Hej mina läsare! jag vill dela med mig lite mer om mina två diagnoser och kanske har väl skrivit lite mycket om det tidigare men i alla fall låt mig förklara lite varför jag tar upp detta igen.

Jag vill vara ärlig mot er som läser detta att cirka 4-5 år sen använde jag min diagnos ADD som dålig ursäkt för slippa att göra vissa saker både i skolan och fritiden alltså man kan säga att man levde en värld där allt med diagnoser och göra lite svårt att förklara haha förlåt, men en dag så umgicks jag med en vän  och helt ärligt hon började tröttna att jag använde min diagnos som ursäkt för slippa att göra saker men samtidigt förstod hon att vissa saker har jag svårt för osv. Hon sa till mig att"slutar du inte med att använda din diagnos som ursäktvet jag inte om jag vill vara din vän mer" tror något sånt hon sa den dagen och tror eller ej men det fick mig att tänka om också hade så mycket dåligt samvete att jag har gjort som jag har gjort, sen den dagen lärde jag mig att inte använda min diagnos som en ursäkt och än idag har jag faktiskt lärt mig att känna mig mer med diagnosen ADD liksom vad innebär också vad är mina svårigheter är som jag kanske kan få hjälp med i framtiden. Sen så i skolan sundsgården fick jag lära mig att man är inte sin diagnos utan man är en människa med bra och dåliga dagar också man har svårigheter som man kommer alltid ha med sig men under tiden får man alltid nya verktyg för ta itu med dom svårigheter man har, jag är så så så jävla tacksam att jag har lärt mig av den tanken/orden från en bästa underbara lärare och mina bästa vänner vet inte vad jag skulle ha gjort utan dom.

Jag har gjort en ny utredning och visade sig att jag har också lindring utvecklingstördning tyvärr kan jag inte skriva mycket om det för ärligt talat vet jag inte alls så mycket om den diagnosen men en sak är jag säkert att jag skäms inte att dela med mig att jag har den diagnosen också, min åsikt är att när man har en diagnos eller sjukdom så är man inte annorlunda utan man är precis som alla andra men man har svårigheter som man behöver verkligen hjälp så man kan komma någonstans i livet. Alla människor är lika värda och jag är verkligen stolt över mig själv att jag har låtit mig själv att växa mer och mer för varje dag som går också att inte behöva vara rädd eller skämmas över mina svårigheter!

Jag ser faktiskt min diagnos som superkraft och om något  av er mina läsare har en diagnos tänk att det är er egen superkraft också ge inte upp oavsett att det kommer några hinder som är jobbiga eller så för ni kommer får hjälp och jag finns om ni vill prata om det!

kärlek och respekt till alla människor!
hoppas ingen tar detta fel eller så för ville verkligen bara dela med mig och försöka ge något slags budskap... ber om ursäkt också om jag förklara lite dåligt haha. men hoppas ni förstår! Ha det gött Alla!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej mina läsare!
senaste dagarna har jag typ nästan bara varit hemma fast det går varit varmt och soligt det var faktiskt jobbigt. Men idag träffade jag Matilda och vi åkte ner till stan för kolla lite runder självklart blev det lite shopping för min del Haha, efter det gick vi och köpte glass det var jätte mysigt också en fantastisk dag med min älskade bästa vän Matilda.

tack igen för idag bästa du behövde verkligen komma ut haha och det måste vi göra om igen!

Matilda här precis gått hem så det blir väl tar det lugnt nu resten av kvällen. ha det gött!

Likes

Comments

Hej alla, idag är det fredag och det blir kort inlägg för att jag är ganska seg haha. Men det har kommit ut nya låtar Spotify så tänkte dela med mig av det och dessa är mina favoriter men ni kan också se själva vilka som är nya osv! 👌☺

ni får har det så bra så länge!

Likes

Comments

Hej alla mina läsare. igår kom min älskling hem från Sweden rock och idag kom han hem till mig också Matilda så vi umgicks också fick en jätte fin present av min älskling seriöst det är finaste present jag har fått hihi (ni kan se bilden nedanför) vi har bara tagit lugnt och snackat lite.

Det blir lugn kväll med familjen och min älskling. Så ni får ha en trevlig måndag!

Likes

Comments

Jag trodde aldrig att jag skulle komma så här långt med att mår bra och vara positiv med livet. Jag trodde aldrig heller att skulle komma in på en folkhögskola där jag har hittat en rätt väg och hitta mina hemliga talanger som jag kommer jobba med för att blir bättre, jag trodde aldrig på att skulle utvecklats så mycket och våga göra saker som jag har aldrig vågat att göra innan också jag trodde aldrig att skulle få nya vänner och helt fantastisk underbar pojkvän.

