Eftersom våren är här och det är sommartid så tänkte jag göra lite om med bakrund och header. Tyvärr får det blir svart och vit sålänge....för måste verkligen planera sen hur jag ska ha det sen fram över. Så jag är medveten om att det ser lite tråkigt ut och man får inte riktigt vår känsla men samtidigt vill jag prova också ha det så här för jag prova mig fram med olika stilar osv. men skriver mer sen, vi hörs! ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, det har varit mycket på gång i skolan och utanför skolan i veckan men jag klagar inte det har varit så roligt samtidigt lite segt haha. Som ni vet i tisdags var det down syndrom dagen och min klasskompis och min lärare föreläste om det också jag uppträde med en egen låt som jag skrev till min klasskompis seriöst det var så kul men jag var riktigt nervöst, jag blev så glad för alla fina komplimanger av alla elever i skolan och det fick mig vilja absolut fortsätta göra det jag vill göra kanske kommer upp en video här på bloggen så får ni mina läsare att höra. 🙌🏻

Men i torsdags var jag och min bästa vän Matilda shoppade lite också fikade lite med fint väder riktigt mysigt måste jag säga. Igår i skolan var det öppet hus så visade lite för min mamma och min lillasyster Bella runt i skolan efter det åkte jag,Matilda,Alexandra och hennes dotter ut till väla en runda för shoppa lite, riktigt kul men tänkte visa lite vad jag har köpt haha för är så nöjd och är så glad för alla acceptera min klädstil woho.

Juste idag är det 3 månader med min älskling. Jag är lycklig med honom och riktigt bra kille är han fast han kan vara jobbig som fan och barnslig så älskar jag honom ändå haha.
❤️

Ni får ha en bra lördag! Vi ses!

Första bilden: fram sidan t-shirt
Baksidan: text

H&M i stan i Helsingborg 💜🙌🏻

Lång t-shirt/tunn tjocktröja med Justin Bieber. Fram sidan: bild på Justin och text hans efternamn.

Baksidan: purpose text med städer samma sak som förra två bilder. 💜💜

H&M i stan i Helsingborg 👌🏻

T-shirt från Gina med text.
Närmare bild på texten och min åsikt att det stämmer som fan!

På väla lite utanför i Helsingborg ❤️🙌🏻

Super skinn jeans byxor på H&M ❤️ på väla lite utanför i Helsingborg

Purpose hoodie mag tröja(jag vet att har två lika dana men måste ha den eftersom det var i mag tröja form) på H&M väla lite utanför Helsingborg 💜💜

BTW bjuder på två låtar.

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka men mår fortfarande sådär. Mitt mående ska inte hindra mig att blogga så nu blir det inlägg idag i alla fall haha, asså jag måste dela med mig av att jag är verkligen beroende av filmen TROLLS seriöst tror att själva musiken gör filmen så bra och alla färgerna. Har ni fortfarande inte sett filmen så rekommenderar jag den för att låtarna t.ex berör mig verkligen till positiv och alla färgerna, filmen och musiken också färgerna livar upp värme och kärlek och positiv energi inom mig så. Bjuder en bra budskap från filmen och lite låtar!

Likes

Comments

Jag vill ber om ursäkt men jag känner att behöver ta en paus från alla sociala medier typ. Såklart från bloggen för några anledningar men vi hörs och ses snart!

Likes

Comments

Ber om ursäkt för riktigt kort inlägg just nu kommer skriva mer sen men vill bara lägga ut denna bilden och glöm inte att tänka på det(texten som jag har själv skrivit).
Tack, vi hörs mer sen!

Likes

Comments

Denna veckan är det MR-dagen(mänskliga rättigheter) i skolan och igår var jag på två föreläsningar seriöst det är faktiskt intressant och dom sakerna när dom berättade eller visade så asså det är sjukt att det händer i vår samhälle så ja jag höll med om ganska mycket saker. Jag är så trött och är på väg till skolan så orkar inte skriva noggrant förlåt haha men idag blir de två föreläsningar och imorgon men tyvärr måste jag sticka lite tidigare från sista föreläsning för att ska på möte då, detta blev lite kort inlägg men kommer göra en till senare för har goda nyheter till er mina läsare!

