IgÄr pÄ fotbollstrÀningen testade jag att jogga lite och vÀldigt försiktigt. Jag joggade vÀldigt sakta i ungefÀr 45 sekunder och sen varvade jag med att gÄ i 15 sekunder, nÀr vi hade uppvÀrmning. Det kÀndes sÄ hÀrligt och jag kÀnde ingen konstig belastning pÄ bÀckenet eller nÄgon annanstans pÄ kroppen. SÄ jag var Àven med pÄ en teknikövning dÀr vi drev bollen in och ut mellan nÄgra koner. Jag joggade Àven hÀr sakta och korta stunder för att sen vila emellan. Jag vill ju verkligen vara försiktig med min kropp sÄ jag vÀnjer den vid att röra sig igen! DÀremot mÄste jag verkligen hÄlla tillbaka dÄ kroppen ÀndÄ kÀnns sÄ stark...men jag vet att den inte Àr det och att man kan fÄ kÀnningar efterÄt om man kör pÄ för hÄrt. Jag Àr iallafall lycklig av att kunna ha fotbollsskorna pÄ och röra fotbollen litegrann!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

IgÄr hade vi krÀftskiva ute i Ekeboryd eller ja det var Fredriks förÀldrar som höll i den. De hade bjudit in Ellens familj för bÄde mat och krÀftfiske. Det var en vÀldigt trevlig kvÀll och Lilltjejen "skötte" sig bra.

Likes

Comments

Det blir inte sÄ mycket uppdaterat hÀr som innan men jag har ju faktiskt bloggen bara för jag tycker det Àr kul att skriva.

Livet rullar pÄ och det kÀnns som kroppen ÄterhÀmtar sig frÄn förlossningen lite hela tiden. Jag försöker göra mina knipövningar och gÄ minst en promenad om dagen. Tror nog det Àr dags att börja styrketrÀna lite snart ocksÄ för att stÀrka kroppen. Idag trÀnade jag fotboll för första gÄngen efter förlossningen! Min syster följde med mig ner till IP och höll koll pÄ lilltösen Ät mig. Jag kunde inte vara med pÄ sÄ mycket idag dÄ jag inte fÄ springa Àn. Men det var sÄ hÀrligt att fÄ knyta pÄ sig fotbollsskorna, sparka pÄ fotbollen och fÄ hÀnga lite med laget!

Tog ingen bild sĂ„ fĂ„r bli en ifrĂ„n min syrras instastory 😅

Likes

Comments

I helgen har det varit whippetrace SM i PÄryd (rakbana) för Sookie. DÄ PÄryd inre ligger sÄ lÄngt bort bestÀmde vi oss att Äka dit nÄgra timmar pÄ söndag dÄ de var semifinaler och finaler. Sookie dom varit seg efter att hon löpt lyckades ta en förstaplats i B-finalen, alltsÄ 5a totalt. Hennes mamma Meya ( som Àr 7 Är) blev 2a i C-finalen, 10a totalt. Imponerande att Meya fortfarande Àr bland topphundarna trots sin Älder och efter tvÄ valpkullar. Men den som helt klart överraskade var Mynta som tog en 2a i A-finalen. Hon har varit skadad hela sÀsongen och SM var hennes första tÀvling för i Är, sÄ fantastiskt bra gjort av henne!

Likes

Comments

IgÄr vid fyratiden Äkte jag, Fredrik, Tösen och Solveig pÄ utflykt till Vassmolösa utanför Kalmar. Solveig hade nÀmligen blivit tipsad om ett familjeföretag som hade en italiensk trÀdgÄrd och café. Det var inte sÀrskilt stort men verkligen supermysigt och det kÀndes som man befann sig vid Medelhavet. I deras vÀxthus hade de restaurang och café, man kunde antingen sitta dÀr inne eller ute i trÀdgÄrden. SÄ om ni har vÀgarna förbi dÀr kan jag rekommendera att svÀnga in dÀr för att ta en promenad i trÀdgÄrden och en italiensk fika!

NÀr vi var klara dÀr Äkte vi in till Kalmar, köpte sushi och Äkte till Kalmar slott för att kÀka. DÀremot blÄste det som bara den sÄ det blev inte en sÄ behaglig mÄltid som vi hade tÀnkt oss, haha! SÄ nÀr vi kÀkat upp begav vi oss direkt hemÄt.

Vi valde att ta tre olika bakelser sÄ vi kunde dela och smaka pÄ alla.

