Header

ledsen, Vardag

Dagarna går som vanligt och jag är väldigt trött när jag kommer hem från skolan men de går nog bra, skrev senaste inlägget när jag hade sport lov och nu har jag varit i skolan i 2 veckor blir de nu idag måndag. Det har inte hänt så mkt sen dess utan nu bara idag så sprang våran Ariel i väg :( mitt iallt bara, mamma skulle ut på promenad med henne så hon hade lagt på kopplet och allt sen så skulle hon ta in en matta så mitt i allt när mamma tar upp ytter dörren då springer Ariel med full fart ut och mamma hinner int ens efter henne, vi vet inte vad som fick henne och göra så för hon har aldrig gjort så och vi har inte gjort henne illa :( men vi har varit ute o sökte henne o vi vet att hon är i vårat område, vill bara ha hem henne igen för så här skall de inte vara, våra lilla söta Ariel, trodde att hon hade bra och allt.

Men Måndag och ny skolvecka och helgen ska jag vara med Christian, vi ska iaf så långt nu vi har planerat så ska vi käka midda på fredagen sen vet vi int vad vi ska göra men de kommer bli kul o mysigt, längtar!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

just nu ligger jag i soffan och Ariel bredvid på golvet, mor min far på jobb och vi bara tar de lungt och sir på Dr Philip. För några timmar senare fick jag värsta ont i huvudet och vart helt seg totalt, jag är förkyld men är smått bättre sen förra veckan men jag skulle vilja ha febern så jag blir helt frisk. Tur som har jag sportlov den här veckan så måst vila mig ordentligt tills skolan börjar igen på måndag. vad gör ni ikväll då?

vid 10 tiden eller tidigare så ska vi ut på sisst kvälls promenad och sen gå till sängs 😊

Likes

Comments

För typ 1 månad sen typ.. så vart mamma med i en Facebook grupp som handlade om att adoptera en hund från Rumänien som behövde ett nytt hem som var en gatuhund från början, mamma vart direkt kär i en blandningars/ jack Russell, Hon skrev ett meddelande till sidan och fick direkt svar och sen efter några dagar kom dom till oss och pratade och allt och i fredas kom våran nya familjemedlem! För att vara från början en gatuhund är hon väldigt lugn av sig men är rädd för bilar/cyklister men ändå! först kändes de konstigt att vi hade en ny hund för jag har ju blivit van att vi inte har en hund längre, då pratar jag om snuffe som gick bort i fjol men de är kommer nog och fungera och är jätte stolt över våran Ariel, hon gör framsteg varje dag och från början kunde hon int gå i trappor ner eller upp och nu kan hon gå upp för trapporna, de gjorde hon idag när jag gick ut och gick på promenad med henne. Hon är ju en gatuhund från början så hon gör sina bestyr ute och typ 3ggr har hon kissat inne men nu har hon förstått att hon ska göra dom ute och hon har lärt sig så snabbt på så kort tid! är så stolt över henne! oja hon blir 1 år om några månader!


Likes

Comments

dikter, ledsen, youtube

hade en väldigt underbar pojkvän för typ 3 månader, han gjorde mitt i allt slut med mig men med ingen orsak... så skrev jag den här dikten.. om mina känslor..DU SA ATT DU HADE KÄNSLOR FÖR MIG... men..DU svek mig. Du fick mig att tappa förtroendet för dig. Jag som litade på dig,Allt jag sa till dig, alla hemligheter? du vände din rygg mot mig. och nu är jag ensam. Du visade ditt sanna dig, din falska sida. Sidan som är ditt verkliga dig, och den personen du var mot mig var bara en täckmantel för att lura mig. Du fick mig att inse att jag inte kan lita på några mer. Det tog en lång tid för mig att öppna min själ för dig, mina tankar och sår. Alla ord du sa till mig, är dom sanna? vad av det du har sagt till mig är sant? Om du verkligen brydde dig.. säg mig då varför?

ångrar mig forfarande att jag slapp dig in i mitt liv bara så där...tycker att de här klippet passar in..

Likes

Comments

tänkt uppdatera er mer om mig när de ändå var ett tag sen jag var här igen så!

vad heter du? – Madelen
Smeknamn? – Madde,maddiz,maddi eller något liknande
Födelsedag? – 18 april

Yrke? – inget just nu, men studerar till bilmekaniker

Längd? -165 typ

Hårfärg? – min riktiga hårfärg är ljus blond men just nu, grön/lila/blå
Ögonfärg? – grå blå
Piercing? – nej har bara hål i öronen men vill ha i tungan
Tatueringar? – nej
Höger/vänster hänt? – höger hänt
Bästavän? – jo 2st
Favoritfilm? – Oj.. Vet inte
Favoritserie? - vet int..hah
Favoritlåt? – har så många satt vet inte.
Favoritfärg? – silver, svart & vitt
Vart befinner du dig om 10 år? – är 26 år då så hoppas jag har heltid jobb o en underbar pojkvän som jag kan starta familj med
Stationär eller bärbar dator? – bärbar
Känsla just nu? – glad, & trött
Vad tänker u på just nu? – just nu ingeting.. eller vet int..
Vad kollar du på? – min dator
Vad har du på dig? – ett par nya jeans o en stor svart tröja
Hund eller Katt? -HUND
Coca Cola eller Pepsi? – coca cola!
Vad köpte du senast? – 2 par nya jeans, en vår jacka, å en ryggsäck
Språk? – svenska, engelska o lite Finska
Smsa eller ringa? – smsa, men ringer om de är något viktigt och nån jag måst få snabbt tag i!Likes

Comments

Vardag

Hej de var väldigt bra tag sen jag skrev!

