View tracker

Funderingar, ledsen


Tankarna snurrar 24/7, sova är de jag vill gör så tankarna slutar snurra. Rykten far runt om kring. Vem är den som är äkta och är min vän? Nu när rykten far om kring. Jag är rädd att detta ska hända igen. Nej jag är inte okej men jag blir snart. Jag kämpar.. bara om den här skiten kunde vara över.

Likes

Comments

insperation<3, Vardag

jag har mått upp och ner hela tiden, eller gör de alltid. Jag kan tyvärr inte än berätta va de har hänt men kan säga att polisen/socialen/tingsrätten.. är med inblandad.. jag har inte gjort något utan en annan har gjort mot mig. Iallafall har jag flyttat hemifrån igen.. nu tillbaka till lägenheten där allt hände.. och flashbacks kommer.. hela tiden.. alltså jag försöker koppla bort dom men mitt i allt får jag bara ångest och bara gråter men lugnar ner mig med att bara tänka på något annat och göra något annat, Som för en stund sen så fick jag ångest/panikångest så jag gick in på datorn och började kolla på inspiration till lägenheten på IKEA, tänkte försöka göra lägenheten mysig igen och ja de är ju ändå jul snart så varför int försöka göra den så mysig som möjligt då?? :) Jag tänket försöka varje dag skriva inlägg och så för de får mig på bättre humör och ja jag vill fortsätta blogga!
(bilder från we<3it)

Likes

Comments

OJOJ!

hänt verkligen mycket nu, har mått upp och ner men ja så kan de vara ibland också. försöker blogg så mycket jag kan men ibland vet jag int vad jag ska skriva så de kommer in lägg bara ibland som idag. just nu är jag hos en kompis och chillar för att bara ta de lugnt och känna att jag mår bra. Jag känner mig är hos min kompis, hans familj att jag är en del i hans familj och alltid när jag kommer hit känner jag mig så välkommen och allt är såå bra! så kommer vara här idag men vet int hur länge de blir men ett tag iallafall!

ha de bra!


Likes

Comments

Hur kan de bli så här? hur fick jag ens känslor för han? varför? Japp jag har blivit olycklig kär och de är int OKEJ! nånstans.. kan knappt sova på nätterna eller något sånt.

Jag är på Typ G med en kille.. eller jag vet int riktigt om vi är på G eller tsm..iaf så är de något.. men jag känner mig olyckligt kär.. har ju varit kär förut men aldrig olyckligt kär.. så de här är något nytt..

hur ska jag kunna få bort de här? jag tycker väldigt mkt om han men känns som jag slösar min tid på han för han är alltid med nån annan tjej.. ( ja, dom är vänner.. va jag har förstått) , ibland säger han att han har int tid att träffas..känns som om att jag liksom tvingar han att träffa mig men så är de verkligen int, han brukar oftas fråga om vi ska träffas jag svarar bara visst men när? liksom att man vet när man ska träffas så man int göra något annat eller har bestämt då att träffa en annan liksom. Har blivit lite små dryg mot han men han måst väl fatta att de är något då..? Varför jag tycker att jag slösar min tid på han är för att varje gång vi träffas så gör vi typ inget.. eller jo vi sir på nån film eller nått men int mer än de, liksom vi kan int va på stan eller något sånt, han säger då att " jag ork int" ,  " jag är för trött". liksom börjar ge upp om de ska bli något mer mellan han och mig.. men va fan ska jag göra????

Likes

Comments

View tracker

insperation<3

​HÖSTEN+kyla=vintern kommer snart

Har egentligen har jag aldrig gillat hösten/vintern men egentligen har jag gjort de hela tiden men har inte tänkt på de på de här sättet som jag gör nu. Hösten är sååå sjukt mysig men såå sjukt kallt ute och för de mesta så blåser de bara.. men när man kan börja ta fram ljus och bara mysa till de. DE ÄR SÅ MYSIGT! 

önskar bara att jag hade någon att mysa med..


Likes

Comments

Halloj! var vaken ända till kl halv 3 och fastna framför en  serie " the ranch" och nu fastnade jag i " Th vampire diariers".. hehe fan va jag ska fastna i serier^^.  Men igår så kom vi ju till seglinge och de ända jag gjorde for till våran andra stuga sen for jag hem tbx,åt midda och sen såg jag bara på serie hehe. typ samma saker har jag gjort idag fast ha varit ute i 2h dock men hehe. De är as kallt ute för de blåser så blir nog inne restan av dagen! 


Lite bilder från igår

Likes

Comments

Hej de var ett tag sen jag skrev "igeeeeen".. hehe. De har hänt än massa i mitt liv, har mått upp och ner och gör de forfarande men mår bättre än vad jag tidigare har gjort. Jag sitter just nu på båten till Seglinge ( ni kommer få bilder sen, har kameran med mig). just nu försöker jag bara leva och må bra utan att bli ned tryckt som jag har blivit de senaste 2 månaderna..

Fick mitt iallt för mig att börja blogga igen och de tänker jag faktiskt börja göra också. saknar de sjukt mkt, men vet int om de är många som läser men haha, de är typ jag intet bryr mig om^^


men jag har förändrat min hår stil..

​Japp klippte av mitt långa hår :'D 

tänkte nu fan ska jag göra de, jag hade de så jobbigt i verkstan med mitt långa hår^^

men vi är framme snart i land så skriver senare. Ha de! 

Likes

Comments

Vardag

Hello my friends..om någon är kvar än här på min urdåliga blogg..?

sommarlovet är snart slut totalt.. int alls länge kvar, de har gått för snabbt och de har hänt för mycket saker också på detta F*ck sommarlov..

1. jag har gjort slut med Jonathan..

varför jag gjorde slut med han var för att jag kände att jag är inte kär i den personen som jag vart kär i, jag menar att han har förändrats sen han kom hem från sin praktik från sjön. har känslor för han än och älskar han än också men klarar inte av att vara tsm med en person som jag är int kär i.. svårt att förklara men ja.. ibland förstår jag mig int ens på mig själv men..

2. bor nu ensam i lägenheten som jag o Jonathan bodde i

känns skönt men ändå lite jobbigt på nätterna att sova men de här fixar nog jag.

3. snart börjar jag på fordons

är såååå sjukt himla nervös och jaaa!! de här sommarlovet har gått för snabbt baa!! har inte alls tänkt på att de är skola om typ en och en halv vecka!!

vad mer kan man säga? men iallafall mår jag bra och allt är väl på topp!


Likes

Comments