Header

Att baka är något jag alltid gillat att göra sedan jag var liten :)
I dag har jag bakat en morotskaka med cream cheese frosting :D och vad gott det var! Använde Leilas recept på morotskaka och bytte ut oljan mot smält smör då vi inte hade olja hemma.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hittade inga jeans i min storlek på några av affärerna vi har här, och så hittade jag bara en tjock-tröja på HM... ingen lyckad shopping känner jag. Men blev att kolla runt på nelly när vi kom hem, och hittade två par jeans i min storlek! Så jag klickade hem dem direkt så klart! (har väldigt dåligt med jeans)

Jag är typ sämst på mode, så ingen mobbning tack ;)

Likes

Comments

Blev en del att göra i dag! Spelat lite dator (nörd), käkat lunch med älsk, hämtat upp och monterat soffa och städat!

Likes

Comments

Vi tog oss beslutet att köpa en soffa från Jysk som var på rea! Väldigt nöjda! Den ska komma om ca 14 dagar.

Den här köpte vi:

Likes

Comments

Bestämde oss för att dra ut några timmar till stan för att bland annat äta lite lunch men även fixa lite saker hos skatteverket. Medans vi ändå var ute så åkte vi till plantagen för att handla lite större krukor till tomat-plantorna då jag märkte att de inte växte som de skulle så får hoppas det blir bättre nu!
Grönkålen ser också lite vissen ut så vi får se om den klarar sig, hoppas det! Smultronen mår prima-bra! Det är även en ett skott som skjutit i väg i storlek jämfört med de andra ;)

Tog inte kort på grönkålen då den ser lite tråkig ut just nu :/

Likes

Comments

Oavsett hur mycket vi försöker så får vi knappt några bra bilder på Gnar! Han är ju söt och allt i bilderna men om man jämför med Udyr så blir det inte alls lika bra med ljuset och focus etc... Medans Udyr är värsta fotomodellen framför kameran ;) alla bilder på han blir bra!
OBS! Bilderna är tagna av mig och Björn, kopiera dem INTE!

Likes

Comments

Hade ju lovat bilder från kameran! De två första är från Liseberg och resten från Universeum. Enjoy!


Btw, den andra bilden var när jag åkte Mechanica, den var INTE ALLS rolig även om det såg ut som det på bilden. Ville bara därifrån :/

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma! Kom hem i går efter en två veckors semester hos familjen. Har haft det underbart! Kommer lite mer bilder i morgon då jag har mer tid ;) nu ska jag och min älskade fästman sätta i hop byråer vi köpte på Ikea härom dagen, sen ska vi åka till han föräldrar och hämta upp våra pojkar!

En liten "preview" med bilder från mobilen, mer från kameran kommer som sagt i morgon :)

Likes

Comments

Har packat allt mitt nu i alla fall, sen har björn kvar att packa antingen när han kommer hem eller i morgon innan vi åker mot Trondheim.
Sen ska vi även packa marsvinen i deras resebur med lite hö och gurka.

Och jag har hittat "växt-vakt" till mina plantor! Ska ta med mig de som är mest känsliga dvs, tomat- och grönkål plantorna. De ska även Björns föräldrar ta hand om. Så vi tackar dem jättemycket!

Just nu står plantorna i lådor så de inte ska tippa över under bilresan.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw