Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Somsagt så var jag tvungen att åka tillbaka till Stockholm för att byta kläderna jag köpte, så jag och Alice tog tåget upp efter skolan. Vi satte oss på vau de ville och tog en drink vilket var jätte trevligt. När jag kom hem till Eskilstuna igen gick jag direkt till kalas för att äta middag med laget! Får se vad planerna blir ikväll, kanske blir det att jag och några vänner ska se den nya filmen IT. Hörsss

Likes

Comments

Igår åkte mamsen och jag upp till Stockholm, det var väldigt mysigt. Vi var där för att gå på en föreläsning vilket var jättekul, fick hem lite kläder från zara (haha ofcourse) men tyvärr så måste jag byta storlek på byxorna..

Likes

Comments

Har hittat dom perfekta skinnbyxorna äntligeeen, dom kommer från zara! Tyvärr har jag ingen bättre bild än denna. Långt (hehe) inlägg men bättre än inget ;)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har gått och kärat ner mig i Louise Jorges (@jorge)stil, exempelvis denna outfit, jissess!! Kommer säkerligen beställa hem denna outfit. Så jäkla snyggt verkligen och passar till framförallt fest eller utgång. Har dessutom fastnat för gult nu, får se om blusen blir mitt första gula plagg i garderoben. Kramaaar

Likes

Comments

Äntligen helg, har inget speciellt inplanerat nu i helgen men igår hade Anna 18 års firande hos henne med en blandning av kräftskiva! Super kuuul, kunde verkligen inte sluta äta kräftor haha. Har tänkt att sätta mig ner med matten ikväll då jag har matte 3b nu, än så länge tycker jag att det är helt okej men jag kommer säkerligen ändra min åsikt tills nästa matte lektion hehe.. kramm

Likes

Comments

Helgen flög iväg, måndag och tisdag skulle jag nog säga också flög iväg. Snart är det fredagg, ska bli skönt! Här kommer lite bilder från helgen och på mitt nya bälte!

Likes

Comments

Gårdageeen, igår var allt bara så oklart eller iallafall kvällen. Jag åkte först ut till landet där jag trodde att jag skulle stanna under natten men ikke. Jag kom hem till Eskilstuna runt 10 och då åkte jag vidare till Charlies fest! Senare idag så åker jag ut till landet igen där kräftskiva väntar.

Likes

Comments

Här kommer några av mina favoriter som är på repeat i lurarna!

Likes

Comments

Idag var det första dagen i skolan, vi gick bara någon timme då vi fick lite information hur veckan kommer se ut. Efter skolan så åkte jag och Ellen ner till stan och där tog vi en fika på espresso house, senare så valde vi att åka till Mos tillsammans med Klara! Fick hem 3 toppar från zara yeyy.

Likes

Comments