Header

Alltså att äntligen kunna få i mig mat igen känns ju helt fantastiskt!! Så nu på morgonen, eller kanske närmare lunch egentligen, så gjorde jag i ordning denna go´frukosten. Rostade smörgåsar med tonfisk och ägg på, smoothie och äpplejuice. Sååå gott!!

Likes

Comments

Ibland så längtar jag så mycket efter min lilla kisse att jag bara måste åka hem till mamma för att gosa med honom en liten stund. Idag var en sådan dag. Orkar inte hur mycket jag älskar den här lilla krabaten. Det är garanterat det värsta med att inte bo hemma längre.

Likes

Comments

I lördags bjöd jag in mina fina tjejkompisar på bubbles and brunch. Vi åt massor med gott, amerikanska pannkakor med nutella, croissanter, frukt och massa annat och drack bubbel till det. Vi fortsatte dagen med att spela spel, bara sitta och prata och mysa. Sedan beställde vi hemkörning av pizza för att fortsätta kvällen som slutade med en fantastisk rolig utgång. Alltså jag älskar verkligen mina tjejer. Har alltid så himla roligt med dom!! Så roligt att jag helt glömde bort att ens ta en enda bild under hela dagen förutom på brunchen haha. Älskar sådana gånger då det känns viktigare att vara i nuet än att tänka på att fotografera allt och varenda sekund!

Likes

Comments

Åkte hem till bästis nu på kvällen för att äta skräpmat och ha myskväll tillsammans. Vi satt mest bara och pratade strunt och diskuterade gårdagen. Fint avslut på en toppen helg!!

Likes

Comments

Välkomnar denna lediga dag med vidöppna armar. Idag tänker jag inte göra speciellt mycket alls. Städa lite. Kanske åka ner till stan och växla tillbaka pengarna som blev över från London resan. Men annars mest bara ligga i sängen och titta på filmer och serier hela dagen. Det blir skönt. Det behöver jag. Däremot så håller de på att renovera en lägenhet i huset där jag bor, inte lika fridfullt... Hoppas de slutar snart. 

Likes

Comments