Header

Hej hur är de med er då?

med mig är allt bra dock lite ont i kroppen/ lederna men de går nog 🙂 hela den här veckan som har varit här jag varit på prakti på transmar/renhållningen , var på renhållningen denna vecka och åkte lastbil o tömde soptunnorna och började alltid kvart i 6 och slutade 14 på dagarna, kände mig helt slut igår när jag kom hem så somnade vid 8 tiden de va skönt 😅 just nu sitter jag hos Angelina o Stefan och bara tar de lungt, vi ska väl snart en sväng till stan och sen också ikväll bada bastu, de blir trevligt 🙂 de har inte hänt så mycket den här veckan utan bara prakt sen hem, sova, upp tidigt o sen prakti igen hehe så ^^

hörs sen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

sen jag skrev senast så har de här hänt..
Ariel kom hem efter 3 dygn och hon mår jätte bra. morsan ligger på sjukhus p.g.a spiral propp i ryggen men så småningom blir hon nog bättre men på måndag ska hon på rehabilitering​ iaf. Hur mår jag riktigt? om jag får säga de helt själv så vet jag int och jag har börjat att int bry mig för är så trött på allt och allt och vill bara int lägga nån onödig energi på mina känslorna.
och jag har blivit blond kanske har glömt o skriva de! :)
här kommer lite bilder från dagarna

Likes

Comments

ledsen, Vardag

Dagarna går som vanligt och jag är väldigt trött när jag kommer hem från skolan men de går nog bra, skrev senaste inlägget när jag hade sport lov och nu har jag varit i skolan i 2 veckor blir de nu idag måndag. Det har inte hänt så mkt sen dess utan nu bara idag så sprang våran Ariel i väg :( mitt iallt bara, mamma skulle ut på promenad med henne så hon hade lagt på kopplet och allt sen så skulle hon ta in en matta så mitt i allt när mamma tar upp ytter dörren då springer Ariel med full fart ut och mamma hinner int ens efter henne, vi vet inte vad som fick henne och göra så för hon har aldrig gjort så och vi har inte gjort henne illa :( men vi har varit ute o sökte henne o vi vet att hon är i vårat område, vill bara ha hem henne igen för så här skall de inte vara, våra lilla söta Ariel, trodde att hon hade bra och allt.

Men Måndag och ny skolvecka och helgen ska jag vara med Christian, vi ska iaf så långt nu vi har planerat så ska vi käka midda på fredagen sen vet vi int vad vi ska göra men de kommer bli kul o mysigt, längtar!


Likes

Comments

Vardag

just nu ligger jag i soffan och Ariel bredvid på golvet, mor min far på jobb och vi bara tar de lungt och sir på Dr Philip. För några timmar senare fick jag värsta ont i huvudet och vart helt seg totalt, jag är förkyld men är smått bättre sen förra veckan men jag skulle vilja ha febern så jag blir helt frisk. Tur som har jag sportlov den här veckan så måst vila mig ordentligt tills skolan börjar igen på måndag. vad gör ni ikväll då?

vid 10 tiden eller tidigare så ska vi ut på sisst kvälls promenad och sen gå till sängs 😊

Likes

Comments

För typ 1 månad sen typ.. så vart mamma med i en Facebook grupp som handlade om att adoptera en hund från Rumänien som behövde ett nytt hem som var en gatuhund från början, mamma vart direkt kär i en blandningars/ jack Russell, Hon skrev ett meddelande till sidan och fick direkt svar och sen efter några dagar kom dom till oss och pratade och allt och i fredas kom våran nya familjemedlem! För att vara från början en gatuhund är hon väldigt lugn av sig men är rädd för bilar/cyklister men ändå! först kändes de konstigt att vi hade en ny hund för jag har ju blivit van att vi inte har en hund längre, då pratar jag om snuffe som gick bort i fjol men de är kommer nog och fungera och är jätte stolt över våran Ariel, hon gör framsteg varje dag och från början kunde hon int gå i trappor ner eller upp och nu kan hon gå upp för trapporna, de gjorde hon idag när jag gick ut och gick på promenad med henne. Hon är ju en gatuhund från början så hon gör sina bestyr ute och typ 3ggr har hon kissat inne men nu har hon förstått att hon ska göra dom ute och hon har lärt sig så snabbt på så kort tid! är så stolt över henne! oja hon blir 1 år om några månader!


