Så det jag inser nu att jag inte alls hållt det jag satt som mål för mig själv. Men jag har haft tufft ett tag men mår mycket bättre nu. Nej jag tänker inte sätta att jag ska lägga upp si och så många gånger per vecka för att då tappar jag min motivation helt, sen så går det segt med Youtube också men när jag orkar ska jag ta tag i det!

Jag vet inte ens vart jag ska börja för att det är så mycket som hänt sen sist. Jag och Z gjorde slut, och nu är vi inte ens vänner. Jag bråkar med A av bra skäl...som jag kanske eller kanske inte tar upp senare men har fått prata ut med M och R samt E. Och nu kanske ni blir fundersamma vart dom bokstäverna kommer ifrån, men jag ska berätta det för er.

M: en kompis jag känt i 6 år som är mer som en bror. Tidigare var det "B" men han kom ut till mig och håller på med sin transition så han kan bli sig själv både kroppsligt och "röstligt".

R: en fantastisk person som jag känt i 6 månader. Eller nått sånt! Hon är en helt grym och vacker tjej som förtjänar det bästa (aka M, the husband and parabatai). R är så förstående och känner ens känslor när man behöver det.

E: jag har inte känt E länge. På söndag blir det lite över en vecka och då ska vi även träffas för första gången. Denna kille är rolig, snäll, söt, förstående och bara helt otrolig. Han har fått mig att le och skratta mer, alla märker det. Och det är tack vare E, alla som har han i sitt liv är så lyckligtlottade för en kille som han? Går inte att hitta.


En till sak är att jag har ingen som helst tidsuppfattning så jag försöker att inte skriva när saker hände då jag inte kommer ihåg så bra. Vissa saker kommer jag såklart ihåg men andra är svåra, dock så gör jag mitt bästa och jobbar på det då och då. OCH! Vi fick svaret från gymnasiebyn för ett tag sen och jag kom in på Vård och omsorg vilket jag är så glad över. Allting ser ljusare ut just nu.

Tills vi hörs nästa gång/ Maddox

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varför jag inte har lagt upp så mycket på sistone varken här eller på youtube är dels för att jag har fokuserat på skolan en hel del och sen även har jag velat spendera tid med kompisar och min flickvän så mycket jag kunnat. Jag har höjt mig i ämnen jag har jätte svårt med och jag är stolt över det, jag har bara fokuserat på att göra det bästa möjliga vilket har lönat sig. Nu är det lov och varit det ett tag men som jag skrev tidigare så har jag varit med kompisar och sådär. Har börjat kolla på SKAM också och är helt besatt av det, norska är ett väldigt fint språk faktiskt. Vill lära mig mer tbh. Det finns en till anledning att jag inte lagt upp på länge..jag börjar må bättre. sen jag var 10 har jag haft en depression och snart fyller jag 16, och äntligen har jag fått den hjälp jag behöver men jag har även rensat bort dåliga människor från mitt liv. Det är också tack vare min flickvän som jag börja må bättre såklart, just nu går livet ändå rätt så bra och jag vill inte ha det på något annat sätt.

Jag började det nya året och avslutade det gamla på det bästa sättet också, först så kom Sage (min flickvän) och hängde med mig och min familj och vänner men sedan så åkte jag hem till henne och sov där och det var jätte mysigt. Idag kommer hon hit och ska sova hos mig och det kommer också bli så mysigt. För varje sekund jag inte är med henne så saknar jag henne så sjukt mycket. Jag är så kär och faller mer och mer för henne för varje dag som går. Hon är så vacker och underbar och helt fantastik, kan inte fatta att hon är min..även fast vi varit tsm i över 3 månader så är det så svårt att fatta. På min födelsedag blir det 5 månader och båda skulle vela att det var 6 månader för det hade liksom varit perfekt.

