Tittade på fotboll nu på kvällen, vilket var både kallt och mysigt! Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla serie!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lördagen hade ett bra slut, det var tjejkväll hos Åse vilket var så kul!! Vi åt tacos och sen kollade vi på Lights Out, så läskig film men den hade en bra handling!

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan och fick hem den här jackan från miinto.se men jag vet riktigt inte om jag ska behålla den.. Jag kom precis hem från bion! Såg Jack Reacher 2, jättebra film. Rekommenderar👍😬🍒

Likes

Comments

Äntligeeen har jag fått hem den andra boken av serien After. Är så taggad, innan denna bok hatade jag att läsa, har aldrig läst en bok utanför skolan. Köpte 2 mössor idag också ifrån Elin Maria! Jätte sköna och behövliga.

Likes

Comments

Idag har jag varit i Stockholm med familjen, vi tittade runt lite och bara tog det lugnt. Skulle byta mina byxor ifrån zara men dom var tyvärr slutsålda.. nu tänkte jag plugga lite företags ekonomi.

Likes

Comments

Den här veckan har gått snabbt, imorgon är det äntligen fredag. Vi har haft orientering vilket gick as dåligt haha, sprang alltså vilse. Hittade också en skinnjacka i min garderob ifrån GinaTricot som jag har köpt för minst 4 år sen?? Nu ska jag fortsätta läsa boken "After" den är på engelska och jag rekommenderar den starkt!! Man måste tyvärr köpa/beställa den ifrån amazon för att kunna läsa den..

Likes

Comments

Den här tröjan och byxorna var två av de sakerna jag köpte igår. Älskar byxorna , men de är vääldigt stretchiga så tror jag ska byta till en mindre storlek. Sen så är jag helt kär i over knee boots, måste köpa ett par till.

Likes

Comments

Igår åkte jag till Stockholm med tjejerna för att kolla på Justin Bieber , köpte biljetter för någon vecka sedan vilket var så värt !! Träffade mina kusiner också så då åt vi middag sen mötte jag upp Befrin Stina och Åse igen! Fick hem en massa saker från zara också

Likes

Comments

Just nu sitter jag och pluggar ihjäl mig till proven nästa vecka, önskar jag hade börjat lite tidigare hehe

Likes

Comments