YouTube
maddesandsten

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag sitter just nu i matchningsprocessen för att hitta min familj. Och för ni som inte hänger med i svängarna så ska jag åka iväg till USA i ett år för att vara Au Pair!

1 December - Denna dag åkte min klass till Saco mässan i Stockholm, jag var 100% inställd att åka till USA för att gå på college. Men det slutade men att jag var 100% inställd att åka till USA och vara Au Pair. Har läst massvis med bloggar och alla säger att det är något man måste göra. Det handlar inte bara om att ta hand om barn i någons familj. Men även att man får en extra familj i USA, man får resa, man träffar många nya vänner (varje månad träffas alla familjer som har Au Pairer i området man bor i) men man går även på college där man går någon kurs. Min dröm har alltid funnits på andra sidan av Atlanten. Att leva med Amerikas kultur!

2/3/5 December - Jag satte mig med min ansökan och gjorde klart den på tre dagar och den skickades iväg till USA för att bli godkänd.

Två veckor senare - Så blev jag godkänd, nu kunde jag äntligen logga in och få mina matchningar!

20 december - Jag fick äntligen min första match, man får bara ha 1 match och efter 24 timmar kan man tacka nej. Denna familj och jag matchade inte så bra.

Jag har nu haft 9 matchningar runt i USA, men tyvärr har jag inte känt någon speciell connection mellan oss..
Ställen jag har hamnat i:

Seattle
Virginia
Washington D.C. x 4
Los Angeles x 2
New York, Greenwich

16 Januari - NY UPPDATERING HOS CULTURAL CARE! Nu kan man alltså få upp till 10 matchningar samtidigt och prata med 10 familjer samtidigt! Förut kunde man bara ha 1 match i taget. Är så himla glad att jag kan få prata med flera stycken samtidigt, dock har Cultural Care hemsida varit seg då alla familjer och Au Pairer vill så gärna testa på den nya uppdateringen!


Likes

Comments

Men vafan, ibland får man ha sina dåliga dagar. Vad gör de om 100 år liksom. En dålig dag betyder inte ett dåligt liv, har en massa positiva saker framför mig och det vill jag fokusera på!

Likes

Comments

Under 3 hela månader, juni , juli och augusti så lyssnade jag på dessa låtar på repeat. Några av låtarna har förknippats till olika personer eller en plats vilket är så härligt. Exempelvis ”Rich Love” så får jag upp känslor och minnen från Ayia Napa resan.

Kram

Likes

Comments

Contains affiliate links

Imorgon tänkte jag göra en "julklappar 2017" video somsagt, här kommer en av de sakerna jag hade tänkt visa upp. Och det är dessa Gymshark träningsbyxor och jissesss vad de är sköna! Rekommenderar verkligen dessa sköna byxor, vanligtvis har jag storlek M i alla byxor/träningsbyxor men dessa är så stretchiga så jag tog storlek SMALL. Och ni som har lite längre ben, dessa passar perfekt. Alla mina träningsbyxor slutar 4-5 cm över foten men jag vill att de ska gå ända ner, vilket dessa gör!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vintern är snart över och det är dags att lägga alla svarta kläder längst bak i garderoben och köpa in nya färgglada kläder som ger en färgklick i vardagen. Ovanför och under kan ni se mina favoriter från NA-KD helt egna kollektion, dessa kläder ska verkligen finnas i min garderob till våren. Min absoluta favorit är den lila tröjan! Om ni använder rabattkoden ”GRAB20” så får ni 20% rabatt på alla varor förutom reavaror! #nakdxmetapic

(Tävling)

Likes

Comments

Känslan av att bara få flyta runt i havet just nu...

Är egentligen inte sån tjej som saknar sommaren när det är vinter. Tycker verkligen vintern är mysig om det inte är + grader och slask överallt, redan förstört 1 par uggs och man ba näääeee..:( Men iallafall, liten kort Update om Au Pair resan. Jag har matchat med tre familjer redan och är så sjukt glad över det, men dock så kände jag att någon av dessa familjer var den rätta tyvärr.

Men jag har aldrig varit mer taggad att flytta till USA som jag är nu, det finns inget som hindrar mig. Planerna efter USA blir säkert att jag flyttar till Stockholm eller någon annan storstad då jag verkligen känner mig klar med Eskilstuna. Alla hatar verkligen denna stad, men jag tycker den är mysig men känner mig somsagt klar.

Kraam

Likes

Comments

Mitt Gymnasiearbete ska alltså in om 2 veckor ungefär och jag ligger verkligen efter.. Men hej allesammans! Sitter på lektionen och drömmer mig bort istället, orkar verkligen inte tänka på plugg eller att ens plugga. Vi var lediga igår vilket betyder att denna vecka kommer vi bara i skolan i 4 dagar wihoo. Har inga planer för helgen ännu, men det dyker säkert upp något roligt! Men ska fortsätta lyssna på föreläsningen nu, annars kommer jag verkligeeeen ligga efter..

Likes

Comments

USA 2018, äntligen är familjeresan bokad. Denna gång till västkusten (eller är det östkusten??) alltså L.A , San Fransico. Såklaart kommer jag vlogga hela resen men, det är i Juli så det är en bit kvar .. 🌎

Likes

Comments