På tal om att det är 2017 nu så är det snart dags att välja gymnasium för mig och många andra, är nästan helt säker på att det blir Vård och Omsorg för att jag vill hålla på med människor och hjälpa, kunna stötta och peppa och sådär. Jag har tid den 23 med studentvägledarna för att välja gymnasium eller de ska hjälpa mig med ansökningen så att det inte blir fel eller sådär, lite nervös att jag inte kommer in men vi får se..jag hoppas. Från början skulle jag söka nere i Gbg men jag är inte redo att flytta hemifrån än, jag behöver fortfarande hjälp och stöttning från mina föräldrar så det hade varit svårt. Plus så vill jag inte lämna mina vänner här. Även fast jag är nervös inför att börja på en helt ny skola och sådär är jag taggad för jag slipper grundskolhelvetet och jag kan typ börja om från början, nya människor med liknande intresse som jag. Det låter väldigt bra tycker jag. Ska sluta skriva och packa min väska, sedan är det bara att vänta på Sage och då ska vi ta det lugnt och bara mysa.

Tills vi hörs nästan gång / Maddox


Likes

Comments

Okej, jag har inte uppdaterat här på ett tag för mitt mående har dippat lite. Jag orkar inte göra någonting nästan så jag tar en paus till jag har orken igen, kommer göra youtube videos fortfarande men varför det inte blev någon förra veckan va för att jag var sjuk och hade typ ingen röst. Det kommer inte komma en video denna fredag heller men det kommer komma en vlogg från TubeCon fredagen efter denna, jag har fortfarande typ ingen ork till något och snart är det gymnasieval och jag prioriterar skolan just nu så att jag kan komma in på den linje jag vill.
Imorgon är det 2 månader med babe, tiden har gått väldigt fort men samtidigt känns det som att vi varit tillsammans längre. Jag kan inte tänka mig någon bättre än dom, jag är så himla kär.

Det va allt för nu och vi får se när jag uppdaterar nästa gång.
Tills vi hörs nästa gång / Maddox

Likes

Comments

Hejsan, just nu är det fredag den 28:nde Oktober. Jag är klädd till docka, jag älskar linserna som jag har till. Det blev lite vloggande idag så det kommer upp nästa fredag, idag har jag haft ett möte med skolan för att göra skolan lättare för mig. Så jag orkar. När vi slutar ska jag gå in till stan och möta upp en kompis, sen köpa biobiljetter till imorgon. Idag blir det Halloween middag hemma och efter det ska jag och denna kompisen se på en teater vilket kommer bli grymt, hon ska också sova över.
Mycket mer kommer inte hände men det kommer upp en video idag då jag rabblar på om en massa saker. Nu ska jag fortsätta med skolan och sen kanske jag uppdaterar er lite senare ikväll också.

Tills vi hörs nästa gång/Maddox

Likes

Comments

Hej igen, jag har insett nu att sätta två inlägg på en vecka kommer bli jobbigt för mig. Känner då ingen motivation till att skriva men jag sätter 1 gång i veckan helt klart och sedan om jag känner för att skriva mer så gör jag det, det är jobbigt med skolan och jag är jätte trött när jag kommit hem ect ect...

Om man skulle sammanställa det dagar från förra veckan (fredag, lördag,söndag) så har alla varit helt grymma. Från lördag till söndag sov jag hos Sage och det var jätte mysigt, hade det sååå bra. På fredagen så typ gjorde jag inget förutom att typ redigera, ladda upp en video till youtube och det var väl det skulle jag tro. Men om vi går tillbaka till lördagen en stund, på morgonen hämtade vi min syster, vi tränade och sedan så var vi och shoppade lite träningskläder. Så lördagen blev full spexad med en massa saker men jag fick somna och vakna bredvid min underbara pojkvän och det var nog det som var det bästa, att få somna och vakna bredvid den man älskar mest.

Snabbspolning till måndagen dårå, eller igår....hela denna vecka har vi prao så vi är inte i skolan vilket är så skönt. Jag fick prao på Norbottensteatern och det är så kul, under denna vecka ska jag göra inlägg på deras Facebook om vad jag gör under dagarna och visar även med lite bilder. Måndagen var jag med rekvisitören och gick runt och kollade bakom kulisserna, samt hur det liksom är uppbyggt. Hjälpte till att filma lite saker också och sedan komma på lite namn och sådär till en hemsida.
Jag praoar inte åt själva Norrbottensteatern utan Ung Scen Norr, har lite kontakter där och varit där rätt så ofta men jag får gå runt till så många jag hinner för att se hur dom jobbar.
Idag var jag och hjälpte till med att riva biljetter, sedan hade min handledare en rundtur för en klass årskurs 7 som jag då gick med på och fick bilder och även se lite mer av teatern. Efter det så hände inte så mycket mer just där.