Ha det bra!

Likes

Comments

Jag vet ärligt talat inte var jag ska börjar någonstans. Men veckan har varit rätt ok i skolan och utanför skolan faktiskt för att har varit på ganska sjuk bra humör samtidigt haft roliga stunder med underbara vänner och familjen haha såklart med min pojkvän, fast i fredags mådde jag lite konstig liksom var lite "off" från verkligheten och hade sjukt mycket ångest vet inte ens varför eller vad det beror på men kanske beror på att jag var helt utmattad i kroppen. Som sagt det har varit skönt med helg nu och har haft riktigt mysigt med dom bästa i fredags och igår så idag blir de väl lite lugn dag tror jag vet inte än, förresten igår var jag så aktiv så fixade med tvätten och gjorde lite i ordning i mitt rum sen köket sen vardagsrummet så min styvpappa blir riktigt glad! 😄

Jag måste vara ärlig att blev riktigt besviken på mello igår för menar dom man hoppas på som skulle gå vidare till final gick inte vidare förutom blev ganska glad att Lisa Ajax kom med men ändå...ska visa vilka låtar/personer som skulle helst gått vidare till final.
😀

Btw har också en god nyhet till er men tänkte ni får veta de imorgon haha men ha en trevlig söndag! Kram
❤️ (btw lite bilder från fredag och igår!)

Nu kommer låtarna som jag tycker borde fan gå till final i mello!

I alla fall dessa underbara människor borde gå final men kommer inte riktigt ihåg om det var en till men tror inte de men visst två personer som gick till final tycker jag är bra är ju då dessa personer kollar nedanför!

Likes

Comments

Hej! Seriöst först vill jag börjar med att jag hade fruktansvärt morgon. Jag hade packat ihop och fixade kaffe men under tiden kaffet skulle rinna ner så fixade mig samtidigt tydligen var jag så trött och var långsamt när jag stod och sminkade mig då när jag var färdig med sminket då kollade jag på klockan då var jag stressad och skulle käka frukost/ta min medicin sen dra till bussen, då hände det behövde hosta men istället blev det att jag spydde halv vägs till bussen asså nej det var jobbigt och fruktansvärt för jag var redo att gå till skolan. Aja jag mår bättre nu och ska till skolan imorgon! :)

Yay, det regnar vad trevligt(NOT) men har så tråkigt just nu så funderar på vad man ska göra. 😂

JO kom på en sak som jag vill till lägga att imorgon blir de ny månad och framför allt 1 mars då fyller Justin Bieber 23 år seriöst tiden springer iväg omg och sen kommer lite andra saker som jag kommer skriva lite längre fram!

Bjuder på selfie, ha de gött :)

Likes

Comments

Det har faktiskt varit kanon bra sportlov med familj och vänner. Mysigt och varit shoppat lite också varit på bio osv nu är det helg så då blir det bara mys med familjen och passa på njuta av sista dagarna av sportlovet för på måndag ska man tillbaka till skolan!

Ni får har det bra så länge, bjuder på en selfie. Btw ja har färgad slingor Till lila wopwop!

Likes

Comments

"Fallit ner hårt på marken många gånger om, det är tufft att ta sig upp igen på fötterna men hjälp av nära och kära blir det lättare att tar sig upp igen. Samla ihop ny energi i din kropp och fortsätt att kämpa vidare med ditt liv oavsett livet är orättvist ibland och jobbigt så fortsätt ändå kriga dig fram med svett och tårar, du har modet i dig och låt aldrig någon eller något får dig att falla igen ner hårt på marken. Du är en krigare och jag tror på dig också glöm aldrig att du är inte ensam för du har dina nära och kära bakom dig kära du." - Madelen Björnberg ❤️

Likes

Comments