View tracker

Beställde hem lite nytt till garderoben, dom första plaggen kommer från missguided och dom 2 under kommer från Asos. Asos har verkligen ett stort utbud på fina blusar, byxor m.m. En sida jag kan rekommendera starkt!!

Likes

Comments

Idag firade några kompisar och jag Befrin som fyllde 18 igår! Grattis igen finaste 💞Vi var först hemma hos Ellen vilket var hur mysigt som helst! Sen åkte vi vidare till Kalas för att äta lite, min kväll blev kort pga jobb väntar tidigt imorgon...

Likes

Comments

Tränade en stund efter skolan, sedan satte jag mig och pluggade på Munktell tills jag blev hämtad av mamma då övningskörde jag hem (vilket gick jättebra). Gjorde klart allt som skulle bli klart idag så nu sitter jag och kollar på Blindspot!! Rekommenderar 😍

Likes

Comments

När jag var hos frisören tog hon fram "sugarbearhair" dessa tabletter innehåller vitaminer som hår och naglar behöver. Kardashians har gjort reklam för dom här, men jag har hört att många fått grov acne eftersom att de innehåller alldeles för mycket biotin. Vet inte om jag vågar testa dom, annars går jag till Apoteket och köper några tabletter där istället. Skulle kunna äta "tabletterna" som godis eftersom dom smakar sååå himla gott!

Likes

Comments

Första bilden är tagen 2013 i september, den andra bilden är tagen 2015 i februari. Någonstans mellan 2013-2015 började jag att tappa hår, först märkte man inte av det alls men 2015 februari började mina kompisar se att mitt hår blev tunnare och jag hade alltid en massa hårstrån på mina tröjor. Som ni ser på flätan är håret väääldigt tunt. Jag tappade håret antingen pga av stress när vi var i USA år 2013 då jag brände mig väldigt mycket och fick åka till sjukhus.

Den första bilden är tagen maj 2015, ser ni hur mycket hår jag hade tappat?!? Mitt underhår hade gått av.. jag valde då att göra hair extentions på rapunzel of sweden som ligger i Stockholm. Jag tog keratin slingor som man sätter i håret och då blev håret som bild 2 visar och bilderna nedan.

Dessa slingor hade jag i 3 månader (under sommaren) och när jag tog ut slingorna hade mitt hår vuxit ut igen! Men man kan se att håret var ojämt. Då klippte jag det.

Efter jag klippte det (1 år sedan) har jag använt värme på håret ungefär 5 gånger. Annars har jag försökt att sova med fläta och inte använda fönen efter jag har duschat.

För någon vecka sen var jag hos frisören och klippte håret, gjorde slingor för att få bort "vinter håret" och sätta sätta i en kallare ton! Detta är ett inlägg för er som kanske går genom en period där man tappar sitt hår, håret växer tillbaka! Men ta hand om det och använd inte onödig värme i håret!

Likes

Comments

Likes

Comments

Först var vi ett par tjejer hos Wilma och där bjöds det på en massa gott! Sedan splittrades vi alla och åkte till olika ställen. Nyår inleddes med fyrverkerier och dans!

Likes

Comments

Biomys idag, vi kollade på passengers, jättebra film!

Likes

Comments

Idag var jag barnvakt med Robin och Emelie vilket var jättemysigt! Jag gjorde också mina naglar till nyår, färgen blir rosa när jag tar kort men de är egentligen lila/grå

Likes

Comments

Var på stan och köpte julklappar idag! Är alltid så sent ute med att köpa julklappar, 1 dag innan jul typiskt jag. Snart börjar uppsittarkväll och jag kommer säkert inte vinna något förutom nyårslott eller typ 100kr. Ha en bra jul❤️🌲

Likes

Comments