1 vecka kvar av mitt sista riktiga sommarlov, sommaren flög förbi... verkligen. Jag är väldigt glad över hur mitt sommarlov har sett ut, har gjort och lärt mig många nya saker på denna "resa". Tanken på studenten gör mig just nu väldigt glad och exalterad för att jag kommer vara fri för en stund. Vill verkligen ha allt planerat innan jag tar studenten då jag har många olika alternativ som jag vill göra direkt efter.. antingen flytta till Australien för att jobba och resa, college USA 1 år, au pair m.m. Blir galennn.. känns som att tiden jag har är så kort, fast att det inte är så..

Men iallafall, ikväll åkte jag, Elin och Emil ut till Elins landställe där vi satte oss på en klippa och bara pratade och åt kakor. Man känner verkligen hur hösten är påväg!! Längtar till att börja användas uggs och vinterjacka❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag hade jobbet personalmiddag vilket var jättetrevligt, ligger just nu i sängen och ska försöka leta upp någon bra film att titta på! Kommer säkert ta någon halvtimme för att hitta en vettig film dock..

Likes

Comments

Gjorde en liten kortfilm när jag och tjejerna var i Ayia Napa, filmade dock bara resan dit och sista dagen på Nissie Beach hahah.. Jaja, 38 sekunder är väl helt okej.

Likes

Comments

Grattis igen Martin !! En lyckad kväll!
Tillbaka till verkligheten, snart börjar skolan igen och har 0 motivation till plugget.. men alla studentfester som 100 dagars, 50 dagars kommer göra allting mycket enklare!
Vill verkligen flytta snabbt som möjligt efter studenten till antingen, Stockholm, London, Göteborg , Köpenhamn eller Oslo. Längtarrr
Lånade några bilder av Ellen då jag inte har tagit några bra foton hahah

Likes

Comments


Sista dagen idag, känns både bra och dåligt men det ska bli skönt att komma hem och dra igång med träning och andra rutiner igen.

Läs inte min blogg sven?

Likes

Comments

Fick bara 4 timmar sömn inatt (igen) haha, har vänt dygnet totalt här och jag vet inte hur jag ska vrida tillbaka det när jag kommer hem till Sverige igen. Det kommer ta någon vecka , men det löser siggg. Dock samma dag som vi tjejer kommer hem så är det Martins 18 fest vilket kommer bli as kul, men har verkligen tröttnat på alkohol usch i nuläget .

Likes

Comments

Sitter just nu i soffan på hotellrummet i ayia napa! Vi har varit här 2 dagar nu och det har varit så kuuuul, igår kväll drog vi ut och slutade att vi kom hem i tid (not). Vi kom hem runt 4,5. Men tiden går så snabbt när man är ute, ikväll väntas nästa utgång och planerna just nu är väl att sova lite då vi gick upp 9 imorse haha.

Likes

Comments

Vår första gång, en sista gång❤

Likes

Comments

Likes

Comments