Header

Bestämde oss för att dra ut några timmar till stan för att bland annat äta lite lunch men även fixa lite saker hos skatteverket. Medans vi ändå var ute så åkte vi till plantagen för att handla lite större krukor till tomat-plantorna då jag märkte att de inte växte som de skulle så får hoppas det blir bättre nu!
Grönkålen ser också lite vissen ut så vi får se om den klarar sig, hoppas det! Smultronen mår prima-bra! Det är även en ett skott som skjutit i väg i storlek jämfört med de andra ;)

Tog inte kort på grönkålen då den ser lite tråkig ut just nu :/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Oavsett hur mycket vi försöker så får vi knappt några bra bilder på Gnar! Han är ju söt och allt i bilderna men om man jämför med Udyr så blir det inte alls lika bra med ljuset och focus etc... Medans Udyr är värsta fotomodellen framför kameran ;) alla bilder på han blir bra!
OBS! Bilderna är tagna av mig och Björn, kopiera dem INTE!

Likes

Comments

Hade ju lovat bilder från kameran! De två första är från Liseberg och resten från Universeum. Enjoy!


Btw, den andra bilden var när jag åkte Mechanica, den var INTE ALLS rolig även om det såg ut som det på bilden. Ville bara därifrån :/

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma! Kom hem i går efter en två veckors semester hos familjen. Har haft det underbart! Kommer lite mer bilder i morgon då jag har mer tid ;) nu ska jag och min älskade fästman sätta i hop byråer vi köpte på Ikea härom dagen, sen ska vi åka till han föräldrar och hämta upp våra pojkar!

En liten "preview" med bilder från mobilen, mer från kameran kommer som sagt i morgon :)

Likes

Comments

Har packat allt mitt nu i alla fall, sen har björn kvar att packa antingen när han kommer hem eller i morgon innan vi åker mot Trondheim.
Sen ska vi även packa marsvinen i deras resebur med lite hö och gurka.

Och jag har hittat "växt-vakt" till mina plantor! Ska ta med mig de som är mest känsliga dvs, tomat- och grönkål plantorna. De ska även Björns föräldrar ta hand om. Så vi tackar dem jättemycket!

Just nu står plantorna i lådor så de inte ska tippa över under bilresan.

Likes

Comments

En dag kvar tills björn får semester och vi drar Norge runt!
I dag blir det att städa och plocka undan, ska ha all disk diskad så det blir pizza på pappers tallrikar i kväll ;) (äter hos Björns föräldrar i morgon)
Den sista maskinen med tvätt är i gång nu också så den blir det att hänga upp senare.
Och så har jag ätit frukost också just nu! Kopplar av lite framför masterchef innan jag drar i gång med allt ;)

Likes

Comments

God morgon mina få men förhoppningsvis glada läsare :) I dag blir det tvättning av kläder (igen) , städa och diska lite. Och i morgon ska det packas för vi åker på semester på torsdag! Eller ah, vi ska till Björns föräldrar, lämna av marsvinen och sedan på fredag åker vi mot Trondheim, stannar där tills på lördag då vi åker mot Gjøvik, och stannar tills på söndag då vi åker sista biten till min familj! Blir en lång men rolig resa :D bilder kommer att komma!

Sen vet jag inte hur jag ska göra med mina plantor medans vi är borta :/ hoppas Björns föräldrar kan ta emot dem så länge, de behöver ju bara vattnas var annan dag :)

Likes

Comments

Tände nyss grillen, blir att äta ute i dag! Och då är våra underbara pojkar ute på gräsmattan och springer av sig under tiden :D de verkar ha det bra. Älskar sommar

Likes

Comments

Fyllde år i går! Blev att dra till Sandnessjoen då som ligger ca 2h åt något håll i från oss ;) Först lite bil sen lite färja och sen lite bil så är vi framme :D
Hade en underbar dag tack vare min älskade fästman, kunde inte blivit bättre!

Juste , fyller hela 24år btw ;)​


Lite bilder från i går :) (hade självklart tårta också men det blev inget kort på)
Och middagen blev på min favorit restaurang i Sandnessjoen. Pasta Frutti di Mare tror jag rätten hette. Så gott!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw