Äntligen är efterlängtade fredagen här!

Känner att de har varit en bra vecka, har hunnit med mycket.. Har även kommit igån med "promenaden" , kommer säker bli less efter en vecka. Men just nu känner jag att de bara är skönt å komma ut å rensa tankarna, hoppas väl att man inte blir less.. hehe
Å har börjat längta väldigt mycket till julen, julsånger å allt de där...

Men idag har jag bara varit i skolan , for även på thai till lunch, såå gott.. Hoppas väll på att de blir nå us eller nå ti kvällen, iaf nått så att man inte ba har tråkigt nu när de är fredag.
Men nu ska jag ut å ta en promenad å sen kanske städa nått här hemma 😊

TREVLIG HELG 👋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej å väldigt länge sen jag var här å skrev, men har inte direkt haft lust å ork.. Å har inte direkt haft något speciellt å skriva om..

Sitter nu på svenskan, gör inget typ så passar på å skriva ett inlägg..

Men igår for jag direkt efter skolan ti Maria å dom, eftersom jag skulle gö nå upgifter som jag hadde försening på, så Maria har hjälpt mig med alla upgifter typ, å mycket tack till henne 😚 
På kvällen efter vi var klara så for vi jag å Maria å promenera med Lina å Elin, väldigt skön promenad,  var verkligen värt de efter en "lång" dag. Kände mig typ stolt igår över att jag har hunnit med så mycket..

Var faktiskt i jeppis i helgen , var en väldigt behövd resa, var ingen stress älle nå , fick vila å ha de bra helt enkelt 😊

Likes

Comments

God Morgon!
Sitter i bilen nu på väg ti Gällivare sjukhus, vet inte ännu vad de ska göra men njurvärderna var för höga nu så.. Börjar faktiskt bli trött på att ha illamående, feber å ont 😴 Men hoppas att de kan gö nånting där i Gällivare 😊
Men nu ska jag iaf försöka vara glad fast de inte går just nu 😄

Allt jag fick med mig från Luleå,  blev väldigt nöjd!

Likes

Comments

God morgon!

Sitter just nu i bilen å är påväg mot Luleå..
Åkte dit me mamma å systrarna, så de blir ju lite roligt.
Känner mig även lite piggare nu , kanske inte så smart å fa ti Luleå men kände att jag orkar inte ba ligga hemma å vila hela tiden, De blir så otroligt långtråkigt.

känner att de bara blir så hära tråkiga inlägg hela tiden...

Likes

Comments

Ännu en trött dag, och tråkigt att man alltid får bad news,  läkarn ringde idag igen å sa att bakterierna i njurarna växer så jag måste va väldigt uppmärksam hur jag mår, och om inte feber går ner snart om 2-3 dagar så måste jag in ti sjukan. Men hoppas att penicillinen börjar hjälpa.

Men nu ska jag sova en stund så vi hörs 👋

Likes

Comments

Hejsan!

Vaknade som vanligt vid 7 å stack ti skolan, jobbigt att man ska kämpa i skolan nu när man har feber , men läkarn ringde idag å sa att jag har njurinfektion å väldigt hög sänkan så fick åka direkt ti apoteket å hämta ut penicillin. Å så sa han att jag måste bara vila å dricka mycket , å sen om 3 veckor ska jag å lämna nå urinprov igen å se hur de är då... Så nu är de bara å va hemma från skolan tills man är någorlunda "frisk".

Men nu är jag väldigt slut så ska sova nu så ha de bra! 😊

Likes

Comments

De litet tag sen, men har inte orkat skriva å de så. Igår var jag, Maria, Hanna, Lina å Sanna ti Jupukka, knallade upp ditt å ba hadde de "mysigt". Vi fick iaf ett fint väder med oss.
Idag har jag bara varit hemma å slöat, de är väl oftast så på söndagar.

Ett väldigt kort inlägg..

Likes

Comments

Gokväll!
Vaknade halv 7 på morgonen av mig själv, så konstigt alltid när man inte behöver ens vakna tidigt, ja då kan man inte sova 😴
Blev ändå ingen ledig dag för mig idag , fick ta äran å va barnvakt när mamma å pappa drog till Haparanda.
Gjorde även pizza till lunch , riktigt gott. Men nu är jag otroligt trött å klockan är ba kvart över 6 , får väl hålla mig vaken iaf tills mamma å pappa kmr. Å efter de blir de säkert us elle nå , äh fåse om jag orkar ta mig ut.. Fick feber igår i skolan så for hem efter halva dan, har även feber ännu, å känner att jag har så här lite stickning i hjärtat , men säkert ba nå stress älle nå vet inte.
Ska väl börja göra kvällsfika åt barnen nu så Hejdå 😄

Likes

Comments

Usch vad jag är trött nu , inte så konstigt när jag vaknade vi 3..
Kom redan iväg vi 4 ti skogen, å satt typ på pass ti klockan 11 å sen grilla å de i kåtan,  å sen kom vi hem vid halv 1.

Men nu ska iaf jag sova å se när jag vaknar.

Likes

Comments

Slutade skolan 13:25 idag, riktigt skönt å sluta tidigt.
Jag, Maria å Ellen blev även intervjuad innan vi sku åka hem, hehe, så de kommer ut på svt 😄
kom hem kanske strax före två , å började slipa skåpluckorna, å tog även ner några.
Gjorde just klar en svenska upgift som ska redovisas på fredag , å skönt å va klar i förtid..
kommer troligtvis vara borta från skolan imon, tänkte att jag sku fa å jaga..
Men vi slutar ändå så tidigt så gör inte så mycket fast jag ä borta 😉

Men vi får höras!

Funderar även om jag sku klippa lite kortare, men vet inte än har lite beslutsångest?

Likes

Comments