View tracker

Alla vet att det var första advent i söndags redan! Tiden går så fort haha har julpyntat i mitt rum och såklart städat också blir det lite mer julpynt resten av lägenheten. Idag eller imorgon så blir det kanske bakning där hemma för igår gjorde min mamma egna pepparkaksdeg åh jag har börjat få den underbara känslan alltså jul känslan, lyssnar redan på jullåtar fan Hahah men snart blir det ut och köpa julklappar så det är jag taggad för.

Förresten fick en röd läppstift av Matilda min älskling idag som hon köpte när hon var i USA seriöst blev så glaaaaad! Kommer få se en bild på det senare :D <3

Lite bilder från helgen, vi hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det fredag så skönt och skoldagen har varit roligt woho. Efter skolan så fikade jag med Matilda och prata lite osv i helgen blir det väl träffa kompisar tror jag annars bara tar det lugnt, jag måste verkligen skärpa mig och snart ladda upp ny YT video på min kanal.

Men bjuder en fika bild, så ha en trevlig helg!

Likes

Comments

View tracker

Dålig uppdatering på bloggen och ber om ursäkt för det. Men det händer så mycket omkring mig och överallt nu men det är både positiv och negativ saker, sen så har jag haft kul med nya vänner och andra vänner i helgen också ska försöka klippa ihop en video i från helgen och lägga ut på min YT kanal. Så håll utkik efter den och ha en fortsätt trevlig dag!

Likes

Comments

Återigen ber om ursäkt att det har ej kommit en ny video på min YT kanal men det kommer ut en ny någon gång nästa vecka. Men samtidigt så kommer min skola ha film vecka hela veckan så det kommer blir bara film så kommer väl skriva också lite mer om det nästa vecka och vad det är för filmer, Men i alla fall jag har så många idéer vad jag vill t.ex jag vill skriva något men eftersom jag är inte riktigt den typen som tycker om att skriva osv så blir det svårt och vet inte ens heller vad jag vill skriva om osv hahah asså jag vet inte ens hur jag tänker ibland.

Jag måste fan lära mig att får jag en idé så måste jag först skriva ner det och planera om det ska bli av istället för att få nya hela tiden tills det fuckar till sig i mitt huvud för just nu är det helt kaos haha, men som sagt det löser sig och jag vill rekommendera lite låtar för tankar/känslor lite. Your welcome ;)

random låt som jag har fastnat för lol.

Likes

Comments

Asså jag har haft massa olika idéer vad jag ska göra nästa video på min YT kanal. Men eftersom har varit lite upptagen med andra saker och att det är ny skolvecka så orkar man inte, oroa er inte jag lovar att en ny video kommer snart ut på min YT kanal men ni får lär ha tålamod att vänta haha.

Jag har en tanke på att ni kan väl kommentera denna inlägg och ger mig mer förslag på vad jag kan göra för videos på min kanal,

Men i alla fall är helt slut idag efter skolan usch tycker det är jobbigt att man känner sig så. Skitsamma får tar det lugnt idag och kanske bättra mig att lägga mig i tid men det kommer aldrig att gå haha.

Men vi hörs, bjuder på en selfie!
✌🏻️😎

Likes

Comments

Jag vill först börjar med att berätta att har varit på massa möten om massa saker men framför allt när det gäller min sovande. Alltså jag sover rätt så orolig om nätterna och oftare händer att jag vaknar på natten så blir ganska trött om dagarna, men det var en dag jag fick åka iväg och prova en speciell täcke och jag provade en bolltäcke som ska hjälpa mig att känna mig trygg också om man ska förklara hur det känns det är med täcket att det känns att täcket kramar mjukt om en. Så jag bestämde mig för att skaffa sån här bolltäcke och fick min egen bolltäcke igår och sov med den första gången inatt. Det kändes faktiskt bra förutom att jag blev varm som fan men ska inte klaga för menar vinter är ju på väg och jag fryser ganska mycket om nätterna då så det känns skönt med täcket. Rekommenderar verkligen om du sover dålig/orolig om nätterna!

-

Men vad händer annars idag då? Jo ska på kalkon middag hemma hos min mormor och morfar med resten av familjen så det kommer blir absolut mysig dag/kväll med familjen, egentligen skulle vi åkt till minnestunden men det blev lite stressig så vi ska ta det imorgon. Imorgon blir det sista dagen av höstlovet seriöst dagarna går så jävla fort haha man hinner med riktigt men det är snart jullov igen så man får kämpa igenom dagarna nu.

Sitter och funderar på vad min nästa video på min YT kanal ska handla om men som sagt ha utkik efter en ny video på min kanal på yt och förresten tack till er som kollar också prenumera på min kanal! :)


Likes

Comments

Jag har fastnat för några låtar som jag tänker dela med mig och kanske beskriver hur jag känner just nu.

Förresten tack till er mina läsare att ni följer/läser min blogg fortsätt så, kram <3.

Likes

Comments

Nu har jag gjort en egen YT kanal och det är här min första video så don't judge me, kommer lägga upp en ny video imorgon så håll utkik efter ny video på min kanal! :) såklart kommer jag dela lite med mig av videos här på min blogg också. :D

Likes

Comments