På måndag eftermiddag så hade jag KBT, vi gjorde en sak som kallas EMDR tror jag att det var. Vet inte riktigt vart alla bokstäver ska vara efter M så det kanske blev fel men vet inte. Jag själv kan inte beskriva vad det är så bra själv men det finns att söka upp på internet, iallafall satt mamma med mig denna gång och hon blev också påverkad men nästan mer än mig. Det är en form av hypnos, man är fullt medveten men man hamnar i en lätt hypnos typ.
Idag (Tisdag) så efter jag slutat hämtade pappa upp mig och vi åkte hem dit en stund innan vi skulle ta oss till SOC, pappa har blivit anklagad för saker han inte gjort vilket gör så att vi inte får träffa min syster lika mycket som vi vill. Hon får inte sova över och det är kaos just nu, men snart så borde allting vara klart och återgå till så vanligt det kan bli efter allt. Hon som liksom "tar hand om" denna utredningen eller vad man nu ska kalla det är så dålig, jag gillar henne inte. Usch. Inte att hon är äcklig utan det är vibben som hon ger av, att hon pratade med mig som om jag var typ 3-4 och det kändes allmänt inte tryggt alls att ens vara i hennes närhet.

Nu har jag faktiskt tänkt att kolla youtube en stund, leta lite idéer till videos jag kan göra så att jag kan spela in en så snabbt jag kan. Helst idag, vill hinna redigera innan fredag så jag även kan få upp den på fredagen efter skolan eller så. Vill inte att det ska bli försent. Min kanal kommer komma upp om ni söker på Maddox Lgren på youtube, då ska det vara den första kanalen som kommer upp och under den även min första video. Har 3 videos än så länge, men en bild på mig som profilbild så om ni vill får ni gärna gå in och kolla där så får ni veta lite mer.

Tills vi hörs igen/ Maddox

Likes

Comments

Insåg nu att jag inte gjort ett inlägg på rätt så länge och jag glömde i onsdags, eller jag hann inte med att göra ett inlägg då. Det har för det mesta varit okej, har brutit ihop ett X antal gånger på skolan och varit slut efter det så jag orkade inte tänka. Just nu är det stora hål i vägen jag går på men jag tar mig alltid upp, det är en kamp att ens kliva upp på morgonen och ändå tar jag mig till skolan. Min medicin kommer förmodligen bytas ut snart, har möte med min doktor på BUP om 2 veckor tror jag det blir.
För det borde vara 2 veckor sen var jag och pratade med en på BUP, hon har varit där från början, hon sa att jag såg jätte smal ut och sådär. Jag tycker själv inte det, senast jag vägde mig så var jag på 58kg typ och igår så vägde jag mig igen och låg på 54kg. Jag trodde verkligen inte det för det märks inte, det märks inte alls. Kanske att jag gick från 64 till 58 men nu märks det ingenting alls tycker jag, jag ser normal ut.

Min underbara pojkvän och jag passar perfekt tillsammans, med han är jag alltid så mycket gladare och han lyser upp min dag. Nu har vi väl varit tillsammans i 3 veckor? Eller 2,4 typ nått sånt. Sen den 24 September iallafall. Matte är inte mitt bästa ämne..det är mitt sämsta för att vara helt ärlig.
Jag älskar han verkligen, med hela mitt hjärta. Ord kan inte beskriva hur vacker, underbar, fantastisk och perfekt han är i mina ögon eller ur mitt perspektiv.
Framtiden? Den ser jag med honom. Jag vill ha han, jag vill kunna kalla han min för alltid. Vet att man inte borde ha för höga förväntningar och försöka leva i nuet men alltså framtids tankarna bara poppar upp, jag vill se han växa upp medan jag själv växer och utvecklas.
Min pappa skulle säga 'Ni är i smekmånadsfasen än' eller 'ni är nykära' vilket ja han har rätt i, allting kommer inte alltid att gå som på räls. Förr eller senare stöter man på något men om båda kämpar och älskar varandra så tar man förbi sig det, det gäller att stötta och vara där i jobbiga stunder och diskutera rationellt. Vi är unga ja men det finns personer som är tillsammans med personen dom föll för i typ högstadiet och jag hoppas att det är vi, jag vill inte förlora honom. Men en framtid med han? Det är det enda jag kan se, den enda framtiden jag kan föreställa mig.

