Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Var uppe i Stockholm med familjen idag, vi hittade på lite små grejer och lite senare mot kvällen hade vi bokat bord på riche. Guuud vad gott det var, tog en gammal hederlig köttbullar med potatismos. Sitter just nu och shoppar lite online, får se om jag hittat nåt!!

Likes

Comments

Gårdagen var hur mysig som helst, vi var ett antal tjejer hos Matilda där hon firades för att hon hade fyllt 18 tidigare i veckan.

Just nu så har jag precis varit ute och sprungit vilket var skönt med as jobbigt då träningen inte har varit prio 1 detta lov hahah, men det är skönt att komma igång lite. Dock så kommer nästa springtur säkerligen dyka upp om några veckor igen , men ska försöka hålla igång detta nu !!

Likes

Comments

Kan VERKLIGEN inte sluta lyssna på denna låt!! Ahh in och lyssna på Spotify!

Likes

Comments

Var ledig idag vilket resulterade i solning nästan hela dagen, dock runt 3 började det komma moln vilket typ förstörde mitt humör en aning då jag hade tänkt att få lite mer färg än vad jag fick. Haha keffa i-landsproblem. Jag hade tänkt att bara stanna hemma ikväll och tagit det lugnt för att jag var så trött, men det blev att vi träffades ett gäng hos Charlie iställettt vilket var mysigt!!

Likes

Comments

Men guuud vad kul att 2 av mina närmsta vänner har äntligen fyllt 18!! Åse hade 18 fest i helgen vilket var sjukt kul. Självklart fixade hon körkortet på första försöket!! Dock skrapade hon upp hennes föräldrars bil 15 minuter efter körkortet var avklarat hahah<//3. Några dagar efter Åse så fyllde Matilda 18 och henne kommer vi tillsammans med några andra tjejer fira henne i helgen vilket kommer bli jättemysigt!

Likes

Comments

03:03 tänker på våra fina minnen

Likes

Comments

Har haft så himla trevligt i Stockholm dom senaste 2 dagarna, mina föräldrar och jag åkte upp för att träffa kusinerna. På kvällen ät vi på ett ställe som heter b.a.r, det var sååå himla gott med skaldjur! Rekommenderarrr, fick dessutom med mig lite shopping hem från bl.a. Zara, haha standard. Igår kväll så drog jag och min kusin ut också vilket var kul. Dock så sitter jag i bilen påväg hem nu och jag börjar jobba om 1 timme ..:(

Likes

Comments

Åhh vad kul att alla 98:or har tagit studenten!! Är själv så himla taggad för nästa år, nytt kapitel i livet och det känns som att allt börjar då. Men har en sådan separationsångest redan nu eftersom vi har tagit sommarlov... fatta hur det kommer kännas nästa år.... Älskar verkligen min klass och mina vänner som man träffar i skolan, vill inte tappa kontakten med de. Jag vet själv att det är svårt att hålla kontakten upp med alla som man kände i lågstadiet, men vänner kommer och går vilket är fett jäkla as tråkigt.

Men tack Tova för den fina maten ni har fixat och allt annat, det var så mysigt!!❤

Likes

Comments