Header

Jag piercade min andra näsvinge själv i förrgår.. Dumt kanske.. Jag vet.. Men jag ville prova :P Det ser inte så hemskt ut som jag först trodde :) Jag välkomnar piercing nr 10 iaf :P Jag längtar tills jag kan töja ut den lite med en ring :)

Likes

Comments

Jag kände att jag ville göra någon slags förändring :) Det händer så mycket förändringar i mitt liv just nu.. Nya intressen.. Ny musik (avslappnings musik) och mandala målningar (motverkar stress)

Likes

Comments

Jag har börjat att få annat intresse nu :) :P

Likes

Comments

Jag visste inte riktigt vart jag skulle hänga doftpåsen :P Så jag hängde den i lampan :P

Likes

Comments

Jag har kommit in i någon punkt i livet nu.. Då jag strävar efter vad som är rätt och fel.. Varje dag är jag rädd.. Rädd för allt.. Det händer förändringar.. Hela tiden.. Och när jag kollar bakåt i tiden.. Så ser jag bara massa fel.. Det blev fel ifrån början.. Men jag kan faktiskt stå till svars för vissa gamla handlingar idag.. Det är inte försent att ändra på det.. Jag känner mig jätte hemsk.. Jag känner någon slags stor skuld till människor.. Men jag har okså fått hjälp.. För mitt mående.. Och det känns bra

Likes

Comments

Jag har ju inte mått så speciellt bra nu.. i 1 år.. och allt hinner ikapp mig nu.. Mycket hemska minnen ifrån barndomen.. och det känns som att jag inte tar mig någonstans.. i livet. heller.. jag går runt i samma gamla spår.. samtidigt som jag är fylld med rädlsor.. för det nya som ska komma.. men måendet går alltid först.. och jag har börjat att inse det nu.. och jag har fått en del mediciner och samtal.. som förhoppningsvis ska hjälpa mig och mitt mående en bit på vägen iaf :) jag är typ rädd för allt. nu. alla intryck..av allt.. jag fattar inte? -.- men klumpen inombords känns inte lika jobbig nu längre.. och det är mycket annat som okså håller på att hända.. jag har jobb på gång.. och jag har börjat med att knyta tillbaka bandet mellan mig och min dotter :)

Likes

Comments