Denna vecka:

Måndag: Var i kuttis å kom hem därifrån , det var riktigt najs där.

Tisdag: Tillbaka i skolan efter påsklovet, började med att vi hadde ett medicin prov, hoppas det gick bra även fast det inte var så mycket träna till de..

Onsdag: Var i skolan, slutade vid halv 2. Åkte vid 4 ungefär till Kiruna , var å käka på thaii sen nästan direkt på sångafton, å efter de å gled bil en stund å sen på kaffe till nån, vet int vem det var. Skrattade bara mest den kvällen var helt för övertrött å fortsatte skratta med Evelina när vi kom till lägenheten, kan väl tänka mig att dom andra var helt för less 😅

Torsdag: Började dagen med hotellfukost, sen hem från Kiruna till skolan, var i skolan till 1 ungefär sen hem å käka , å efter det for jag å sov vid 5 på kvällen.

Fredag: For till Luleå med M å P å några av syskonen å shoppa , blev en hel del kläder å sådär men är iaf nöjd. Sitter i bilen nu å är påväg hem , fårse vad som händer till kvällen , blir säkert nått iaf 😋

Likes

Comments

Asså känner just nu att mitt liv går på tåg lixom. Har varit sviin bra helg å jag har jätte bra vänner. Vet inte varför jag skriver ens men jag är väl så glad typ 😅

Igår kväll var vi ute igen å gjorde kul, kom hem vid 4 on the night. Asså har inte ätit ute någon ännu nu den hära tiden i jeppis man ba come come money.. Nämen första gången typ man inte käkar ute 🤔

Men nu äre sunday å jag sitter bilen påväg hem, vi åkte ungefär vid halv 11, å de känns bra. Ska in till Ikea när vi kommer till Haparanda så de blir ju fint lizoomm.

Å Maria är jätte rolig å jätte bra, hon är så bra så 😙

HA DE BRA ALLIHOP! 😄

Likes

Comments

Tjeenaa, är faktiskt i jeppis nu, kände för att jag ville väl fa typ. Nä men det var faktiskt väldigt kul, kom hit torsdag kväll, resan tog väl hyfsat fort ändå än var de brukar vara typ.

Igår spenderades hos Hanna nästan hela dagen, hann vara till prisma en sväng, å sen ganska sent på kvällen så får vi ut med några "män", de var väl super kul, vi hade kul.

Men i alla fall så har vi haft sportlov nu å har ännu iaf. Jag har inte varit i skolan på 5 veckor å jag mår bra. Och for ångest att jag måste tillbaka till skolan nu på måndag å de känns mer än shiit, vet inte varför jag inte vill tillbaka till skolan, det är väl för att jag ej trivs. Har bra vänner men skolan gör mig slut och irriterad.

Annars nu den hära sportlovs veckan så har jag väl varit å mata renarna varje morgon å sen till slalombacken å leva livet där till mot kvällen.

Men nu är jag väl trött eftersom jag inte kan sova nå länge så ja vet inte.

Ha det bra fina! 🌸

Likes

Comments

Det är fredag idag och jag är ledig , åker hem till byyn idag efter att Lina slutat , ååhh va skönt 😄

Ska vara barnvakt i helg , M å P åkte till jeppis idag på bröllop så tagga å sköta.

Vaknade vid 9 med legade till 11 ungefär, käkade och gjorde i ordning här i lägenheten å ska väl om en stund försöka ta mig till Ica å handla något.

Har väl inget annat å nämna så vi hörs 👋

Likes

Comments

Ett tag sen jag skrev nånting här, har verkligen i te haft nå lust att skriva.

Dagarna just nu består av att jag är på praktik här i Kiruna. Var hem förra helgen så de var ju skönt, hade inte varit hemma på nästan 2 veckor så.

jag trivs väldigt bra på min praktikplats, har en bra handledare och alla är så trevliga så, behöver inte känna mig osäker å sådär ni vet 😄

Vill även inte gå skola i Pajala nå mer, är så less på pajala, vill gå skola nå annanstans hellre. Men får se hur det blir med det.

Annars i mitt liv så mår jag väl hyfsat bra , håller på med lite olika saker , såndär vanliga grejjer som man gör 😄

ha ett bra liv alla! 🤗

Likes

Comments

Helgen började med att jag å Maria for till kiruna med Jessica, kom fram ungefär vid 5 nångång, å for nästan direkt å käka på thaii, å sen vare sångis så stack dit då, å sen promenerade vi till Hannas lägenhet å hade väl kul där , å sen till us till nån, vet inte vem men.. På lördag vare bön å sångis å us sen då på kvällen vilket å var kul..
Kom hem igår ungefär vid halv 1 på natten så man är väl väldigt trött nu..

Sitter just nu på sunderby sjukhus å väntar till man kommer in, ska väl efter det å hämta ett par jeans från gina å sen mest troligt hem 😊

Likes

Comments

Sitter i bilen å är påväg hem , kört just förbi Haparanda, så inte så långt kvar..

Vaknade först vi ett ungefär, hann ba packa å göra sig i ordning så åkte vi till mötet , hann vara där några timmar innan vi åkte vilket var hyfsat bra. Vi 4 startade vi hemåt..

Helgen har varit helt okej , ganska lugn, chillar men ändå hunnit med mycket typ.

Hade!

Likes

Comments

Ett så långt tag sen, men kan väl berätta lite som hänt på den här tiden..

Det har varit luciavaka , julafton, nyår , å några spontana resor..
Å alla de här sakerna jag har gjort har väl varit riktigt Nice å kul..

Men igår åkte vi 3 på natten ungefär mot jeppis, ba så där spontant, typ otroligt kul. Å det blev ju inge sovning på den natten, så nu kommer väl smällen att vara otroligt trött. Kom fram ungefär vid 11 tiden på dagen.. Å somnade direkt vi kom fram å det blev ungefär 3-4 timmars sömn.

Idag äre lördag å vi sitter just nu på US, men före idag har vi ba tagit lungt hos kusin Hanna, vilket är skönt. for vi 5 ti mötet å sen knalla vi till friend's brgrs (stavn.) å käka lite , å de var ju såklart gått, å sen vi halv 9 åkte vi hit till kållby på US, som vi sitter nu på 😄

Likes

Comments