Header

Har packat allt mitt nu i alla fall, sen har björn kvar att packa antingen när han kommer hem eller i morgon innan vi åker mot Trondheim.
Sen ska vi även packa marsvinen i deras resebur med lite hö och gurka.

Och jag har hittat "växt-vakt" till mina plantor! Ska ta med mig de som är mest känsliga dvs, tomat- och grönkål plantorna. De ska även Björns föräldrar ta hand om. Så vi tackar dem jättemycket!

Just nu står plantorna i lådor så de inte ska tippa över under bilresan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En dag kvar tills björn får semester och vi drar Norge runt!
I dag blir det att städa och plocka undan, ska ha all disk diskad så det blir pizza på pappers tallrikar i kväll ;) (äter hos Björns föräldrar i morgon)
Den sista maskinen med tvätt är i gång nu också så den blir det att hänga upp senare.
Och så har jag ätit frukost också just nu! Kopplar av lite framför masterchef innan jag drar i gång med allt ;)

Likes

Comments

God morgon mina få men förhoppningsvis glada läsare :) I dag blir det tvättning av kläder (igen) , städa och diska lite. Och i morgon ska det packas för vi åker på semester på torsdag! Eller ah, vi ska till Björns föräldrar, lämna av marsvinen och sedan på fredag åker vi mot Trondheim, stannar där tills på lördag då vi åker mot Gjøvik, och stannar tills på söndag då vi åker sista biten till min familj! Blir en lång men rolig resa :D bilder kommer att komma!

Sen vet jag inte hur jag ska göra med mina plantor medans vi är borta :/ hoppas Björns föräldrar kan ta emot dem så länge, de behöver ju bara vattnas var annan dag :)

Likes

Comments

Tände nyss grillen, blir att äta ute i dag! Och då är våra underbara pojkar ute på gräsmattan och springer av sig under tiden :D de verkar ha det bra. Älskar sommar

Likes

Comments

Fyllde år i går! Blev att dra till Sandnessjoen då som ligger ca 2h åt något håll i från oss ;) Först lite bil sen lite färja och sen lite bil så är vi framme :D
Hade en underbar dag tack vare min älskade fästman, kunde inte blivit bättre!

Juste , fyller hela 24år btw ;)​


Lite bilder från i går :) (hade självklart tårta också men det blev inget kort på)
Och middagen blev på min favorit restaurang i Sandnessjoen. Pasta Frutti di Mare tror jag rätten hette. Så gott!

Likes

Comments

Blir inte mycket att göra i dag annat än att tvätta kläder och diska lite. Bör ju ha rena och fina kläder tills man reser till familjen! Den här gången blir det däremot att köra Norge söder i stället för Sverige söder! Inte sett något söder om Trondheim så det ska bli roligt!

Sen är det min födelsedag på söndag, yay! Så fick en tidig födelsedagspresent av min älskade fästman ;) En nessie slev! Så glad över den :D

Likes

Comments

Nej vi har inte flyttat till ny lägenhet (än) ;) men däremot har jag flyttat mina plantor lite! Nu står det lite finare och jag har bättre koll på dem och matlådor under krukorna eftersom det läckte vatten förut. Visst blev det bra ändå? :)

Och som ni ser så växer allt som det ska :D smultron till vänster, sen tomat och grönkål ^^

Likes

Comments

Blev att sola lite på förmiddagen innan solen gick i moln, nu kollar jag lite tv och pratar Skype med en väninna :)

Sen har jag också kollat till mina plantor och de mår bra, morötterna har börjat växa nu också!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw