​Jeg elsker strikkeoppskriftene fra Klompelompe. De er enkle å strikke etter og resultatet blir alltid like bra. Denne jakka tok evigheter å lage, og er nok noe av det mer kompliserte jeg har strikket. Til gjengjeld er den også det plagget jeg har blitt aller mest fornøyd med. Perfekt passform, nydelig design og søtt mønster. Og best av alt, sønnen min ser så nydelig ut i den <3 

  • 23 lesere

Likes

Comments

Det er så koselig å kunne gi noe hjemmelaget i barselsgave, og det finnes ikke noe søtere enn et nyfødt lite nurk i små ullklær. Denne skal en nydelig liten prins få i gave, og jeg håper den er passelig i størrelsen.

Jeg har strikket flere av denne til min egen sønn, og de blir flittig brukt. Den er strikket etter oppskriften "Gullungen-romper" fra Klompelompe i anbefalt garn.

Likes

Comments

Jeg elsker både å strikke Skappel-gensere og bruke dem! De er store, gode og varme, og de passer til det meste. Til nå har jeg strikket fire slike gensere, og tre Skappel-jakker. I og med at man strikker de med relativt store pinner, blir man raskt ferdig. Og det er ikke feil. Her er min favoritt; Dorthe-genseren. Såååå fin! Oppskrift er fra den første Skappelstrikk-boken som ble lansert.

Jeg har fått en annen favoritt også, dette kompakte systemkamera fra Sony <3 Ser frem til å ta masse fine bilder med dette fremover! Strikkestruktuten kommer bedre frem, og bildene blir så mye klarere enn på mitt gamle Nikon-kamera. Tommel opp :)

Likes

Comments