Vardag

Hello my friends..om någon är kvar än här på min urdåliga blogg..?

sommarlovet är snart slut totalt.. int alls länge kvar, de har gått för snabbt och de har hänt för mycket saker också på detta F*ck sommarlov..

1. jag har gjort slut med Jonathan..

varför jag gjorde slut med han var för att jag kände att jag är inte kär i den personen som jag vart kär i, jag menar att han har förändrats sen han kom hem från sin praktik från sjön. har känslor för han än och älskar han än också men klarar inte av att vara tsm med en person som jag är int kär i.. svårt att förklara men ja.. ibland förstår jag mig int ens på mig själv men..

2. bor nu ensam i lägenheten som jag o Jonathan bodde i

känns skönt men ändå lite jobbigt på nätterna att sova men de här fixar nog jag.

3. snart börjar jag på fordons

är såååå sjukt himla nervös och jaaa!! de här sommarlovet har gått för snabbt baa!! har inte alls tänkt på att de är skola om typ en och en halv vecka!!

vad mer kan man säga? men iallafall mår jag bra och allt är väl på topp!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hej! vad är det som händer riktigt just nu?

haha har bara tagit de lugnt och bara tagit dagen som den har kommit.

Just nu är jag i seglinge och jonathan är här också. vi har haft piss väder nu i ett par dagar men idag hade vi fått sol men de blåste ute bara inget regn men de varit inte varmt men hoppas de är i morgon varmt så att jag och Jonathan och chilla vid stranden och bada!

Nu hittills har det int alls hänt mycket på sommarlovet än men vi har massa tid på oss att göra saker.

Och snart är det midsommar och jag vet inte alls vad som händer direkt just då eller var jag kommer vara, jag är vann med att jag firar midsommar här i seglinge men den här gången så är mamma o pappa på jobb så då kommer jag iallafall vara med jonathans familj antar jag. hahah! vi får se hur de blir bara !


saknar som fan att blogga och så, ska försöka skärpa mig och allt med de här annars lägger jag av total men ska försöka nu när jag har sommarlov!

Likes

Comments

~fast det var ett dygn sen jag gick ut grundskolan kan jag int fatta de än.. kanske fattar de om ett par veckor men just nu är jag bara rädd för att tiden ska gå för snabbt och sommarlovet är slut och den nya skolan börjar igen..~


Ja denna dagen kom och den vart till verklighet, trodde aldrig att jag skulle komma där ifrån eller att mina betyg av dåliga och att jag inte skulle komma in på någon skola som jag skulle vara nöjd över.. men nej så är det int kom ut grundskolan men inte topp betyg men bra betyg för min del och kommit in på den skolan jag ville gå på men har funderat länge på att om jag ska svara ja eller nej, så igår när jag kom hem från avslutningen så skrev jag under och ja på pappret!


allt de jag känner just nu går int att alls beskriva.. men bara att allt känns såååååå underbart just nuuu!!!


det här sommar lovet kommer jag göra mycket och massor så jag kan tänka tbx på de sen och känna mig vidare lycklig

Likes

Comments

​Tyvärr så vart det inget att fara och kolla i butiker och sånt med Leila, De är väldigt konstigt varmt ute och de är int så skönt att gå runt då i butiken men vi tar de nån annan dag, Iaf gjorde inget för mig att vi int for för sen jag slutade har jag tvättat 2st tvättmaskiner och en håller på nu och tvättar. Känner mig så duktig och självständig med att bo utan föräldrar och kan göra allt själv men lite hjälp på de gör ju inget^^

Just nu håller middan på att fixat, jonathan håller på att fixa den och jag bara tar de lugnt ;) Likes

Comments

Vardag

halloj! har så sköna dagar i skolan just nu, de är ju bara typ två veckor kvar och 3 dagar. De är så skönt! just nu har jag musik och vi ser på film och läraren skriver våra vitsord.  är så jävla sugen på kaffe att de är inte sant! haha.

