki sitä lautasellista alas hetkessä.

Its never gets easier, you just get better. 

Annan myös itselleni luvan kerran viikossa syödä yhen aterian joka ei kuulu tähän "diettiin". Tarkoituksena on siis, oppia syömään niin, että en kidu missään dietillä vaan syödä puhtaasti ja mahdollisimman terveellisesti. Saada myös se liikunnan ilo osaksi arkea ja joka tuo samalla jaksamista tekemiseen. Jos on muitakin kohtalon tovereita niin jakakaa ihmeessä fiiliksiä? xoxo Evi.

Likes

Comments

Aamulla kävin treenaamassa salilla koko kropan treenin. Jotenkin nyt kun syksy taas alkanut ja illat ovat pimenevään päin niin olen tuplasti väsyneempi kuin kesällä. En tiedä mikä siinä on, mutta haluaisin jatkuvasti nukkua päikkäreitä. Huomasin kyllä, että aamutreenailu antoi vähän puhtia päivään. Eikä väsyttänyt niin paljoa kuin yleensä. Onko teillä mitään vinkkejä miten pääsee syysväsymyksestä eroon?

Salin jälkeen tulin hetkeksi kotiin ja jatkoin poikaystäväni kanssa sarjan katsomista johon olemme ihan hurahtaneita. Nimittäin breaking bad. Suosittelen ehdottomasti. Hyvin koukuttava ja jännä sarja.

Iltapäivästä teki niin paljon mieli sushia, että suunnattiin meidän lempi sushi ravintolaan sushille. (sushibar and wine) Ihan ehdottomasti parhaimmat sushit Helsingissä! Suosittelen. Tuoreita ja hyvin maukkaita.  Loppupäivä menikin sitten ihan läskiksi. :D Muistakaa kultainen keskitie kaikessa. Välillä antakaa itsellenne lupa herkutella.  

Likes

Comments

Voiko näiden tekemistä kutsua harrastukseksi? Kyllä mielestäni voi! Olen jo yli vuoden näitä väsertänyt ja edelleen nautin niiden tekemisestä. Ehkä sen takia koska se on niin visuaalista hommaa ja erityisesti koska ne on niin hyviä ja terveellisiä. Jatkossa tulen postaamaan ohjeita noin kerran viikossa teille myös tänne. Muutenkin haluan kokeilla uusia reseptejä, niin on kiva samalla jakaa ohjeet myös teille.

Likes

Comments


Hei kaikki vanhat ja uudet lukijat. Olen jo jonkin aikaa halunnut aloittaa blogin ihan uudestaan. Vähäiset blogi postaukset ja edellisen blogin ulkoasu ei ole ollut mieleeni, joten nyt tosiaan tervetuloa mun uuteen blogiin. Tulen edelleen postaamaan muodista, ruoasta, matkustelusta,terveydestä, ja "harrastuksestani" smoothiebowleista, jos sitä harrastukseksi voisi kutsua. :D Aijon paneutua tähän jatkossa enemmän. Ihan senkin takia, koska nautin tästä tekemisestä.


         Welcome to my new blog!

Voit seurata minua myös instagramissa:

https://www.instagram.com/madebyeviwithlove/ Facebookissa:

https://www.facebook.com/madebyeviwithlove/

xoxo Evi

Likes

Comments

Instagram@madebyeviwithlove