Likes

Comments

dikter, ledsen, youtube

hade en väldigt underbar pojkvän för typ 3 månader, han gjorde mitt i allt slut med mig men med ingen orsak... så skrev jag den här dikten.. om mina känslor..DU SA ATT DU HADE KÄNSLOR FÖR MIG... men..DU svek mig. Du fick mig att tappa förtroendet för dig. Jag som litade på dig,Allt jag sa till dig, alla hemligheter? du vände din rygg mot mig. och nu är jag ensam. Du visade ditt sanna dig, din falska sida. Sidan som är ditt verkliga dig, och den personen du var mot mig var bara en täckmantel för att lura mig. Du fick mig att inse att jag inte kan lita på några mer. Det tog en lång tid för mig att öppna min själ för dig, mina tankar och sår. Alla ord du sa till mig, är dom sanna? vad av det du har sagt till mig är sant? Om du verkligen brydde dig.. säg mig då varför?

ångrar mig forfarande att jag slapp dig in i mitt liv bara så där...tycker att de här klippet passar in..

Likes

Comments

tänkt uppdatera er mer om mig när de ändå var ett tag sen jag var här igen så!

vad heter du? – Madelen
Smeknamn? – Madde,maddiz,maddi eller något liknande
Födelsedag? – 18 april

Yrke? – inget just nu, men studerar till bilmekaniker

Längd? -165 typ

Hårfärg? – min riktiga hårfärg är ljus blond men just nu, grön/lila/blå
Ögonfärg? – grå blå
Piercing? – nej har bara hål i öronen men vill ha i tungan
Tatueringar? – nej
Höger/vänster hänt? – höger hänt
Bästavän? – jo 2st
Favoritfilm? – Oj.. Vet inte
Favoritserie? - vet int..hah
Favoritlåt? – har så många satt vet inte.
Favoritfärg? – silver, svart & vitt
Vart befinner du dig om 10 år? – är 26 år då så hoppas jag har heltid jobb o en underbar pojkvän som jag kan starta familj med
Stationär eller bärbar dator? – bärbar
Känsla just nu? – glad, & trött
Vad tänker u på just nu? – just nu ingeting.. eller vet int..
Vad kollar du på? – min dator
Vad har du på dig? – ett par nya jeans o en stor svart tröja
Hund eller Katt? -HUND
Coca Cola eller Pepsi? – coca cola!
Vad köpte du senast? – 2 par nya jeans, en vår jacka, å en ryggsäck
Språk? – svenska, engelska o lite Finska
Smsa eller ringa? – smsa, men ringer om de är något viktigt och nån jag måst få snabbt tag i!Likes

Comments

Vardag

Hej de var väldigt bra tag sen jag skrev!

Det senaste jag skrev var när jag låg ner på botten och mådde som värst. Nu har jag tagit upp mig där ifrån totalt eller int riktigt totalt utan iaf är nästan borta där ifrån men mår otroligt mycket bättre nu än då och allt bara rullar på. vad har hänt sist jag skrev?

1. blivit 2017

2. har blivit mer gladare

3. har färgat håret och just nu har de bleknat och färgerna är helt borta typ..

de ska iaf vara grönt/lila/blått!

4. vi har skaffat en hund (tar de i ett annat inlägg)Nu tänker jag börja om här på bloggen för jag älskar och blogga, först tänkt jag att jag skapar en ny blogg men tänkt de blir för svårt och har ju redan den här så fortsätter här!

hoppas ni har saknat mig!


Likes

Comments

Funderingar, ledsen


Tankarna snurrar 24/7, sova är de jag vill gör så tankarna slutar snurra. Rykten far runt om kring. Vem är den som är äkta och är min vän? Nu när rykten far om kring. Jag är rädd att detta ska hända igen. Nej jag är inte okej men jag blir snart. Jag kämpar.. bara om den här skiten kunde vara över.

Likes

Comments

insperation<3, Vardag

jag har mått upp och ner hela tiden, eller gör de alltid. Jag kan tyvärr inte än berätta va de har hänt men kan säga att polisen/socialen/tingsrätten.. är med inblandad.. jag har inte gjort något utan en annan har gjort mot mig. Iallafall har jag flyttat hemifrån igen.. nu tillbaka till lägenheten där allt hände.. och flashbacks kommer.. hela tiden.. alltså jag försöker koppla bort dom men mitt i allt får jag bara ångest och bara gråter men lugnar ner mig med att bara tänka på något annat och göra något annat, Som för en stund sen så fick jag ångest/panikångest så jag gick in på datorn och började kolla på inspiration till lägenheten på IKEA, tänkte försöka göra lägenheten mysig igen och ja de är ju ändå jul snart så varför int försöka göra den så mysig som möjligt då?? :) Jag tänket försöka varje dag skriva inlägg och så för de får mig på bättre humör och ja jag vill fortsätta blogga!
(bilder från we<3it)

Likes

Comments