Det senaste jag skrev var när jag låg ner på botten och mådde som värst. Nu har jag tagit upp mig där ifrån totalt eller int riktigt totalt utan iaf är nästan borta där ifrån men mår otroligt mycket bättre nu än då och allt bara rullar på. vad har hänt sist jag skrev?

1. blivit 2017

2. har blivit mer gladare

3. har färgat håret och just nu har de bleknat och färgerna är helt borta typ..

de ska iaf vara grönt/lila/blått!

4. vi har skaffat en hund (tar de i ett annat inlägg)Nu tänker jag börja om här på bloggen för jag älskar och blogga, först tänkt jag att jag skapar en ny blogg men tänkt de blir för svårt och har ju redan den här så fortsätter här!

hoppas ni har saknat mig!


Likes

Comments

Funderingar, ledsen


Tankarna snurrar 24/7, sova är de jag vill gör så tankarna slutar snurra. Rykten far runt om kring. Vem är den som är äkta och är min vän? Nu när rykten far om kring. Jag är rädd att detta ska hända igen. Nej jag är inte okej men jag blir snart. Jag kämpar.. bara om den här skiten kunde vara över.

Likes

Comments

insperation<3, Vardag

jag har mått upp och ner hela tiden, eller gör de alltid. Jag kan tyvärr inte än berätta va de har hänt men kan säga att polisen/socialen/tingsrätten.. är med inblandad.. jag har inte gjort något utan en annan har gjort mot mig. Iallafall har jag flyttat hemifrån igen.. nu tillbaka till lägenheten där allt hände.. och flashbacks kommer.. hela tiden.. alltså jag försöker koppla bort dom men mitt i allt får jag bara ångest och bara gråter men lugnar ner mig med att bara tänka på något annat och göra något annat, Som för en stund sen så fick jag ångest/panikångest så jag gick in på datorn och började kolla på inspiration till lägenheten på IKEA, tänkte försöka göra lägenheten mysig igen och ja de är ju ändå jul snart så varför int försöka göra den så mysig som möjligt då?? :) Jag tänket försöka varje dag skriva inlägg och så för de får mig på bättre humör och ja jag vill fortsätta blogga!
(bilder från we<3it)

Likes

Comments

OJOJ!

hänt verkligen mycket nu, har mått upp och ner men ja så kan de vara ibland också. försöker blogg så mycket jag kan men ibland vet jag int vad jag ska skriva så de kommer in lägg bara ibland som idag. just nu är jag hos en kompis och chillar för att bara ta de lugnt och känna att jag mår bra. Jag känner mig är hos min kompis, hans familj att jag är en del i hans familj och alltid när jag kommer hit känner jag mig så välkommen och allt är såå bra! så kommer vara här idag men vet int hur länge de blir men ett tag iallafall!

ha de bra!


Likes

Comments

Hur kan de bli så här? hur fick jag ens känslor för han? varför? Japp jag har blivit olycklig kär och de är int OKEJ! nånstans.. kan knappt sova på nätterna eller något sånt.

Jag är på Typ G med en kille.. eller jag vet int riktigt om vi är på G eller tsm..iaf så är de något.. men jag känner mig olyckligt kär.. har ju varit kär förut men aldrig olyckligt kär.. så de här är något nytt..

hur ska jag kunna få bort de här? jag tycker väldigt mkt om han men känns som jag slösar min tid på han för han är alltid med nån annan tjej.. ( ja, dom är vänner.. va jag har förstått) , ibland säger han att han har int tid att träffas..känns som om att jag liksom tvingar han att träffa mig men så är de verkligen int, han brukar oftas fråga om vi ska träffas jag svarar bara visst men när? liksom att man vet när man ska träffas så man int göra något annat eller har bestämt då att träffa en annan liksom. Har blivit lite små dryg mot han men han måst väl fatta att de är något då..? Varför jag tycker att jag slösar min tid på han är för att varje gång vi träffas så gör vi typ inget.. eller jo vi sir på nån film eller nått men int mer än de, liksom vi kan int va på stan eller något sånt, han säger då att " jag ork int" ,  " jag är för trött". liksom börjar ge upp om de ska bli något mer mellan han och mig.. men va fan ska jag göra????

Likes

Comments