Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som ni ser åt jag och familjen ute på pinchos igår för allra första gången, har seriöst väntat att äta här sen dom gick ut med att de ska öppna i Eskilstuna. Har hypat så skevt mycket hahah, det här är ingen resturang man drar till varje helg kan man väl säga. Gott men dyrt för att man ska bli mätt vilket är seegt... drinkarna var fenomenala dock så det skadar väl inte någon ;)

Likes

Comments

Äntligeeen är det fredag, veckan gick väldigt snabbt då vi bara hade skola tisdag och onsdag hehe. Sitter just nu på gymmet och ska köra ett snabbt mag pass då jag inte orkar vara här över 30 min (lat jag vet). Har dock inga bra pass eller övningar , så ska surfa runt lite på instagram.

På bilderna ser ni jackan jag fick hem! Tycker den är fett cool och har inte sett någon med en röd jeans jacka ännu, lapparna som sitter på jackan kommer från mango också. Kramm<3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu på den senaste tiden när jag har tittat runt på olika webb shoppar så kan man tydligt se att denim med broderade lappar (fan, säger man så?) finns det mycket av. Har dock inte sett så många som har haft på sig detta, men man kanske kan kalla det som en typisk ny trend? Jag vet inte, men jag tycker det är hur snyggt som helst! Köpte en röd denim jacka och några lappar som man kan sätta på jackan ett par dagar sen, är lite skeptiskt över en röd denim jacka men jag tror att det kan bli fett coolt till ett par blåa slitna jeans som jag har beställt hem från zara! Ni får se hur allt sitter på när jag får hem de.
PS. Alla jeans är från zara och jackorna/skjortan från ASOS krammm

Likes

Comments

Slänger in ett snabbt inlägg under rasten, 40 min kvar tills jag slutar, känner yesss äntligen helg även fast att jag har jobbat 1 dag detta lov haha. Meen, vad händer idag?
Allt är lite oklart men troligen drar vi hem ett gäng till Åse för att chilla där, skulle egentligen åkt hem till min mormor men tyvärr hade vi inte vädret på våran sida vilket är skevt.. Vi har bytt till sommardäck på bilarna och det är väl kanske (inte) så bra att åka med sommardäck på motorvägar. Äähhh ville verkligen att sommaren skulle snabba på sig... sesss<3

Likes

Comments

Gårdagen var hur rolig som helst! Jossan har fyllt 18 så hon bjöd hem ett gäng tjejer till henne där hon bjöd på plockmat och drinkar. Senare runt 11 drog alla vi in till stan för att gå ut, men tyvärr började jag att jobba klockan 8 imorse så jag drog hem rätt så skapligt (trååååk).... Men vi har det jättelugnt på jobbet idag vilket är skönt så ska inte klaga <33

Likes

Comments

Likes

Comments

Allt fler börjar att använda små drag av liknande outfits som dessa, tycker det är sjukt snyggt och jag hänger själv på denna "trend". Vet inte hur man ska förklara stilen, men det är väl typ lite mot det rockiga hållet men ändå inte haha. Min stil varierar så sjukt mycket vissa dagar, men jag tycker det är rätt schysst ändå att kunna variera.
Pusss

Likes

Comments