Header

Efter att ha bara sovit 3 timmar.. Så gick jag ändå iväg och arbetade mina 9 timmar.. Och det var ett hårt arbetspass.. Om man inte har sovit så bra.. Jag är så trött så att ögonen går i kors.. Så nu tar jag banne mig en välförtjänt helg med lite gott samvete :)

Likes

Comments

Detta inlägg saknar bild

Arbetsförmedlingen ringde mig förut idag och sa att dom har ett jobb till mig (lokalvård) och jag skiter faen i vart jag hamnar nu.. Jag behöver bara komma ut och känna att jag gör någon nytta i denna värld.. För som det ser ut nu så är det inget liv jag lever.. Typ.. Det blir ett 8 timmars pass och jag kommer att få lön iaf :) Sen får jag väl se.. Vad som händer.. Allt beror på mig nu.. Hur jag sköter mig och så.. Sen har jag så bra handläggare på arbetsförmedlingen och en väldigt bra kontaktperson :)

​Man kan vara duktig ändå.. Utan utbildning

Likes

Comments

Bild "lånad" ifrån google

jag vet inte vad det har varit med mig riktigt nu.. Dom senaste dagarna.. Jag bara tänker och tänker.. På allt.. På livet.. Jag hatar att tänka.. Att tänka för mycket.. Och det har verkligen blivit för mycket.. Med allt.. Tänkande alltså.. Det bara snurrar och snurrar.. Folk säger till mig att jag borde träffa någon psykolog och prata lite.. Men så kul ska vi inte ha.. För läkarnas svar på det mesta är mediciner.. Och jag vill inte vara beroende av mediciner.. 

​Jag ska iaf träffa min gamla kontaktperson till veckan.. Har fått en tid bokad.. Och det ska bli gött att få träffa henne och prata lite.. Hon har känt mig så länge.. Hon vet hur jag funkar.. Hon har sett min utveckling ifrån en vild tonåring.. Till en tillbakadragen vuxen..

Likes

Comments

Jag har nu insett att ifall jag fortsätter att titta bakåt i tiden så lär jag aldrig komma någonstans här i livet.. Jag är tyvärr sån.. Som tittar bakåt i tiden väldigt mycket.. Det förklarar nog en del.. Till varför jag ALDRIG tar mig framåt.. Från och med nu ska jag endast se framåt i tiden.. Inte bara för min skull.. Utan för mina nära och käras skull okså.. Jag är så trött på att må dåligt nu.. Om man orkar må dåligt.. Så orkar man nog må lite bra.. Att folk har valt att lämna mig är inget jag kan göra någonting åt.. Att jag har misslyckats så många gånger har bara lärt mig hur jag inte ska göra i fortsättningen..

​Valet är ganska enkelt.. Egentligen

Likes

Comments