Likes

Comments

Imorse slappade vi i sÀngen till runt 12 tiden och dagen sen blev slapp den ocksÄ. PÄ kvÀllen Äkte vi ut till eke och bjöd Àven ut Julia och Linus en svÀng. Vi gick ut till Mörtvik dÀr jag satt mig för att amma och de Äkte ut med bÄten för att lÀgga ut krÀftburar. Lite trÄkigt Àr det ju att man "missar" att göra vissa saker men kÀnner samtidigt att det inte Àr hela vÀrlden liksom. NÀr Julia och Linus Äkt hem myste vi ner oss i soffan med oskalade rÀkor. Lilltösen har jag nyligen vaggat till sömns och snart somnar nog vi ocksÄ.

Jag Àr glad att vi köpte mÄnga olika bebisfiltar dÄ de anvÀnds pÄ mÄnga olika sÀtt vid olika tillfÀllen!

Likes

Comments

Det kÀnns som alla mina inlÀgg just nu börjar med igÄr. Jag glömmer helt bort att blogga pÄ kvÀllen eller Àr jag för trött för att kunna formulera mig, haha!

IgÄr efter lunchtid nÄnting Äkte vi in till Kalmar med slÀpet bak pÄ bilen. Vi hade nÀmligen bestÀmt oss att det var dags att investera i en torktumlare. De 4-5 Ären jag bott hemifrÄn har jag inte Àgt en torktumlare vilket har resulterat i att jag Äkt hem till mina förÀldrar för att torktumla lakan, strumpor och handdukar. TidskrÀvande och otympligt men jag ogillar verkligen strÀva och hÄrda handdukar! DÀremot innan vi köpte torktumlaren gjorde vi lite andra Àrenden. Vi Äkte ocksÄ bort en svÀng till Filip och Ida sÄ de fick trÀffa lilltösen. Innan vi Äkte hem köpte vi torktumlaren och firade sen med en glass i solen.

Lilltjejen sov ungefÀr under hela tiden vi var i stan förutom nÀr hon ville Àta, vilket var vÀldigt smidigt faktiskt.

Likes

Comments

Jag skrev ju att Fredrik börjat jobba denna veckan men han börjar inte förens nÀsta, jag som inte har koll haha. Utan i mÄndags var han i snickeriet för att bygga sidosÀngen till lilltösen. SÄ nu har vi hunnit anvÀnda den i tre nÀtter och den funkar kanon. Det Àr sÄ skönt att ha henne nÀra till hands men ÀndÄ veta att hon sover sÀkert!

SidosÀngen sitter med ribbor in under min sÀng. Fredrik gjorde Àven benen till den höj och sÀnkbara, sÄ man kan anvÀnda den till olika sÀngar. I den ligger en madrass och Àven ett babynest sÄ hon inte kan rulla runt.

Likes

Comments

IgÄr blev det en slö start pÄ dagen som det brukar bli. Jag Àr alltid sÄ morgontrött och dessutom fÄr jag vÀldigt blandat med sömn nu pÄ nÀtterna. Under dagen dÀremot stÀdade jag Àntligen ut skÄpet vid kaffehörnan som jag tÀnkt lÀnge pÄ att göra. Det Àr sÄ skönt nÀr man fÄr sÄnna saker gjorda! Jag kunde Àven lÀgga mig runt en timme ute i trÀdgÄrden för att njuta av solen medan tösen sov.

PÄ kvÀllen Äkte jag, Sookie och tösen ivÀg en stund först till mormor och morfar för att plocka bigarrÄer. Sen vidare ner till IP för att hÀlsa pÄ pÄ fotbollstrÀningen, lÀngtar sÄ till att kunna börja trÀna igen!! PÄ hemvÀgen somnade tjejen sÄ jag passade pÄ att Äka in i skogen för att plocka lite blÄbÀr, vilket jag hann göra i ungefÀr 10 minuter... BÀttre med lite bÀr Àn inga alls.

Likes

Comments

Idag har Fredrik börjat jobba igen efter de första lediga pappadagarna. Han har ju sitt eget företag sÄ vi tog en promenad pÄ förmiddagen tillsammans innan han Äkte till sitt finsnickeri för att jobba. SÄ nu mÄste jag tÀnka pÄ att ha allt inom rÀckhÄll nÀr jag sÀtter mig ner för att amma, haha! DÀremot kÀnns det som vi Àn sÄ lÀnge fÄtt en lugn tös som sover mycket och bara skriker till om jag inte mÀrker att hon Àr hungrig. Vi försöker ju hÄlla koll pÄ nÀr hon ger signaler sÄ jag kan ta upp och amma henne innan hon blir vrÄlhungrig. Hon brukar nÀmligen börja röra pÄ och suga med munnen nÀr hon Àr hungrig ( det kanske alla spÀdbarn gör men jag har bara koll pÄ min tös ) sÄ dÄ kan jag ta upp henne innan hon blir ledsen. För oj om det skÀr i hjÀrtat nÀr hon börjar skrika!

Likes

Comments