Jag har även börjat träna på gym nu, 2ggr i veckan och det känns så bra att komma igång igen. Under 6 månader så tränade jag ingenting och jag saknade det, är definitivt en träningsmänniska. Det jag gör tar ungefär 1 timme och 20 minuter kanske, jag går med min pappa och hans flickvän som jag kommer börja kalla för 'E' här på bloggen. Det blir konstigt att skriva pappas flickvän hela tiden så kom ihåg det, när jag skriver 'E' menar jag pappas nya tjej. Programmet är jätte bra, men har precis kommit igång så jag har lätta vikter nu som kommer att öka under tidens gång.

Snart är det även gymnasieval för många, och även mig då jag går i 9:an. Har 4 olika linjer jag vill gå men vet inte vilken jag vill mest, när man söker så finns det ju så man kan sätta 1,2,3 ect och i den ordningen blir det man sätter valen. Så 1 är där man först och främst vill gå, 2 är om man inte kommer inte på val 1 så kan jag gå här, 3 om jag inte kommer in på 1 eller 2 så vill jag gå denna linje. Fortfarande lite research som jag behöver göra men det går framåt det också.

Tills vi hörs igen/Maddox

Likes

Comments

Förlåt att det inte blev ett inlägg i onsdags eller ens igår, har varit och gjort saker som jag blev trött av. På onsdagen så var jag hos min pojkvän, blev hämtad 20.30 ungefär och när jag kom hem så kollade jag bara på youtube och orkade inte göra något annat. Det är inte så mycket men jag var helt slut från skoldagen.

Igår så var år 9 och besökte gymnasiebyn, vi gick typ runt till alla linjer. Det var mycket information att ta in och sedan var det så många människor, jag klarar inte av för många personer. Mamma hämtade mig och så var vi på hennes jobb en stund, jag var helt slut. Det jag gjorde va att spela lite på mobilen, men sen när vi kom hem så somnade jag typ direkt. Blev väckt när det var middag, efter det så orkade jag inte koppla i laddaren till datorn och låg och skrollade på mobilen bara. Hade även första träningspasset på gym kl.18 så när jag kom hem så duschade jag och sen skrev jag med min pojkvän och några kompisar, inte långt efter så la jag undan all elektronik och la mig för att sova. Det var en lång dag med mycket inflytande och jag kunde typ inte tänka klart. Träningen hjälpte dock, det var skönt att komma igång igen.

Nu idag har det än inte hänt så mycket men det är bara början på dagen. Hade NO-prov första lektionen och nu så har jag egentligen SO men har jobbat klart so har inget att göra... efter skolan går jag hem, ska nog försöka städa min garderob. Allting behövs vikas om och sådär, men sen ska jag till stan och kolla synen och förhoppningsvis köpa tränings-byxor innan synundersökningen för efter det ska jag till min pojkvän och vi ska bara mysa. Vi kommer nog filma lite och göra musical.lys, för er som inte visste det så har jag nu börjat med min youtube kanal igen. Jag borde ha länken här på bloggen, annars så länkar jag den i nästa inlägg. Eller nästa inlägg jag skriver på datorn, har inte den kanalen på min iPad så vi får se när det blir.
Det var det jag har just nu.

Tills vi hörs igen/ Maddox

Likes

Comments

​Okej, jag vet inte riktigt hur jag mår. Precis börjat kolla på New Girl, redan fast i den. Mitt liv är kaos men ändå på något sätt så har jag helt kontroll över det, har aldrig känt mig lyckligare men på samma gång har jag aldrig mått såhär dåligt. Om jag lärt mig något är det att allt blir bättre, även fast det inte verkar som det så blir det bättre. En av mina favorit citat är ´Allting blir bättre tillslut, om det inte är bättre så är det inte slutet`  av Ed Sheeran. 

Vet att detta blev ett kort inlägg men det är allt jag har att berätta just nu, det blir ett inlägg igen på onsdag. 

