Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har haft så himla trevligt i Stockholm dom senaste 2 dagarna, mina föräldrar och jag åkte upp för att träffa kusinerna. På kvällen ät vi på ett ställe som heter b.a.r, det var sååå himla gott med skaldjur! Rekommenderarrr, fick dessutom med mig lite shopping hem från bl.a. Zara, haha standard. Igår kväll så drog jag och min kusin ut också vilket var kul. Dock så sitter jag i bilen påväg hem nu och jag börjar jobba om 1 timme ..:(

Likes

Comments

Åhh vad kul att alla 98:or har tagit studenten!! Är själv så himla taggad för nästa år, nytt kapitel i livet och det känns som att allt börjar då. Men har en sådan separationsångest redan nu eftersom vi har tagit sommarlov... fatta hur det kommer kännas nästa år.... Älskar verkligen min klass och mina vänner som man träffar i skolan, vill inte tappa kontakten med de. Jag vet själv att det är svårt att hålla kontakten upp med alla som man kände i lågstadiet, men vänner kommer och går vilket är fett jäkla as tråkigt.

Men tack Tova för den fina maten ni har fixat och allt annat, det var så mysigt!!❤

Likes

Comments

Guuuud vad kul jag har haft dom senaste 2 dagarna i Göteborg. Dock har det varit molnigt och ingen sol, men det var ändå så kuuul. Men tyckte många av låtarna var skeva därför att det var mest låtar som man inte kunde sjunga till. Lördag kvällen slutade upp med att jag kom hem till hotellet runt 6 på morgonen hahaha, sen sov jag till 11. Så ni förstår att jag är fett trött nu ..

Likes

Comments

Åt hotellfrukost med Robin i torsdags innan mitt jobb pass, blev mätt direkt dock .... det har varit så fint väder som senaste dagarna men självklart så har jag jobbat:(. Alla har fått en fin grund färg medan jag sitter här blek since Augusti förra året. Men måste iallafall försöka få lite färg till summerburst nästa vecka!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Fick hem mina nya träningskläder jag köpte från sportsmore förra veckan, topparna kommer från märket Blacc, billigt och bra kvalité!! Byxorna kommer från Nike!

Likes

Comments

Likes

Comments

Herregud insåg precis att det är sommarlov om 20 skoldagar?? Och jag tar studenten nästa år?? Tiden går så sjukt snabbt, alldeles för snabbt faktiskt.. har redan ångest om vad jag ska göra efter studenten vilket inte är så oerhört kul, menmen.. Får börja ta tag i plugget nu även fast enligt mig själv, har jag gått på sommarlov haha.

Likes

Comments