Åt hotellfrukost med Robin i torsdags innan mitt jobb pass, blev mätt direkt dock .... det har varit så fint väder som senaste dagarna men självklart så har jag jobbat:(. Alla har fått en fin grund färg medan jag sitter här blek since Augusti förra året. Men måste iallafall försöka få lite färg till summerburst nästa vecka!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Fick hem mina nya träningskläder jag köpte från sportsmore förra veckan, topparna kommer från märket Blacc, billigt och bra kvalité!! Byxorna kommer från Nike!

Likes

Comments

Likes

Comments

Herregud insåg precis att det är sommarlov om 20 skoldagar?? Och jag tar studenten nästa år?? Tiden går så sjukt snabbt, alldeles för snabbt faktiskt.. har redan ångest om vad jag ska göra efter studenten vilket inte är så oerhört kul, menmen.. Får börja ta tag i plugget nu även fast enligt mig själv, har jag gått på sommarlov haha.

Likes

Comments

Såg precis klart "Space between us" , jäklarr vad den var bra. Vill inte spoila för mycket men filmen handlar om en kille som är född på Mars och en tjej som lever på jorden och dom blir kära. Spännande film som ni kan se på Cyro.se (ni måste se)!!

Den andra filmen heter "Tomorrowland" och den filmen är verkligen min all time favorite. Rekommenderar verkligen dessa filmer om ni gillar inslag av science fiction, kärlek och drama.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ahhh, gjorde mina fransar för 2 dagar sen och jag är nööjd med de. Lite ovant är det men man vänjer sig, jag har c böj på mina singelfransar! Är dock fortfarande lite röd i ögonen från padsen som satt under ögonen, men många säger att det försvinner. Gjorde dom på Salong Fakelook hos Sofie!

Likes

Comments

Tog inte många bilder alls igår menmenn.. igår bjöd Ellen hem hos till henne där hon bjöd på plockmat och det var såå gott!! Senare mot kvällen åkte ett gäng till stan för att fortsätta festandet där, blev en väldigt oklar kväll men det var fortfarande kul!

Likes

Comments