Jag trodde aldrig på att en av mina största drömmar skulle bli uppfylld och Jag trodde aldrig seriöst Jag trodde aldrig men den dagen jag började på Sundsgårdens folkhögskola där började jag utvecklats och lärt mig nya saker osv sedan lärt känna nya folk och där träffade jag min älskling. Jag är så jävla tacksam och så jävla glad att jag har gjort det också den dagen jag fick se min största inspiration och idol Justin Bieber live med mina egna ögon asså den dagen är det bästa dagen hela mitt liv och kan fan inte beskriva den känslan jag fick den dagen men JAG kände mig hel på riktigt, för att jag har aldrig trodd på att drömmar kan bli uppfylld och NU tror jag verkligen på det när man verkligen kämpar!

JAG ÄLSKAR LIVET, DET ÄR FAN VÄRD ATT LEVA. Fast det kan komma upp och ner dagar där man mår skit men ändå nu har mina ögon öppnats och det är fan värd att leva och ska fan kämpa röven av mig det jag vill osv.

TACK ÄLSKADE MÄNNISKOR!

Likes

Comments

Jag kom på att ni kanske vill följa mig på sociala medier så tänkte skriva vad jag heter osv så kan ni adda/följa mig om ni vill! :) vissa kommer vara länk....:P


tumblr: http://maddebieberstyle.tumblr.com/

Twitter: https://twitter.com/MadelenBelieber

Instagram: Maaddestyle

Snapchat: MaddeStyle

FB....får ni fråga i PM eller något haha ^^


Ha en bra fredag!

Likes

Comments

Godmorgon/Hej mina läsare!
först vill jag börja med att dessa dagar har jag sovit till ja kl 13:00 och det är inte likt mig men antar att det är sommarlov nu också märker att man har varit helt slut efter sista veckorna i skolan.

Nog med det nu vill dela med mig av nya låtar som har släppts nu på Spotify! kolla nedanför vilka det är tror eller ej det är fan värd att lyssna på. Första är #2u med David och Justin seriöst jag tycker den är så jävla bra! 😍💜

aja ni får lyssna men vi hörs!

Likes

Comments

Det finns en stund där man vill låta sig själv falla i mörkret och låta mörka tankar ta över. Det är jobbigt när de händer så och man ska aldrig låta det hända men vad gör man när det blir för jobbigt, men den känslan att man har folk som ger kärlek och sin omtanke är det bästa som finns också att berätta att man är verkligen stark fast det är svårt att tror det själv. Sen att man kan vara med också en dag i stallet med min bästa vän och visa att hästar märker när man inte mår bra då försöker dom göra en glad det ska jag säga er att dom har verkligen lyckats, djur förstår mer än man tror och det får mig tänkamin katt fjant som tyvärr lever inte och det saknar jag och jag saknar honom.

Jag ska fortsätta att kämpa igenom mer när det kommer såna stunder och dom orden min älskling berättade kommer jag försöka ha kvar i min tanke att jag är riktigt stark.

tack till alla underbara människor som finns och stöttar mig det går verkligen inte beskriva hur tacksam jag är också hur mycket ni betyder för mig! ❤

Glöm inte vara rädd om varandra.

Likes

Comments

hej mina läsare! igår fyllde min lillasyster Bella år och hon blev 4 år gammal seriöst tiden går så fort. Det blev lite kalas för henne igår och först kom min mammas näst kusin Kamilla med hennes sambo Dalle också deras son Alwin och hund faxe så fikade vi lite samtidigt se när hon öppnade sina presenter från dom, sedan när dom åkte hem så kom Mattias barn Rasmus och Ronja, Ronjas kille Benne också deras son Neo dom gav Bellas present och Neo och Bella lekte med dom. sedan blir det middag och fika igen asså ja dagen blev super bra det tyckte Bella också! 👌😀

en sak till man känner sig lite äldre nu när min lillasyster Elin som är 7 år gammal och Bella 4 år gammal... Gud vad tiden går fort 😟😍❤

Likes

Comments

hej alla mina läsare! först vill jag dela med mig att jag har fått en ny mobil woho jätte glad är jag för den och helt ärligt tycker om den än min gamla haha 😂. Idag var det skolavslutning i skolan och blev fika i klassrummet sedan ner till aulan så skulle min klassen uppträda det gick faktiskt bra förutom att blev inte nöjd när jag skulle rappa för jag var inte beredd men men gjort är gjort, jag säger fy fan vad skönt med sommarlov nu hoppas denna sommaren blir bra som fan!!!! 👌😁

bjuder lite på bilder så får ni ha en trevlig helg på er!

Likes

Comments