Tills vi hörs igen/ Maddox

Likes

Comments

​Okej, jag har typ nyss kommit hem och tänkte göra en snabbt sammanfattning om vad som hände hos Sage. Jag träffade inte hans föräldrar eller bror förrän middagen, vi var mest inne på hans rum. Det hjälpte lite med nervositeten, men sen när jag väl satt vid matbordet så blev jag genast tyst. Jag sa några ord och försökte att inte göra bort mig, det var så pinsamt. MEN det gick bra, ska kolla med Sage sen om vad dom tyckte och jag vet att det kommer bli lättare.    Vi åt tacos, vilken bra mat att äta första gången man träffar någon. Fyllde brödet så lite jag kunde så att det inte skulle grisa så mycket..    Överlag så tyckte jag att det var trevligt, jag tycker om föräldrarna och brodern är nästan som min men yngre. Om jag får lära känna dom bättre och när dom lärt känna mig bättre kommer allting att flyta på mer.

Usch vad stel jag var dock, vill liksom hoppa fram till då det inte är stelt. Det var typ allt för detta inlägg, finns inte mycket mer att skriva om. Vet inte när jag kommer att uppdatera nästa gång men det blir nog i helgen. Ska försöka blogga en gång varje vecka och då blir det ju i slutet av veckan, eller så lägger jag ut nya inlägg 2 gånger varje vecka och då blir det någonstans i mitten eller närmare början och sen i slutet då.

           ​Tills vi hörs igen/ Maddox

Likes

Comments

Det har hänt så mycket sen fredagen..exet betedde sig som ett as igen och jag bröt kontakten helt. Men! Jag har världens bästa pojkvän, jag har aldrig fallit för någon lika snabbt som jag har med han. Det är sjukt hur mycket en person kan betyda för någon, och jag har 3 personer som jag inte är släkt med som jag bryr mig så mycket om. Exet vad både det bästa och sämsta som hänt mig, bästa för att jag träffade min pojkvän genom honom typ och sen så insåg jag att jag förtjänar bättre. Men det värsta är att han fick mig att må så dåligt, under hela förhållandet för att vara ärlig. Det är först nu som jag inser det dock, men jag är glad att det blev som det blev.
Jätte många säger hela tiden att om man inte lita på någon ska man inte vara tillsammans, men det var så det va. Hela tiden var jag rädd att han skulle vara otrogen vilket jag inte borde ha varit om jag litat på honom, Sage min pojkvän litar jag på till 100%.

Jag och Sage har varit tillsammans sen den 24, så det blir väl 3 dagar nu. Jag är inte så bra på matte.. Men idag efter skolan ska jag träffa hans familj för första gången och jag är så sjukt nervös, dom är tydligen jätte taggade och spända för att få träffa mig så att jag sätter extra press på mig själv. Dom har sett hur Sage förändrats sen han träffade mig, på ett bra sätt alltså. Tänk att lilla jag kan ha gjort så mycket för någon annan genom att vara jag, att lyssna och peppa..
Och det är klart att jag vill att dom ska få ett bra första intryck om mig, jag frågade han om jag ska ta på mig finare kläder typ för att det jag har under dagarna är mjukisbyxor, en stor tröja och en munkjacka och det blir man ju inte direkt så imponerad av. Beror på vem det är också ju. Jag tänkte först bara byta mjukisarna mot jeans men han sa nej och jag menar vad jag har på mig är det jag är bekväm i.
Även fast han sagt gång på gång att det kommer gå bra och sådär så är jag lika nervös, just nu mer än igår för att det börjar närma sig nu. Om 1 timme och 15 minuter slutar jag, 15 minuter senare slutar han och inte långt efter det kommer jag att stå i hans hall. JAG HAR ALDRIG VARIT NERVÖS INFÖR ATT TRÄFFA NÅGONS FÖRÄLDRAR! Jag älskar han verkligen och det är därför jag vill att hans familj ska gilla mig, jag vill vara en del av hans liv så länge det går. För att jag känner mig själv så kommer jag säkert skämma ut mig totalt dock, vi får se hur det går. Bara tiden har svaret...

Tills vi hörs igen/ Maddox

Likes

Comments