Sitter i bilen nu påväg hem från jeppis, varit på bosund möte, faktiskt riktigt rolig helg ändå, träffat fina vänner därifrån å ba haft Good Times liksom.

Var å fiska på torsdagkväll tror jag de var, Blev ba en lillis abbore, men kul när de är nå iaf.

Fredag ba hängde hela dagen å gjorde nån uppgift, å sen på kvällen för jag till mötet å hängde, sviinkul vare. På natten nångång å käka mäccen å sen glida på pp å snacka åsådär..

Lördag var jag på möte hela dagen, sångafton å sen us, for å käka subway på natten nångång, riktigt gott 👌

Söndag möte igen typ nästan hela dagen å chilla med vänner å käka, najs vare 😃 var tvungen å gl en uppgift på kvällen, var väl tvungen å lämna in den då man får meddelande från lärare..

Idag har jag å gjort en uppgift, for sen till Pias med Evelina å hämta nå å käka, for tibax dit igen å snacka med folk å sen ba vänta tills hemfärd 😄

Men vi hörs! 😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårkvällen spenderades först i pentas å fiskade , var kul men kom för mycket mygg 😏 efter de for jag å Evelina å grilla fiskarna som hon plockade upp, de var såå gott asså.

Men iaf så far jag till jeppis idag, är där till Måndag men ska väl bli kul hoppas jag!

Är nu i skolan, alla lektioner är inställda men måste väl gö ett omprov i svenska så var tvungen å fa ti skolan idaa.

Likes

Comments


Nu är helgen över igen å vi är ledig imon, vilket är såå najs..

Kom just hem från jeppis , åkte dit på fredag vid 12 ungefär, när vi kom for nästan direkt å käka friend's brg å sen å gled bil nå timmar. Vid 2 for å elda i nå kojja ute i bochen å de var typ sviin najs 👌

Lördag for vi ungefär 8 ti nå villa med båt , eldade, chillade å hade väl de fett fint å sådär 😋 Var där till 12 å sen till stan å käka mäcken å sen ba glida bil tills vi for å sov.

Idag har vi väl chillat mest hela dagen , suttit i bil flera timmar å sådär 😏

Men ha en bra 1:a Maj!

Likes

Comments

Denna vecka:

Måndag: Var i kuttis å kom hem därifrån , det var riktigt najs där.

Tisdag: Tillbaka i skolan efter påsklovet, började med att vi hadde ett medicin prov, hoppas det gick bra även fast det inte var så mycket träna till de..

Onsdag: Var i skolan, slutade vid halv 2. Åkte vid 4 ungefär till Kiruna , var å käka på thaii sen nästan direkt på sångafton, å efter de å gled bil en stund å sen på kaffe till nån, vet int vem det var. Skrattade bara mest den kvällen var helt för övertrött å fortsatte skratta med Evelina när vi kom till lägenheten, kan väl tänka mig att dom andra var helt för less 😅

Torsdag: Började dagen med hotellfukost, sen hem från Kiruna till skolan, var i skolan till 1 ungefär sen hem å käka , å efter det for jag å sov vid 5 på kvällen.

Fredag: For till Luleå med M å P å några av syskonen å shoppa , blev en hel del kläder å sådär men är iaf nöjd. Sitter i bilen nu å är påväg hem , fårse vad som händer till kvällen , blir säkert nått iaf 😋

Likes

Comments

Asså känner just nu att mitt liv går på tåg lixom. Har varit sviin bra helg å jag har jätte bra vänner. Vet inte varför jag skriver ens men jag är väl så glad typ 😅

Igår kväll var vi ute igen å gjorde kul, kom hem vid 4 on the night. Asså har inte ätit ute någon ännu nu den hära tiden i jeppis man ba come come money.. Nämen första gången typ man inte käkar ute 🤔

Men nu äre sunday å jag sitter bilen påväg hem, vi åkte ungefär vid halv 11, å de känns bra. Ska in till Ikea när vi kommer till Haparanda så de blir ju fint lizoomm.

Å Maria är jätte rolig å jätte bra, hon är så bra så 😙

HA DE BRA ALLIHOP! 😄

Likes

Comments

Tjeenaa, är faktiskt i jeppis nu, kände för att jag ville väl fa typ. Nä men det var faktiskt väldigt kul, kom hit torsdag kväll, resan tog väl hyfsat fort ändå än var de brukar vara typ.

Igår spenderades hos Hanna nästan hela dagen, hann vara till prisma en sväng, å sen ganska sent på kvällen så får vi ut med några "män", de var väl super kul, vi hade kul.

Men i alla fall så har vi haft sportlov nu å har ännu iaf. Jag har inte varit i skolan på 5 veckor å jag mår bra. Och for ångest att jag måste tillbaka till skolan nu på måndag å de känns mer än shiit, vet inte varför jag inte vill tillbaka till skolan, det är väl för att jag ej trivs. Har bra vänner men skolan gör mig slut och irriterad.

Annars nu den hära sportlovs veckan så har jag väl varit å mata renarna varje morgon å sen till slalombacken å leva livet där till mot kvällen.

Men nu är jag väl trött eftersom jag inte kan sova nå länge så ja vet inte.

Ha det bra fina! 🌸

Likes

Comments

Det är fredag idag och jag är ledig , åker hem till byyn idag efter att Lina slutat , ååhh va skönt 😄

Ska vara barnvakt i helg , M å P åkte till jeppis idag på bröllop så tagga å sköta.

Vaknade vid 9 med legade till 11 ungefär, käkade och gjorde i ordning här i lägenheten å ska väl om en stund försöka ta mig till Ica å handla något.

Har väl inget annat å nämna så vi hörs 👋

Likes

Comments