Header

Städande av pojkarnas bur blev det i dag! Så de fick vara ute på golvet någon timme, det uppskattades kan jag säga ;)
Efter deras bur var städad blev det att diska lite och nu kollar jag på "fireplace" på Netflix på tvn ;) faktiskt rätt mysigt!

Likes

Comments

I dag skulle jag fått utbetalt min aktivitetsersättning men det har jag inte för FK har missat att skickat ut att jag inte kommer få något mera innan jag ansöker igen...
Det vi tyckte var konstigt för två år sedan när jag började få inkomst från dem var att det bara stod "Ansökan mottagen" även efter några månader då jag hade haft aktivitetsersättningen, fick inget brev eller något över huvud taget om beslutet eller hur länge jag skulle ha det. Så nu har jag bett min kära moder att ta hand om det då hon har fullmakt när det kommer till det här, då jag har väldigt svårt att ta kontakt med FK angående det här och andra saker pga min asperger jag har.
Jag hade sådan ångest och panik pga allt det här att Björn till och med tog en timme ledigt nu på morgonen för att komma hem och trösta mig och få mig på lite bättre humör. Bokstavligen tjöt när han kramade om mig, men lovade mig att allt kommer lösa sig. Har man bästa fästman eller vad?

Kom ju lägligt allt det här också då vi åker till Kreta i början av Maj så hoppas jag har hunnit få inkomst till dess annars blir det inte mycket roligt att köpa och göra där, visserligen kan vi ju gå men ändå :D Oavsett så ser jag fram emot det, och vi ska bannemig inte avboka (vi kan inte ändå så eftersom vi redan betalat hela resan) även om det kom väldigt olägligt just nu men men!

Nu är det i alla fall 75 dagar kvar tills vi åker! :D Så får hålla humöret uppe och tänka på det :)

Likes

Comments

Det blev knappt någon sömn i natt, igen. Haft problem med det i ett bra tag nu, anledningen är för att jag förlorade en vän till mig för två veckor sedan, han dog inte eller så han bara visade sig vara en falsk person och folk som han vill jag inte ha att göra med i mitt liv så han försvann som vän på Facebook och wow där jag hade han som vän. Sen dess har jag kämpat med sömnen tack vare all stress runt om det hela. Jag tror det är det i alla fall för det började helt plötsligt efter.

I alla fall så även om jag inte får den sömnen jag behöver så mår jag bättre nu, har nämligen börjat bli bättre med vitaminer och hålla mig sysselsatt med hemarbete och lite annat.

Här är de vitaminer och mineraler jag tar dagligen:
Du kan köpa vitaminerna HÄR

Och så är det nu 79 dagar kvar tills jag åker i väg till Kreta! Kommer bli skönt och avslappnande :)

Likes

Comments

Har inte varit inne på bloggen på väldigt länge, har inte haft så mycket att skriva om men nu har jag ett ämne! Ska till Kreta 6e maj :D Har inte varit utomlands sedan 2013 tror jag det var, och då var jag i Nederländerna hos mitt ex, men nu ska jag och min fästman för första gången åka tillsammans utomlands (Sverige räknas inte) och då valde vi Kreta då vi hittade bra pris på TUI

Så här ser hotellet ut:

Om ni vill söka på det heter hotellet Blue Star Atlantica Caldera VIllage :)

Likes

Comments

Ena anledningen till att flytta norr upp :D
(bilden tagen av Björn aka min fästman <3)

Likes

Comments

Det var typ rea överallt i Bodø där vi var i lördags så passade på att köpa tre toppar på only för 139kr (!!) och ett par rejäla och varma skor för vintern för 899kr (inte på rea men behövde verkligen varma skor för vintern)

Skorna är lite smutsiga för jag använde dem typ direkt efter vi köpte dem ;)

Likes

Comments

Provade en ny restaurang i våran lilla by, och det blir definitivt att åka dit igen någon dag! Restaurangen hette no3, lite dyrare än en "vanlig" restaurang men det var värt det! Hemmagjorda pommes och kolgrillad högrevsburgare med ost och bacon <3

Likes

Comments

Att baka är något jag alltid gillat att göra sedan jag var liten :)
I dag har jag bakat en morotskaka med cream cheese frosting :D och vad gott det var! Använde Leilas recept på morotskaka och bytte ut oljan mot smält smör då vi inte hade olja hemma.

Likes

Comments

Hittade inga jeans i min storlek på några av affärerna vi har här, och så hittade jag bara en tjock-tröja på HM... ingen lyckad shopping känner jag. Men blev att kolla runt på nelly när vi kom hem, och hittade två par jeans i min storlek! Så jag klickade hem dem direkt så klart! (har väldigt dåligt med jeans)

Jag är typ sämst på mode, så ingen mobbning tack ;)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw