Header
View tracker

Ena anledningen till att flytta norr upp :D
(bilden tagen av Björn aka min fästman <3)

Likes

Comments

Det var typ rea överallt i Bodø där vi var i lördags så passade på att köpa tre toppar på only för 139kr (!!) och ett par rejäla och varma skor för vintern för 899kr (inte på rea men behövde verkligen varma skor för vintern)

Skorna är lite smutsiga för jag använde dem typ direkt efter vi köpte dem ;)

Likes

Comments

Provade en ny restaurang i våran lilla by, och det blir definitivt att åka dit igen någon dag! Restaurangen hette no3, lite dyrare än en "vanlig" restaurang men det var värt det! Hemmagjorda pommes och kolgrillad högrevsburgare med ost och bacon <3

Likes

Comments

Att baka är något jag alltid gillat att göra sedan jag var liten :)
I dag har jag bakat en morotskaka med cream cheese frosting :D och vad gott det var! Använde Leilas recept på morotskaka och bytte ut oljan mot smält smör då vi inte hade olja hemma.

Likes

Comments

View tracker

Hittade inga jeans i min storlek på några av affärerna vi har här, och så hittade jag bara en tjock-tröja på HM... ingen lyckad shopping känner jag. Men blev att kolla runt på nelly när vi kom hem, och hittade två par jeans i min storlek! Så jag klickade hem dem direkt så klart! (har väldigt dåligt med jeans)

Jag är typ sämst på mode, så ingen mobbning tack ;)

Likes

Comments

Blev en del att göra i dag! Spelat lite dator (nörd), käkat lunch med älsk, hämtat upp och monterat soffa och städat!

Likes

Comments

Vi tog oss beslutet att köpa en soffa från Jysk som var på rea! Väldigt nöjda! Den ska komma om ca 14 dagar.

Den här köpte vi:

Likes

Comments

Bestämde oss för att dra ut några timmar till stan för att bland annat äta lite lunch men även fixa lite saker hos skatteverket. Medans vi ändå var ute så åkte vi till plantagen för att handla lite större krukor till tomat-plantorna då jag märkte att de inte växte som de skulle så får hoppas det blir bättre nu!
Grönkålen ser också lite vissen ut så vi får se om den klarar sig, hoppas det! Smultronen mår prima-bra! Det är även en ett skott som skjutit i väg i storlek jämfört med de andra ;)

Tog inte kort på grönkålen då den ser lite tråkig ut just nu :/

Likes

Comments