idag efter skolan kommer morsan hem till mig och då ska hon hjälpa mig med tvätt maskinen sen när vi är klara med de så ska jag och leila fara och kolla runt i butiker :) behöver klänning till avslutningen och de är en bak för 9:orna den 3 så måste jag något fint dit också ;)

ni får ha de så bra så länge! :)

Likes

Comments

Sen du somnade in har jag bara tänkt på dig. De är tomt där hemma, inget ljud av små tassar som går på golvet eller en hund som skäller för att man kommer hem. saknaden är stor snuffe ska du veta! Du är den första hunden för mig och den bästa vännen jag har haft och fortfarande har men inte här på jorden men i mitt hjärta. Men du har de bra där du är ❤ Vet alltid att du är här hos mig❤ jag älskar dig snuffe! 22.4.05-27.3.16

Likes

Comments

~och den bara fortsätter!~


Heej det var ett tag sen jag skrev och jag vet! ^^ de är just de att jag vet inte vad jag ska skriva på bloggen eller så. liksom vill int bara ha de vanliga om vad man gör och sånt typ men ja, tänker alla fall försöka skriva ett inlägg par dag så de börjar någonstans iallafall!.

Hur är det med er då?

Med mig är det helt ok bara att min värk i lederna har gått över styr, Helt seriöst!!

för två veckor sen så tog jag och min mamma kontakt med en läkare och jag tog 7st blodprover och sånt men läkaren skulle ringa om de vara något som var jätte viktigt och ja de har han inte gjort. Tog piller för inflammation i lederna också i två veckor men de hjälpte nog, svullnade for bort men inte värken. men vad mamma tror att de jag har är nån reuma/berruelia (stav??). På torsdag kommer läkaren ringa och då kommer jag fråga om han kan skicka en remis till en läkare som är just inne på såna härna grejer med lederna så jag kan leva typ utan ont ständigt i lederna och göra något som jag gjorde förut!SNART ÄR SKOLAN SLUT OCH JAG GÅR UT 9:AN!!!!

så jävla skönt asså! är as skoltrött och pallar int mera med sånt och just nu skulle jag villa skita i skolan och bara typ göra vad f*n som helst liksom!!!


men just nu är problemet att jag behöver klänning till skolavslutning men som jag sen kommer fortsätta att använda sen också ;) de är lite svårt för mig^^


hoppas ni har haft en bra helg!! :D

Likes

Comments

Halloj! det var ett tag sen jag skrev och NEJ! jag har inte slutat blogga utan de vart bara ett mitt i allt en paus och finns faktiskt en förklaring.

De har hänt väldigt mycket sen jag senaste uppdaterade bloggen, Min hund har dött men det tar hårt på mig än, brorsan har flyttat till en ny lägenheter, jag har flytt 16, en jag känner har fått cancer (säger inget namn) och jag har FLYTTAT HEM ifrån! och har ändrat min frisyr! ;)

Ja det är väldigt mycket som har hänt, några dåliga saker men ändå bra saker.

Vi kan ju börja med att jag har flyttat hem ifrån och har blivit totalt självständig och de känns skönt att flytta hem ifrån men liksom usch vad man ser sitt hem på ett annorlunda sätt, jag menar men ser hur stökigt de här liksom. De gjorde man ju inte förut heller när man bode hemma! ^^

FUCK CANCER! säger jag bara!
de känns totalt jobbigt att en i min närhet har fått cancer och allt snurrar bara i huvud om de där cancern men idag fick vi reda på att den kommer leva lite längre men inte sitt hela liv men ändå och jag vart lättad av de! usch jaaa, har varit hela dagen deppig och villa bara sluta för veta hur de gick och allt men ja nu är det ännu en sten ur halsen borta! :)

Jag vet inte mera va jag ska skriva.. för det är det här som har hänt och de har varit väldigt jobbigt men de börjar bli ljusare i min tunnel!

Tänker börja göra vlogar om mina dagar tänkte jag :)

Likes

Comments

jaa! morsan gav mig tröjan igår och jag vart kär iden😍 vet inte vart de kommer ifrån för ja.. den är väldigt gammal så men åh OMG vad jag älskar den!

och så klar har jag på den och så här sir jag ut ida😍

Likes

Comments